NAME OF TEACHER :. SAVITHRI CHANDRASEKARAN
SUBJECT : ENGLISH SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01-08-2020	6.00 pm- 7.30 pm	1 hr 30 mts	NEW EDUCATION POLICY 2020	Other - CED	Sasikumar, Mr. P. Ravi, Mr. Priyadarshi
2	03-08-2020	5.00 pm - 6.15 pm	1 hr 15 mts	NATIONAL EDUCATION POLICY 2020	Other - B.K.Birla College, Kalyan	Dr. Vasudha Kamat
3	05-08-2020	4.30 pm - 6.15 pm	1 hr 45 mts	WIZAR.IO ONLINE CLASSES	Other - Wizar.io	Mr. Pawandeep, Mr. Shrikant
4	07-08-2020	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mts	WIZAR.IO ONLINE CLASSSES	Other - Wizar.io	Mr. Pawandeep, Mr. Shrikant
5	20-08-2020	5.30 - 7.00 pm	1 hr 30 mts	CBSE ENGLISH EXAMINATION 2020-2021	Other - Harbour Press International	Arora,Ms. Neelu Sharma
6	29-08-2020	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mts	STRESS MANAGEMENT & PERFORMANCE ENHANCEMENT	Other - Jindal Global University	Prof. Sanjeev Sahni
7	03-09-2020	3.00 pm - 4.30 pm	1 hr 30 mts	NINE PILLARS OF GREAT SCHOOLS	CBSE	Prof.David Woods
8	05-09-2020	11.00 am - 12.30 pm	1 hr 30 mts	POLICY IMPLICATIONS	Other - Jindal Global University	Khanna,,Dr. Manjushree Palit,Dr.
9	15-09-2020	10.00 am - 1.00 pm	3 hrs	TEACHERS AND FACULTY DEVELOPMENT - Shiksha Parv	CBSE - HRD	Avinash Pandey, Ms. Manju
10	20-09-2020	11.00 am - 12.45 pm	1 hr 45 mts	NEP 2020 - EQUITY & INCLUSION	Other - HRD Ministry	Jindal, Mr.Himanshu Dev

NAME OF TEACHER: PURNIMA SHARMA

SUBJECT : English SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 15

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	August 13, 2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	Online Teaching Competencies: Best Practices	Other-CENTA	Mr. Michael Purcell
2	August 13, 2020	3:00 pm-4:00 pm	1 hr	English Competencies and the English Question Paper	CBSE	COE.Delhi East-11
3	August 14, 2020	4:00 pm-5:00 pm	1 hr	English Literature in Classroom	CBSE	Aradhna Dhar
4	August 17, 2020	2:15 pm-3:15 pm	1 hr	Interdisciplinary Projects	CBSE	Sumedha Phadke
5	August 19, 2020	3:00 pm-4:00 pm	1 hr	Integration of Arts in the Teaching of English	CBSE	Ruchi Sengar
6	August 20, 2020	2:15 pm-3:15 pm	1 hr	Multidisciplinary links through Kolbs E.L. Cycle	CBSE	Binu K Raj
7	August 20, 2020	5:00 pm-6:30 pm	1 hr 30 mins	Child of a Psyche	Other-CENTA	Nandita Asthana Sankar
8	August 24, 2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	Student Assessment and Remediation	Other-CENTA	Debopama Sen
9	August 27, 2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	NEP 2020: Impact on Teachers	Other-CENTA	Anustup Nayak and Shaveta Sharma
10	August 29, 2020	4:30 pm-6:30pm	1 hr	Stress Management and Performance Enhancement	JIBS	Dr. Sanjeev Sahni
11	September, 3,2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	Formative Assessments	Other-CENTA	Prof. Ram Mohan Garimella
12	September 5, 2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	Making Online Teaching Learning Fruitful	Other-CENTA	Mr. Koen Timmers
13	September 10, 2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	Yoga For Mental Well-being	Other-CENTA	Mr Ravi Shankar
14	September 17, 2020	10:00 am-12:00pm	2 hrs	Competency Based Education and Learning Outcomes	CBSE	Sunita Sanwal, Anup Kumar Rajput, Shashank Hazarika
15	September 20, 2020	11:00 am-12:00pm	1 hr	Pursuit of Happiness-2	Other-HRD Ministry	Mr Vijay Sonavane

NAME OF TEACHER: KIRAN SHARMA

SUBJECT: ENGLISH SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	13-08-2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	Online Teaching Competencies: Best Practices	Other-CENTA	Michael Purcell
					Other-Jindal Institute of Behavioural Sciences, O P	
2	12-08-2020	4.00 PM - 5.00 PM	1 hr	Happiness at Workplace	Jindal Global University	Dr.Tithi Bhatnagar
3	August 24, 2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	Student Assessment and Remediation	Other-CENTA	Debopama Sen
4	August 27, 2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	NEP 2020: Impact on Teachers	Other-CENTA	Anustup Nayak and Shaveta Sharma
5	August 29, 2020	4:30 pm-6:30pm	2 hrs	Stress Management and Performance Enhancement	JIBS	Dr. Sanjeev Sahni
6	September 16, 2020	10 a.m to 1 a.m	3 hrs	"Shikshak Parv" Promotion of Indian Languages	CBSE	Uday Narayan Singh, Anvita Abbi (Padm
7	September 3, 2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	Formative Assessments	Other-CENTA	Prof. Ram Mohan Garimella
8	September 20, 2020	11:00 am-12:00pm	1 hr			Mr Vijay Sonavane
					Other-Jindal Institute of Behavioural Sciences, O P	
9	September 29.08.2020	4.30 PM - 6.30 PM	2 hrs	Stress Management and Performance Enhancement	Jindal Global University	Psychologist Dr Sanjeev P Sahni.

10	Sep 8, 2020	3PM - 3.45 PM	45 Min	Warmer activities for the socially distanced classroom	Other - Cambridge	Claire Ross
11	Sep 9, 2020	1PM - 1.45 PM	45 Min	Differentiation when returning to the classroom	Other - Cambridge	Monica Poulter
12	Sep 9, 2020	3PM - 3.45 PM	45 Min	Finding the right balance - filling in the gaps while moving forward	Other - Cambridge	Sarah Ellis, Fabio Galvanini
13	Sep 9, 2020	5PM - 5.45 PM	45 Min	Keeping energy levels up when teaching remotely	Other - Cambridge	Rosalla Valero, Jonny Frank
14	Sep 9, 2020	7 PM - 8 PM	1 Hr	Optimising learner success through differentiation	Other - Cambridge	Betsy Parrish
15	Sep 10, 2020	1PM - 2 PM	1 Hr	Dear Diary - Journals as a safe space for learners to write in the pos	Other - Cambridge	Miranda Hamilton

NAME OF TEACHER : BANUMATHI KOWSHIK SUBJECT : ENGLISH SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 20

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	13-08-2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	Online Teaching Competencies: Best Practices	Other-CENTA	Michael Purcell
					Other-Jindal Institute of Behavioural Sciences, O	
2	12-08-2020	4.00 PM - 5.00 PM	1 hr	Happiness at Workplace	P Jindal Global University	Dr.Tithi Bhatnagar
3	August 24, 2020	5:00 PM - 6:00 PM	1 hr	Student Assessment and Remediation	Other-CENTA	Debopama Sen
4	August 27, 2020	5:00 PM-6:00 PM	1 hr	NEP 2020: Impact on Teachers	Other-CENTA	Anustup Nayak and Shaveta Sharma
5	August 24, 2020	5:00 PM-6:00 PM	1 hr	Student Assessment and Remediation	Other-CENTA	Debopama Sen
6	August 29, 2020	4:30 PM - 6:30PM	2 hrs	Stress Management and Performance Enhancement	JIBS	Dr. Sanjeev Sahni
7	Sep 8, 2020	12 PM- 12.45 PM	45 Min	Helping teachers and learners find their inner resilience	Other - Cambridge	Ricardo Morales, Bradbawtinhelmer
8	Sep 8, 2020	1 PM- 1.45 PM	45 Min	Tips for parents and families supporting young children learning Eng	Other - Cambridge	Sarah Ellis, George Heritage
9	Sep 8, 2020	3PM - 3.45 PM	45 Min	Warmer activities for the socially distanced classroom	Other - Cambridge	Claire Ross
10	Sep 9, 2020	1PM - 1.45 PM	45 Min	Differentiation when returning to the classroom	Other - Cambridge	Monica Poulter
11	Sep 9, 2020	3PM - 3.45 PM	45 Min	Finding the right balance - filling in the gaps while moving forward	Other - Cambridge	Sarah Ellis, Fabio Galvanini
12	Sep 9, 2020	5PM - 5.45 PM	45 Min	Keeping energy levels up when teaching remotely	Other - Cambridge	Rosalla Valero, Jonny Frank
13	Sep 9, 2020	7 PM - 8 PM	1 Hr	Optimising learner success through differentiation	Other - Cambridge	Betsy Parrish
14	Sep 10, 2020	1PM - 2 PM	1 Hr	Dear Diary - Journals as a safe space for learners to write in the post	Other - Cambridge	Miranda Hamilton
15	Sep 10, 2020	3PM - 3.45 PM	45 Min	How to nurture independent learners through pedagogic partnership	Other - Cambridge	Harry Kuchah
16	Sep 10, 2020	5PM - 5.45 PM	45 Min	Keeping your learners physically distanced but socially engaged	Other - Cambridge	Nahla Al Malki
17	Sep 10, 2020	7PM - 8 PM	1 Hr	Lost in the Covid maze? Assessment for learning is your GPS!	Other - Cambridge	Alberto Costa, Pablo Toledo
18	Sep 10, 2020	8PM - 9 PM	1 Hr	Reimagining learning and assessment – shaping education	Other - Cambridge	Andrew Nye
19	Sep 10, 2020	9PM - 10 PM	1 Hr	Together we thrive: How to build supportive teacher learning commu	Other - Cambridge	Silvana Richardson
20	September 20, 2020	11:00 am-12:00pm	1 hr	Pursuit of Happiness-2	Other-HRD Ministry	Mr Vijay Sonavane
NAME OF TEAC	CHER: JINI CHATTERJEE					

SECTION: SECONDARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6 SUBJECT: ENGLISH

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC CATEGOR	PRY	NAME OF SPEAKER
						Anuj Gupta , N.K.Sinha,Akhilesh
						Chaturvedi, Rajiv Garg, Vasundhara
1	02.08.20	11.00 AM - 12.30 PM	1.5 hrs	National Education Policy Others-Ha		Choudhary
						N.K.Sinha ,Yogeeta Umalkar, Namita
2	20.08.20	5.30 PM - 6.30 PM	1 hr	CBSE Eng Exam 2020-21 Others-Ha	arbour Press International	Arora,Neelu Sharma
3	26.08.20	7.00 PM - 8.00 PM	1 hr	Dramatics In Teaching CBSE		Mr.Satish Kumar
				Other-Jinda	lal Institute of Behavioural Sciences, O P Jindal	
4	29.08.20	4.30 PM - 6.30 PM	2 hrs	Stress Management and Performance Enhancement Global Univ	iversity	Psychologist Dr Sanjeev P Sahni.
				Other-Jinda	lal Institute of Behavioural Sciences, O P Jindal	
5	12.09.20	4.00 PM - 5.00 PM	1 hr	Happiness @ Workplace Global Univ	,	Dr.Tithi Bhatnagar
						Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh Kumar
						Chandel, Himanshu Dev, Dr. Munish
6	20.09.20	11.00 AM - 1.00 PM	2 hrs	"NEP 2020: The Pursuit of Happiness Series: Session 2" Other		Jindal
7						
8						
9						
10						

AME OF TEA JBJECT : En	CHER :Mayuri Mehrotra nglish	SECTION: Sec	condary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Anuj Gupta , N.K.Sinha,Akhilesh
						Chaturvedi, Rajiv Garg, Vasundhara
1	02.08.20	11.00 AM - 12.30 PM	1.5 hrs	National Education Policy	Others-Harbour Press International	Choudhary
					Other-Jindal Institute of Behavioural Sciences, O P Jindal	
2	29.08.20	4.30 PM - 6.30 PM	2 hrs	Stress Management and Performance Enhancement	Global University	Psychologist Dr Sanjeev P Sahni.
3	29.08.20	7.00 PM - 8.00 PM	1 hr	Strategies to Teach English Speaking	CBSE	P.Sathishkumar
					Other-Jindal Institute of Behavioural Sciences, O P Jindal	
4	12.09.20	4.00 PM - 5.00 PM	1 hr	Happiness @ Workplace	Global University	Dr.Tithi Bhatnagar
5						
6						
7						
8						
9						
10						

