NAME OF TEACHER: Monica. L

SUBJECT : English SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 01

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	28.11.2020	2:00pm to 3:00 pm	1 Hr	Enhancing Life Skills- Effective Commu	CBSE	Mrs. Rooma Pathak

NAME OF TEACHER: Maya Nair

SUBJECT : ENGLISH SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 2

	SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
Г	1	28.11.2020	2.00 pm to 3.00 pm	1 Hr	Enhancing Life Skills - Effective commu	CBSE	Mrs. Rooma Pathak

NAME OF TEACHER: KANCHAN SHUKLA										
SUBJECT: HIN	DI	SECTION: PRIM	ARY	NO. OF WEBINARS ATTEND	ED: 1					
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	29.11.2020	11:00 am to 12 noon	1 hr	Art Integrated Learning Model	CBSE	Mrs. Kartagam C Arasaccan				

:		

NAME OF TEACHER: DEEPA GOPINATH

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

SR.						
NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Online tools and Techniques - Mensuration		
1	02.12.2020	11:30am to 1:30pm	2 Hrs	Mania	DAVCAE	Ms. Daya Gupta
2	03.12.2020	11:30am to 1:30pm	2 Hrs	Online tools and Techniques - Triumph Triangles	DAVCAE	Ms. Priti Chhanda Mahanti
3	03.12.2020	5:00pm to 6:00pm	1 Hr	Integration of Art in Mathematics	CBSE	Ms. Rajeshwari Muthu
				Online tools and Techniques - Quantification		
4	04.12.2020	11:30am to 1:30pm	2 Hrs	Matters	DAVCAE	Ms. Mitali Satpathy
5	05.12.2020	11:30am to 1:30pm	2 Hrs	Online tools and Techniques - Fantastic Factors	DAVCAE	Ms. Jyotsna Gawri

NAME OF TEACHER : MADHURI NANOSKAR

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 01

SR.						
NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Enhancing life skills and effective		
1	28.11.2020	2:00 pm to 3:00 pm	1 Hr	communication	CBSE	Ms.Roma Pathak

NAME OF TEACHER: N. MAHALAKSHMI

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 1

SR						
NC	. DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Ms. Mamta Sabharwal, Head
1	27.11.2020	4:00 pm to 5:00 pm	1 Hr	Mindful Mantras for Fighting Stress	CBSE	Mistress- Darshan Academy

	AME OF TEACHER : MS MOUSHUMI DUBE UBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 01									
30BJECT . 30	CIAL SCIENCE	SECTION	JN. PRIMARI	NO. OF WEBINARS A	TITENDED. VI					
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	27.11.2020	10.00 am to 11.00 am	1 Hr	Adapting to post covid in school Education	CBSE	Mrs.Swapna Nair				
NAME OF TEAC	CHED . MC ALMA CHEDO	N SOANS								
	NAME OF TEACHER : MS.ALMA SHERON SOANS SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 01									
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
				Weaving Lifeskills into the School		Ms. Geeta Hiteshi				
1	30.11.2020	4.00 p.m to 5.00 p.m	1 Hr	Curriculum	CBSE	Psychotherapist				
	NAME OF TEACHER : VASUNDHARA LNGAYAT									
SUBJECT : SOC	CIAL SCIENCE	SECTIO	N: PRIMARY	NO. OF WEBINARS AT	TENDED : 3					
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TORIC	CATECORY	NAME OF SPEAKER				
5R. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	24.11.2020	11.00 am to 12.00 noon	1 Hr	Adapting to post covid in school Education	CBSE	Dr. Anuradha Govind				
NAME OF TEAC	NAME OF TEACHER : PADMAVATI									
SUBJECT: S	SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 1									
	<u> </u>		I							
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	25.11.2020	11.00 am to 12.00 noon	1 Hr	Enhancing Life Skills-Critical Thinking	CBSE	Gagneia				

NAME OF TEACHER: SUSHAMA GOPAN

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Enhancing Life Skills-Effective		
1	28.11.2020	2.00 pm to 3.00 pm	1 hr	Communication	CBSE	Mrs.Rooma Pathak

NAME OF TEACHER: SARITA SINGH

SUBJECT:	SOCIAL SCIENCE	SECTION	CTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATT		TENDED : 3	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Enhancing Life Skills-Effective		
1	28.11.2020	2.00 pm to 3.00 pm	1 hr	Communication	CBSE	Mrs.Rooma Pathak

NAME OF TEACHER: MEETA SHETTY

SUBJECT : SOCIAL SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 2

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	25.11.2020	10:00 pm to 11:00 pm	1 hr	Learning from mistakes	CBSE	Ms Ambica Gulati

NAME OF TEACHER: AKSHATA PADALE

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 3

	SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
ſ					Enhancing Life Skills - Effective		
	1	28.11.2020	2:00 pm to 3:00 pm	1 hr	Communication	CBSE	Mrs. Rooma Pathak

NAME OF TEACHER: AJITHA NAIR										
SUBJECT:	SCIENCE	SECTION: PRIMARY		NO. OF WEBINARS ATTENDED : 1						
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
	1 30.11.2020	5.00 pm to 6.00 pm	1 Hr	Assessment In Science	CBSE	Ms. Vamshreepriya Amar				
	•	•	•	-	•					
NAME OF TEACHER : Asha Menon										
SUBJECT:	Science	SECTION : Primary		NO. OF WEBINARS ATTENDED : 02						
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
0.00000				Enhancing Life Skills-Effective						
	1 28.11.2020	2:00 pm to 3:00 pm	1Hr	Communication	CBSE	Mrs Rooma Pathak				
	EACHER : DEBANJALI PAUL			NO 05 WEDINADO						
SUBJECT:	SCIENCE	SECTION:	PRIMARY	NO. OF WEBINARS A	ATTENDED: 1					
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
	1 24.11.2020	11:00 pm to 12:00 noon	1 Hr	Gamification in Learning	CBSE	Mrs. Gaurpreet Kaur				
NAME OF TEACHER: VASUKI INAMDAR										
SUBJECT: SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4										
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
				ENHANCING PRACTICAL SKILLS						
	1 25.11.2020	4PM TO 5 PM	1 HR	IN SCIENCE	CBSE	SANJAY SRIVASTAVA				
NAME OF TEACHER : G. Swarnalatha										
SUBJECT: Science SECTION: III NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3										
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
	1 30-11-2020	3:30-4:30	1hr	Talk on Leadership & Management Skills	CBSE	Shri Anurag Tripathi				