			<u>D./</u>	A.V.PUBLIC SCHOOL, THANE		
				SESSION: 2020-2021		
				PRE- PRIMARY SECTION		
			W	EBINAR DETAILS - DECEMBER		
		ARCHANA TIWARI ES (OBERVATION)		SECTION : PRE-PRIMARY	NO. OF WE	BINARS ATTENDED : 4
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Relationship between Parents, and Teachers		
1	2.12.20	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	is super important for the growth of students	DAV CAE	Dr. Nisha Peshin
	2.12.20	5.50 pm to 4.50 pm	1111	Students		
2	4.12.20	3:45 pm to 4:45 pm	1 hr	Leadership and management skills	Other CED	Dr.Abdullah Rashid Ahmad, S.K Das
		· · ·				C B Sharma, Veena Raizada,
3	6.12.20	3:30 to 5:00 pm	1hr 30 mnts	Leadership and management skills	Other CED	Priyadarshi Naik
4	16.12.20	4:00 pm to 5:00 pm	1 hr	Managing Virtual Classes	CBSE	Sonia Sharma
				How to optimize your resources and prepare		
5	23.12.20	4:00 pm to 5:30 pm	1hr 30mnts	your kids for home schooling	DAV CBP	Tehseen Sultana
	OF TEACHER :	ANAMIKA BANERJ	EE			
	CT :ALL SUBJEC			PRE-PRIMARY NO. OI	WEBINARS AT	TENDED : 2
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.12.2020	11:00 am to 12 noon	1 hr.	Managing Virtual Classes	CBSE	Anurag Gupta
2						

NAME	OF TEACHER : V	VAISHALI GADKARI				
SUBJE	CT :ALL SUBJE	CTS	SECTION :	A : PRE-PRIMARY NO. OF W	EBINARS ATTE	NDED : 1
	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR		TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.12.2020	11:00 am to 12 noon	1 hr.	Managing Virtual Classes	CBSE	Anurag Gupta
	OF TEACHER : P	REMA NARAYANASV	VAMY			
	CT :ALL SUBJE			ON : B : PRE-PRIMARY NO. OF	WEBINARS AT	TENDED : 5
	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12.2020	3.30pm to 4.30pm	1hr	Relationship between parents and teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	05.12.2020	3.30pm to 5.00 pm	1hr 30 minutes	Leadership and Management	CBSE	Dr Abdul Rasheed Ahmed & Prof C.B Sharma
4	23.12.2020	3.00pm to 4.00pm	1hr	Developing Creativity	CBSE	Dr Soniya Sharma
5	24.12.2020	4.00pm to 5.30pm	1hr 30 minutes	Note Book Correction (How to make it effective)	DAV CMC	Ms Shalini Srivastava
	OF TEACHER:	SMITA BHAGAT				
SUBJE	CT :ALL SUBJE	стѕ	SECTION :	A : PRE-PRIMARY NO. OF W	EBINARS ATTE	NDED : 1
	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.12.2020	3.30pm to 5.00 pm	1hr 30 minutes	Leadership and Management	CBSE	Dr Abdul Rasheed Ahmed & Prof C.B Sharma
2	06.12.2020	3.30pm to 5.00 pm	1hr 30 minutes	Leadership and Management	CBSE	Sh. C.B. Sharma & Ms.Veen Raizada
3	19.12.2020	6.30 pm to 7.30 pm		India's first gamified course English,maths,phonics-Nursery to class 8	Ratna Sagar	Ms. Shreya
4	26.12.2020	03:30:00pm to 4.30 pm	1 hour	Magic of Gratitude	CBSE	Ms Charu Maini

NAME	OF TEACHER: A	NITA MADHAV				
SUBJE	CT: ALL SUBJ	ECT	S	ECTION : PRE-PRIMARY	NO. OF WEB	INARS ATTENDED : 5
NO.						
1	02.12.2020	3.30pm to 4.30pm	1hr	Relationship between parents and teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	03.12.2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Leadership and management skills	CBSE	Shri Anurag Tripathi
3	05.12.2020	3.30pm to 5.00 pm	1hr 30 minutes	Leadership and Management	CBSE	Dr Abdul Rasheed Ahmed & Prof C.B Sharma
4	08.12.20	3.00pm to 4.00pm	1hr	Learning style	CBSE	Joji Paul
5	27.12.20	4.00pm to 5.00pm	1hr	Intergating elementsof NEP 2020 for holistic developmnet.	CBSE	Dr. Jitendra Nagpal, Dr. Priyadarshi Nayak & Dr. Chinu Agarwal
	OF TEACHER : \$ CT : ALL SUBJ	SHEETAL DHULEKAR ECTS		SECTION : PRE-PRIMARY	NO. OF W	EBINARS ATTENDED : 7
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12 .2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Relationship between Parents and Teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	03.12.2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Leadership and management skills	CBSE	Shri Anurag Tripathi
3	05.12.2020	3:30 pm to 5:00 pm	1hr 30 minu	Leadership and management skills	CBSE	Dr. Abdul Rasheed & Prof C.B. Sharma
4	06.12.2020	3:30 pm to 5:00 pm	1hr 30 minu	Leadership and management skills	CBSE	Prof C.B.Sharma & Ms. Raizada
5	31.12.20	1.00pm to 2.00pm	1hr	Pre school teaching role of rhythm, rhyme and music	CBSE	Ms.Nishi Sehrawat (Phogat)

NAME OF TEACHER : PRANJALI MOKASHI

SUBJECT : ALL SUBJECTS

SECTION : PRE-PRIMARY

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12 .2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Relationship between Parents and Teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	03.12.2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Leadership and management skills	CBSE	Shri Anurag Tripathi
3	04.12.2020	2.00 pm to 3.00 pm	1hr	Pre School Teaching	CBSE	Ms. Alka Rai
			1hr 30			Dr. Abdul Rasheed & Prof C.B.
4	05.12.2020	3:30 pm to 5:00 pm	minutes	Leadership and management skills	CBSE	Sharma
			1hr 30			Prof C.B.Sharma & Ms.
5	06.12.2020	3:30 pm to 5:00 pm	minutes	Leadership and management skills	CBSE	Raizada
				India's first gamified course		
6	19.12.2020	6.30 pm to 7.30 pm	1hr	English,maths,phonics-Nursery to class 8	Ratna Sagar	Ms. Shreya
			1hr 30	Notebook Correction how to make it		
7	24.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	minutes	effective	DAV CMC	Ms Shalini Srivastava
	OF TEACHER : \					
SUBJE	CT :ALL SUBJE	CTS SE	CTION : P	RE PRIMARY NO. OF WE	BINARS ATTEN	IDED : 4
CD.	DATE OF					
	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATECORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEDINAK		DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12 .2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Relationship between Parents and Teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	03.12.2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Leadership and management skills	CBSE	Shri Anurag Tripathi
3	04.12.2020	2.00 pm to 3.00 pm	1hr	Pre School Teaching	CBSE	Ms. Alka Rai
		03:30:00pm to 4.30				
4	12/26/2020	pm	1 hour	Magic of Gratitude	CBSE	Ms Charu Maini
<u> </u>		11			-	

