NAME OF TEACHER: SAVITHRI CHANDRASEKARAN

SUBJECT : ENGLISH SECTION : SECONDARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 6

R. NO	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
					Other - Global Talk Education	
1	03-12-2020	3.30p.m 5.30 p.m	2 hrs	Leadership and Management Skills	Foundation	Mr. Anurag Tripathi, Mr.Pramod Mahajan
						Mr. Kris Bhatt
2	05-12-2020	3.30p.m - 5.00p.m	1 hr 30 mts	Leadership and Management Skills	Foundation	Sharma
						Dr. Priyadarshini Nayak and Mr. R.K. Das
3	06-12-2020	3.30p.m - 5.00 p.m.	1 hr 30 mts	Leadership and Management Skills	Foundation	Prof. C.B. Sharma and Ms. Veena Raizada
4	23-12-2020	2.30-3.45 p.m.	1 hr 15 mts	Blended Learning	DAVCAE (Sonebhadra)	Ms Manisha Gupta
5	23-12-2020	4.00-5.30 p.m.	1hr 30 mts	Application of Tools in Online Teaching	DAVCAE ( Sonebhadra)	Mr Shishir Srivastava and Mr. Prabhat Kumar
6	02-12-2020	3.30 p.m 4.30 p.m.	1 hr	Relationship Between Parents and Teachers	DAVCAE	Dr. Nisha Peshin

NAME OF TEACHER: PURNIMA SHARMA

SUBJECT : English SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 8

R. NO	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Developing self access material for	Other-Cambridge Online	
1	01-12-2020	3:30 p.m 4:30p.m.	1 hr	hybrid class	Experience, Asia	George Heritage, Victoria Pena
				Relationship Between Parents and		
2	02-12-2020	3:30 p.m 4:30p.m.	1 hr	Teachers	DAV CAE	Dr. Nisha Peshin
3	02-12-2020	2:00 pm- 3:00 pm	1 hr	Mindfulness	CBSE	Deepa Thadani
4	13-12-2020	4:30 pm-5:30pm	1 hr	Design Thinking	Other-ELTAI	Mr. George
5	20-12-2020	4:30 pm-5:30pm	1 hr	Becoming Better Communicators	Other-ELTAI	DTM Pintu Champ Mahato
				Fostering Interaction in the Virtual		
6	17-12-2020	5:00 pm-6:00 pm	1 hr	English Classroom	Other-CENTA	Ms Sukanya Banerjee
7	23-12-2020	2:30 pm- 3:45 pm	1hr 15 min	Blended Learning	DAV CAE	Manisha Gupta
				Application of Tools for Online		
8	23-12-2020	4:00 pm-5:30 pm	1 hr 30 min	Learning	DAV CAE	Shishir Srivastava, Prabhat Kumar

NAME OF TEACHER : Banumathi Kowshik

SUBJECT: ENGLISH SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 9

R. N	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Developing self access material for	Other-Cambridge Online	
1	01-12-2020	3:30 p.m 4:30p.m.	1 hr	hybrid class	Experience, Asia	George Heritage, Victoria Pena
				Relationship between Parents and		
2	02-12-2020	3:30 p.m 4:30p.m.	1 hr	Teachers	DAV CAE	Dr. Nisha Peshin
3	05-12-2020	7.00 pm-8.00pm	1 hr	Know your University	Other- Michigan University	Ms. Amber Longtin
4	10-12-2020	5:00 pm- 6:00 pm	1 hr	Action Research	Other-CENTA	Ms. Safura Anwar
				School Rankings & the Role of		
5	12-12-2020	3:00 pm-5:00pm	2 hr	Teachers	Other-CENTA	Mr. Bhavin Shah
6	15.12.2020	4:00 pm-5:30 pm	1 hr 30 min	Teacher Professional Development.	Other-CENTA	Ms. Ramya Venkataraman
7	23-12-2020	2:30 pm- 3:45 pm	1hr 15 min	Blended Learning	DAV CAE	Manisha Gupta
				How do we prepare our children to		
8	23-12-2020	4:30 pm-6: 00pm	1 hr 30 min	face an uncertain future?	Other - TIMES NIE	Mr. Saurabh Saxena
9	24-12-2020	4.00 pm- 5.50 pm	1 hr 30 min	New Pattern of CBSE Board Papers	DAV CAE	Mr. Waseem A. Khan

NAME OF TEACHER : Mayuri Mehrotra SUBJECT : ENGLISH

SUBJECT : ENGLISH SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 3

R. N	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09-12-2020	4:00 pm-5:00pm	1 hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Dr.Raj Sangwaan
2	23-12-2020	2:30 pm- 3:45 pm	1hr 15 min	Blended Learning	DAV CAE	Manisha Gupta
				Application of Tools for Online		
3	23-12-2020	4:00 pm-5:30 pm	1 hr 30 min	Learning	DAV CAE	Shishir Srivastava, Prabhat Kumar

NAME OF TEACHER : JINI CHATTERJEE		
SUBJECT: English	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 4

R. N	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
					CED (Global talk Education	
1	03-12-2020	3:30 PM - 6:00 PM	2 hrs 30 mins	Leadership & Management Skills	Foundation)	Anuraag Tripathi (Secretary cbse)
2	23-12-2020	2:30 pm- 3:45 pm	1hr 15 min	Blended Learning	DAV CAE	Manisha Gupta
3	23-12-2020	4:00 pm-5:30 pm	1 hr 30 min	Application of Tools for Online	DAV CAE	Shishir Srivastava, Prabhat Kumar
4	29-12-2020	12:00 pm-1:00pm	1 hr	Story telling as Pedagogy	CBSE	Neeta Rastogi (freelancer)

NAME OF TEACHER: Vibha Singh
SUBJECT: English SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

R. N	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Fostering interaction in virtual English		
1	17-12-2020	5:00 PM - 6 PM	1 hour	Classroom	Other- Centa	Ms Sukanya Banerjee
2	23-12-2020	2:30 pm- 3:45 pm	1hr 15 min	Blended Learning	DAV CAE	Manish Gupta
				Application of Tools for Online		
3	23-12-2020	4:00 pm-5:30 pm	1 hr 30 min	Learning	DAV CAE	Shishir Srivastava, Prabhat Kumar
					CED (Global talk Education	
4	03-12-2020	3:30 PM - 6:00 PM	2 hrs 30 mins	Leadership &Management Skills	Foundation)	Anuraag Tripathi (Secretary cbse)