SUBJECT : En	glish	SECTION : Secondary		NO. OF WEBINARS ATTENDED: 06		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	12.08.2020	4.00 PM - 5.00 PM	1 hr	Happiness at Workplace	Other-Jindal Institute of Behavioural Sciences, O P Jindal Global University	Dr.Tithi Bhatnagar
						Anuj Gupta , N.K.Sinha,Akhilesh Chaturvedi, Rajiv Garg,Vasundhara
2	02.08.20	11.00 AM - 12.30 PM	1.5 hrs	National Education Policy	Others-Harbour Press International	Choudhary
					Other-Jindal Institute of Behavioural Sciences, O P Jindal	
3	29.08.20	4.30 PM - 6.30 PM	2 hrs	Stress Management and Performance Enhancement	Global University	Psychologist Dr Sanjeev P Sahni.
4	29.08.20	7.00 PM - 8.00 PM	1 hr	Strategies to Teach English Speaking	CBSE	P.Sathishkumar
5	01.08.2020	6.00 pm- 7.30 pm	1 hr 30 mts	NEW EDUCATION POLICY 2020	Other - CED	Prof. C.B.Sharma, Prof. T.S. Sasikumar, Mr. P. Ravi,Mr. Priyadarshi Nayak
6	03.08.2020	5.00 pm - 6.15 pm	1 hr 15 mts	NATIONAL EDUCATION POLICY 2020	Other - B.K.Birla College, Kalyan	Dr. Vasudha Kamat
7						
8						
9						

NAME OF TEACHER: Vibha Singh

10

NAME OF TEACHER : Rosalina Senapati
SUBJECT : ENGLISH SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :10

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Anuj Gupta , N.K.Sinha, Akhilesh
						Chaturvedi, Rajiv Garg, Vasundhara
1	02.08.20	11.00 AM - 12.30 PM	1.5 hrs	National Education Policy	Others-Harbour Press International	Choudhary
						Alex Anderson, Vaishali Pradhan &
2	09.08.2020	4.30 PM - 5.30 PM	1 hr	Multiple Techniques to Learn English as a Second Language	Other- ELTAI	Lalita Pradeep
					Other-Jindal Institute of Behavioural Sciences, O P	
3	12.08.2020	4.00 PM - 5.00 PM	1 hr	Happiness at Workplace	Jindal Global University	Dr.Tithi Bhatnagar
4	19.08.2020	4.30 PM - 5.30 PM	1 hr	Use of Audacity for creating audio resources for ESL teaching	Other- ELTA Telangana & Kotak Mahindra Bank	Dr. Mohanraj & Others
5	18.08.2020	5.00 PM - 6.00 PM	1 hr	Designing and Managing Modules on Canvas	Other- Relo India	Multiple Speakers

6	23.08.2020	4.30 PM - 5.30 PM	1 hr	Supporting our Students in Autonomous Learning	Other- ELTAI	Claire Bradin Siskin & Dr. Harleen Kaur
7	03.09.2020	4.30 PM - 6.30 PM	2 hrs	Teacher's Day - Creating Memes, Twitterature and blogging	Other- ELTAI	Prof. Paul Gunashekhar(EFLU)
8	04.09.2020	10.00 AM - 12.00 PM	2 hrs	Teacher's Day - Doodles & Minisagas	Other- ELTAI	Prof. Debasis Chaterjee
9	04.09.2020	4.30 PM - 6.30 PM	2 hrs	Teacher's Day- Reflections on a Book & E- posters	Other- ELTAI	Prof. Sumita Roy
10	05.09.2020	2.30 PM - 4.30 PM	2 hrs	Teacher's Day- Poetry Slam & Podcast	Other- ELTAI	Dr. Radhakrishnan Pillai

NAME OF TEACHER:

SUBJECT : ENGLISH SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: SECTION: NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: SECTION: NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:		
SUBJECT:	SECTION:	NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER : Sarita Chouhan		
SUBJECT: HINDI	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 11

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-08-2020	6.30 pm to 7.30 pm	1 hour	Women in Education	Other - Facebook Webinar	Dr. Anita pant Sharma
2	23-08-2020	12:30pm to 2.00pm	1 hr 30 mins		Other- Full Marks PVT LTD	Dr. Anita Pant Sharma
3	25-08-2020	2.00pm to 4.00 pm	2 hours	Social and Emotional well being of children	Other- Ministry of Women and Child	Parvani Dawar
4	26-08-2020	2.00 pm to 5.00 pm		Social and Emotional well being of children	Other -Ministry of Women and Child	Dr. Neelakshi Naolekar
5	26-08-2020	4.30 pm to 6.00 pm	1 hr 30 mins	प्रश्न निर्माण की कला तथा परिवर्तन व नवीनतम	Other- Full Marks	Dr. Sanjay Mishr
6	29-08-2020	4.30 pm to 6.30 pm			Other- O.P. Jindal Global University	Dr. Sanjeev P. Sahni
7	02-09-2020	1.30 pm to 2.30 pm		हिंदी भाषा अध्ययन के क्षेत्र में आजीविका /	CBSE	Dr. Ritu Sirohi
8	03-09-2020	11.00 am to 12.00 pm	1 hour	हिंदी शिक्षकों के समक्ष चुनौतियाँ'	CBSE	Dr. Jagmohan Rajput, Dr.
9	05-09-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hour	T T	Other -JIBS	Dr. Tithi Bhatnagar
10	12-09-2020	4.00 pm to 6.00 pm	2 hours	हिंदी: व्याकरण - व्यापक दृष्टिकोण 'संज्ञा तथा संज्ञा	Other- Full Marks	Dr. Raviprakash Gupt
11	20-09-2020	11.00 am to 1: 30 pm	2 hr 30 mins	NEP -2020: The Pursuit of Happiness series	Other - NEP	Dr. Vijay Sonawane. Dr. Kusum

NAME OF TEACHER: Anushka Pachange

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-08-2020	6.30 pm to 7.30 pm	1 hour	Women in Education	Other - Facebook Webinar	Dr. Anita pant Sharma
2	23-08-2020	12.30 pm to 2.00 pm	1 hr 30 mins	Ten commandments of happy and successful life.	Other- Full Marks PVT LTD	Dr. Anita Pant Sharma
3	26-08-2020	2.00 pm to 5.00 pm	3 hours	Social and Emotional well being of children	Other -Ministry of Women and Child	Dr. Neelakshi Naolekar
4	26-08-2020	11.00 am to 12.30 pm	1 hr 30 mins	Hindi course B	CBSE	Dr. Kaumudi Sharma
			2 h	Stress Management & performance		
5	29-08-2020	4.30 pm to 6.30 pm	2 hours	Enhancement	Other- O.P. Jindal Global University	Dr. Sanjeev P. Sahni
	02.00.2020	400 4 600	2 hours	हिंदी: व्याकरण - व्यापक दृष्टिकीण 'सज्ञा तथा सज्ञा की व्याकरणिक कोटियाँ'		D D : 1 1 C .
6	02-09-2020	4.00 pm to 6.00 pm		का व्याकराणक कारिया'	Other- Full Marks	Dr. Raviprakash Gupt
						Dr. Jagmohan Rajput, Dr.
8	03-09-2020	11.00 am to 12.00 pm	1 hour	हिंदी शिक्षकों के समक्ष चुनौतियाँ'	CBSE	V.R.Jagannathan
9	12-09-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hour	Happiness @ Workplace	Other -JIBS	Dr. Tithi Bhatnagar
						Dr. Vijay Sonawane. Dr. Kusum
10	20-09-2020	11.00 am to 1: 30 pm	2hr 30 mins	NEP -2020: The Pursuit of Happiness series	Other- NEP	Kanwar
·						

NAME OF TEACHER: MADHU KAMBOJ

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

S	SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		08-08-2020	6.30 pm to 7.30 pm	1hrs	Women in Education	Other - Facebook Webinar	Dr. Anita pant Sharma

			ĺ			
2	23-08-2020	12.30 pm to 2.00 pm	1 hr 30 mins	Ten commandments of happy and successful life.	Other- Full Marks	Dr. Anita Pant Sharma
			2.1	Socialand EmotionalWell Being of Children	Other- Ministry of Women and Child	7
3	25-08-2020	2.00 pm to 5.00 pm	3 hrs	during and after COVID-19	Development	Parvani Dawar
			2.1	Socialand EmotionalWell Being of Children	Other -Ministry of Women and Child	
4	26-08-2020	2 .00 pm to 5.00 pm	3 hrs	during and after COVID-19	Development	Dr. Neelakshi Naolekar
5	26-08-2020	11.00 am to 12.30 pm	1 hr 30 mins	Hindi course B	CBSE	Dr. Kaumudi Sharma
6	29-08-2020	4.30 pm to 6.15 pm	1 hr 45 mins	Stress Management&performance Enhancement	Others- O.P Jindal Global University	Dr. Sanjeev P. Sahni
			3 hrs	हिंदी: व्याक्रण - व्यापकु दृष्टिकीण 'सज्ञा तथा सज्ञा		
7	02-09-2020	4.00 pm to 6.00 pm	3 nrs	की व्याकरणिक कोटियाँ'	Other- Full Marks	Dr. Raviprakash Gupt
8	12-09-2020	4.00 pm to 5.00 pm	3 hrs	Happiness @ Workplace	Other -JIBS	Dr. Tithi Bhatnagar
9	16-09-2020	3.00 pm to 4.00 pm	1 hrs	हिंदी शिक्षण पाठयोजना	CBSE AJMER	Dr. Vinod Chauhan
						Dr. Vijay Sonawane. Dr. Kusum
10	20-09-2020	11.00 am to 1.30 pm	1 hr 30 mins	NEP -2020: The Pursuit of Happiness series	Others NEP	Kanwar

NAME OF TEACHER: Jayshree Chakraborty SUBJECT: HINDI **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

SR. NO.	DATE OF WEBI	NA TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-08-2020	6.30 pm to 7.30 pm	1 hour	Women in Education	Other - Facebook Webinar	Dr. Anita pant Sharma
2	23-08-2020	12.30 pm to 2.00 pm	1 hr 30 mins	Ten commandments of happy and successful life.	Others- Full Marks PVT LTD	Dr. Anita Pant Sharma
3	25-08-2020	2.00 pm to 4.00 pm	2 hours	Socialand EmotionalWell Being of Children during and after COVID-19	Other- Ministry of Women and Child Development	Parvani Dawar
4	26-08-2020	2.00 pm to 5 .00 pm	3 hours	Socialand EmotionalWell Being of Children during and after COVID-19	Other -Ministry of Women and Child Development	Dr. Neelakshi Naolekar
5	26-08-2020	11.am to 12.30 pm	1 hr 30 mins	Hindi course B	CBSE	Dr. Kaumudi Sharma
6	29-08-2020	4.30 pm to 6.15 pm	1 hr 45 mins	Stress Management&performance Enhancement	Others- O.P Jindal Global University	Dr. Sanjeev P. Sahni
7	02-09-2020	4.00 pm to 6.00 pm	2 hours	हिंदी: व्याकरण - व्यापक दृष्टिकीण 'सज्ञा तथा सज्ञा की व्याकरणिक कोटियाँ'	Other- Full Marks	Dr. Raviprakash Gupt
8	12-09-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hour	Happiness @ Workplace	Other -JIBS	Dr. Tithi Bhatnagar
9	16-09-2020	3.00 pm to 4.00 pm	1 hour	हिंदी शिक्षण पाठयोजना	CBSE	Dr. Vinod Chauhan
10	20-09-2020	11.00 am to 1: 30 pm	2 hr 30 mins	NEP -2020: The Pursuit of Happiness series	Others NEP	Dr. Vijay Sonawane. Dr. Kusum Kanwar

NAME OF TEACHER: Nirmala Manral

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 09

SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-08-2020	6.30 pm to 7.30 pm	1 hour	Women in Education	Other - Facebook Webinar	Ms. Nirmala Seetharaman
2	19-08-2020	2.00 pm to 5.00 pm	2 hours	पद , पदबंध और वाक्य	Other- Full Marks	Dr. Ravi Prakash Gupt

			ĺ			
3	23-08-2020	12.30 pm to 2.00 pm	1 hr 30 mins	Ten commandments of happy and successful life.	Other- Full Marks	Dr. Anita Pant Sharma
			2 hours	Social and Emotional Well Being of Children	Other- Ministry of Women and Child	Parvani Dawar
4	25-08-2020	2.00 pm to 4.00 pm	2 nours	during and after COVID-19	Development	i ai vain Dawai
			2.1.	Social and Emotional Well Being of Children	Other -Ministry of Women and Child	
5	26-08-2020	2.00 pm to 5.00 pm	3 hours	during and after COVID-19	Development	Dr. Neelakshi Naolekar
				प्रश्न निर्माण की कला तथा परिवर्तन व नवीनतम		
6	26-08-2020	4.30 pm to 6.00 pm	1 hr 30 mins	पाठ्यवस्तुओं की शिक्षण विधि	Other- Full Marks	Sanjay Mishra
			2.1.	Stress Management & performance		
7	29-08-2020	4.30 pm to 6.30 pm	2 hours	Enhancement	Other - O.P Jindal Global University	Dr. Sanjeev P. Sahni
8	12-09-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hour	Happiness @ Workplace	Other - JIBS	Dr. Tithi Bhatnagar
						Dr. Vijay Sonawane. Dr. Kusum
9	20-09-2020	11.00 am to 1.30 pm	2 hr 30 mins	NEP -2020: The Pursuit of Happiness series	Other - NEP	Kanwar
10						