NAME OF TEACHER : PREETI CHAKRABORTY

SUBJECT : ALL SUBJECTS

SECTION : C PREPRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 6

NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12 .2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Relationship between Parents and Teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	03.12.2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Leadership and management skills	CBSE	Shri Anurag Tripathi
3	05.12.2020	3:30 pm to 5:00 pm	1hr 30 minutes	Leadership and management skills	CBSE	Dr. Abdul Rasheed & Prof C.B. Sharma
4	06.12.2020	3:30 to 5:00 pm	1hr 30 mnts	Leadership and management skills	CBSE	Prof C.B.Sharma & Ms. Raizada
5	16.12.20	4:00 pm to 5:00 pm	1 hr	Managing Virtual Classes	CBSE	Sonia Sharma
6	24.12.2020	4.00pm to 5.30pm		Note Book Correction (How to make it effective)	DAV CMC	Ms Shalini Srivastava

NAME OF TEACHER : SHARMISTHA PANJA SUBJECT : ALL SUBJECTS

SECTION : F PRE PRIMARY

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	2.12.20	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	is super important for the growth of students	DAV CAE	Dr. Nisha Peshin
2	4.12.20	3:45 pm to 4:45 pm	1 hr	Leadership and management skills	Other CED	Dr.Abdullah Rashid Ahmad, S.K Das
3	6.12.20	3:30 to 5:00 pm	1hr 30 mnts	Leadership and management skills	Other CED	C B Sharma, Veena Raizada, Priyadarshi Naik
4	16.12.20	11:00 am to 1200 pm	1 hr	Managing Virtual Classes	CBSE	Anurag gupta
5	24.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minute	Notebook Correction how to make it effective	DAV CMC	Ms Shalini Srivastava
	OF TEACHER :	Mr.SUHAS DAMODAR				

SUBJE	CT : Music	SECT	ION: PRE P	RIMARY NO. OF WEB	INARS ATTENDE	D : 5
-	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12 .2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Relationship between Parents and Teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	03.12.2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Leadership and management skills	CBSE	Shri Anurag Tripathi
3	04.12.2020	2.00 pm to 3.00 pm	1hr	Pre School Teaching	CBSE	Ms. Alka Rai

D.A.V.PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2020-2021

PRE- PRIMARY SECTION

WEBINAR DETAILS - DECEMBER

NAME OF TEACHER : VAISHALI MAHAMUNKAR

SUBJECT : ALL SUBJECTS

SECTION : PRE-PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 6

-	 TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	3.00 pm -4.00 pm	1 Hr	STRESS MANAGEMENT TECHNIUES	CBSE	Ms.Rita Taneja
2	 3.30 pm to 5.00 pm	1 hr.30 minutes	LEADERSHIP & MANAGEMENT SKILLS		DR.ABDUL RASHEED AHMED & PROF C.B.SHARMA
3	3.30 pm to 5.00 pm	1 hr.30 minutes	LEADERSHIP & MANAGEMENT SKILLS	CBSE	PROF C.B.SHARMA

NAME OF TEACHER : BHARATHI RAO

SUBJECT : ALL SUBJECTS

SECTION : PRE-PRIMARY

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				India's first gamified course		
				English,maths,phonics-Nursery		
1	19.12.2020	6.30 to 7.30 pm	1 hr	to class 8	Ratna Sagar	Ms. Shreya
			1 hr.15			
2	23.12.2020	2.30 to 3.45 pm	minutes	Experimental learning	CBSE	Jayashree M.
	1	1			<u> </u>	
NAME (OF TEACHER : L	ALITHA IYER				

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		3.30pm to		Relationship between parents		
1	02.12.2020	4.30pm	1hr	and teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	05.12.2020	3.30pm to 5.00 pm	1hr 30 minutes	Leadership and Management	CBSE	Dr Abdul Rasheed Ahmed & Prof C.B Sharma
3	06.12.2020	3.30pm to 5.00 pm	1hr 30 minutes	Leadership and Management	CBSE	Sh. C.B. Sharma & Ms.Veena Raizada
4	23.12.2020	3.00pm to 4.00pi	1hr	Developing Creativity	CBSE	Dr Soniya Sharma
E	24.12.2020	4.00pm to 5.30pm	1hr 30 minutes	Note Book Correction (How to make it effective)	DAV CMC	Ms Shalini Srivastava
		MADHUMITA BHAT		SECTION : PRE-PRIMARY		NO. OF WEBINARS ATTENDED
UBJE SR.	OF TEACHER	MADHUMITA BHAT				NO. OF WEBINARS ATTENDED
AME	OF TEACHER	MADHUMITA BHAT				NO. OF WEBINARS ATTENDED
UBJE SR.	OF TEACHER	MADHUMITA BHAT			CBSE	NO. OF WEBINARS ATTENDED
AME UBJE SR. NO.	OF TEACHER	MADHUMITA BHAT	TACHARYA 1 hr.30 minutes 1 hr.30	SECTION : PRE-PRIMARY	CBSE	DR.ABDUL RASHEED AHMED &
AME UBJE SR. NO. 1	OF TEACHER CT : ALL SUE 05.12.2020 06.12.2020	MADHUMITA BHAT BJECTS 3.30 pm to 5.00 pm 3.30 pm to 5.00 pm 3.00 pm to 4.00	TACHARYA 1 hr.30 minutes 1 hr.30 minutes	SECTION : PRE-PRIMARY LEADERSHIP & MANAGEMENT SKILLS LEADERSHIP & MANAGEMENT SKILLS VERTUAL CLASS ROOM AND	CBSE	DR.ABDUL RASHEED AHMED & PROF C.B.SHARMA PROF C.B.SHARMA
AME UBJE SR. NO.	OF TEACHER	ADHUMITA BHAT BJECTS 3.30 pm to 5.00 pm 3.30 pm to 5.00 pm	TACHARYA 1 hr.30 minutes 1 hr.30	SECTION : PRE-PRIMARY LEADERSHIP & MANAGEMENT SKILLS LEADERSHIP & MANAGEMENT SKILLS		DR.ABDUL RASHEED AHMED & PROF C.B.SHARMA

SUBJECT : ALL SUBJECTS

SECTION : PRE-PRIMARY

ATTENDED : 5

-	_	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		3.00 pm -4.00		STRESS MANAGEMENT		
1	03.12.2020	pm	1 Hr	TECHNIUES	CBSE	Ms.Rita Taneja
		3.30 pm to 5.00	1 hr.30	LEADERSHIP & MANAGEMENT		
2	05.12.2020	pm	minutes	SKILLS	CBSE	PROF C.B.SHARMA
		3.00pm to				
3	23.12.2020	4.00pm	1hr	Developing Creativity	CBSE	Dr Soniya Sharma

NAME OF TEACHER : NILIMA PATIL

SR.	CT: ALL SUB		[SECTION : PRE-PRIMARY		O. OF WEBINARS ATTENDED : 3
NO.	WEBINAR	-	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12 .2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Relationship between Parents and Teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	03.12.2020	3:30 pm to 4:30 pm	1hr	Leadership and management skills	CBSE	Shri Anurag Tripathi
3	04.12.2020	2.00 pm to 3.00 pm	1hr	Pre School Teaching	CBSE	Ms. Alka Rai
4	05.12.2020	3:30 pm to 5:00 pm	1hr 30 minutes	Leadership and management skills	CBSE	Dr. Abdul Rasheed & Prof C.B. Sharma
5	06.12.2020	3:30 pm to 5:00 pm	1hr 30 minutes	Leadership and management skills	CBSE	Prof C.B.Sharma & Ms. Raizada
6	19.12.2020	6.30 pm to 7.30 pm	1hr	India's first gamified course English,maths,phonics-Nursery to class 8	Ratna Sagar	Ms. Shreya
7	24.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	Notebook Correction how to make it effective	DAV CMC	Ms Shalini Srivastava

