				D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THA	NE	
				SESSION : 2021 - 2022		
		WE	BINAR DE	TAILS - PRE - PRIMARY SECT	ION (DECEMBER)	
NAM	IE OF TEACI	HER: Archana Tiwari (	Co-Ordina	tor)		
SUBJ	IECT: O	bservation ,	SEC	CTION: PRE-PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATT	TENDED: 03
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATIO N	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft	Inhouse	Ms .Neeta Mazumdar
2	18:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi
3	18:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building	Inhouse .	Ms. Archana singh ( School Counselor )
Tota	al Hours	3.5 Hrs				
NAM	IE OF TEACI	HER: Anita Madhav				
SUBJ	IECT : A	11	SECTION	: PRE-PRIMARY	NO. OF WEBINARS	S ATTENDED :
SR.	DATE OF		DURATIO			
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	N	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft	Inhouse	Ms .Neeta Mazumdar
2	18:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi
3	18:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building	Inhouse .	Ms. Archana singh ( School Counselor )
4	17:12.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Deliberating on ethics and intergrity	CBSE	Mrs Bhawana Malik
5	29.12.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Scientiic Temparrament	CBSE	Anupama Sharma
Tota	al Hours	-	5.5.HRS			
NAM	IE OF TEACI	HER: Sharmistha Panj	a			
SUBJ	IECT: All	b	SECTIO	N: PRE-PRIMARY	NO. OF WEBINAR	S ATTENDED :1
SR.	DATE OF		DURATIO			
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	N	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	00.12.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Focusing on Competency Based Education		Anil Kumar
Tota	al Hours	- 1HR				

	TIME OF WEBINAR         03:00 am to 04:00 pm         03:00 am to 04:00 pm         08:30 am to 10:00 am         11:30 am to 12: 30 pm         12:30 pm to 01:30 pm         - 5 hrs 30 min         HER: Smita Bhagat	N 1 Hr 1 Hr 1.5 Hr 1 Hr 1 Hr	TOPIC Practising Blended Learning Fostering critical and creative literacy Craft Self Analysis Team Building	CATEGORY CBSE CBSE Inhouse Inhouse . Inhouse . CBSE	NAME OF SPEAKER         Dr.Raj Sangwan         Ms.Lizarani Das         Ms .Neeta Mazumdar         Ms . Simmi Kalsi         Ms. Archana singh ( School Counselor )
3.12.2021 3:12.2021 3:12.2021 3:12.2021 3:12.2021 <b>HOURS</b> <b>DF TEACH</b> <b>T :</b>	03:00 am to 04:00 pm 08:30 am to 10:00 am 11:30 am to 12: 30 pm 12:30 pm to 01:30 pm - 5 hrs 30 min IER: Smita Bhagat	1 Hr 1.5 Hr 1 Hr 1 Hr	Fostering critical and creative literacy Craft Self Analysis Team Building	CBSE Inhouse Inhouse .	Ms.Lizarani Das Ms .Neeta Mazumdar Ms . Simmi Kalsi Ms. Archana singh ( School
3:12.2021 3:12.2021 3:12.2021 Hours DF TEACH TT :	08:30 am to 10:00 am 11:30 am to 12: 30 pm 12:30 pm to 01:30 pm - 5 hrs 30 min IER: Smita Bhagat	1.5 Hr 1 Hr 1 Hr	Craft Self Analysis Team Building	Inhouse Inhouse .	Ms .Neeta Mazumdar Ms . Simmi Kalsi Ms. Archana singh ( School
3:12.2021 3:12.2021 Hours DF TEACE TT :	11:30 am to 12: 30 pm 12:30 pm to 01:30 pm - 5 hrs 30 min IER: Smita Bhagat	1 Hr 1 Hr	Self Analysis Team Building	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi Ms. Archana singh ( School
3:12.2021 Hours DF TEACE TT :	12:30 pm to 01:30 pm - <b>5 hrs 30 min</b> IER: Smita Bhagat	1 Hr	Team Building		Ms. Archana singh ( School
Hours DF TEACH TT :	- 5 hrs 30 min IER: Smita Bhagat			Inhouse .	_
)F TEACH T :	IER: Smita Bhagat	ECTION :			
<sup>2</sup> T :		ECTION :			
	S	<b>ECTION</b> :			
ATE OF			PRE- PRIMARY	NO. OF WEBINARS A	TTENDED :2
		DURATIO			
EBINAR	TIME OF WEBINAR	N	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
8.12.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Anger free School	CBSE	Mr.Ravi Sharma
).12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Communication Skills	Inhoue	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
lours	-2 hrs				
OF TEACH	IER: Vinita Dudia				
<b>T</b> :	S	ECTION :	PRE- PRIMARY	NO. OF WEBINARS A	ATTENDED :4
ATE OF EBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATIO N	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
8:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft	Inhouse	Ms .Neeta Mazumdar
3:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi
3:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building	Inhouse .	Ms. Archana singh ( School Counselor )
7.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	working with learning disabilities	cbse	
3. 1 ). 1 ). 1 ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )	12.2021 12.2021 OURS F TEACH TE OF BINAR 12.2021 12.2021 12.2021 12.2021	12.2021       03:00 pm to 04:00 pm         12.2021       11:00 am to 12:00 pm         ours2 hrs         F TEACHER: Vinita Dudia         2:       S         TE OF         BINAR       TIME OF WEBINAR         12.2021       08:30 am to 10:00 am         12.2021       11:30 am to 12: 30 pm         12.2021       12:30 pm to 01:30 pm	12.2021       03:00 pm to 04:00 pm       1 Hr         12.2021       11:00 am to 12:00 pm       1 Hr         OURS2 hrs         F TEACHER: Vinita Dudia         SECTION :         TE OF         BINAR       TIME OF WEBINAR         12.2021       08:30 am to 10:00 am       1.5 Hr         12.2021       11:30 am to 12: 30 pm       1 Hr         12.2021       12:30 pm to 01:30 pm       1 Hr	12.2021       03:00 pm to 04:00 pm       1 Hr       Anger free School         12.2021       11:00 am to 12:00 pm       1 Hr       Communication Skills         OURS2 hrs         F TEACHER: Vinita Dudia         SECTION : PRE- PRIMARY         TE OF BINAR         DURATIO N         TOPIC         12.2021       08:30 am to 10:00 am       1.5 Hr       Craft         12.2021       11:30 am to 12: 30 pm       1 Hr       Self Analysis         12.2021       12:30 pm to 01:30 pm       1 Hr       Team Building         12.2021       11:00 am to 12:00 pm       1 Hr       working with learning disabilities	12.202103:00 pm to 04:00 pm1 HrAnger free SchoolCBSE12.202111:00 am to 12:00 pm1 HrCommunication SkillsInhoueours2 hrsF TEACHER: Vinita DudiaC: SECTION : PRE- PRIMARYNO. OF WEBINARS ATE OF BINARDURATIO NTOPICCATEGORY12.202108:30 am to 10:00 am1.5 HrCraftInhouse12.202111:30 am to 12: 30 pm1 HrSelf AnalysisInhouse .12.202112:30 pm to 01:30 pm1 HrTeam BuildingInhouse .12.202111:00 am to 12:00 pm1 Hrworking with learning disabilitiescbse