NAME OF TEACHER: Vineeta Srivastava

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 09

SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-08-2020	6.30 pm to 7.30 pm	1 hour	Women in Education	Other - Facebook Webinar	Ms. Nirmala Seetharaman
2	23-08-2020	12.30 pm to 2 pm	1hr 30 mins	Ten commandments of happy and successful life.		Dr. Anita pant Sharma
			2 houng	Social and Emotional Well Being of Children	Other- Ministry of Women and Child	Shri summet Duggel / Parvani
3	25-08-2020	2.00 pm to 4.00 pm	2 hours	during and after COVID-19	Development	Dawar
			2 h	Social and EmotionalWell Being of Children	Other -Ministry of Women and Child	
4	26-08-2020	2.00 pm to 5.00 pm		during and after COVID-19	Development	Dr. Neelakshi Naolekar
				प्रश्न निर्माण की कला तथा परिवर्तन व नवीनतम		
5	26-08-2020	4.30 pm to 6.00 pm	1hr 30 mins	पाठ्यवस्तुओं की शिक्षण विधि	Other- Full Marks	Sanjay Mishra
				Stress Management & performance		
6	29-08-2020	4.30 pm to 6.15 pm	1 hr 45 mins	Enhancement	Others- O.P Jindal Global University	Prof.Sanjeev Sahni
7	30-08-2020	11.00 am to 12.30 pm	1hr 30 mins	Stress Management	CBSE	DR. Rahul Chawla
8	12-09-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hour	Happiness @ Workplace	Other -JIBS	DR.Tithi Bhatnagar
9	20-09-2020	11.00 am to 1.30 pm	2hr 30 mins	NEP -2020: The Pursuit of Happiness series	Others NEP	Vijay Sonawane

				NAME OF TEACHER:		
		SUBJECT :	HINDI	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED:	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR T	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER

		SUBJECT: HINI	וו	NAME OF TEACHER: SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
		33232311 11111		element essentially		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3					7	
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						
				NAME OF TEACHER :		
		SUBJECT: HINI)I	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
CD NO	DATE OF WEDINAR	TIME OF WEBINAR	IDLIBATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	INAIVIE OF SPEAKER
2						
3					- 	
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						
10						
				NAME OF TEACHER :		
		SUBJECT: HINI	Ol	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED:	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						

10	I	1	1		1	
	•		1		1	
		SUBJECT: HIN	IDI	NAME OF TEACHER: SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS A	TTENDED :
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						
			l .			
				NAME OF TEACHER:		
		SUBJECT: HIN	IDI	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS A	TTENDED:
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						<u> </u>
3					 	
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						
10						
				NAME OF TEACHER :		
		SUBJECT: HIN	IDI	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS A	TTENDED ·
		SOBSECT: Till	וטו	CECTION. Secondary	NO. OF WEBINAROA	TIENDED.
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	27112 31 112211 1111	0	2010111011	10.10	6.11233111	TO UNITED TO THE PARTY OF THE P
2						
3					- 	
4						
5					+	
6			+		+	
7					+	
-						
8					+	
9						
10						
				NAME OF TEACHER		
		SUBJECT: HIN	IDI	NAME OF TEACHER: SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS A	TTENDED :
		SUDJECT. HIN	וטו	SECTION . Secondary	NO. OF WEDINARS A	IILNULU.

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						·
3					7	
4						
5						
6						
7						
8						
9						

NAME OF TEACHER : Mrs Chetana Gujar
SUBJECT : Marathi SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14-08-2020	4pm-5pm	1hrs.	Class room Management	CBSE	MS. Sahana Arif
2	29-08-2020	4. 30pmTO6. 00pm	1. 30hrs.	Stress management and performance enhancement	OTHER -O. P. JINDAL GIOBAL UNIVERSITY	Dr. Sanjeev sahani
3	16-09-2020	10am12. 30pm	2. 5hrs.	Shikshak Parv. Promotion of languages.	CBSE	Mr. Uday Narayan, Anvita, Mr. Rao
4	20-09-2020	11. 00am -1. 30pm	2.5hrs	The Pursuit of Happiness Series	OTHER -NEP	Mr. Vijay Sonawane, Kusum Kanwar,
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER: Mrs.Smita Khairnaar.

SUBJECT: Marathi SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.08.20	4pm-5pm	1 Hr.	Class room Management	CBSE	MS. Sahana Arif
2	20.09.20	11am -1: 30 pm	2.5 Hrs.	NEP -2020: The Pursuit of Happiness series	OTHER -NEP	Mr. Vijay Sonawane, Kusum Kanwa
					OTHER - O. P. Jindal Global	
3	29.08.2020	04:30pm - 6 pm	1.5 Hrs.	Stress Management and Performance Enhancement	University	Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER

SUBJECT: Marathi SECTION: Primary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER

SUBJECT:	Marathi	SECTION : Pr	imary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						
AME OF TEA						
UBJECT :	Marathi	SECTION : Pr	imary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						
AME OF TEA		SECTION : Pr	imary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						
AME OF TEAUBJECT :	ACHER : Marathi	SECTION : Se	econdary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1				10.10		
		L		<u> </u>	L	I

2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER : SUBJECT : Marathi SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: Marathi SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						

6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER:

SUBJECT : Marathi SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: Marathi SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						

NAME OF TEACHER: SHUCHISMITA PATHAK

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 14

SR. NO.	TE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03-08-2020	5:00pm - 6:00 pm	1hr	National Education Policy - 2020	Other -NEP	Dr. Vasudha Kamat
2	05-08-2020	4:00pm - 5:00 pm	1hr	Training for the software- Wizar.io	Other -by D.A.V.Thane	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
3	07-08-2020	4:00pm - 5:00 pm	1hr	Training for the software- Wizar.io	Other -by D.A.V.Thane	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
4	20-08-2020	5:00pm - 5:45 pm	45 mins	Training for the software- Wizar.io	Other -by D.A.V.Thane	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
5	28-08-2020	11:45am - 12:45pm	1hr	Classroom Management and its components.	CBSE	Mr. Swaroop Dutta
6	29-08-2020	3:00pm - 4:00pm	1hr	Stress Management Techniques	CBSE	Mrs. Rashmi Priya
7	29-08-2020	4:30 pm - 6:00pm	1.5hrs	Stress Management and Performance Enhancement .	Other-O.P Jindal Global University.	Prof. Sanjeev P.Sahni
8	06-09-2020	3pm to 5:45 pm	2hr 45 min	नई राष्ट्रीय शिक्षा नीति और आत्मनिर्भर भारत	Other -शिक्षक शिक्षा केन्द्र ,वाराणसी	Prof. Sanjay Deshmukh & Prof.
9	11.09.2020	10.00am - 5.30 pm	7.5hours	SHIKSHAK PARV on N.E.P 2020	C.B.S.E	Dr. Dhir Jhingran
10	12-09-2020	4:00 pm-5:00pm	1hr.	Happiness @ workplace	Other - JIBS	Dr. Tithi Bhatnagar
11	18-09-2020	3:00 pm -5:00 pm	2 hrs	Peak Performance Sanskrit Webinar	Other - Rachna Sagar Pvt.Ltd.	Dr. Chand Kiran Saluja
12	20.09.2020	11.00 am - 12.00 pm	1 hr	Liberal arts success predictor in the 21st century careers	Other NEP	Dr. Vijay sonawane
13	25.09.2020	6:30 pm- 8:00 pm	1.5 hrs	Future of Education-Collabration & Team Building	Other-EEC	Prof. Kumar ,Dr. Craig Cook and Pri
14	27.09.2020	11:00 am - 12:00pm	1hr	The pursuit of happiness	Other NEP	Dr.vijay sonavane
		_				

NAME OF TEACHER: SANDHYA SHIINDE

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 07

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11-08-2020	11:00 am - 12:00 pm	1 hr	Happy classroom exploring happiness	CBSE	Dr.Usha Tanmayi
2	27-08-2020	11:45 am - 12:45 pm	1 hr	Classroom management	CBSE	Dr. Swarup Datta
3	29-08-2020	4:30 pm -6:00 pm	1.5 hrs	Stress management & performance enhancement	O.P. Jagdal global Univarcity	Dr.Sanjeev sahani
4	20-09-2020	11:00 am - 12:00 pm	1 hr	Liberal arts success predictor in the 21st century careers	Other NEP	Dr. Vijay sonawane
5	12-09-2020	4:00 pm - 5:00 pm	1 hr	Happiness @ workplace	Other JIBS	Dr. Tithi bhatnagar
6	18-09-2020	9:00 am - 10:00 am	1 hr	Memory and concentration	Other	Mrs. Aditi singhal
7	27-09-2020	11:00 am - 12:00pm	1 hr	The pursuit of happiness	Other NEP	Dr.vijay sonavane
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER: PRAMOD ARYA

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	28-08-2020	04:00 pm- 05:00 pm	1hr	Happy classroom - stratagias for a Happy classroom	CBSE	Ms. Madhulika Bhupatkar
2	29-08-2020	04:30 pm - 06:00 pm	1hr 30min	Stress Management and Performance Enhancement .	O.P Jindal Global University.	Dr. Sanjeev Sahni.

3	03-09-2020	03.00 pm - 4:00 pm	1 hr	Nine Pillars of Great Schools	CBSE	Prof. David Woods
4	20-09-2020	11.00 am - 12.00 pm	1 hr	Liberal arts success predictor in the 21st century careers	Other NEP	Dr. Vijay sonawane
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER: JAY PRAKASH PANDEY

sUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 04

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	28-08-2020	04:00pm - 05:00 pm		Happy classroom - stratagias for a Happy classroom	CBSE	Ms. Madhulika Bhupatkar
2	29-08-2020	04:30pm - 06:00 pm	1hr 30min	Stress Management and Performance Enhancement .	O.P Jindal Global University.	Dr. Sanjeev Sahni.
3	03-09-2020	03:00 pm - 4:00 pm	1hr	Nine Pillars of Great Schools	CBSE	Prof. David Woods
4	20-09-2020	11.00 am - 12.00 pm	1 hr	Liberal arts success predictor in the 21st century careers	Other NEP	Dr. Vijay sonawane
5		_				
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						

3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER:

SUBJECT : Sanskrit SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
OIX. 140.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DOMATION	10110	CATEGORI	IVALUE OF OF EARLY
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						

3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER:

SUBJECT : Sanskrit SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
OIX. 140.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DOMATION	10110	CATEGORI	IVALUE OF OF EARLY
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						

3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER :
SUBJECT : Marathi SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8		·				
9						
10						



NAME OF TH	EACHER . MRS SAPNA KARKERA			
SUBJECT.	MATHEMATICS	SECTION. Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED . 12	

R. NO	DATE OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03-08-2020	5.00pm - 6.00pm	1Hr	National Education Policy - 2020	Other	Dr. Vasudha Kamat
2	05-08-2020	11.00am to 12 noon	1 hr	Integration of Arts in Mathematics	C.B.S.E	Mr. Sanjay Rajan
3	05-08-2020	4.00pm to 5.00 pm	1 hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mindshapers
4	07-08-2020	4.00pm to 5.00 pm	1 hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mindshapers
5	03-08-2020	5.00 pm to 6.00 pm	2 hr	National Education Policy - 2020	Other	Hon'ble Dr Vasudha Kamat- Vice Chancellor SNDT
6	08-08-2020	6.00 pm to 7.00 pm	1 hr	Role of Women Teachers in Nation Building	Other	Smt Nirmala Sitaraman- Akhil Bhartiya Rashtriya
7	11-08-2020	4.00pm to 5.00 pm	1 hr	Innovative Teaching of Mathematics	C.B.S.E	Mr. Pramendra Singh
8	20-08-2020	4.00pm to 5.00 pm	1 hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mindshapers
9	25-08-2020	11.00am to 12.00 noon	1 hr	Creating a culture of Mathematics Learning - Joyful Mathematics	C.B.S.E	Mrs. Neha Bhardwaj
10	20-09-2020	11.00am to 1.00 pm	2hr	NEP2020- The pursuit of Happiness	Other	Dr Rajesh Chandel, Dr Munish Jindal
11	21-09-2020	10.00 am to 12 noon	2 hr	NEP 2020 - Examination and Assesment Reforms	C.B.S.E	Prof Sreedhar Srivastava
12	22-09-2020	10.00 am to 12 noon	2 hr	NEP 2020 - Alternative Models of Education	C.BS.E	Prof. Sreedhar Srivastava

NAME OF TEACHER . Vartika Gupta
SUBJECT . MATHEMATICS SECTION . Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED . 12