SUBJECT : ALL SUBJECTS

SECTION : PRE-PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 4

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		3.30pm to		Relationship between parents		
1	02.12.2020	4.30pm	1hr	and teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
		11.00am to				
2	03.12.2020	12.00 noon	1hr	Managing virtual classes	CBSE	Anurag Gupta
		3.30pm to 5.00	1hr 30			DR.ABDUL RASHEED AHMED &
3	05.12.2020	pm	minutes	Leadership and Management	CBSE	PROF C.B.SHARMA
		3.30pm to 5.00	1hr 30			prof C.B. Sharma & Ms.Veena
4	06.12.2020	pm	minutes	Leadership and Management	CBSE	Raizada
				How to optimize your	D.A.V.CMC	
		4.00pm to 5.30	1hr 30	resources and prepare your	Capacity	
5	23.12.2021	pm	minutes	kids for schooling	building	Ms. Tashkent Sultana

NAME OF TEACHER : Snigdha Samal

SUB JECT : ALL SUBJECTS

SECTION : PRE-PRIMARY

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				India's first gamified course		
				English,maths,phonics-Nursery		
1	19.12.2020	6.30 PM-7.30PM	1 Hour	to class 8	Ratna Sagar	Ms Shreya
				How to optimize your resources	DAV CMC	
			1Hour	and prepare your kids for home	Capacity building	
2	23.12.2020	4.00PM-5.30PM	30Minutes	schooling	programme	Ms Tahseen Sultana
				Integrating Elements of NEP		Dr.Jitendra Nagpal & Dr.Chinu
3	27.12.2020	4.00PM-5.00PM	1Hour	2020 for Holistic Development	CED	Agrawal

D.A.V.PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2020-2021

PRIMARY SECTION

WEBINAR DETAILS - DECEMBER

SUBJECT : ENGLISH, MATHS & EVS

SECTION : PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 11

NAME OF TEACHER : LAXMI HEGDE

				ТОРІС	CATEGODY	
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		3.30 pm to 4.30		Relationship between parents and	0005	
1	02.12.2020	pm	1hr	teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
		3:00 pm to 4.30	1hr 30			DR.Abdul Rasheed Ahmed &
2	05.12.2020	pm	minutes	Leadership and Management	CBSE	PROF C.B.Sharma
		3.30 pm to 5.00	1 hr 30			
3	06.12.2020	pm .	minutes	Leadership & Management skills	CBSE	PROF C.B.Sharma
		3.00 pm to 4.00				
4	10.12.2020	pm	1hr	Personality Development	CBSE	DR . Eshwari Prabhakar
•		P				
F	40 40 0000			Pedagogy of Social Sciences (Diksha	ODOF	
5	12.12.2020			courses)	CBSE	
				Pedagogy of Languages(Diksha		
6	12.12.2020			courses)	CBSE	
7	13.12.2020			Pedagogy of Science(Diksha courses)	CBSE	
		2.30 pm to 3.45	1hr 15		Capacity Building	
8	23.12.2020	pm	minutes	Experiential Learning	Programme	Jayashree M
•		4.00 pm to 5.30	1hr 30	To optimize resources for Home	Capacity Building	
9	23.12.2020	•	minutes	•		Tahseen Sultana
9	23.12.2020	pm		Schooling	Programme	
		2.30 pm to 3.45	1hr 15			
10	24.12.2020	pm	minutes	Curriculum ar Pre-Primary level	Programme	Aradhana Gaur
		4.00 pm to 5.30	1hr 30	Notebook Correction How To Make It	Capacity Building	
11	24.12.2020	pm	minutes	Effective	Programme	Shalini Srivastava

NAME OF TEACHER : SUNITA SHARMA

SUBJECT	: ENGLISH,MAT	HS,EVS		SECTION : PRIMARY	NO. OF WEBINA	RS ATTENDED : 11
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12.2020	3.30 pm to 4.30pm	1hr	Relationship between parents and teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	05.12.2020	3:00 pm to 4.30 pm	1hr 30 minutes	Leadership and Management	CBSE	DR.Abdul Rasheed Ahmed & PROF C.B.Sharma
3	06.12.2020		1 hr.30 minutes	Leadership & Management skills	CBSE	Prof. C.B.Sharma
4	10.12.2020	4.00pm to 5.00 pm	1hr	Positive mindful mantras for fighting stress	CBSE	Sudha Mahajan
5	08.12.2020			Pedagogy of Social Sciences (Diksha courses)	CBSE	
6	09.12.2020			Pedagogy of Languages(Diksha courses)	CBSE	
7	12.12.2020			Pedagogy of Science(Diksha courses)	CBSE	
8	23.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1hr 15 minutes	Experiential Learning	Capacity Building Programme	Jayashree M
9	23.12.2020		1hr 30 minutes	To optimize resources for Home Schooling	Capacity Building Programme	Tahseen Sultana
10	24.12.2020		1hr 15 minutes	Goal Introduction English Language Art Curriculum ar Pre-Primary level	Capacity Building Programme	Aradhana Gaur
11	24.12.2020		1hr 30 minutes	Notebook Correction How To Make It	Capacity Building Programme	Shalini Srivastava

NAME OF TEACHER : RADHIKA MALLAPUR

SUBJECT : ENGLISH MATHS EVS

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12.2020	3.30 pm to 4.30pm	1 hr	Relationship between parents and teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	05.12.2020	3:00 pm to 4.30 pm	1hr 30 minutes	Leadership and Management	CBSE	DR.Abdul Rasheed Ahmed & PROF C.B.Sharma
3	06.12.2020	3.30 pm to 5.00 pm	1 hr 30 minutes	Leadership & Management skills	CBSE	Prof. C.B.Sharma
4	09.12.2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr	Enhancing life skills- decision making	CBSE	Mr. Rajiv Shrivastava
5	05.12.2020			Pedagogy of Social Sciences (Diksha courses)	CBSE	
6	05.12.2020			Pedagogy of Languages(Diksha courses)	CBSE	
7	10.12.2020			Pedagogy of Science (Diksha courses)	CBSE	
8	23.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1hr 15 minutes	Experiential Learning	CapacityBuilding Programme	Jayashree M
9	23.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	To optimize resources for Home Schooling	CapacityBuilding Programme	Tahseen Sultana
10	24.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1hr 15 minutes	Goal Introduction English Language Art Curriculum ar Pre-Primary level	CapacityBuilding Programme	Aradhana Gaur
11	24.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	Notebook Correction How To Make It Effective	CapacityBuilding Programme	Shalini Srivastava

NAME OF TEACHER : MONIKA DESAI

SUBJECT : ENGLISH MATHS EVS

SECTION : PRIMARY

	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Relationship between parents and		
1	02.12.2020	3.30 pm to 4.30pm	1hr	teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
		3:00 pm to 4.30	1hr 30			DR.ABDUL RASHEED AHME
2	05.12.2020	pm	minutes	Leadership and Management	CBSE	& PROF C.B.SHARMA
		3.30 pm to 5.00	1 hr 30			
3	06.12.2020	pm	minutes	Leadership & Management skills	CBSE	PROF C.B.SHARMA
4	09.12.2020	4.00pm to 5.00 pm	1hr	Bridging the gap in a virtual class	CBSE	Mr. R.C Pandey
				Pedagogy of Social Sciences (Diksha		
5	14.12.2020			courses)	CBSE	
				Pedagogy of Languages(Diksha		
6	14.12.2020			courses)	CBSE	
1	14.12.2020			Pedagogy of Science(Diksha courses)	CBSE	
		2.30 pm to 3.45	1hr 15		Capacity Building	
8	23.12.2020	pm	minutes	Experiential Learning	Programme	Jayashree M
		4.00 pm to 5.30	1hr 30	To optimize resources for Home	Capacity Building	
9	23.12.2020	pm	minutes	Schooling	Programme	Tahseen Sultana
		2.30 pm to 3.45	1hr 15	Goal Introduction English Language Art	Capacity Building	
10	24.12.2020	pm	minutes	Curriculum ar Pre-Primary level	Programme	Aradhana Gaur
		4.00 pm to 5.30	1hr 30	Notebook Correction How To Make It	Capacity Building	
	24.12.2020	pm	minutes	Effective	Programme	Shalini Srivastava