SUB.	JECT :	SEC	CTION : PH	RE-PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENDED :	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATIO N	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft	Inhouse	Ms .Neeta Mazumdar
2	18:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi Ms. Archana singh ( School
3	18:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building	Inhouse .	Counselor)
Tot	al Hours	3.5 Hrs				
NAM	IE OF TEAC	HER: Suhas Damodar				
SUB.	JECT :	S	ECTION :	PRE- PRIMARY	NO. OF WEBINARS AT	TENDED :
SR.	DATE OF		DURATIO			
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	N	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
2	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
Tot	al Hours	-				
NAM	IE OF TEAC	HER : Prema Narayan	aswamy			
SUB.	JECT :	S	ECTION :	PRE- PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATT	TENDED : 2
SR.	DATE OF		DURATIO			
SK. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	N	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	13.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Experiential Learning In Practise	CBSE - Unpaid	Mr.Prashant Kumar
2	20.12.2021	16:00 pm to 17:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence.	CBSE - Unpaid	Ms. Anupma Sharma
Tot	al Hours -			2 Hr		
NAM	IE OF TEAC	HER: PRITI DESHMU	JKH			
SUB.	JECT :	S	ECTION :	PRE- PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATT	TENDED :

SR.	DATE OF		DURATIO			
NO.	WEBINAR		Ν	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Role of theatre and drama in classroom	CBSE	Rashmi Singh
2	10.12.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Experiential learning in practice	CBSE	R.C.Shrivastava
3	18:12.2021	8.30 am to10:00 am	1.5 Hr	Craft	In house	Mrs.Neeta Mujumdar
4	18:12.2021	11:00 am to 12:00 am	1 Hr	Self Annalisis	In house	Mrs. Simmi Kalsi
5	10:12.2021	11:00 am to 12:00 am	1 Hr	Communication Skill	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
6	18:12.2021	11:00 am to 12:00 am	1 Hr	Team Building	In house	Mrs.Archana Singh
		Total hrs	6.5	hrs		

# D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (DECEMBER)

#### NAME OF TEACHER: Bharathi Rao

SUBJI	ECT:	SECTIO	ON: PRE-PF	RIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :5		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft	Inhouse	Ms .Neeta Mazumdar
2	18:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi
3	18:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building	Inhouse .	Ms. Archana singh ( School Counselor )
4	04.12.2021	4:30 am to 5:30 pm	1 Hr	Communication Skills	Inhouse .	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
5	29.12.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Health Promoting Schools	CBSE	Ms. Anita Raturi
Tota	I Hours			5.5 Hrs		

#### NAME OF TEACHER: Lalitha R Iyer

SUBJ	ECT :	SECTIO	ON: PRE-PF	RIMARY NO. (	OF WEBINARS ATTEN	IDED: 4
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft	Inhouse	Ms .Neeta Mazumdar
2	18:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi
3	18:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building	Inhouse .	Ms. Archana singh ( School Counselor )
4	04.12.2021	4:30 pm to 5:30 pm	1 Hr	Communication Skills	Inhouse .	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
5	19.12.2021	3:00 pm to 4:00 pm	1 Hr	Role of Theatre and Drama in the Clas	CBSE	Mr Satish Kumar
6	27.12.2021	4:00 pm to 5:00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Ms.Kanika Vig
Tota	I Hours	6.5 Hrs				

NAME OF TEACHER: Madhumita Bhattacharya

SUBJECT : SECTION : PRE- I				RIMARY	O. OF WEBINARS ATT	ENDED: 2
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.12.2021	4:30 pm to 5:30 pm	1 Hr	Communication Skills	Inhouse .	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
2	17.12.2021	2:30 am to 3:30 pm	1 Hr	Teaching and learning style	CBSE	Ms .Poonam Saxena
3	18:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft	Inhouse	Ms .Neeta Mazumdar
4	18:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi
5	18:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building	Inhouse .	Ms. Archana singh ( School Counselor )
6	20.12.2021	2:30 am to 3:30 pm	1 Hr	Focusing and competency based educa	CBSE	Mr.Praveen Kumar Patpatia