SR. NO	DATE OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03-08-2020	5.00pm to 6.00pm	1Hr	National Education Policy - 2020	Other	Dr. Vasudha Kamat
2	04-08-2020	2.00pm to 3.00pm	1Hr	Joyful Mathematics - Teaching Mathematics Using Technology	CBSE	Ms. Juhi Mathur
3	05-08-2020	4.30pm to5.30pm	1Hr	Wizario	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
4	07-08-2020	4.30pm to 5.30pm	1Hr	Wizario	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
5	07-08-2020	2.15pm to 3.15pm	1Hr	Classroom Management - Managing Virtual Classes	CBSE	Mrs. Shahila Chandrashekhar
6	12-08-2020	4.00pm to 5.00pm	1Hr	Joyful Mathematics - Recreational Mathematics	CBSE	Mrs. Jyothy Ramachandran
7	20-08-2020	4.30pm to 5.30pm	1Hr	Wizario	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
8	27-08-2020	10.30 am to 11.30 am	1Hr	Assessment in Mathematics	CBSE	Ms. Ashvini Kulkarni
					Other - Jindal	
					Institute of	
					Behavioural	
					Sciences, O P Jindal	
9	29-08-2020	04.30pm to 6.00 pm	1.5 Hr	Stress Management and Performance Enhancement	Global University	Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni
10	31-08-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 Hr	Common Errors Committed in Mathematics	CBSE	Ms. Ashvini Kulkarni
					Other - Jindal	
					Institute of	
					Behavioural	Prof.(Dr.) Tithi Bhatnagar, Prof.(Dr.) Pulkit
				Role of Teachers in Transforming Society. Insights and Policy	Sciences, O P Jindal	Khanna, Prof. (Dr.) Sanjeev Sahni,
11	05-09-2020	10.30 am to 1.00pm	2.5 Hr	Implications	Global University	Prof.(Dr.)Manushree Palit
		_		-	Other - Shishak Parv	Prof. Suniti Sanwal, Prof.AK Rajput, Mr. Shashanka
12	17-09-2020	10.00 am to 12noon	2 Hr	Competency Based Education and Learning Outcomes	- NCERT	Hazarika

NAME OF TEACHER. ANUJA G. SUBJECT. **MATHEMATICS SECTION**. Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED . 12 R. NODATE OF WEBITIME OF WEBINAR DURATION TOPIC CATEGORY NAME OF SPEAKER 03-08-2020 5.00pm to 6.00pm 1Hr National Education Policy - 2020 Other Dr. Vasudha Kamat 05-08-2020 4.30pm to 5.30pm 1Hr Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth Wizario Other 07-08-2020 Wizario Other Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth 4.30pm to 5.30pm 1Hr Role of Women Teachers in Nation Building 08-08-2020 6.00 pm to 7.00 pm Other by Smt Nirmala Sitharaman 1 hr 2.00pm to 4.00pm No child left behind Mr. Vijay Gupta 25-08-2020 Other 2 hr 26-08-2020 3.00pm to 4.00pm 1 hr Innovative Teaching Of Mathematics **CBSE** Seema Datta 28-08-2020 11.00am to 12.00pm ICT Integration in teaching of mathematics CBSE Renu Sharma 1 hr Other - Jindal Institute of Behavioural Sciences, O P Jindal 29-08-2020 04.30pm to 6 pm 1.5 Hr Stress Management and Performance Enhancement Global University Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni 03-09-2020 3.00pm to 4.00pm Nine Pillars of Great Schools Other David Woods 1 hr 10.00am to 5.30pm Shikshak Parv- NEP2020 Other - NCERT D.G.RAO, DR. ANJU 11-09-2020 6.5 hr NEP2020- The pursuit of Happiness Other - NCERT VIJAY SONAWANE 20-09-2020 11.00am to 1.00 pm 2hr Other - Shishak Parv Prof. Suniti Sanwal, Prof. AK Rajput, Mr. Shashanka Competency Based Education and Learning Outcomes Hazarika 12 17.09.2020 10.00 am to 12 noon 2 Hr - NCERT NAME OF TEACHER. Mrs. Sirisha Meduri SUBJECT. **MATHEMATICS SECTION**. Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED . 9 SR. N DATE OF WEBITIME OF WEBINAR DURATION TOPIC CATEGORY NAME OF SPEAKER 04-08-2020 2.00pm to 3.00 pm 1 hr Joyful Mathematics - Teaching mathematics using technology **CBSE** Ms. Juhi Mathur 05-08-2020 Training for the software- Wizar.io Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth 4.00pm to 5.00 pm 1 hr Other 07-08-2020 4.00pm to 5.00 pm 1 hr Training for the software- Wizar.io Other Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth Training for the software- Wizar.io Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth 20-08-2020 5.00pm to 5.45 pm 45 mins Other 26-08-2020 11.00am to 12.00 noon 1 hr Integration of Art in Mathematics **CBSE** Ms. Ishita Mukheriee Common errors committed in Mathematics CBSE Ms. Ashvini Kulkarni 31-08-2020 4.00pm to 5.00 pm 1 hr Other - O.P.Jindal 05-09-2020 11.00am to 12 noon 1 hr Role of teachers in transforming society University Prof. Sandeep Sahni, Prof. Tanushree S 10

5	R. NO	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	1	05-08-2020	4.00pm to 5.00 pm	1 hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
	2	07-08-2020	4.00pm to 5.00 pm	1 hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
	3	15-08-2020	3.00pm to 4.00pm	1 hr	Joyful Mathematics - Teaching mathematics using technology	CBSE	Ms. Anuradha Dhandhapani
	4	20-08-2020	5.00pm to 5.45 pm	45 mins	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
F	5	28-08-2020	2.30pm to 3.30pm	1 hr	Creative Building Blocks of Problem Solving	CBSE	Ms. Sarita Singh

NO. OF WEBINARS ATTENDED . 8

SECTION. Secondary

NAME OF TEACHER. DINKAR KAVINDRANATH RAI

MATHEMATICS

SUBJECT.

					Other - Jindal	
					Institute of	
					Behavioural	
					Sciences, O P Jindal	
6	29-08-2020	04.30pm to 6.00 pm	1.5 hr	Stress Management and Performance Enhancement	Global University	Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni
					Other - Shikshak	Prof. M.A. Siddiqui, Manju B, J.S Rajput and N V
7	15-09-2020	10.00am to 12.30pm	2.5hr	NEP . Teacher and Faculty Development	Parv - NCERT	Verghese
						Dr. Rajesh Kumar C, Dr. Munish Jindal, Mr. Himdev
8	20-09-2020	11.00am to 12.45pm	1.45 hr	NEP . The Pursuit of Happiness Series 2	Other - NCERT	and Ms. Kusum K

NAME OF TEACHER. Mrs. Rena Lewis

SUBJECT. MATHEMATICS SECTION. Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED. 5

R. NO	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR			CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11-08-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr	Innovative Teaching of Mathematics	CBSE	Mr. Pramendra Singh
2	12-08-2020	6.00 pm to 7.00 pm	1 hr	Recreational Mathematics	CBSE	Ms Anuradha D.
3	19-08-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr	Teaching Mathematics using technology	CBSE	Ms. Babita Shukla
4	24-08-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr	Happy Classroom - Happy Teachers creating Happy Spaces	CBSE	Ms.Madhulika Bhupatkar
5	31-08-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr	Common errors committed in Mathematics	CBSE	Ms. Ashvini Kulkarni
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TE	EACHER . Mrs. Neha Sammanwar			
SUBJECT.	MATHEMATICS	SECTION . Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED . 7	

SR. 1	ODATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	13-08-2020	2.00 pm to 3.00 pm	1 hr	Happy teachers create happy Classrooms	CBSE	Ms. Thashnath Sridevi Pradeep
2	17-08-2020	2.30pm to 3.30 pm	1 hr	Teachers as Learners	CBSE	Ms. Ranjana Bhardwaj
				Understanding Bloom's Taxonomy and It's Application in		
3	20-08-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr	Mathematics.	CBSE	Dr Priydarshini Deoghare
4	26-08-2020	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Innovative Teaching Of Mathematics	CBSE	Dr. Seema Dutt
5	31-08-2020	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Ethics Kohlberg's stages of Moral Development	CBSE	Mr. Anurodh Chitra
					Other - Jindal	
					Institute of	
					Behavioural	
					Sciences, O P Jindal	
6	29-08-2020	04.30pm - 6.00 pm	1.5 hr	Stress Management and Performance Enhancement	Global University	Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni
					Other - Jindal	
					Institute of	
					Behavioural	
				Role of Teachers in Transforming Society. Insights and Policy	Sciences, O P Jindal	
7	05-09-2020	11.30 am - 1 noon	1.5 hr	Implications	Global University	Prof.Tithi Bhatnagar,Prof.Sanjeev Sahni,

8			
9			
10			

NAME OF TEACHER . MEGHANA PATIL

SUBJECT. MATHEMATICS SECTION. Secondary NO. OF WI

NO. OF WEBINARS ATTENDED . 8

R. NO	DATE OF WEI	BITIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-08-2020	6.00 pm to 7.00pm	1 hr	Role of Women Teachers in Nation Building	Other	by Smt Nirmala Sitharaman
2	12-08-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr	Joyful Mathematics - Recreational Mathematics	CBSE	by Ms. Jyothy Ramachandran - CBSE webinar
3	17-08-2020	2.30 pm to 3.30 pm	1 hr	Teacher as Learner	CBSE	by Mrs. Ranjana Bharadwaj
4	20-08-2020	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr	Common Errors committed in Mathematics	CBSE	by Mrs.Padmaja Marathe
5	26-08-2020	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Innovative Teaching Of Mathematics	CBSE	by Mrs. Seema Dutt
6	27-08-2020	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Joyful Assessment Of Mathematics - Recreational Mathematics	CBSE	by Mr.Gautam Mishra
					Other - Jindal	
					Institute of	
					Behavioural	
					Sciences, O P Jindal	
7	29.08.2020	4.30pm to 6 pm	1.5 hr	Stress Management and Performance Enhancement	Global University	Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni
						Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh Kumar Chandel,
8	20.09.2020	11 am to 1 pm	2 hrs	"NEP 2020. The Pursuit of Happiness Series. Session 2"	Other	Himanshu Dev, Dr. Munish Jindal
9						
10						

NAME OF TE	ACHER.	RESHMI NAIR
SUBJECT.	MATHE	EMATICS

SECTION . Secondary

NO. OF WEBINARS ATTENDED . 14

R. NO	DATE OF WEB	I TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03-08-2020	5.00pm - 6.00pm	1Hr	National Education Policy - 2020	Other	Dr. Vasudha Kamat
2	05-08-2020	4.00pm to 5.00 pm	1Hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
3	07-08-2020	4.00pm to 5.00 pm	1Hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
4	12-08-2020	4.00pm - 5.00pm	1Hr	Joyful Mathematics - Recreational Mathematics	CBSE	Mrs. Jyothy Ramachandran
5	19-8-2020	4.00pm - 5.00pm	1Hr	Classroom Management- Time Management	CBSE	R K Shrivastav
6	20-08-2020	5pm to 5.45 pm	45 mins	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
7	24-08-2020	11.00am - 12 noon	1Hr	Happy Classroom - Happy Teachers creating Happy Spaces	CBSE	Ms.Anupama Sharma
8	26-08-2020	3.00pm to 4.00 pm	1Hr	Innovative Teaching Of Mathematics	CBSE	Dr. Seema Dutt
9	27-08-2020	3.00 pm to 4.00 pm	1Hr	Joyful Assessment Of Mathematics - Recreational Mathematics	CBSE	by Mr.Gautam Mishra
					Other - Jindal	
					Institute of	
					Behavioural	
					Sciences, O P Jindal	
10	29-08-2020	04.30pm to 6.00 pm	1.5 Hrs	Stress Management and Performance Enhancement	Global University	Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni
					Other - Shikshak	Prof. M.A. Siddiqui, Manju B, J.S Rajput and N V
11	15-09-2020	10.00am to 12.30pm	2.5 Hrs	NEP . Teacher and Faculty Development	Parv - NCERT	Verghese

						Dr. Rajesh Kumar C, Dr. Munish Jindal, Mr. Himdev
12	20-09-2020	11.00am to 12.45pm	1.45 Hrs	NEP . The Pursuit of Happiness Series 2	Other - NCERT	and Ms. Kusum K
						Prof Sreedhar Srivastava
						Prof. Y Sreekant
					C.B.S.E - Shikshak	Mr. Surendra Singh
13	21-09-2020	10.00 am to 12 noon	2 Hrs	NEP 2020 - Examination and Assesment Reforms	Parv	Sh. Joseph Emanuel
					CBSE- Shikshak	Ms. Anjum, Ms Padma, Dr. Sreedevi,
14	23-09-2020	10.00 am to 12.45 pm	2 Hrs 45 mins	Curriculum Reforms, NCF & Pedagogy(CBSE Shisksha Parv)	Parv	Mr. Rajkumar