NAME OF TEACHER : REGINA NAMBIAR

 SUBJECT : ENGLISH MATHS EVS
 SECTION : PRIMARY
 NO. OF WEBINARS
 ATTENDED : 8

 DATE OF
 TIME OF

 SR. NO.
 WEBINAR
 DURATION
 TOPIC
 CATEGORY
 NAME OF SPEAKER

				Application of life skills in day to day		
1	10.12.2020	4.00pm to 5.00 pr	1 hr	life	CBSE	Ms. Suchitra Shyjinth
2	14.12.2020			Pedagogy of Social Sciences (Diksha courses)	CBSE	
3	14.12.2020			Pedagogy of Languages(Diksha courses)	CBSE	
4	14.12.2020			Pedagogy of Science(Diksha courses)	CBSE	
5	23.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1hr 15 minutes	Experiential Learning	CapacityBuildin g Programme	Jayashree M
6	23.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	To optimize resources for Home Schooling	CapacityBuildin g Programme	Tahseen Sultana
7	24.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1hr 15 minutes	Goal Introduction English Language Art Curriculum ar Pre-Primary level		Aradhana Gaur
8	24.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes		CapacityBuildin g Programme	Shalini Srivastava

NAME OF TEACHER : LESSY NAIR

SUBJECT : ENGLISH, MATHS , EVS

SECTION : PRIMARY

	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12.2020	3.30 pm to 4.30pm	1hr	Relationship between parents and teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin

2	05.12.2020	3:00 pm to 4.30 pm	1hr 30 minutes	Leadership and Management	CBSE	Dr.Abdul Rasheed Ahmed & Prof. C.B.Sharma
3	06.12.2020	3.30 pm to 5.00 pm	1 hr 30 minutes	Leadership & Management skills	CBSE	Prof C.B.Sharma
4	12.12.2020			Pedagogy of Social Sciences (Diksha courses)	CBSE	
5	13.12.2020			Pedagogy of Languages(Diksha courses)	CBSE	
6	13.12.2020			Pedagogy of Science(Diksha courses)	CBSE	
7	15.12.2020	4.00 pm to 5.00 pm	1hr	Story Telling as Pedagogy	CBSE	Dr. Rakesh Sehgal
8	17.12.2020	4.00 pm to 5.00 pm	1hr	Teaching Strategies / Methodologies in English (Writing)	CBSE	Ranjana Bharadwaj
9	23.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1hr 15 minutes	Experiential Learning	CapacityBuilding Programme	Jayashree M
10	23.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	To optimize resources for Home Schooling	CapacityBuilding Programme	Tahseen Sultana
11	24.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1hr 15 minutes	Goal Introduction English Language Art Curriculum ar Pre-Primary level	CapacityBuilding Programme	Aradhana Gaur
12	24.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	Notebook Correction How To Make It Effective	CapacityBuilding Programme	Shalini Srivastava
AME OF	TEACHER : SUJA	TA BHOSLE				
UBJECT	: ENGLISH, MAT	HS, EVS		SECTION : PRIMARY	NO. OF WEBIN	IARS ATTENDED : 11
	DATE OF	TIME OF				

	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Relationship between parents and		
1	02.12.2020	3.30 pm to 4.30pm	1hr	• •	CBSE	Dr. Nisha Peshin

2	05.12.2020	3:00 pm to 4.30 pm	1hr 30 minutes	Leadership and Management	CBSE	DR.ABDUL RASHEED AHMED & PROF C.B.SHARMA
3	06.12.2020	3.30 pm to 5.00 pm	1 hr.30 minutes	Leadership & Management skills	CBSE	PROF C.B.SHARMA
4	11.12.2020	4.00pm to 5:00 pm	1hr	Enhancing life skills effective communication skills	CBSE	Prof. Jagdish Sharma
5				Pedagogy of Social Sciences (Diksha courses)	CBSE	
6				Pedagogy of Languages(Diksha courses)	CBSE	
7				Pedagogy of Science(Diksha courses)	CBSE	
8	23.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1hr 15 minutes	Experiential Learning	Capacity Building Programme	Jayashree M
9	23.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	To optimize resources for Home Schooling	Capacity Building Programme	Tahseen Sultana
10	24.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm		Goal Introduction English Language Art Curriculum ar Pre-Primary level	Capacity Building Programme	Aradhana Gaur
11	24.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	Notebook Correction How To Make It Effective	Capacity Building Programme	Shalini Srivastava

	NAME OF TEACHER : RINI MISHRA SUBJECT : ENGLISH,MATHS,EVS SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 11									
	DATE OF	TIME OF								
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
				Relationship Between Parents						
1	02.12.2020	3:30pm to 4:30p	1 hr	And Teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin				
2	05.12.2020	3:45pm to 5:00p	1 hr 15 min	Leadership & Management Skills	CBSE	Dr. Abdulla Rasheed Ahme				

	06.12.2020	3:45pm to 5:00p	1 hr 15 min	Leadership & Management Skills	CBSE	Prof. CB Sharma
4	10.12.2020	5:00pm to 6:00p	1 hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Mrs. Rajesshwari Muthu
5	13.12.2020			Pedagogy of Social Sciences (Diksha courses)	CBSE	
6	13.12.2020			Pedagogy of Languages(Diksha courses)	CBSE	
7	13.12.2020			Pedagogy of Science(Diksha courses)	CBSE	
		2.30 pm to 3.45	1hr 15		Capacity Building	
8	23.12.2020	рт	minutes	Experiential Learning	Programme	Jayashree M.
		4.00 pm to 5.30	1hr 30	To optimize resources for Home	Capacity Building	
9	23.12.2020	pm	minutes	Schooling	Programme	Tahseen Sultana
		2.30 pm to 3.45	1hr 15	Goal Introduction English Language	Capacity Building	
10	24.12.2020	pm	minutes	Art Curriculum at Pre-Primary level	Programme	Aradhana Gaur
		4.00 pm to 5.30	1hr 30	Notebook Correction How To Make	Capacity Building	
	24.12.2020	pm	minutes	It Effective	Programme	Shalini Srivastava

NAME OF TEACHER : SUNEETA MATHUR										
SUBJECT : ENGLISH, MATHS, EVS SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 11										
	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	02.12.2020	3:30pm to 4:30pm	1 hr	Relationship Between Parents And Teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin				