# Total Hours --- 6.5 Hrs

#### NAME OF TEACHER: Meena Sharma

SUBJ	ECT :	SECTIO	ON: PRE-PH	RIMARY N	O. OF WEBINARS A	TTENDED : 2
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	00.12.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Setting outcomes in teaching and learn	CBSE	Ms.Monica Chawla
2	00.12.2021	11:00 am to 12.00 noon	1 Hr	Counseling session for teachers	In-house	Ms.Archana Singh
3	18:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft		
4	18:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis		
5	18:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building		
6	04.12.2021	4:30 pm to 5:30 pm	1 Hr	Communication Skills		
7	09.12.2021	4:00 pm to 5:00 pm	1 Hr	Happy teachers creates happy classroo	m	
Tota	<mark>l Hours7</mark>	<b>7.5 Hrs</b>				
NAM	E OF TEACHE	R: Nilima Patil				
SUBJ	ECT :	SECTIO	ON: PRE-PF	PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :		
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.12.2021	04:30 am to 5:30 pm	1 Hr	Communication Skills	Inhouse .	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
2	15.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Focussing on Competency Based Educ	CBSE	Ms. Ranjana Bhardwaj
3	16.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Exprimental Learning in Practice	CBSE	Ms. Anju Mehta
4	18:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft	Inhouse	Ms .Neeta Mazumdar
5	18:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi
6	18:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building	Inhouse .	Ms. Archana singh ( School Counselor )

#### Total Hours --- 6.5 Hrs

NAME OF TEACHER:Pranjali Mokashi

SUBJI	ECT :	SECTIO	N: PRE-PR	RIMARY N	O. OF WEBINARS ATT	ENDED :
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC		NAME OF SPEAKER
1	04.12.2021	04:30 am to 5:30 pm	1 Hr	Communication Skills	Inhouse .	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
2	15.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Focussing on Competency Based Educ	CBSE	Ms. Ranjana Bhardwaj
3	16.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Exprimental Learning in Practice	CBSE	Ms. Anju Mehta
4	18:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft	Inhouse	Ms .Neeta Mazumdar
5	18:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi
6	18:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building	Inhouse .	Ms. Archana singh ( School Counselor )

# Total Hours --- 6.5 Hrs

#### NAME OF TEACHER: Vaishali Mahamunkar

SUBJI	SUBJECT : SECTION		ON: PRE-PF	N: PRE- PRIMARY NO		ATTENDED : 6
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.12.2021	4:30 am to 5:30 pm	1 Hr	Communication Skills	Inhouse .	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
2	13.12.2021	02:00 am to 03:00 pm	1 Hr	Effective Communication skills	CBSE	Ms. Rooma Pathak
3	14.12.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Ms Lazarina Das
4	18:12.2021	08:30 am to 10:00 am	1.5 Hr	Craft	Inhouse	Ms .Neeta Mazumdar
5	18:12.2021	11:30 am to 12: 30 pm	1 Hr	Self Analysis	Inhouse .	Ms . Simmi Kalsi
6	18:12.2021	12:30 pm to 01:30 pm	1 Hr	Team Building	Inhouse .	Ms. Archana singh ( School Counselor )

# Total Hours ---6.5 Hrs

SUBJECT : Mother Teacher - VineetaSrivastava         SR.       DATE OF       DURATION       T         NO.       WEBINAR       TIME OF WEBINAR       DURATION       T         1       02.12.2021       12.30 pm-01.30 pm       1 hr       F			SECTION : PRE-	SECTION : PRE-PRIMARY			
	SR.	DATE OF					
	NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	1	02.12.2021	12.30 pm-01.30pm	1 hr	BLOOMS TAXONOMY	CBSE-COE DELHI WEST	Mr. MADAN LAL SAWHNEY
	2	03.12.2021	02.30 pm-03. 00pm	1 hr	CYBER SECURITY AND ETHICS	CBSE-COE DELHI WEST	Mr. NAVEEN GUPTA
- 1							

Total Hours --- 2HRS

#### **D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022** WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (DECEMBER) NAME OF TEACHER: SUNITA SHARMA **SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5** SUBJECT : ENGLISH, MATHS & EVS SR. DATE OF NO. **WEBINAR** TIME OF WEBINAR DURATION TOPIC CATEGORY NAME OF SPEAKER 04:00 pm to 05:00 pm 10.12.2021 Item writing - Multiple choice questions CBSE CoE Dehradun Ms Jvotsna Grover 1 1 Hr 18.12.2021 11:00 am to 12:00 pm Ms. Poorva Dandekar 2 1 Hr Craft - Paper bag making In house training 3 18.12.2021 01:00 pm to 02:00 pm 1 Hr Team Building In house training Ms. Archana Singh 03:00 pm to 06:00 pm NISHTHA - Understanding 'Vidya Pravesh' and 'Balvati CBSE 4 27.12.2021 3 Hrs 5 30.12.2021 04:00 pm to 05:00 pm 1 Hr CBSE Contructivism Sarada Chandrasekaran Total Hours ---7Hrs NAME OF TEACHER: REGINA N. SUBJECT : ENGLISH, MATHS & EVS **SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5** SR. DATE OF DURATION TOPIC NO. WEBINAR TIME OF WEBINAR CATEGORY NAME OF SPEAKER 00.12.2021 00:00 am to 00:00 pm 1 Hr 00:00 am to 00:00 pm 1 Hr 2 00.12.2021 Total Hours ----NAME OF TEACHER: LESSY N. SUBJECT : ENGLISH, MATHS & EVS **SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5** SR. DATE OF NO. **WEBINAR** TIME OF WEBINAR DURATION TOPIC CATEGORY NAME OF SPEAKER 18.12.2021 Craft - Paper bag making 1 11:00 am to 12:00 pm 1 Hr In house training Ms. Poorva Dandekar 01:00 pm to 02:00 pm 2 18.12.2021 1 Hr Team Building In house training Ms. Archana Singh Understanding Multiple Intelligence 3 20.12.2021 03:00 pm to 04:00 pm 1 Hr CBSE Mr. Manoi Bhat 4 28.12.2021 11:00 am to 12:00 am 1 Hr Setting Outcomes in Teaching Learnig CBSE Mr. Dinesh Babu 5 04:00 pm to 05:00 pm Teaching Strategies for Students with Intellectual Disabili CBSE Ms. Simran Kaur 28.12.2021 1 Hr **Total Hours ---**5 Hrs NAME OF TEACHER: SUNEETA M.