NAME OF TEACHER. SHIVANI GOEL

SUBJECT. MATHEMATICS SECTION. Secondary

NO. OF WEBINARS ATTENDED . 13

R. NO	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05-08-20	11.00 am - 12.00 pm	1 Hr	Integration of Arts in Mathematics	CBSE	Mr. Sanjay Rajan
2	06-08-20	4.30 pm - 5.30 pm	1 Hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr. Pawandeep Bhular and Mr. Sreekant Panigrahi
3	07-08-20	4.30 pm - 5.30 pm	1 Hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr. Pawandeep Bhular and Mr. Sreekant Panigrahi
4	12-08-20	4.00 pm - 5.00 pm	1 Hr	Joyful Mathematics – Recreational Mathematics	CBSE	Ms. Jyothy Ramachandran
5	20-08-20	4.30 pm - 5.30 pm	1 Hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr. Pawandeep Bhular and Mr. Sreekant Panigrahi
6	27-08-20	10.30 am - 11.30 am	1 Hr	Assessment in Mathematics	CBSE	Mrs Ashvini Kulkarni
7	28-08-20	11.00 am - 12.00 pm	1 Hr	ICT integration in teaching of (Mathematics)	CBSE	Mrs Renu Sharma
					Other - Jindal Institute of	
8	29-08-20	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30Min	Stress Management and Performance Enhancement	Behavioural Sciences	Dr Sanjeev P Sahni
9	31-08-20	4.00 pm - 5.00 pm	1Hr	Common Errors Committed in Mathematics	CBSE	Mrs Ashvini Kulkarni
10	03-09-20	3.00 pm - 4.30 pm	1Hr 30Min	Nine Pillars Of Great Schools	CBSE	Prof. David Woods
						Dr. Rajesh Chandel, Mr. Himanshu Dev and Dr.
11	20-09-20	11.00 am - 12.45 pm	1Hr 45Min	NEP 2020. The Pursuit of Happiness Series. Session 2	Other	Munish Jindal
						Dr Joseph Emanuel, Mr Sridhar Srivastava, Prof Y.
12	21-09-20	10.00 am - 12.00 pm	2 Hrs	Examination and Assessment Reforms	CBSE	Sreekanth, Mr. Surender Singh
				Curriculum Reforms and National		Prof. Ranjana Arora, Prof. Hrushikesh Senapaty, Mr S.
13	23-09-20	10.00 am - 12.45 pm	2 Hrs 45Min	Curriculum Framework (NCF)&Pedagogy	CBSE	RajkumarMs. Anjum, Ms Padma, Dr. Sreedevi,
14						
15						

NAME OF TEACHER: B. Sharada SUBJECT. MATHEMATICS

SECTION . Secondary

NO. OF WEBINARS ATTENDED . 7

51	R. NC	DATE OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	1	05-08-20	11.00 am - 12.00 noon	1 Hr	Integration of Arts in Mathematics	CBSE	Mr. Sanjay Rajan
	2	06-08-20	4.30 pm - 5.30 pm	1 Hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr. Pawandeep Bhular and Mr. Sreekant Panigrahi
	3	07-08-20	4.30 pm - 5.30 pm	1 Hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr. Pawandeep Bhular and Mr. Sreekant Panigrahi

					Other -Education	
4	08-08-20	6:00 pm -7:00 pm	1 Hr	Role of Women Teachers In Nation Building	Dept., Karnataka	Cabinet Finance Minister Smt. Nirmala Sitaraman
					Jindal	
5	29-08-20	4.30 pm - 6.00 pm	1Hr 30Min	Stress Management and Performance Enhancement	InstitutesOther -	Dr. Sanjeev Sahni
6	03-09-20	3.00 pm - 4.30 pm	1Hr 30Min	Nine Pillars Of Great Schools	CBSE	Prof. David Woods
7	04-09-20	1.00 pm to 2.00 pm	1 Hr	Importance of Physical fitness in a Student's life	CBSE	Mr. Pullela Gopichand

	NAME OF TEACHER .								
		SU	BJECT .	SECTION . NO.	OF WEBINARS ATT	ENDED.			
					Tara				
SR. NO	DATE OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1									
2									
3									
4									
5									
6									
7									
8									
9									
10									

NAME OF TEACHER: BINITA MAHATO
SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 09

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	12-08-2020	9.00am-10.00am	1 hr	Teaching Stategies/Methodologies in Science	CBSE	Ms Manjula A.
2	21-08-2020	11.45am-12.25pm	1 hr	Biology(IX-XII) Enhancing Practical Skillsand Projects in Biology	CBSE	Ms. Rashmi Tyagi
3	16-08-2020	11.00am-12.00 noon	1 hr	Inclusion Education: Accessible School for Children with Disability	CBSE	Ms Mudita Yadav
4	24-09-2020	4.00pm-5.00pm	1 hr	Decoding Portfolio and Subject Enrichment Activities	CBSE	Mr. Subrahmanya Sripada
5	20-08-2020	11.00am-12.00 noon	1 hr	Integration of Arts in Science	CBSE	Ms. Shweta Gill
						(shikshak Parv)Prof.Suniti Sanwal,Prf Anip
6	17.09.2020	10.00am-12.00pm	2 hrs	Competency based education & learning outcomes	NCERT	Kumar, Mr.Shashikant Hazaria
						Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh Kumar
7	20-09-2020	11.00 am -1.00 pm	1hr 30mins	"NEP 2020: The Pursuit of Happiness Series: Session 2"	Other	Chandel, Himanshu Dev, Dr. Munish Jindal
						PM Shri Narendra Modi, Mr. D.G Rao, MS.
8	11-09-2020	10:00am - 1:00 pm	3 hrs	Shikshak Parv " Conclave on NEP 2020"	NCERT	Shakeela Shamsher, Ms. Anita Karwal
9	12-09-2020	5.00pm -6.00pm	1 hr	Experiencial Learning with the NEP on focus	Other	Mr Ravi Sharma
10	·					
11	·					

NAME OF TEACHER: JYOTI PATIL

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 09

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05-08-2020	11.00 am -12 pm	1 hr	Assessment in science (IX and X)	CBSE	Ms.Pratishtha Gupta
2	11-08-2020	7 pm - 8.00pm	1 hr	Innovative Pedagogy in science-Experiental learning	CBSE	Ms. Vamshreepriya Amar
3	15-08-2020	4.30 pm - 5.30 pm	1 hr	Blooms Taxonomy and its application in Physics	CBSE	Ms. Smita Sharma Narang
4	18-08-2020	4.00pm - 5.00 pm	1 hr	Experiental learning - Introduction to Experiental learning	CBSE	Ms. Madhulika Bhupatkar
5	28-08-2020	2.30 pm-3.30pm	1 hr	Enhancing Practical skills and projects in science	CBSE	Dr. S.S.Agarwal
6	29-08-2020	4.30pm -6.00pm	1.5 hrs	Stress Management and performance Enhancement		Dr. Sanjeev .P. Sahni
						Dr. Dhir Jhingran ,Prof.D.G.Rao,Dr. Anju Kawr
						Chazot, Dr. Ameeta Wattal, Dr. Venita Kaul, Prof
						Suniti Sanwal ,Prof. Manjul Bhargava,Dr.
7	11-09-2020	10.000am - 5.30 pm	7.5 hrs	Shikshak Parv on N.E.P 2020	NCERT	Chand Kiran Saluja
8	20-09-2020	11.00am - 12.30pm	1hr 30 min	NEP2020 :The pursuit of happiness	Other	Dr. Munish Jindal, Dr. Vijay Sonawane
9	12-09-2020	4.00pm - 5.00 pm	1 hr	Happiness at workplace	Other	Dr. Sanjeev .P. Sahni, Dr. Tithi Bhatnagar
10						

NAME OF TEACHER: PRATIBHA

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 07

SR	. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	1	10-08-2020	4.00pm - 5.00 pm	1hr	SCIENCE (IX-X) - ICT integration in teaching of Science	CBSE	Dr.Kulkarni
	2	09-08-2020	11:00am - 12:00noon	1hr	Lesson Plan in Science	CBSE	Dr.Sandeep singh

3	08-08-2020	12:30pm- 1:30pm	1hr	Holistic Education and Role of a Teacher	CBSE	Dr.Beniwaal
4	20-08-2020	3.00pm - 4.00 pm	1hr	Blooms Taxonomy and Questioning Techniques in Assessment.	CBSE	Ms. Vamshreepriya Amar
5	21-09-2020	10 am to 12 noon	2 hr	NEP 2020 - Examination and Assesment Reforms	NCERT	Prof Sreedhar Srivastava Prof. Y Sreekant Mr. Su
6	20-09-2020	11.00am - 12.30pm	1hr 30 min	NEP2020 :The pursuit of happiness	Other	Dr. Munish Jindal, Dr. Vijay Sonawane
7	12-09-2020	4.00pm to 5.00 pm	1 hr	Happiness at workplace	Other	Dr. Sanjeev .P. Sahni, Dr. Tithi Bhatnagar

NAME OF TEACHER: DEEPA NAIR

SUBJECT: SCIENCE **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 07

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	20-08-2020	3.00pm - 4.00 pm	1hr	Blooms Taxonomy and Questioning Techniques in Assessment.	CBSE	Ms. Vamshreepriya Amar
2	12-09-2020	5.00pm - 6.00pm	1 hr	Digital Transformation of Experienial Learning	Other	Mr Prakash Nair, Mr Ravi Sharma
3	20-09-2020	11.00am - 12.30pm	1hr 30 min	NEP2020 :The pursuit of happiness	Other	Dr. Munish Jindal, Dr. Vijay Sonawane
4	21-09-2020	10 am - 12 noon	2 hr	NEP 2020 - Examination and Assesment Reforms(Shikshak Parv)	NCERT	Prof Sreedhar Srivastava Prof. Y Sreekant Mr. Sur
5	05-08-2020	4pm - 5 pm	1 hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
6	07-08-2020	4pm - 5 pm	1 hr	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
7	20-08-2020	5pm - 5:45 pm	45 mins	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth

NAME OF TEACHER: Sonia Dogra SUBJECT: SCIENCE **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 07

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-08-2020	12:30pm- 13:30pm	1hr	Holistic Education and Role of a Teacher	CBSE	Dr.Beniwaal
2	09-08-2020	11:00am - 12:00noon	1hr	Essentials of Lesson Plan and Learning Outcomes	CBSE	Dr.Sandeep singh
3	20-08-2020	3.00pm - 4.00 pm	1hr	Blooms Taxonomy and Questioning Techniques in Assessment.	CBSE	Ms. Vamshreepriya Amar
			1 hr and 30			
4	20-08-2020	4:30 pm - 6:00 pm	min.	Stress Management And Performance Enhancement	Other	Dr. Sanjiv Sahni, Dr. Tithi Bhatnagar
5	12-09-2020	4.00pm - 5.00 pm	1 hr	Happiness at workplace	Other	Dr. Sanjeev .P. Sahni, Dr. Tithi Bhatnagar
6	12-09-2020	5:00 p.m 6:00 p.m.	1 hr	Digital Transformation Of Experiential Learning	Other	Mr. Prakash Nair, Mr. Ravi Sharma
7	20-09-2020	11.00am - 12.30 am	1hr 30 min	NEP2020 :The pursuit of happiness	Other	Dr. Munish Jindal, Dr. Vijay Sonawane
			ļ			

NAME OF TEACHER: Shivani Kapoor

SUBJECT: SCIENCE **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 05

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-08-2020	6:00am - 7:00 p.m.	1 hr	Role of Women Teachers in Nation Building	Other	Smt. Nirmala Sitharaman
2	09-08-2020	11:00a.m 12:30 p.m.	1 hr and 30 mir	Essentials of Lesson Plan and Learning Outcomes	CBSE	Ms. Vamshreepriya

				1 hr and 30			
	3	29-08-2020	4:30 p.m 6:00p.m.	min.	Stress Management And Performance Enhancement	Other	Dr. Sanjiv Sahni , Dr. Tithi Bhatnagar
Ī	4	12-09-2020	5:00 p.m 6:00 p.m.	1 hr	Digital Transformation Of Experiential Learning	Other	Mr. Prakash Nair , Mr. Ravi Sharma
	5	20-09-2020	11:00 a.m 12:30 p.m.	1 hr and 30 min	NEP 2020 - The Pursuit Of Happiness	Other	Dr. Vijay Sonawane , Dr. Munish Jindal
Ī	6						