2	05.12.2020	3:45pm to 5:00pm	1 hr 15 min	Leadership & Management Skills	CBSE	Dr. Abdulla Rasheed Ahmee
3	06.12.2020	3:45pm to 5:00pm	1 hr 15 min	Leadership & Management Skills	CBSE	Prof. CB Sharma
4	07.12.2020	3:00pm to 4:00pm	1 hr	Common Errors comitted in English	CBSE	Ms. Cherry Goyal
5	13.12.2020			Pedagogy of Social Sciences (Diksha courses)	CBSE	
6	13.12.2020			Pedagogy of Languages(Diksha courses)	CBSE	
7	13.12.2020			Pedagogy of Science(Diksha courses)	CBSE	
8	23.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1hr 15 minutes	Experiential Learning	Capacity Building Programme	Jayashree M.
9	23.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	To optimize resources for Home Schooling	Capacity Building Programme	Tahseen Sultana
10	24.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1hr 15 minutes	• • •	Capacity Building Programme	Aradhana Gaur
11	24.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	Notebook Correction How To Make It Effective	Capacity Building Programme	Shalini Srivastava

SUBJECT : ENGLISH, MATHS, EVS

SECTION : PRIMARY

	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12.2020	3:30pm to 4:30pm		Relationship Between Parents And Teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin

2	05.12.2020	3:45pm to 5:00pm	1 hr 15 min	Leadership & Management Skills	CBSE	Dr. Abdulla Rasheed Ahmed
2	00 40 0000	2.45	4 6 4 6 45 44	Leadership 9 Management Chille		Draf OD Charma
3	06.12.2020	3:45pm to 5:00pm	1 nr 15 min	Leadership & Management Skills	CBSE	Prof. CB Sharma
4	03.12.2020	3:00pm to 4:00pm	1 hr	Adapting To Post Covid In School Education	CBSE	Ms. Swapna Nair
5	13.12.2020			Pedagogy of Social Sciences (Diksha courses)	CBSE	
6	13.12.2020			Pedagogy of Languages(Diksha courses)	CBSE	
7	14.12.2020			Pedagogy of Science(Diksha courses)	CBSE	
		2.30 pm to 3.45	1hr 15		Capacity Building	
8	23.12.2020	pm	minutes	Experiential Learning	Programme	Jayashree M.
9	23.12.2020	4.00 pm to 5.30 pm	1hr 30 minutes	To optimize resources for Home Schooling	Capacity Building Programme	Tahseen Sultana
10	24.12.2020	•	1hr 15 minutes		Capacity Building Programme	Aradhana Gaur
11	24.12.2020	4.00 pm to 5.30	1hr 30 minutes	Notebook Correction How To Make It Effective	Capacity Building Programme	Shalini Srivastava
	TEACHER : PRITI I		minutes		riogramme	onann onvastava
SUBJECT	 : MARATHI		SECTION :F	 PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENI	 DED : 9
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12.2020	3:30pm to 4:30pm	1 hr	Relationship Between Parents And Teachers	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	05.12.2020	3:45pm to 5:00pm		Leadership & Management Skills	CBSE	Dr. Abdulla Rasheed Ahmed

3	13.12.2020	3:45pm to 5:00pm	1 hr 15 min	Leadership & Management Skills	CBSE	Prof. CB Sharma
4	13.12.2020	5:00pm to 6:00pm			Capacity Building Programme	
5	14.12.2020	3:00pm to 4:00pm	1 hr		Capacity Building Programme	
6	14.12.2020	4:00pm to 5:00pm			Capacity Building Programme	
7	23.12.2020	•	1hr 30 minutes		Capacity Building Programme	Aradhana Gaur
8	24.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1 hr 15 min	Goal Introduction English Language Art Curriculum at Pre-Primary level	Capacity Building Programme	Major Sanjiv Singh
9	24.12.2020	4:00pm to 5:00pm	1 hr	Health promoting schools	CBSE	Major Sanjiv Singh

D.A.V.PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2020-2021

PRIMARY SECTION

WEBINAR DETAILS - DECEMBER

NAME OF TEACHER : GURPREET JOLLY SUBJECT : ENGLISH

05.12.20

06.12.20

1

2

5:00pm 5:30 pm to 5:00

pm

1 1/2 hour

1 1/2 hour

SECTION : PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 3

CBSE

CBSE

R.K.Das

Raizada

FIOI. C.D.Sharma, MS. Veena

	DATE OF	TIME OF				
R. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	16.12.2020	3.30 pm4.30pm	1 hour	Mindfulness	CBSE	Anurekha Borkakoti
2	05.12.20	3:30 pm to 5:00pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Dr. Abdulla Rashid, Mr. R.K.Das
3	06.12.20	3:30 pm to 5:00pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Prof. C.B.Sharma, Ms. Veena Raizada
4	23.12.2020	2.30 pm to 3.45 pm	1 hr 15 min.	EEDP - Experiential Learning - An effective strategy for creating a culture of Mathematics	Training Center - CBP	Ms. Jayashree M
5	23.12.2020	4:00 pm to 5:30 pm	1 hr 30 min.	How to optimize your resources and prepare your kids for home schooling	Training Center - CBP	Ms. Tahseen Sultana
6	24.12.2020	4:00 pm to 5:30 pm	1 hr 15 min.	Goal of introducing English Language Art Curriculum at Pre-primary level	Training Center - CBP	Ms. Aradhana Gaur
	24.12.2020	4:00 pm to 5:30 pm	1 hr 30 min.	Notebook correction - How to make it effective	Training Center - CBP	Ms. Shalini Srivastava
	F TEACHER : T : ENGLISH	MANISHA NAIR H	SEC.	FION : PRIMARY NO. OF WE	EBINARS ATTEND	ED : 2
	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		5:50 pm to				

Leadership and Management Skills

Leadership and Management Skills

3	23.12.20	4.00 to 5.00	1 hour	Happy Teachers Create Happy Classroom	CBSE	Sukhmeen Cheema
-					DAV - Regional	
		2.30 pm to 3.45		EEDP - Experiential Learning - An effective	Training	
4	23.12.2020	pm	1 hr 15 min.	strategy for creating a culture of Mathematics	Center - CBP	Ms. Jayashree M
					DAV - Regional	
					Training	
		4:00 pm to 5:30		Goal of introducing English Language Art	Center - CBP	
5	24.12.2020	pm	1 hr 15 min.	Curriculum at Pre-primary level		Ms. Aradhana Gaur
					Training	
		4:00 pm to 5:30			Center - CBP	
6	24.12.2020		1 hr 30 min.	Notebook correction - How to make it effective	Center - CDF	Ms. Shalini Srivastava
				Notebook correction - How to make it elective		Wis. Shahini Shvastava
AME C	OF TEACHER :	: RADHIKA PEREIR	A			
UBJEC	T: ENGLISH	H	SECTIO	ON : PRIMARY NO. OF WEBINARS	ATTENDED : 2	
	DATE OF	TIME OF				
R. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		4:00pm to	_			
1	01.12.20	5:00pm 3:30pm to	1 hour	English- Enhancing Vocabulary Relationship between parents and teachers is	CBSE	Aradhana Dhar
2	02.12.20	4:30pm	1 hour	super importand for growth of a student	CBSE	Dr. Nisha Peshin
2	02.12.20	3:30 pm to	Thou			Dr. Abdulla Rashid, Mr.
3	05.12.20	5:00pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	R.K.Das
5	03.12.20	3.30 pm to 5:00	1 1/2 11001			Prof. C.B.Sharma, Ms. Veena
4	06.12.20	pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Raizada
4	00.12.20	2.30 pm to 3.45	1 1/2 11001	EEDP - Experiential Learning - An effective	DAV - Regional	Raizaua
5	23.12.2020	-	1 hr 15 min.	strategy for creating a culture of Mathematics	Training	Ma Jayaabraa M
Э	23.12.2020	pm	i nr is min.			Ms. Jayashree M
		4:00 pm to 5:30		How to optimize your resources and prepare	Training	
	23.12.2020	pm	1 hr 30 min.	your kids for home schooling	Center - CBP	Ms. Tahseen Sultana
		4:00 pm to 5:30		Goal of introducing English Language Art	Training	
6	24.12.2020	pm	1 hr 15 min.	Curriculum at Pre-primary level	Center - CBP	Ms. Aradhana Gaur
-					DAV - Regional	
					Training	
		4:00 pm to 5:30			Center - CBP	
	24.12.2020	pm	1 hr 30 min.	Notebook correction - How to make it effective		Ms. Shalini Srivastava
					<u>I</u>	
		GOPA SENGUPTA				
UBJEC	CT: ENGLISH	-	SECTIC	ON: PRIMARY NO. OF WEBINARS	ATTENDED :3	