SUBJ	ECT : ENGL	ISH, MATHS & EVS	SEC	TION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS AT	FENDED : 5
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Protection of Child Rights	CBSE	Ms. Gurjeet Kaur
2	11.12.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE	Ms. Gurjeet Kaur
3	18.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Paper bag making	In house training	Ms. Poorva Dandekar
4	18.12.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	Team Building	In house training	Ms. Archana Singh
5	29.12.2021	02:00 pm to 05:00 pm	3 Hrs	NISHTHA - Understanding 'Vidya Pravesh' and	'Balvati CBSE	
Tota	al Hours	-		7 Hrs		
NAM	E OF TEACH	IER: SAGARIKA M.				
SUBJ	ECT : ENGL	ISH, MATHS & EVS		SECTION : PRIMARY	NO. OF WEBINARS	ATTENDED : 5
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Happy Teacher Creates Happy Classrooms	CBSE	Mrs.Priyanka Bhatkoli
2	10.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE	Mrs. Gurjeet Kaur
3	18.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Paper bag making	In house training	Ms. Poorva Dandekar
4	18.12.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	Team Building	In house training	Ms. Archana Singh
5	29.12.2021	02:00 pm to 05:00 pm	3 Hrs	NISHTHA - Understanding 'Vidya Pravesh' and		
	Total Hou			7 Hrs		
NAM	E OF TEACH	IER:RADHIKA M.				
SUBJ	ECT : English	n, Maths, EVS.	SEC	TION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS AT	rended : 4
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Teaching Strategies in Social Science	CBSE	Mr. Ajay Jha
2	18.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Paper bag making	In house training	Ms. Poorva Dandekar
3	18.12.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	Team Building	In house training	Ms. Archana Singh
4	23.12.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Decision Making Skills In Adolscents	CBSE	Dr. Sandeep Kumar
Tota	al Hours	-		4 Hrs		
NAM	E OF TEACH	IER: MONIKA D.				
	ECT: ENG	LISH, MATHS, EVS	SEC	TION : PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATT	'ENDED : 5
SUDJ		,				

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Item writing - Multiple choice questions	CBSE CoE Dehradun	Ms Jyotsna Grover
2	11.12.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Selection of effective teaching learning material	CBSE CoE Dehradun	Dr Mukta Misra
3	18.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Paper bag making	In house training	Ms. Poorva Dandekar
4	18.12.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	Team Building	In house training	Ms. Archana Singh
5	27.12.2021	03:00 pm to 06:00 pm	3 Hrs	NISHTHA - Understanding 'Vidya Pravesh' and 'Balvatika'	CBSE	
Tota	l Hours	-	7 Hr	s 00 Min		
NAM	E OF TEACH	ER: SUJATA BHOSLE				
SUBJ	ECT : ENGL	ISH , MATHS & EVS		SECTION: PRIMARY N	O. OF WEBINARS ATT	ENDED : 3
(ID)						
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	5.12.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1hr	Multilingualism in the classroom	CBSE CoE Chennai	Karpagam Arasappan
2	28.12.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1hr	Practicing blended learning.	CBSE CoE Delhi East	The page in the paper
3	30.12.2021	03:00 pm to 06:00 pm	3 Hrs	NISHTHA - Understanding 'Vidya Pravesh' and 'Baly		
	<mark>Il Hours</mark> e of teach	•05 Hrs ier: vijaya singh				
SUBJ	ECT : ENGL	ISH , MATHS & EVS		SECTION : PRIMARY N	O. OF WEBINARS ATT	ENDED : 5
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Environmental Education in Practice	CBSE Dehradun	Ms. Monica Chawla
2	27.12.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Importance of Personal Hygiene and Nutrition	CBSE Bhopal	Dr. Dinesh Sharma
3	04.12.2021	02:00 pm to 10:00 pm	9 Hr	Understanding 'Vidya Pravesh' and 'Balvatika'	Diksha/Nishtha 3.0	
4	18.12.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Team Building	Inhouse	Ms. Archana Singh
5	18.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Envelope making	Inhouse	Ms. Asmita Chatterjee
6						
Tota	<mark>l Hours</mark>	-13 Hrs				

				BLIC SCHOOL, THANE SION : 2021 - 2022					
		WEBINAR		PRIMARY SECTION (DECE					
			DETALO						
		PADMAJA VASUDEVAN							
SUBJECT : English, Maths, EVS, GK, ME       SECTION : PRIMARY       NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6									
	DATE OF								
SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	09.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Happy Teachers Create Happy Classrooms	COE	Ms. Priyanka Bhatkoti			
2	13.12.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills	COE	Mrs. Rooma Pathak			
3	18.12.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Protection of Child Rights	COE	Mrs. Karpagam Arasappan			
4	18.12.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Team Building	Inhouse	Ms. Archana Singh			
5	18.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Envelope making	Inhouse	Ms. Asmita Chatterjee			
6	29.12.2021	10:00 am to 01:00 pm	3 Hrs	FLN_C5_Vidya Pravesh and Balvatika	Diksha/Nishtha 3.0				
otal H	ours 8 hi	re			•				
	<u>ours o m</u>	3.							
AME OI	F TEACHER: N	/ANISHA K.							
	. English Mat	ths, EVS, GK, ME SEC	TION: PRIM		EBINARS ATTENI	09 · 09			
UDJECI		$\mathbf{HS}, \mathbf{EVS}, \mathbf{GK}, \mathbf{ME}  \mathbf{SEC}$							
	DATE OF								
SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
2	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
otal H	ours9 hr	s. 30 min.							
	F TEACHER: N	/ANISHA N							
UBJECT	:	SECTION :	PRIMARY	NO. OF WEBINA	RS ATTENDED :	1			
	DATE OF								
SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
1		· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·			1				
1 2	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						