NAME OF TEACHER: Neetha Swaroop

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 08

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09-08-2020	11:00am- 12:00noon	1hr	Lesson Plan in Science	CBSE	Dr.Sandeep singh
2	13-08-2020	3:00 pm to 4:00 pm	1 hr	Competency based learning	NCERT	Mohan Puri
3	15-08-2020	4.30 pm - 5.30 pm	1hr	Blooms Taxonomy and its application in Physics	CBSE	Ms. Smita Sharma Narang
			1 hr and 30			
4	29-08-2020	4:30 pm to 6:00 pm	min.	Stress Management And Performance Enhancement	Other	Dr. Sanjiv Sahni , Dr. Tithi Bhatnagar
5	03-09-2020	3:00 pm to 5:00 pm	2 hrs	Nine pillars of great schools	Other	Prof. David Woods
6	13-09-2020	10:00 am to 1:00 pm	3 hrs	Shikshak Parv " Conclave on NEP 2020"	NCERT	PM Shri Narendra Modi, Mr. D.G Rao, MS. Shake
7	12-09-2020	5:00 p.m 6:00 p.m.	1 hr	Digital Transformation Of Experiential Learning	Other	Mr. Prakash Nair , Mr. Ravi Sharma
8	20-09-2020	11.00am - 12.30 am	1hr 30 min	NEP2020 :The pursuit of happiness	Other	Dr. Munish Jindal, Dr. Vijay Sonawane

NAME OF TEACHER: SUNEELA MHATRE

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 05

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-08-2020	6:00pm - 7:00 p.m.	1 hr	Role of Women Teachers in Nation Building	Other	Smt. Nirmala Sitharaman
			1 hr and 30			
2	29-08-2020	4:30 pm to 6:00 pm	min.	Stress Management And Performance Enhancement	Other	Dr. Sanjiv Sahni .
3	12-09-2020	5:00 p.m 6:00 p.m.	1 hr	Digital Transformation Of Experiential Learning	Other	Mr. Prakash Nair , Mr. Ravi Sharma
4	20-09-2020	11.00am - 12.30pm	1hr 30 min	NEP-2020 :The Pursuit of Happiness .Series-2	Other	Dr. Munish Jindal, Dr. Vijay Sonawane, Himanshu
5	09-08-2020	11:00a.m 12:30 p.m.	1 hr and 30 min	Essentials of Lesson Plan and Learning Outcomes	CBSE	Ms. Vamshreepriya

NAME OF TEACHER: RASHMI BYWAR

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 09

SR. N	O. DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-08-2020	11.30am -12:15 pm	1 hr	Common errors and misconceptions in physics	CBSE	Dr.Anupam Jagga
2	09-08-2020	11:00am- 12:00noon	1hr	Lesson Plan in Science	CBSE	Dr.Sandeep singh
3	13-08-2020	3:30pm-4:30pm	1hr	Competency based learning	CBSE	Mohan Puri

			1hr	SCIENCE (IX-X) - Innovative Pedagogy in Science- Experiential		
4	28-08-2020	4:00 pm -5:00 pm		learning	CBSE	Ms.Manisha Patil
5	28-08-2020	1:00 pm- 2:00 pm	1hr	Teaching Strategies/ Methodologies in Physics	CBSE	Ms.Jyothi Pradeep
6	07-09-2020	11:30 am -12:30 pm	1hr	Kolbs Experiential Cycle and its application	CBSE	Dr. Dignata Halder
7	12-09-2020	5:00 p.m 6:00 p.m.	1 hr	Digital Transformation Of Experiential Learning	Other	Mr. Prakash Nair , Mr. Ravi Sharma
8	15-09-2020	10:00 am -1:00 PM	3 hr	Shikshak Parv " Conclave on NEP 2020"	NCERT	Rajput,Dr.Vargese,Dr.Geeta Bhatt
						Dr. Munish Jindal, Dr. Vijay
9	20-09-2020	11.00am - 12.30 am	1hr 30 min	NEP-2020 :The Pursuit of Happiness .Series-2	Other	Sonawane, Himanshu Dev

NAME OF TEACHER: SHIPRA CHAWLA

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Dr. Sanyam Bharadwaj, Dr Rajesh Bajaj, Dr KK
1	20-08-2020	4 pm - 6 pm	2 hr	Examination and Corona	CBSE	Agarwal
2	11-08-2020	4:30 pm - 5:30 pm	1 hr	Dramatics in Teaching	CBSE	Mr Gaurav Vij
3	20-08-2020	2 pm - 3 pm	2 hr	Enhancing Practical Skills in Biology	CBSE	Dr Poonam Khurana
4	24-08-2020	4 pm - 5 pm	3 hr	Innovative Pedagogy in Biology -Experiential Learning	CBSE	Dr Sharbari Banerjee
				Ethics and Integrity - Ethics - My circle of Concern, Influence and		
5	27-08-2020	2 pm - 3 pm	4 hr	Control	CBSE	Dr Shitala Prabhu
6	28-08-2020	12 pm -1 pm	5 hr	Flipped Classrooms	CBSE	Dr Bindu Sharma
7	21-09-2020	10 am -12 pm	2 hr	Alternative Models of Education	CBSE	Mr. A.K. Ambusht
						Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh Kumar
8	20-09-2020	11.00 am - 1.00 pm	1 hr 30mins	"NEP 2020: The Pursuit of Happiness Series: Session 2"	Other	Chandel, Himanshu Dev, Dr. Munish Jindal
			1 hr and 30			
9	29-08-2020	4:30 pm - 6:00 pm	min.	Stress Management And Performance Enhancement	Other	Dr. Sanjiv Sahni , Dr. Tithi Bhatnagar
10	12-09-2020	4.00pm - 5.00 pm	1 hr	Happiness at workplace	Other	Dr. Sanjeev .P. Sahni, Dr. Tithi Bhatnagar

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:		
	SECTION:	NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER: Mrs. RAJASHREE DASH

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE

SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION				
1	11.09.2020	12.15pm- 1.15pm	1hr				
2	11.09.2020	2.00pm -3.00pm	1hr				
3	11.09.2020	3.00pm-4.00pm	1hr				
4	11.09.2020	4.00mm 5.00mm	1hr				
4	11.09.2020	4.00pm-5.00pm	ınr				
5	20.09.2020	11.00pm-12.30.pm	1hr.30mins				
		40.00					
6	23.09.2020	10.00.am-12.00 pm	2hr				

NAME OF TEACHER : Mrs. LEEMA POOJARI

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE

SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION
1	23 .08.2020	1.00 pm - 3.00 pm	2 hrs
2	26 .08.2020	3.00pm-4.00pm	1 hr
3	27.08.2020	12.00pm-1.00pm	1 hr
4	29. 08. 2020	4.30 pm - 6.00 pm	2 hrs
5	17.09.2020	10.00am-12.00pm	2 hrs
6	20.09.2020	11.00 am- 1.00 pm	2 hrs
7	23.09.2020	3.00pm-4.00pm	1 hr
8	30.09.2020	4.00pm-5.00pm	1 hr

NAME OF TEACHER: Mrs. SABA SHAIKH

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE

SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION
1	20.08.2020	2:00pm - 3:00pm	1 hr

2	23.08.2020	1.00 pm - 3.00 pm	2 hrs
3	25.08.2020	2:00 pm - 3:30 pm	1 hr 30 min
4	26.08.2020	4:00 pm - 5:00 pm	1 hr
5	29.08.2020	4:30 pm - 6:30 pm	2 Hr
_			
6	20.09.2020	11.00 am - 1.00 pm	1hr 30mins
_	00 00 0000	40.00 40.00	01 00 1
7	23.09.2020	10.00.am-12.30 pm	2hr 30mins

NAME OF TEACHER : Mrs. SWATI NAIDU

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE

SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION
1	24.08.2020	10.00 am - 11.00 am	1 hr.
2	26.08.2020	12.30 pm - 1.30 pm	1 hr
3	27.08.2020	10.00 am - 11.00 am	1 hr.
4	28.08.2020	5.00 pm - 6. 30 pm	1 hr 30 min
5	29.08.2020	4:30 pm - 6:30 pm	2 hr.
6	15.09.2020	10.00 am - 12.30 pm	2 hr. 30 min.
7	20.09.2020	11.00 am - 1.00 pm	1hr 30mins

NAME OF TEACHER: Ms.SHADAF KHAN

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE

SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION
1	22-08-2020	3.00 pm- 4.00 pm	1hr
2	23-08-2020	9.00 am - 10.00 am	1 hr
3	23-08-2020	1.00 pm - 3.00 pm	2 hrs

4	29-08-2020	4.30 pm - 6.00 pm	1hr.30mins
5	20-09-2020	11.00 am - 1.00 pm	2 hrs

NAME OF TEACHER : Ms. SUNEITA YADAV

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE

SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION
1	23-08-2020	1.00pm - 3.30pm	2hrs 30min
2	29-08-2020	4.30pm - 6.00pm	1hrs 30 min
3	20-09-2020	11.00am - 1.00pm	2hrs
4	25-09-2020	6.30pm - 8.00pm	2hrs.30mins
5	30-09-2020	9.15am - 10.00am	45min

NAME OF TEACHER: Mrs. ANSHU SHINGH

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE

SR. N	O DATE OF W	E TIME OF WEBINAR	DURATION
1	23.08.2020	1.00 pm- 3.00 pm	2hrs 30min
2	29.08.2020	4.30 pm - 6.00 pm	1hrs 30 min
3	20.09.2020	11.00 am - 1.00 pm	2 hrs
		_	

NAME OF TEACHER : Mrs.MEENAL SUDHEESH SUBJECT : SOCIAL SCIENCE

SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION
1	08-08-2020	6.00 pm - 7.00 pm	1 hr
2	23-08-2020	1.00 pm - 3.00 pm	2 hrs
3	24-08-2020	11.00 am -1200 pm	1 hr
4	25-08-2020	4.00 pm - 5.00 pm	1 hr
5	26-08-2020	11.00 am - 1200 pm	1 hr
6	29-08-2020	12 pm - 1 pm	1 hr
_			
7	29-08-2020	4.30 pm - 6.30 pm	2 hrs
		44.00	
8	20-09-2020	11.00 pm - 1.00 pm	2 hrs
9	26-09-2020	7:00 pm - 8:00 pm	1 hr

NAME OF TEACHER : Ms. ASMITA KHARDIKAR SUBJECT : SOCIAL SCIENCE

SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION
1	08-08-2020	6.00 pm - 7.00 pm	1 hr
2	17-08-2020	5.00 pm -6.00 pm	1 hr
3	27-08-2020	11.00 am - 12.00 pm	1 hr
	2. 00 2020	12.00 pm	
4	29-08-2020	12.00 pm - 1.00 pm	1 hr
5	29-08-2020	3.00 pm - 4.00 pm	1 hr
6	29-08-2020	4.30 pm - 6.00 pm	1 hr 30 mins
7	20-09-2020	11.00 am - 1.00 pm	1hr 30 mins

TOPIC	CATEGORY
Promotion of Indian Language	CBSE
Holistic Progress Card	CBSE
	CDGE
Early Childhood Care Education	CBSE
No Hard Separation	CBSE
The Pursuit of Happiness Seies	CBSE
	CDCE
Framework NCF& Pedagogy.	CBSE

SECTION: Secondary NO. OF WEBINAR

TOPIC	CATEGORY
	other-O P Jindal
Sustainability and 21st Century Skill	Global University
Decoding Board/Periodic Test paper and	
Multiple Assessment	CBSE
Decoding Portfolio and Subject Enrichment	
Activities	CBSE
Stress Management and Performance	
Enchancement.	CBSE
Competency based education & learning	
outcomes	CBSE
NED 2020. The Burguit of Hannings	
NEP 2020: The Pursuit of Happiness	
Series: Session 2	CBSE
Assessment in Social Science	CBSE
Bridging the gap in a virtual classsroom	CBSE

TOPIC	CATEGORY
Strategies and Methodology of teaching	
Social Science	CBSE

Sustainablility and 21st Century Skills (An	
international Webinar)	Others
No Child Left Behind	CBSE - SAHODAYA
Art Integration in Social Science Std IX & X	CBSE
Stress Management and Performance	O.P. Jindal Global
Enhancement	University
UNICE COOK The Borne 'the Chlores' cook	
"NEP 2020: The Pursuit of Happiness	_
Series: Session 2"	Others - Career Monda
Curriculum Reforms and National	
	ODGE
Curriculum Framework NCF& Pedagogy.	CBSE

TOPIC	CATEGORY
Experiential Learning	CBSE
Assessment in Social Science	CBSE
Classroom Management	CBSE
Magic of Gratitude	CBSE
Stress Management and Performance	
Enhancement	Other- O.P. Jindal Globa
Teacher and Faculty Development	CBSE
"NEP 2020: The Pursuit of Happiness Series: Session 2"	Other- Career Mondays

TOPIC	CATEGORY
Teaching stratergies and methodologies in	
social science	CBSE
CBSE Assessment Scheme-Decoding	
portfilio and subject enrichment activities	CBSE
Sustainablility and 21st Century Skills (An	
international Webinar)	Other

Others- OP Jindal
Global University
other

TOPIC	CATEGORY
	Others- Quantam Valut
	for International
Sustainability and 21st Century Skill	Webinar
Stress Management and Performance	Others- JIBS, OP
Enhancement	Jindal University
NEP 2020: The Pursuit of Happiness Series:	others- A Career
Session 2	Initiative
Eminenet Educatrs Colloquium- The future of	Others- OP Jindal
Education	Global University
Introduction for Coding to Student	Others- The Code Cafe