	DATE OF	TIME OF				
SR. N	O. WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	1	3:30 pm to 5:00	1	1	T	Dr. Abdulla Rashid,
1	05.12.2020	pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Mr.R.K.Das
		3:30 pm to 5:00				Prof. C. B. Sharma, Ms. Veena
2	06.12.2020	pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Raizada
		4:00 pm to 5: 00				
3	10.12.2020	pm	1 hour	Personality Development	CBSE	Dr. Eswari Prabhakar
4	09.12.2020			Pedagogy of Social Science (Diksha)	CBSE	
5	10.12.2020			Pedagogy of Science (Diksha)	CBSE	
6	10.12.2020			Pedagogy of Languages (Diksha)	CBSE	
		2.30 pm to 3.45		EEDP - Experiential Learning - An effective	Training	
7	23.12.2020	pm .	1 hr 15 min.	strategy for creating a culture of Mathematics	Center - CBP	Ms. Jayashree M
		4:00 pm to 5:30		How to optimize your resources and prepare	DAV - Regional	
8	23.12.2020	pm	1 hr 15 min.	your kids for home schooling	Training	Ms. Tahseen Sultana
		2.30 pm to 3.45		Goal of introducing English Language Art	DAV - Regional	
9	24.12.2020	pm	1 hr 15 min.	Curriculum at Pre-primary level	Training	Ms. Aradhana Gaur
10	04.40.0000	4:00 pm to 5:30	4 1	Netch and a sum other. Here to make it <i>K</i> at	DAV - Regional	
10	24.12.2020	pm	1 hr 30 min	Notebook correction - How to make it effective	Training	Shalini Srivastava

NAME OF TEACHER : MANISHA A. KULKARNI SUBJECT : ENGLISH SECTION : PRIMARY

	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	23.12.2020	3:30pm to 4:30pm	1 hour	Understanding Stress	CBSE	Prof. Loknath Pradhan
2	02.12.2020	3:30pm to 4:30pm	1 hour	Relationship between parents and teachers is super importand for growth of a student	CBSE	Dr, Nisha Peshin
3	05.12.2020	3:30 pm to 5:00pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Dr. Abdulla Rashid, Mr. R.K.Das
4	06.12.2020	3.30 pm to 5:00 pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Prof. C.B.Sharma, Ms. Veena Raizada
5	06.12.2020			Pedagogy of Languages	CBSE	
6	05.12.2020			Pedagogy of Social Sciences	CBSE	