NAME O	<b>OF TEACHER:</b>	RADHIKA P.				
		SECTIO	N: PRIMARY			
SUBJEC	1:	SECTIO			ARS ATTENDED :	
	DATE OF					
SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
2	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
Total H	lours					
NAME O	<b>)F TEACHER:</b>	GOPA SENGUPTA				
SUBJEC	T : English, N	laths, EVS, GK, ME	SECTIO	ON : PRIMARY NO. OF	<u>/</u>	
	DATE OF					
SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.12.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Embracing Multilingualism in Classroom	COE	R.P.Karpagam
2	08.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Joyful Mathematics	COE	Ramesh Chandra
3	18.12.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Team Building	Inhouse	Ms. Archana Singh
4	29.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Envelope Making	Inhouse	Ms.Asmita Chatterjee
5	29.12.2021	10:00 am to 01:00 pm	3 Hrs	FLN_C5_Vidya Pravesh and Balvatika	Diksha/Nishtha 3.0	
Total H	lours			07 Hrs		
NAME O	<b>)F TEACHER:</b>	SANSKRITI K.				
SUBJEC	<u>T:</u> English, N	Maths, EVS, GK, ME		SECTION : PRIMARY	NO	. OF WEBINARS ATTENI
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.12.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Focusing on Competency based Education		Vamsheepriya Amar
2	19.12.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Life Skills	COE	M. Rajeswari
3	24.12.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	COE	Kargapam Asapagan
4	18.12.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Team Building	Inhouse	Ms. Archana Singh
5	18.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Envelope making	Inhouse	Ms. Asmita Chatterjee
6	29.12.2021	10:00 am to 01:00 pm	3 Hrs	FLN_C5_Vidya Pravesh and Balvatika	Diksha/Nishtha 3.0	
Total H	lours			07 Hrs		
NAMEO	Е ТЕАСИЕР.	MRINAL KANDALGAG	NKAR			
	I ILAUILA.	MALIAL MANDALGAU				

SUBJECT	<u>Г: English, M</u>	aths, EVS, GK, ME		SECTION : PRIMARY	NO. OF	WEBINARS ATTENDED:
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
2	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
Total H	lours 4 l	Hrs.				
NAME O	F TEACHER:	POORVA T.				
SUBJECT	Г: English,E	vs,Maths,G.K,M.E	SE	CTION: PRIMARY	NO. OF WE	BINARS ATTENDED : 05
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	21.12.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Developing Scientifc Temperament	COE	Ms Jwala Rokhade
2	29.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Health promoting Schools	COE	Ms. Radhika Bhatra
3	18.12.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Team Building	Inhouse	Ms. Archana Singh
4	18.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Envelope making	Inhouse	Ms. Asmita Chatterjee
5	29.12.2021	10:00 am to 01:00 pm	3 Hrs	FLN_C5_Vidya Pravesh and Balvatika	Diksha/Nishtha 3.0	
Total H	lours			7 hrs		
NAME O	F TEACHER:	ARPITA G.				
SUBJEC	T : English, N	laths, EVS, GK, ME	SECTIO	N : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTEN	DED : 08
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
2	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
Total H	lours		10 Hr	<b>30 Mins</b>		
NAME O	F TEACHER:	GURPREET J.				
SUBJEC	T : English, N	laths, EVS, GK, ME	SECTIO	N : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTEN	DED : 04

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18.12.2021	09:00 pm to 11:00 pm	1 Hr	Craft - Envelope making	Inhouse Session	Ms. Archana Singh
2	13.11.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer session	Inhouse Session	Mrs.Swati Chaudhari
3	13.11.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE	Mrs.Monica Chawla
4	18.12.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Team Building	Inhouse Session	Ms. Archana Singh
Total H	lours 4 l	Hrs				
NAME O	F TEACHER:	SWARNALATHA				
SUBJEC <sup>*</sup>	T: English, M	aths, EVS, ME, GK	SECTION : I	PRIMARY NO. (	OF WEBINARS AT	TENDED : 5
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF THE SPEAKER
1	06.12.2021	02 :30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Deliberations on ethics and integrity	CBSE	Mr. RP. Ajay Khosla
2	18.12.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Team Building	Inhouse	Ms. Archana Singh
3	29.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Envelope Making	Inhouse	Ms.Asmita Chatterjee
4	29.12.2021	10:00 am to 01:00 pm	3Hrs	FLN C5 Vidya Pravesh and Balvatika	Diksha/Nishtha 3.0	
Total Ho	ours 6 Hrs					
		VAISHALI N.				
		ths, EVS, GK, ME	SECTION : P	RIMARY NO. OF WEBINAR	S ATTENDED : 06	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09.12.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Teaching strategies for students with Intelle		Maheshwari Natrajan
2	11.12.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Education for Peace	COE	Sree Latha M.S
3	17.12.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Scientific Temperament	COE	Anurodh Chitra
4	13.11.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer session	Inhouse Session	Mrs.Swati Chaudhari
5	18.12.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Team Building	Inhouse Session	Ms. Archana Singh
6	18.12.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Craft - Envelope making	Inhouse Session	Ms. Asmita Chatterjee
<b>Total H</b>	lours 6	Hrs				
NAME O	F TEACHER:	RINI M.				
	T: English, M	aths, EVS, GK, ME	SECTION :	PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATT	ENDED :06
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	00.12.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
Total Ho			1- ***		I	