TOPIC	CATEGORY
	Others- Quantam Valut
Sustainablility and 21st Century Skills (An	for International
international Webinar)	Webinar
	Other-Jindal Institute
	of Behavioural
Stress Management and Performance	Sciences, O P Jindal
Enhancement	Global University
"NEP 2020: The Pursuit of Happiness Series:	
Session 2"	Others

TOPIC	CATEGORY
Role of Women Teachers in Nation Building	Other - HRD
Sustainablility and 21st Century Skills (An	
international Webinar)	Others - Quantum Vault
Happy Classrooms- Strategies for a Happy	
Classroom	CBSE- COE Delhi East
Political Science Teaching	
Strategies/Methodologies	CBSE- COE Delhi East
Inovative Pedagogy in Scoial Science -	
Experiential Learning	CBSE -COE Chennai
Enhancing Practical Skills, Project Skills,	
Mapwork in Geography	CBSE- COE Panchkula
	Other-Jindal Institute
	of Behavioural
Stress Management and Performance	Sciences, O P Jindal
Enhancement	Global University
"NEP 2020: The Pursuit of Happiness Series:	
Session 2"	Other - Career Mondays
Introduction to Coding for students	Other - The Code Cafe
introduction to Couning for students	Other - The Code Cale
	+

TOPIC	CATEGORY
Role of Women Teachers in Nation Building	Other
Teaching Strategies/Methodologies in Social	
Science	CBSE
Happy Classrooms- Strategies for a Happy	
Classroom	CBSE
Enhancing Practical Skills, Project Skills,	
Mapwork in Geography	CBSE
Assessment in Social Science	CBSE
	Other-Jindal Institute
	of Behavioural
Stress Management and Performance	Sciences, O P Jindal
Enhancement	Global University
"NEP 2020: The Pursuit of Happiness Series:	
Session 2"	Other

S ATTENDED: 6

NAME OF SPEAKER

Dr.Dhir Jhingran&Prof D.G.Rao

Dr. Anju Kawr

Chazot&Dr.Ameeta M.Wattal

Dr. Venita Kaul& Prof.Suniti Sanwal.

Prof.Manjul

Bhargava&Dr.Chand Kiran

Saluja

Dr.Rajesh Kumar Chandel, Dr Munish Jindal,Mr.Himanshu

Mr.Hrushikesh

Senapati,Mr.S.Rajkumar,Dr.K.V

. Sreedevi

S ATTENDED: 8

NAME OF SPEAKER

Dr.Adam Lee,Mr.A.P.Sharma, Mr. Paul Strube

Mrs. K.Uma

Ms. Pallavi Sharma

Dr. Sanjeev Sahani

Prof.Suniti Sanwal,Prf Anip Kumar, Mr.Shashikant

Hazaria

Dr.Rajesh Kumar Chandel, Dr Munish Jindal,Mr.Himanshu

Dev

Mrs Yogita Kapil

Dr.Subhoshree Sarkar

S ATTENDED: 7

NAME OF SPEAKER

Mr. Madan Sawhney

Mr A. P Sharma, Dr. Adam
Lee, Mr. Pual Strube
Mr. Vijay Gupta
Mr. Joginder Kumar
Prof. Dr. Sanjeev Sahni
Ms. Kusum Kanwar, Dr.
Rajesh Kumar Chandel,
Himanshu Dev, Dr. Munish
Jindal
Mr.Hrushikesh
Senapati,Mr.S.Rajkumar,Prof.
Anjum Sibia, Prof. Padma
Yadav, Prof. K.V. Sreedevi, Art
teacher - Mr Sajikumar
S ATTENDED : 7
NAME OF SPEAKER
Ma Dachana Dhattachanya

Ms. Rachana Bhattacharya Mr. Ajay Kumar Khosla Ms. Usha Thanmayi Dr. Reshma Ganesh Prof. Dr. Sanjeev Sahni Dr. Akhtar Siddique. Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh Kumar Chandel, Himanshu Dev, Dr. Munish Jindal

NAME OF SPEAKER

S ATTENDED: 5

Mrs K Uma From Chennai

Mrs. Rajashree From Chennai Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee, Mr. Pual Strube

Psychologist Dr Sanjeev P	
Sahni.	
Ms. Kusum Kanwar, Dr.	
Rajesh Kumar Chandel, Him	
Dev, Bijay Sonawane, Sachin	
Dhakate	
Dilakate	
S ATTENDED : 5	
	•
NAME OF SPEAKER	
Dr.Adam Lee,Mr.A.P.Sharma,	
Mr. Paul Strube	
Dr. Sanjeev Sahani	
Dr.Rajesh Kumar Chandel, Dr	
Munish Jindal,Mr.Himanshu	
Dr. Craig Crook, Ms. Sunita	
George, Ms. Shalini Mehrotra,	
Mr. Dilip Thakore, Ms.Nidhi	
Misra	nit Aorawal
	iit Agrawal
Misra	nit Agrawal
Misra	it Agrawal
Misra	it Agrawal
Misra	iit Agrawal
Misra	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Suh	nit Agrawal
Misra	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Suh	iit Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substitution of SPEAKER	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substitution of SPEAKER Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee,	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substitution of SPEAKER	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substitution of SPEAKER Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee,	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substitution of SPEAKER Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee,	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substitution of SPEAKER Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee,	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substantial Strube S ATTENDED: 3 NAME OF SPEAKER Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee, Mr. Pual Strube Psychologist Dr Sanjeev P Sahni.	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substantial Strube Mr. Madhav Sharma and Mr. Substantial Strube S ATTENDED: 3 NAME OF SPEAKER Mr. A. P Sharma, Dr. Adam Lee, Mr. Pual Strube	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substantial Strube S ATTENDED: 3 NAME OF SPEAKER Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee, Mr. Pual Strube Psychologist Dr Sanjeev P Sahni.	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substantial Strube S ATTENDED: 3 NAME OF SPEAKER Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee, Mr. Pual Strube Psychologist Dr Sanjeev P Sahni. Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substantial Strube S ATTENDED: 3 NAME OF SPEAKER Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee, Mr. Pual Strube Psychologist Dr Sanjeev P Sahni. Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh Kumar Chandel, Himanshu Dev,	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substantial Strube S ATTENDED: 3 NAME OF SPEAKER Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee, Mr. Pual Strube Psychologist Dr Sanjeev P Sahni. Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh Kumar Chandel, Himanshu Dev,	it Agrawal
Misra Mr. Madhav Sharma and Mr. Substantial Strube S ATTENDED: 3 NAME OF SPEAKER Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee, Mr. Pual Strube Psychologist Dr Sanjeev P Sahni. Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh Kumar Chandel, Himanshu Dev,	it Agrawal

S ATTENDED : 9
NAME OF CDEAKED
NAME OF SPEAKER by Smt Nirmala Sitharaman
Mr A. P Sharma, Dr. Adam Lee,
Mr. Pual Strube
Mrs Meenakshi Gupta
Mrs Neera Kohli
Mrs Mini Johny
Mrs Bani Godara
Psychologist Dr Sanjeev P Sahni.
Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh
Kumar Chandel, Himanshu Dev,
Dr. Munish Jindal Mr. Madhav Sharma
Will William Sharina
S ATTENDED : 7
NAME OF SPEAKER
Smt Nirmala Sitharaman
Rekha Kapoor
Madan Sawhaar
Madan Sawhney
Bani Godara
Sekhar Uma
Psychologist Dr Sanjeev P Sahni.
Ms. Kusum Kanwar, Dr. Rajesh
Kumar Chandel, Himanshu Dev, Dr. Munish Jindal
Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z

NAME OF TEACHER: NIVEDITA NAIK

SUBJECT: COMPUTER SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO	DATE OF W	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02-08-2020	3.00 pm to 6.00 pm	3 hrs	AKS Std X Toppers Felicitation	Other - AKS	
2	05-08-2020	4.30 pm to 6.00 pm	2.5 hrs	Mind Shapers Training for Wizario Software	Other - Mind Shaper Tech	Mr.Pawandeep B. & Mr.Shrikanth P.
3	07-08-2020	4.30 pm to 6.00 pm	2.5 hrs	Mind Shapers Training for Wizario Software	Other - Mind Shaper Tech	Mr.Pawandeep B. & Mr.Shrikanth P.
4	08-08-2020	6.00 pm to 7.00 pm	1 hr	Women in Education - Face Book Webinar	Other - HRD	Smt. Nirmala Sethuraman
5	20-08-2020	4.30 pm to 6.00 pm	2.5 hrs	Mind Shapers Training for Wizario Software	Other - Mind Shaper Tech	Mr.Pawandeep B. & Mr.Shrikanth P.
6	25-08-2020	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Understanding Classroom Management	CBSE - COE Chandigarh	Mr. Ravi Sharma
7	26-08-2020	1.00 pm to 2.30 pm	1.5 hrs	Digital Learning Management	CBSE - COE Tiruvanthapuram	Mr. Joji Paul
8	28-08-2020	12.00 pm to 1.15 pm	1 hr 15 mins	Fipped Classrooms	CBSE - COE Chandigarh	Mrs. Bindu Vasudeva
9	29-08-2020	4.30 pm to 6.15 pm	1 hr 45 mins	Stress Management & Performance Enhancement	Other - Jindal Global Univ	Dr. Sanjeev Sahni
10	03-09-2020	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Nine Pillars of Great Schools	CBSE	Prof David Woods & Dr. Biswajit Saha
11	04-09-2020	4.30 pm to 5.30 pm	1 hr	Essentials of Leadership in Crisis	Other - Education World	Shri. G.S. Madhav Rao, Mr. Ashok Pandey
12	11-09-2020	4.00 pm to 5.30 pm	1.5 hrs	Orientation Programme - Voc Edn Subject Sills	CBSE	Mr. Venkatraman
						Dr Rajesh Chandel, Dr Munish Jindal, Mr.
13	20-09-2020	11.00 am to 12.00 pm	1 hr	NEP 2020 - The Pursuit of Happiness	Other - Career Mondays	Himanshu Dev
14	22-09-2020	12.00 pm to 1.45 pm	1 hr 30 mins	Tata Class Edge - Assessments	Other - Tata Class Edge	Ms. Vrinda Krishnan, Mr. Shreerang Vane
						Ms. Anjum, Ms Padma, Dr. Sreedevi,
15	23-09-2020	10.00 am to 12.45 pm	2 hrs 45 mins	Curriculum Reforms, NCF & Pedagogy(CBSE Shisksha Parv)	CBSE	Mr. Rajkumar
16	24-09-2020	10.30 am to 12.15 pm	1 hr 45 mins	NLU Webinar for AILET 2020	Other - NTA	Mrs. Sadhana Parashar
17	26-09-2020	7:00 pm to 8:00 pm	1 hr	Introduction to Coding for students	Other - The Code Cafe	Mr. Madhav Sharma

NAME OF TEACHER: NEELIMA DANDEKAR

SUBJECT: COMPUTER SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 9

SR. NO	DATE OF WI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	5-8-2020	4:30 pm to 6:00 pm	2.5 hrs	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
2	7-8-2020	4:30 pm to 6:00 pm	2.5 hrs	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
3	20-8-2020	4:30 pm to 6:00 pm	2.5 hrs	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
4	26-8-2020	1:00 pm to 2:30 pm			CBSE- Triruvanandapuram	Mr. Joji Paul
5		4:30 pm to 6:15 pm			Others- O.P Jindal Global Universi	
6	11-9-2020	4:00 pm to 5:15 pm	1 hr 15 mins	Awareness cum Orientation Programme for Teachers teaching Infor		
7	14-9-2020	10.00 am – 1.15 pm	3 hr 15 mins	Vocational Education in the National Education Policy, 2020		Rajesh Khambayat, Sitanshu Jena, Sapna Soni, Raj Nehru, Swati Mujumdar, Dr Sandhya Chintala, Capt Ramanujan
8	22-9-2020	12 noon to 1:30 pm	1 hr 30 mins		Others - Tata Class Edge	Shrirang Vane, Vrinda Krishnan
9	26-9-2020	7:00 pm to 8:00 pm	1 hr	Introduction to coding sessions for students	Others	Madhav Sharma
		·				

NAME OF TEACHER: SNEHA DESHPANDE

SUBJECT: COMPUTER **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO	DATE OF WI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05-08-2020	4:30 pm to 6:00 pm			Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
2	07-08-2020	4:30 pm to 6:00 pm	2.5 hrs	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
3	29-8-2020	4:30 pm to 6:15 pm			Others- O.P Jindal Global Universi	
4	11-9-2020	4:00 pm to 5:15 pm	1 hr 15 mins	Awareness cum Orientation Programme for Teachers teaching Infor	Others- IT ITeS Sector Skills Coun	Mr Venkataraman Umakanth
6	22-9-2020	12 noon to 1:30 pm	1 hr 30 mins	Test Edge by Tata Class Edge	Others - Tata Class Edge	Shrirang Vane, Vrinda Krishnan
7	26-9-2020	07 PM to 8:00 pm	1 hr	Learn to talk to computer	Others	Mst. Madhav
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER: Rupa Venkatraman SUBJECT: COMPUTER **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