7	10.12.2020			Pedagogy of Science	CBSE	
-				India's first gamified course English, maths, phonics-		
8	19.12.2020	6.30 to 7.30 pm	1 hr	Nursery to class 8 EEDP - Experiential Learning - An effective	Ratna Sagar DAV - Regional	Ms. Shreya
0	22 42 2020	2.30 pm to 3.45	4 by 45 min		-	Mo. Joveeree M
9	23.12.2020	pm 4:00 pm to 5:30	1 hr 15 min.	strategy for creating a culture of Mathematics How to optimize your resources and prepare	Training Center	Ms. Jayasree M.
10	23.12.2020	pm	1 hr 30 min.	your kids for home schooling	Training Center	Ms. Tahseen Sultana
10	23.12.2020	2:30 pm to 3:45	1 111 30 11111.	Goal of Introducing English Language Art	DAV - Regional	
11	24.12.2020	pm	1 hr 15 min.	Curriculum at Pre-primary level	Training Center	Ms. Aradhana Gaur
	2411212020	4:00 pm to 5:30			DAV - Regional	
12	24.12.2020	pm .	1 hr 30 min.	Notebook correction - How to make it effective	Training Center	Ms. Shalini Srivastava
		4:00 pm to 5:00		Integrating elements of NEP 2020 for Holistic		Dr. Jitendra Nagpai
13	27.12.2020	pm	1 hr	Development	CBSE	Dr. Chinu Agarwal
		·	·		<u>.</u>	·
	OF TEACHER :	: SANSKRUTI S KO	NKAR			
	T: ENGLISH			ION : PRIMARY NO. OF W	EBINARS ATTEND	DED : 01
						-
	DATE OF	TIME OF				
R. NO	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙΟ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		3:30pm to		Relationship between parents and teachers is		
1	02.12.2020	3:30pm to 4:30pm	1 hour	Relationship between parents and teachers is super importand for growth of a student	CBSE	Dr. Nisha Peshin
1	02.12.2020	3:30pm to 4:30pm 4:00 pm to 5:00	1 hour	Relationship between parents and teachers is super importand for growth of a student	CBSE	Dr, Nisha Peshin
1 2	02.12.2020 03.12.2020	4:30pm 4.00 pm to 5.00 pm	1 hour 1hour		CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia
2	03.12.2020	4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to	1hour	super importand for growth of a student Value Education Cards	CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abdulla Rasmo, Mr.
		4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm		super importand for growth of a student		Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abdulla Kashid, Mr. R.K.Das
2 3	03.12.2020 05.12.2020	4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm 5:30 pm to 5:00	1hour 1 1/2 hour	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills	CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abouna Kasnio, IMr. R.K.Das Prol. C.B.Snarma, IMS. Veena
2	03.12.2020	4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm	1hour	super importand for growth of a student Value Education Cards	CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abdulla Kashid, Mr. R.K.Das
2 3 4	03.12.2020 05.12.2020 06.12.2020	4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm 5:30 pm to 5:00	1hour 1 1/2 hour	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills Leadership and Management Skills	CBSE CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abouna Kasnio, IMr. R.K.Das Prol. C.B.Snarma, IMS. Veena
2 3	03.12.2020 05.12.2020	4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm 5:30 pm to 5:00	1hour 1 1/2 hour	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills	CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abouna Kasnio, IMr. R.K.Das Prol. C.B.Snarma, IMS. Veena
2 3 4	03.12.2020 05.12.2020 06.12.2020	4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm 5:30 pm to 5:00	1hour 1 1/2 hour	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills Leadership and Management Skills Pedagogy of Social Sciences	CBSE CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abuuna Kasmu, IWr. R.K.Das Fron. C.B.Sharma, IWS. Veena Raizada
2 3 4 5	03.12.2020 05.12.2020 06.12.2020 10.12.2020	4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm 5:30 pm to 5:00	1hour 1 1/2 hour	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills Leadership and Management Skills Pedagogy of Social Sciences Pedagogy of Languages	CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abdulla Kashid, IWF. R.K.Das Froi. C.B.Sharma, IWS. Veena Raizada Dr. Abdulla Kashid, IWF. R.K.Das Froi. C.B.Sharma, IWS. Veena
2 3 4 5	03.12.2020 05.12.2020 06.12.2020 10.12.2020	4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm 5:30 pm to 5:00 pm	1hour 1 1/2 hour	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills Leadership and Management Skills Pedagogy of Social Sciences Pedagogy of Languages Pedagogy of Science	CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abuuna Kasmu, IWF. R.K.Das Fron. C.B.Sharma, IWS. Veena Raizada Dr. Abuuna Kasmu, IWF. R.K.Das
2 3 4 5 6 7	03.12.2020 05.12.2020 06.12.2020 10.12.2020 14.12.2020 15.12.2020	4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm 5:30 pm to 5:00	1hour 1 1/2 hour 1 1/2 hour	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills Leadership and Management Skills Pedagogy of Social Sciences Pedagogy of Languages Pedagogy of Science EEDF - Experientiar Learning - An enective	CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abuuna Kasmu, Mr. R.K.Das Froi. C.B.Sharma, Ms. Veena Raizada Dr. Abuuna Kasmu, Mr. R.K.Das Froi. C.B.Sharma, Ms. Veena Raizada
2 3 4 5 6	03.12.2020 05.12.2020 06.12.2020 10.12.2020 14.12.2020	4:30pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm 5:30 pm to 5:00 pm 2:30 pm to 5:45 pm	1hour 1 1/2 hour	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills Leadership and Management Skills Pedagogy of Social Sciences Pedagogy of Languages Pedagogy of Science EEDF - Experiential Learning - An enective strategy for creating a culture of Mathematics	CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abuuna Kasmu, Mr. R.K.Das Froi. C.B.Snarma, Ms. veena Raizada Dr. Abuuna Kasmu, Mr. R.K.Das Froi. C.B.Snarma, Ms. veena
2 3 4 5 6 7 8	03.12.2020 05.12.2020 06.12.2020 10.12.2020 14.12.2020 15.12.2020 23.12.2020	4:30 pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm 5:30 pm to 5:00 pm 2:30 pm to 5:45 pm 4:00 pm to 5:30	1hour 1 1/2 hour 1 1/2 hour 1 1/2 hour 1 hr 15 min.	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills Leadership and Management Skills Pedagogy of Social Sciences Pedagogy of Languages Pedagogy of Science EEDF - Experimental Learning - An enective strategy for creating a culture of Mathematics now to optimize your resources and prepare	CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abdulla Rashid, IMF. R.K.Das Froi. C.B.Sharma, IMS. Veena Raizada Dr. Abdulla Rashid, IMF. R.K.Das Froi. C.B.Sharma, IMS. Veena Raizada Ms. Jayasree M.
2 3 4 5 6 7	03.12.2020 05.12.2020 06.12.2020 10.12.2020 14.12.2020 15.12.2020	4:30 pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00 pm 5:00 pm 5:00 pm 2:30 pm to 5:00 pm 2:30 pm to 5:00 pm 4:00 pm to 5:30 pm	1hour 1 1/2 hour 1 1/2 hour	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills Leadership and Management Skills Pedagogy of Social Sciences Pedagogy of Languages Pedagogy of Science EEDF - Experiencial Learning - An enective strategy for creating a culture of Mathematics now to optimize your resources and prepare your kids for home schooling	CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abuuna Kasmu, Mr. R.K.Das Froi. C.B.Snarma, Ms. veena Raizada Dr. Abuuna Kasmu, Mr. R.K.Das Froi. C.B.Snarma, Ms. veena Raizada
2 3 4 5 6 7 8 9	03.12.2020 05.12.2020 06.12.2020 10.12.2020 14.12.2020 15.12.2020 23.12.2020 23.12.2020	4:30 pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00pm 5:30 pm to 5:00 pm 2:30 pm to 5:45 pm 4:00 pm to 5:30 pm 2:30 pm to 5:45	1hour 1 1/2 hour 1 1/2 hour 1 1/2 hour 1 hr 15 min. 1 hr 30 min.	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills Leadership and Management Skills Pedagogy of Social Sciences Pedagogy of Languages Pedagogy of Science EEDF - Experiential Learning - An enective strategy for creating a culture of Mathematics now to optimize your resources and prepare your kids for home schooling Boar or introducing English Language Art	CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abdulla Kashid, IWF. R.K.Das Froi. C.B.Sharma, IWS. Veena Raizada Dr. Abdulla Kashid, IWF. R.K.Das Froi. C.B.Sharma, IWS. Veena Raizada Ms. Jayasree M. Ms. Tahseen Sultana
2 3 4 5 6 7 8	03.12.2020 05.12.2020 06.12.2020 10.12.2020 14.12.2020 15.12.2020 23.12.2020	4:30 pm 4:00 pm to 5:00 pm 5:30 pm to 5:00 pm 5:00 pm 5:00 pm 2:30 pm to 5:00 pm 2:30 pm to 5:00 pm 4:00 pm to 5:30 pm	1hour 1 1/2 hour 1 1/2 hour 1 1/2 hour 1 hr 15 min.	super importand for growth of a student Value Education Cards Leadership and Management Skills Leadership and Management Skills Pedagogy of Social Sciences Pedagogy of Languages Pedagogy of Science EEDF - Experiencial Learning - An enective strategy for creating a culture of Mathematics now to optimize your resources and prepare your kids for home schooling	CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE CBSE	Mrs. Ekta Bhatia Dr. Abdulla Rashid, IMF. R.K.Das Froi. C.B.Sharma, IMS. Veena Raizada Dr. Abdulla Rashid, IMF. R.K.Das Froi. C.B.Sharma, IMS. Veena Raizada Ms. Jayasree M.

		4:00 pm to 5:00		Integrating elements of NEP 2020 for Holistic		Dr. Jitendra Nagpal
12	27.12.2020	pm	1 hr	Development	CBSE	Dr. Chinu Agarwal
		ARPITA GHOSH				
SUBJEC	T : ENGLISH		SECTI	ON : Primary NO. OF WE	BINARS ATTENDE	D: 4
	DATE OF	TIME OF				
	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
5K. NU.	WEDINAR		DURATION	TOPIC	CATEGORT	NAME OF SPEAKER
1	01.12.20	5:00pm	1 hour	English- Enhancing Vocabulary	CBSE	Aradhana Dhar
		3:30pm to		Relationship between parents and teachers is		
2	02.12.20	4:30pm	1 hour	super importand for growth of a student	CBSE	Dr, Nisha Peshin Dr. Abuuna Kasmu, Mr.
3	05.12.20	5:00pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	R.K.Das
5		3.30 pm to 5:00	1.1/2 11001			FIOL C.B.Sharma, MS. Veena
4	06.12.20	pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Raizada
NAME O	F TEACHER :	SHEFALI CHATTE	RJEE			
SUBJEC	T: ENGLISH	1	SECTION	: PRIMARY NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED :	4
	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
4	04 40 00	4:00pm to	4 h a	English Enhancing Vasahulanu	ODOF	Anadhana Dhan
1	01.12.20	5:00pm	1 hour	English- Enhancing Vocabulary	CBSE	Aradhana Dhar
	02 42 20	3:30pm to	1 have	Relationship between parents and teachers is	CBSE	Dr. Nicke Beckin
2	02.12.20	4:30pm	1 hour	super importand for growth of a student	CBSE	Dr, Nisha Peshin
2	05.12.20	3:30 pm to	4.4/0 1	Leadership and Management Skills	CBSE	Dr. Abdulla Rashid, Mr. R.K.Das
3	05.12.20	5:00pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	
4	06 40 00	3.30 pm to 5:00	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CREE	Prof. C.B.Sharma, Ms. Veena
4	06.12.20	pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Raizada
F	00 40 00	0.00 mm (= 0.45	4	teaching strategy for creating a culture of	DAV - Regional	Ma Javaaraa M
5	23.12.20	2:30 pm to 3:45	1hour 15 min	Mathematics	Training Center	Ms. Jayasree M.
C	00 40 00	4:00 pm to 5:30	1 hr 30 min.	How to optimize your resources and prepare	DAV - Regional	Ms. Tahseen Sultana
6	23.12.20	pm	i nr 30 min.	your kids for home schooling	Training Center DAV - Regional	wis. ranseen suitana
7	24.12.20	2:30 pm to 3:45	1 hr 15 min.	Goal of introducing English Language Art	•	Me Aradhana Gaur
7	24.12.20	pm 4:00 pm to 5:30	i ni iə min.	Curriculum at Pre-primary level	Training Center DAV - Regional	Ms. Aradhana Gaur
8	24.12.2020	-	1 hr 30 min.	Notebook correction - How to make it effective	Training Center	Ms. Shalini Srivastava
ð	24.12.2020	pm			I naming Center	
0		4:00 pm to 5:00		Integrating elements of NEP 2020 for Holistic		Dr. Jitendra Nagpal
9	27.12.2020	pm	1 hr	Development	CBSE	Dr. Chinu Agarwal