# D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION

SHIVA	SHIVANI GOEL								
SUBJE	ECT: MATHEN	IATICS SE	CTION : PRIMA	RY - COORDINATOR	NO. OF WEBINARS A	TTENDED : 5			
SR.	DATE OF	TIME OF							
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	01.12.2021	11.00 am - 12.00 noon	1 Hr	Teaching Strategies in Mathematics (Secondary Level)	CBSE COE THIRUVANANTHAPUR AM	Ms. Bini M			
2	08.12.2021	11.00 am - 12.00 noon	1 Hr	21st Century Skills	CBSE COE THIRUVANANTHAPUR AM	Ms. Sree Rekha Prasad			
3	13.12.2021	11.00 am - 12.00 noon	1 Hr	Focusing on Competency Based Education	CBSE COE THIRUVANANTHAPUR AM	Dr. Kalyani Balakrishna			
4	28.12.2021	04.00 pm - 05.00 pm	1 Hr	Blooms Taxonomy and its Application	CBSE COE NOIDA	Mr. Vikram Singh			
5	29.12.2021	04.00 pm - 05.00 pm	1 Hr	21st Century Skills	CBSE COE NOIDA	Ms. Aishwarta Taneja			
		TOTAL	5 Hrs						

#### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -ENGLISH

	OF TEACHER ECT : ENGLIS		SE	CTION : PRIMARY	NO. OF WEBINA	RS ATTENDED : 1				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	29.12.2021	02:00 pm - 05:00 pm	3 Hrs	FLN_C5_ Vidya Pravesh and Balvatika	DIKSHA/ NISHTHA 3.0					
	Total     Hrs 3       NAME OF TEACHER : ARCHANA SAWANT       SUBJECT :     ENGLISH       SECTION :     PRIMARY       NO. OF WEBINARS ATTENDED:3									
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	26.12.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Teaching Strategies in English	CBSE	Mr. P Satish Kumar				
2	27.12.2021	12:00 pm - 01:00 pm	1 Hr	Managing Change	CBSE	Mrs. Sapna Sankhla				
3	29.12.2021	02:00 pm - 05:00 pm	3 Hrs	FLN_C5_ Vidya Pravesh and Balvatika	DIKSHA/ NISHTHA 3.0					
		Total	5 Hrs	-						
NAME SUBJ	E OF TEACHER ECT : ENGLI			RIMARY NO. OF WEBINARS ATTI	ENDED: 3					
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	11.12.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Focusing on Competency based Learning	CBSE	Vikas Vashishtha				
2	13.12.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Challenges in Post Covid Schooling	CBSE	Mohammad Naushad				
3	27.12.2021	02:00 pm - 05:00 pm	3 Hr	NISHTHA - FLN Courses 5 - Understanding 'Vidya Pravesh' and 'Balvatika'	DIKSHA/ NISHTHA 3.0					
		Total 3	5 Hrs							

NAME	OF TEACHER	: NAMITA MAR	NAH			
SUBJ	ECT: ENGL	ISH		SECTION : PRIMARY NO	D. OF WEBINARS	ATTENDED: 3
SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		10:00 am -		Focusing on Competency based Learning	CBSE	Vikas Vashishtha
I	11.12.2021	11:00 am	1 Hr	Focusing on Competency based Learning	CBSE	
2		10:00 am -			CBSE	
~	13.12.2021	11:00 am	1 Hr	Challenges in Post Covid Schooling		Mohammad Naushad
3		02:00 pm -		NISHTHA - FLN Courses 5 - Understanding	DIKSHA/	
Ŭ	27.12.2021	05:00 pm	3 Hr	'Vidya Pravesh' and 'Balvatika'	NISHTHA 3.0	
		Total	5 Hrs			
NAME	OF TEACHER	: HARSHITA KA	NSRA			
SUBJ	ECT : ENGL	ISH		SECTION : PRIMARY	NO. OF WEBINA	RS ATTENDED: 3
SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		10:00 am to			CDCE	
	06.12.2021	11:00 am	1 Hr	Digital Learning and management	CBSE	MANOJ BHAT
2		10:00 am to				
2	15.12.2021	11:00 am	1 Hr	Joyful Mathematics	CBSE	M. RAJESWARI
3		10:00 am -			DIKSHA/	
5	30.12.2021	1:00 pm	3 Hrs	FLN_C5_ Vidya Pravesh and Balvatika	NISHTHA 3.0	
		Total	5 Hrs			
NAME	OF TEACHER	: PURAVI VISH	VAMITRA			
SUBJ	ECT : ENGL	ISH	SECTI	ON : PRIMARY NO. OF WEI	<b>BINARS ATTENDE</b>	:D: 3
SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
4		03:00 pm -			CBSE	
1	28.12.2021	04:00 pm	1 Hr	Role of Theatre and Drama in Classroom	UDSE	Ms Ritika Anand
2		11:00 am -				
۷	30.12.2021	12:00 pm	1 Hr	Teaching Strategies for Students with Autisn		Dr Mudita Yadav
3		02:00 pm -		NISHTHA - FLN Courses 5 - Understanding	DIKSHA/	
3	27.12.2021	05:00 pm	3 Hr	'Vidya Pravesh' and 'Balvatika'	NISHTHA 3.0	
		Total	5 Hrs			

	E OF TEACHER ECT : ENGL			SECTION : PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1	08.12.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE	Anupma Sharma	
2	30.12.2021	12:00 pm - 1:00 pm	1 Hr	Cyber security and Ethics	CBSE	Mona Chopra	
3	27.12.2021	02:00 pm - 05:00 pm	3 Hr	NISHTHA - FLN Courses 5 - Understanding 'Vidya Pravesh' and 'Balvatika'	DIKSHA/ NISHTHA 3.0		
		Total	5 Hrs				

NAME	NAME OF TEACHER : VASUNDHARA LINGAYAT									
SUBJ	ECT : ENGL	ISH		SECTION : PRIMARY	NO. OF WEBINA	RS ATTENDED: 3				
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1		03:00 pm -		Digital Library	CBSE	Amita Kandhari				
I	00.00.2021	04:00 pm	1 Hr	Digital Library	CDSE					
2		04:00 pm -		Teaching Stratergies in Social Science						
2	00.00.2021	05:00 pm	1 Hr	Secondary Section	CBSE	Dr. Ajay Jha				
3		02:00 pm -		NISHTHA - FLN Courses 5 - Understanding	DIKSHA/					
3	27.12.2021	05:00 pm	3 Hr	'Vidya Pravesh' and 'Balvatika'	NISHTHA 3.0					
		Total	5 Hrs							

#### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -HINDI

NAME	OF TEACHER:	POONAM RAN	SHOOR			
SUBJ	ECT: HINDI	SECTION	I: PRIMARY	NO. OF WEBINARS	SATTENDED: 4	
SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.12.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	1. Cyber Security and Ethics, Online Session	COE (CBSE)	Mrs. Mahinder Kour
2	03.12.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	2. Blooms Taxonomy And its Application	COE (CBSE)	Joginder Kumar
3	04.12.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	3. Digital Library	COE (CBSE)	Mrs. Amita Khandari
4	11.12.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	4. Selection of Effective Teaching Learning Material	COE (CBSE)	Mrs. Mukta Misra
		Total	4. Hrs			
	OF TEACHER					
SUBJ	ECT : HINDI		SECTION : PF	RIMARY NO. OF WEBINA	ARS ATTENDED : 2	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR		ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.12.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Pre - schoolTeaching Methodlogy	CBSE (COE)	Balvindar singh
2	28.12.2021	01:00 pm - 03:00 pm	2 Hr	ACTION RESEARCH	DIKSHA	
	20.12.2021	Total	3 Hrs			

NAME	OF TEACHER	: ANITA CHOU	BEY			
SUBJ	ECT : HINDI	SE	CTION : PRIM	IARY NO. OF WEBINARS ATT	ENDED : 2	
SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.12.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	1. Blooms Taxonomy And its Application	COE (Delhi)	Joginder Kumar
2	11.12.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	2. Selection of Effective Teaching Learning Material	COE (Dehradun)	Mrs. Mukta Misra
		Total	2 Hr			
	E OF TEACHER ECT : HINDI DATE OF	: RANJULATA I SEC TIME OF	RAI TION : PRIMA	RY NO. OF WEBINARS ATTE	NDED : 3	
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.12.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Digital Library	COE Dehradun	Anaita Khandhari
2	10.12.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Item Writing - Multiple Choice Questions	COE Dehradun	Jyotsna Grover
3	18.12.2021	02:00 pm - 03:00 pm	1 Hr	Managing Change	COE Dehradun	Vishal Arora
		Total	3 Hrs			
SUBJ	ECT : HINDI		NGH : PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDE	ED : 2	-
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		03:00 pm -		Bloom Taxonomy and its Application		
	21.12.2021	04:00 pm	1 Hr		COE (CBSE)	yogita kapil
2	28.12.2021	02:00 pm - 03:00 pm	1 Hr	Practicing Blended Learning	COE (CBSE)	Arti Chopra
		Total	2Hrs			

NAME	NAME OF TEACHER : KANCHAN SHUKLA									
SUBJ	ECT: HINDI	SE	SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 3							
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
				Understanding of Multiple						
1		04:00 pm -		intelligences		Ms KALYANI				
	03.12.2021	05:00 pm	1 Hr		CoE DELHI EAST	BALKRISHNAN				
2		04:00 pm -		Environmental Education in Practice						
	06.12.2021	05:00 pm	1 Hr		CoE DELHI EAST	Mr PANKAJ MUNJAL				
3		04:00 pm -		Digital Learning and Management						
	14.12.2021	05:00 pm	1 Hr		CoE DELHI EAST	Ms MONA CHOPRA				
		Total	3 Hrs							

NAME	NAME OF TEACHER :SHASHI PRABHA CHAUDHARY									
SUBJ	ECT: HINDI	SECTIO	ON: PRIMARY	Y NO. OF WEBINARS	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 2					
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
				Bloom Taxonomy and its						
1		03:00 pm -		Application						
	21.12.2021	04:00 pm	1 Hr		COE (CBSE)	yogita kapil				
2	28.12.2021	02:00 pm - 03:00 pm	1 Hr	Practicing Blended Learning	COE (CBSE)	Arti Chopra				
		Total	2Hrs							

NAME	OF TEACHER	: SUNEETA SIN	GH					
SUBJECT : HINDI			SECTION :	PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 02				
SR.	DATE OF	TIME OF						
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1		10:00 am -						
I	28.00.2021	11:00 am	1 Hr	21st Century skills	COE (CBSE)	Dr. P Sarulakshmi P		
2		10:00 am -		Monoging chongo				
2	30.00.2021	11:00 am	1 Hr	Managing change	COE (CBSE)	Dr. Dakshayani Kanna		
		Total	2Hrs					

#### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MARATHI

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	10.12.2021	11:00 am to 12	1 Hr	Pre-school Teaching Methodology	COE (CBSE)	Mr. Balwinder Singh
2	13.12.2021	02:00 pm - 03:00 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	COE (CBSE)	Ms. Mandvi Tripathi
3	28.12.2021	01:00 pm to 03:00 pm	2 Hr	Action Research	DIKSHA	
4	15.12.2021	08.00 pm - 10.0	2 Hr	Foundational Language and Literacy	NISHTHA	Dr.Meenakshi Khar
		Total	06 Hrs			

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	28.12.2021	01:00 pm to				
1		03:00 pm	2 Hr	Action Research	DIKSHA	
2	15.12.2021	08.00 pm - 10.0	2 Hr	Foundational Language and Literacy	NISHTHA	Dr.Meenakshi Khar
з		11:00 am -		Understanding Gender and their	COE	Dr.Neeru Arora
0	00.00.2021	12:00 am	1 Hr	Relationship	00L	Diliveera / liora
4		11:00 am -		Practicing Blended learning	COE	MS.Suchitra
4	00.00.2021	12:00 pm	1 Hr	Fracticity biended learning		MS.Suchitra
		Total	6 Hrs			