SR. NO	DATE OF WI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		1 1	2.5 hrs	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
2			2.5 hrs	6	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
3	20-08-2020	4:30 pm to 6:00 pm	2.5 hrs	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
4	26-08-2020	1:00 pm to 2:30 pm	1.5 hrs	Digital Learning Management	CBSE- Triruvanandapuram	Mr. Joji Paul
					Others- O.P Jindal Global	
5	29-08-2020	4:30 pm to 6:15 pm	1 hr 45 mins	Stress Management and Performance Enhancement	University	Dr Sanjeev P Sahni
					Others- IT ITeS Sector Skills	
6	11-09-2020	4:00 pm to 5:15 pm	1 hr 15 mins	Awareness cum Orientation Programme for Teachers teaching Infor	Council Nasscom	Mr Venkataraman Umakanth
7	14-09-2020	10.00 am – 1.15 pm	3 hr 15 mins	Vocational Education in the National Education Policy, 2020	CBSE	Rajesh Khambayat, Sitanshu Jena, Sapna Soni, Raj Nehru, Swati Mujumdar, Dr Sandhya Chintala, Capt Ramanujan
8	20.09.2020	11.00 am – 1.00 pm	2hr	NEP2020- The pursuit of Happiness	other	Dr Rajesh Chandel, Dr Munish Jindal
9	22-09-2020	12 noon to 1:30 pm	1 hr 30 mins	Test Edge by Tata Class Edge	Others - Tata Class Edge	Shrirang Vane, Vrinda Krishnan
10	26-09-2020	7:00 pm to 8:00 pm	1 hr	Introduction to coding sessions for students	Others	Madhav Sharma

NAME OF TEACHER: Dhanashri Ayare

SUBJECT: COMPUTER **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO	DATE OF W	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.08.2020	4:30 pm to 6:00 pm	2.5 hrs	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
2	07.08.2020	4:30 pm to 6:00 pm	2.5 hrs	Training for the software- Wizar.io	Other	Mr.Pawandeep and Mr.Shreekanth
3	14.08.2020	4pm – 5pm	1 hr	Digital learning and Management	CBSE	Mr. Avinash Kulkarni, Vice Principal, Bal Bha
					Others- O.P Jindal Global	
4	29.08.2020	04:30pm - 6 pm	1.5 Hr	Stress Management and Performance Enhancement	University	Prof.(Dr.) Sanjeev Sahni Jindal Institute of Be
5	11.09.2020	4:00 pm to 5:15 pm	1 hr 15 mins	Awareness cum Orientation Programme for Teachers teaching Infor	Others- IT ITeS Sector Skills Cour	Mr Venkataraman Umakanth

6	20.09.2020	11am to 1 pm	2hr	NEP2020- The pursuit of Happiness	Other	Dr Rajesh Chandel, Dr Munish Jindal
7	22.09.2020	12 noon to 1:30 pm	1 hr 30 mins	Test Edge by Tata Class Edge	Others - Tata Class Edge	Shrirang Vane, Vrinda Krishnan
8						
9						
10						
	E OF TEACH					
SUBJ	ECT: COMP	PUTER	SE	CTION: Secondary NO. OF	WEBINARS ATTENDED:	
D N/	ND AFE OF W		DUDATION	TONG	CAMPCODY	NAME OF OPERATED
-	DATE OF W	TIME OF WEBINAL	RIDURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						
	ļ	<u>.</u>	- !		<u> </u>	
NAM	E OF TEACH	ER:				
	ECT : COMP		SE	CTION: Secondary NO. OF	WEBINARS ATTENDED:	
				·		
R. N(DATE OF W	TIME OF WEBINAL	R DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10	1					
T A 3 6	E OF FEA CIT	TAID .				
	E OF TEACH		OT:	CEION C		
OBJ	ECT: COMP	UTER	SE	CTION: Secondary NO. OF	WEBINARS ATTENDED:	
D NI	DATE OF W	TIME OF WEBINAL	DIDATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 1	DATE OF W	TIME OF WEBINAL	DUKATION	TOPIC	CATEGURY	NAME OF STEAKEK
2						
3						
J	1	1	I			1
4						

5				7	
6					
7					
8					
9					
10					
	•	•			
NAME OF T					
SUBJECT:	COMPUTER	SEC	CTION: Secondary NO. OF WEBINAR	S ATTENDED:	
SR. NO DATE	E OF WITIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1					
2					
3					
4					
5					
6					
7					
8					
9					
10					
•	•	•		•	•
NAME OF T					
SUBJECT:	COMPUTER	SEC	CTION: Secondary NO. OF WEBINAR	S ATTENDED :	
SR. NO DATE	E OF WITIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1					
2					
3					
4					
5					
6					
7					
8					
9					
10					
	·				
NAME OF T					
SUBJECT:	COMPUTER	SEC	CTION: Secondary NO. OF WEBINAR	S ATTENDED :	
SR. NO DATE	E OF WITIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1				-	
2		-			
3					

4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

SUBJECT: SECTION: NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO	DATE OF WI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						



rati Public School, Navi Mumbai

ehavioural Sciences, O P Jindal Global University

NAME OF TEACHER : AMRITA POTDAR
SUBJECT : ART & CRAFT SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
SK. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR			CATEGORT	NAME OF SPEAKER
				INTRODUCTION TO ARTS AND HOW ARTS ARE POWERFUL		
1	29-08-2020	11.00 AM to 12.00 NOON	1 HOUR	ENGAGEMENT	CBSE	MR. RAJIV MOHAN PANDEY
2	29-08-2020	4.30 PM TO 6.00 PM	1 AND HALF HR	STRESS MANAGEMENT AND PERFORMANCE ENHANCEMENT	OP JINDAL GLOBAL U	DR. SANJEEV SAHNI
3	20-09-2020	11:30am to 1:30 pm	2 HOURS	NATIONAL EDUCATION POLICY - HAPPINESS SERIES	CAREER MONDAY	DR. RAJESH CHANDEL, DR. MUNISH JINDA
4	24-09-2020	10.00 AM TO 12.00 PM	2 HOURS	EFFECTIVE GOVERNANCE AND STANDARD SETTINGS	CBSE	MR. VERGESE, DR. USHA KHARE
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER : Neeta mujumdar

SUBJECT: ART & CRAFT SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	23-8-20	4:00 pm to 6:00 pm	one hour	happy classroom strategies for happy classroom	CBSE	mr.jojy pual principal of Delhi
2	29-8-2020	4:30 pm to 6:00 pm	one and half hou	introduction to arts and how the arts are powerful engagment tools	CBSE	MR. RAJIV MOHAN PANDEY
3	20-09-2020	11:00am to 1:00 pm	2 HOURS	NATIONAL EDUCATION POLICY - HAPPINESS SERIES	CAREER MONDAY	DR. RAJESH CHANDEL, DR. MUNISH JINDA
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: ART & CRAFT SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: AF	RT & CRAFT	SECTION	: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :	DED:			
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1								
2								
3								
4								
5								
6								
7								
8								
9								
10								
NAME OF TEA		OFOTION	. Canan dam.	NO OF WEDINARD ATTENDED				
SUBJECT : AF	RI & CRAFI	SECTION	: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1								
2								
3								
4								
5								
6								
7								
8								
9								
10								
NAME OF TEA	OUED							
SUBJECT : AF		SECTION	Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :				
SUBJECT . AN	AT & CRAFT	SECTION	. Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED.				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1								
2								
3								
4								
5								
6								
7					1			
8					-			
9								
10					1			
NAME OF TEA	CHED .							
	NAME OF TEACHER: SUBJECT: ART & CRAFT SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:							
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1								

2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

SUBJECT: ART & CRAFT SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: ART & CRAFT SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: ART & CRAFT SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						

5			
6			
7			
8			
9			
10			

SUBJECT: ART & CRAFT SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5]
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: SECTION: NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						





NAME OF TEA	ACHER: NITIN WAGHMAR PHYSICAL EDUCATION	E	SECTION:	Secondary NO. OF WE	BINARS ATTENDED	. 2		
SUBJECT.	PHISICAL EDUCATION		SECTION.	Secondary No. OF WE	BINANS ATTENDED	. 2		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	11 SEPT 2020	1 pm to 2pm	1 HR	iCARE training webinar		Somaiya Institute of Engineering		
2	20 sept 2020	4 pm to 5 pm	1 hr	Guidelines for physical education	Full marks pvt	Vivek chaudhary, Nandini Rawa		
3								
4								
5								
6								
7								
8								
9								
10								
	ACHER : SUNITA GUNDE							
SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:								
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1								
2								
3								
4								
5								
6								
7								
8								
9								
10								
NAME OF TEA			CECTION	Consider. No of We	DIMADO ATTEMPED			
SUBJECT:	PHYSICAL EDUCATION		SECTION:	Secondary NO. OF WE	BINARS ATTENDED			
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1								
2								
3								
4								

5			
· /			
1 8			

SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						

1 _						
9						
10						
NAME OF TEAC						
SUBJECT: F	PHYSICAL EDUCATION		SECTION:	Secondary NO. OF WEBI	NARS ATTENDED	:
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	DATE OF WEBINAN	TIME OF WEDINAR	DUKATION	TOPIC	CATEGORI	NAME OF SPEAKER
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						
NAME OF TEAC SUBJECT: F	CHER : PHYSICAL EDUCATION		SECTION:	Secondary NO. OF WEBII	NARS ATTENDED	:
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
SR. NO. 1	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 2	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 2 3	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 2 3 4 5 6	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 2 3 4 5 6	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 2 3 4 5 6 7	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 2 3 4 5 6 7 8	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 2 3 4 5 6 7	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 2 3 4 5 6 7 8 9		TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10	CHER:	TIME OF WEBINAR				
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10		TIME OF WEBINAR	DURATION SECTION:		NARS ATTENDED	
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 NAME OF TEAC SUBJECT : F	CHER:		SECTION:	Secondary NO. OF WEBII	NARS ATTENDED	:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 NAME OF TEAC SUBJECT: F	CHER:	TIME OF WEBINAR TIME OF WEBINAR				
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 NAME OF TEAC SUBJECT : F	CHER:		SECTION:	Secondary NO. OF WEBII	NARS ATTENDED	:

4			
5			
7			
8			
9			
10			

SUBJECT: SECTION: NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2						
3						
4						
5						
6						
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER:	
SUBJECT : MUSIC	SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

SUBJECT : MUSIC SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER:

SUBJECT : MUSIC SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER:

SUBJECT : MUSIC SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			

5		
6		
7		
8		
9		
10		

SUBJECT : MUSIC SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER:

SUBJECT : MUSIC SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER:

SUBJECT : MUSIC SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

N	AN	ΙE	OF	TE	ACH	HER	:

SUBJECT : MUSIC SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

SUBJECT : MUSIC SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER:

SUBJECT : MUSIC SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
SK. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DUKATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			

NAME OF TEACHER:

SUBJECT : MUSIC SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			

10				
NAME OF TE	ACHER:			
SUBJECT : N	IUSIC	SECTION : Seco	ndary	

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION
1			
2			
3			
4			
5			
6			
7			
8			
9			
10			
6			
7			
8			
9			

NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
TOPIC	CATEGORY
	0.11.200111
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
TOPIC	CATEGORY
10110	OAI EGOKT
	•
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
TOPIC	CATEGORY
10110	CATEGORY
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
TOPIC	CATEGORY

	1
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
TORIC	CATECORY
TOPIC	CATEGORY
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
TOPIC	CATEGORY
10,10	JAILOOKI
NO OF WEDINADS ATTENDED :	
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	CATEGORY
	CATEGORY
NO. OF WEBINARS ATTENDED : TOPIC	CATEGORY
	CATEGORY

TOPIC	CATEGORY
	•
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
TOPIC	CATEGORY
_	
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
NO. OF WEBINARS ATTENDED : TOPIC	CATEGORY
	CATEGORY
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
TOPIC	CATEGORY
NO. OF WEBINARS ATTENDED :	

NO. OF WEBINARS ATTENDED :	
TOPIC	CATEGORY
	1 1
	<u> </u>

NAME OF SPEAKER	
NAME OF SPEAKER	
NAME OF SPEAKER	
NAME OF SPEAKER	
NAME OF SPEAKER	

NAME OF SPEAKER	
NAME OF ODEALIED	
NAME OF SPEAKER	
NAME OF SDEAKED	
NAME OF SPEAKER	

NAME OF SPEAKER	
<u>, </u>	
NAME OF ODEALES	
NAME OF SPEAKER	
-	
-	
NAME OF SPEAKER	
NAME OF SPEAKER NAME OF SPEAKER	

NAME OF SPEAKER	
	•