NAME OF TEACHER : MRINAL KANDALGAONKAR								
T: ENGLISH		SECTI	ON : PRIMARY NO. OF W	OF WEBINARS ATTENDED : 3				
DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
02.12.2020	3:30pm to 4:30pm	1 hour	Relationship between parents and teachers is super importand for growth of a student	CBSE	Dr, Nisha Peshin			
		1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Dr. Abdulla Rashid, Mr. R.K.Das			
	pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Prof. C.B.Sharma, Ms. Veena Raizada			
04.12.2020	•	1 hour	Dramatics in learning	CBSE	Dr. Priyanka Mehta			
	T : ENGLISH DATE OF WEBINAR 02.12.2020 05.12.2020 06.12.2020	T : ENGLISH DATE OF TIME OF WEBINAR WEBINAR 3:30pm to 02.12.2020 4:30pm 3:30 pm to 05.12.2020 5:00pm 3.30 pm to 5:00 06.12.2020 pm 3.00 pm to 4.00	T: ENGLISH SECTION DATE OF WEBINAR TIME OF WEBINAR DURATION 3:30pm to 0 02.12.2020 4:30pm 1 hour 3:30 pm to 0 05.12.2020 5:00pm 1 1/2 hour 3:30 pm to 5:00 0 06.12.2020 pm 1 1/2 hour	T: ENGLISH SECTION: PRIMARY NO. OF W DATE OF WEBINAR TIME OF WEBINAR DURATION TOPIC 3:30pm to 8:30pm to 8:30pm to 8:30pm to 8:30pm to 02.12.2020 4:30pm 1 hour super importand for growth of a student 3:30 pm to 1 1/2 hour Leadership and Management Skills 05.12.2020 5:00pm 1 1/2 hour Leadership and Management Skills 06.12.2020 pm 1 1/2 hour Leadership and Management Skills	T: ENGLISH SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTEND DATE OF WEBINAR TIME OF WEBINAR DURATION TOPIC CATEGORY 3:30pm to 1 hour Relationship between parents and teachers is super importand for growth of a student CBSE 02.12.2020 4:30pm 1 hour Leadership and Management Skills CBSE 05.12.2020 5:00pm 1 1/2 hour Leadership and Management Skills CBSE 06.12.2020 pm 1 1/2 hour Leadership and Management Skills CBSE			

NAME OF TEACHER : POORVA TILVI

SUBJECT : ENGLISH

SECTION : PRIMARY

ISR NO		TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12.2020	3:30pm to 4:30pm	1 hour	Relationship between parents and teachers is super importand for growth of a student	CBSE	Dr, Nisha Peshin
3	05.12.20	3:30 pm to 5:00pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Dr. Abdulla Rashid, Mr. R.K.Das
4	06.12.20	3.30 pm to 5:00 pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Prof. C.B.Sharma, Ms. Veena Raizada
1	18.12.20	3:00 pm to 4:00 pm	1hour	story telling as Pedagogy	CBSE	
5						
NAME OF TEACHER : PADMAJA VASUDEVAN SUBJECT : ENGLISH SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 3						

DATE OF	TIME OF				
SR. NO. WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER

		3:30 pm to 4:30		Relationship between parents and teachers is		
1	02.12.2020	pm 3.00 pm to 4.00	1 hour	super importand for growth of a student	CBSE	Dr, Nisha Peshin
2	04.12.2020	pm	1 hour	Dramatics in learning	CBSE	Dr. Priyanka Mehta
3	06.12.2020			Pedagogy of Languages	CBSE	
4	05.12.2020			Pedagogy of Social Sciences	CBSE	
5	10.12.2020			Pedagogy of Science	CBSE	
6	05.12.2020	3:30 pm to 5:00pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Dr. Abdulla Rashid, Mr. R.K.Das
7	06.12.2020	3.30 pm to 5:00 pm	1 1/2 hour	Leadership and Management Skills	CBSE	Prof. C.B.Snarma, MS. Veena Raizada
8	19.12.2020	6.30 to 7.30 pm	1 hr	India's first gamified course English,maths,phonics-Nursery to class 8	Ratna Sagar	Ms. Shreya
		2.30 pm to 3.45		EEDP - Experiential Learning - An effective	DAV - Regional	
9	23.12.2020	pm	1 hr 15 min.	strategy for creating a culture of Mathematics	Training Center	Ms. Jayasree M.
		4:00 pm to 5:30		How to optimize your resources and prepare	DAV - Regional	
10	23.12.2020		1 hr 30 min.	your kids for home schooling	Training Center	Ms. Tahseen Sultana
		2:30 pm to 3:45		Goal of introducing English Language Art	DAV - Regional	
11	24.12.2020		1 hr 15 min.	Curriculum at Pre-primary level	Training Center	Ms. Aradhana Gaur
12	24.12.2020	4:00 pm to 5:30 pm	1 hr 30 min.	Notebook correction - How to make it effective	DAV - Regional Training Center	Ms. Shalini Srivastava
		4:00 pm to 5:00		Integrating elements of NEP 2020 for Holistic		Dr. Jitendra Nagpal
13	27.12.2020	pm	1 hr	Development	CBSE	Dr. Chinu Agarwal
		SHASHI MISHRA				
	T : COMPUTE		SEC	TION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTEN	DED:3
						1
	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12.20	3.30 pm to 4.30	1 hr	Relationship between parents & teachers is imp	CBSE	Dr.Nisha Peshin
2	05.12.20	3.30 pm to 5.30 pm	2 hr	Leadership and Managment Skill	CED	Dr.Abdullah Rasheed Ahmed
3	27.12.20	4:00 pm to 5:00 pm	1 hr	Integrating Elements of NEP 2020 For Holistic De	CED	Dr. Jitendra Nagpal & Dr. Chinu
3	21.12.20		1 111	Integrating Elements of NEF 2020 FOR HOUSTIC D		Di. Jiteliura Nagpai & Di. Ci

Agrawal