NAME	NAME OF TEACHER : VAISHALI GADKARI									
SUBJ	ECT: MARA	THI S	SECTION : P	RIMARY NO. OF WEBINARS A	TTENDED: 3					
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1		04:00 pm -		Happy Teachers Create happy						
1	09.12.2021	05:00 pm	1 Hr	Classroom	COE	Ms Priyanka Bhatkoti				
2		04:00 pm -								
2	13.12.2021	05:00 pm	1 Hr	Pre school Teaching Methodology	COE	Dr.Meenakshi Gupta				
2	28.12.2021	01:00 pm to								
3	20.12.2021	03:00 pm	2 Hr	Action Research	DIKSHA					
		Total	4 Hrs							

#### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MATHS

NAM	NAME OF TEACHER: DEEPA NAMBIAR									
SUB.	IECT : MATHS		SECTION : PR	IMARY NO. OF WEBINARS	S ATTENDED : 4					
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	06.12.2021	04:00 pm - 05:00 pm	1 Hr	Fostering Critical And Creative Literacy	CBSE	Ms.Lizarani Das				
2	09:12.:21	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Story telling in the classroom	CBSE	Mr. Dutta				
3	22.12.2021	06:00 pm - 08:00 pm	2 Hrs	Action Research	DIKSHA	DrD. N. Sansanwal				
4	26.12 .2021	02:00 pm - 04:00 pm	2 Hrs	Hrs Action Research		DrD. N. Sansanwal				
		Total	6 Hrs							
	E OF TEACHER JECT : MATHS			PRIMARY NO. OF WEBINARS	ATTENDED : 3					
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	27.12.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Content and Time Management	CBSE CoE Delhi	Ms.Rekha Panchauri				
2	28.12.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Experiential Laerning in Practice	CBSE CoE Delhi	Ms. Sovanika pal				
3	29.12.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Setting outcomes in Teaching - Learning	CBSE CoE Delhi	Major Rajesh Ranjit				
		Total	3 Hrs							

# NAME OF TEACHER : VARSHA MATE

SUBJECT : MATHS

SECTION : PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED :2

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		10:00 am to			CBSE	
	06.12.2021	11:00 am	1 Hr	Digital Learning and management	CDOL	MANOJ BHAT
2		10:00 am to				
2	15.12.2021	11:00 am	1 Hr	Joyful Mathematics	CBSE	M. RAJESWARI
	28.12.2021	01:00 pm to	7 Hrs			
	20.12.2021	08:00 pm	71115	Action Research	DIKSHA	DR.D N SANSANWAL
		Total	9 Hrs			

#### NAME OF TEACHER : SHUBHANGI PAWAR SUBJECT : MATHS SECT

SECTION : PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 3

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	17.12.2021	4:00 pm -	1 Hr			
1	17.12.2021	5:00 pm		Working with Learning Disabilities	CBSE	Ms Hema Kalakoti
2	22.12.2021	5:00 pm -	1 Hr			Ms Monica Patel &
2	22.12.2021	6:00 pm		Let's Play Math:Orientation	Others	Mr Nirdosh Mathur
3	23.12.2021	4:00 pm -	4 1 1			
3	23.12.2021	5:00 pm	1 Hr	Decision Making Skills in Adolescents	CBSE	Dr Sandeep Kumar
		Total	3 Hrs			

NAME OF TEACHER : ROMA GUPTA SUBJECT : MATHS SECTION : PRIMARY NO. OF W					S ATTENDED :4	
SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	22.12.2021	5:00 pm -	1 Hr			Ms Monica Patel &
1	22.12.2021	6:00 pm	1 1 11	Let's Play Math:Orientation	Others	Mr Nirdosh Mathur
2	28.12.2021	2:30pm -3:30	1 Hr			
		pm		Value Education and Its Significance	CBSE	Meeta Gupta

NAME	OF TEACHER	: ROMA GUPTA							
SUBJ	ECT: MATHS	S	ECTION : PRIM	MARY	NO. OF WEBINARS	ATTENDED :4			
SR.	DATE OF	TIME OF							
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС		CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
3	30.12.2021	3:00 pm- 4:00pm	1 Hr	Joyful Mathematic		CBSE	Ishita Mukharje		
4	28.12.2021	03:00 pm to 10:00 pm	7 Hrs	Action Research		DIKSHA	DR.D N SANSANWAI		
		Total	10 Hrs						
NAME OF TEACHER : MADHURI NANOSKAR									
SUBJ				PRIMARY	NO. OF WEBINARS	ATTENDED : 3			
SR.	DATE OF	TIME OF							
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC		CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	27.12.2021	02:00pm to04:00pm	2 Hrs	Action Research		DIKSHA	Dr. Sansanmal		
2	28.12.2021	10:00am to12:00 pm	2 Hrs	Action Research		DIKSHA	Dr. Sansanmal		
3	29.12.2021	03:30 pm to 05:30 pm	2 Hrs	Action Research		DIKSHA	Dr. Sansanmal		
		Total	6 Hrs						
NAME		: LAXMI HEGDE							
	ECT: MATHS	-	SECTION : I		NO. OF WEBINARS				
SODI	LOI. WATHS		SECTION: 1		NO. OF WEDINARS	ATTENDED.3			
SR.	DATE OF	TIME OF							
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC		CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	10.12.2021	04:00 pm to	1 Hr			CBSE- COE	Ms. JYOTSNA		

3	28.12.2021	10:00 pm <b>Total</b>	7 Hrs 9 Hrs	Action Research	DIKSHA	DR.D N SANSANWAL
2	20 42 2024	03:00 pm to	7     #0			
2	21.12.2021	04:00 pm		Importance Of Personal Hygiene	BHOPAL	SHARMA
2	27.12.2021	03:00 pm to	1 Hr		CBSE- COE	DR. DINESH
1	10.12.2021	05:00 pm	1 [1]	Multiple Choice Item Writing	DELHI(W)	GROVER
1	10.12.2021	04:00 pm to	1 Hr		CBSE- COE	Ms. JYOTSNA

#### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -SCIENCE

	NAME OF TEACHER: NEETHA SWAROOP								
SUBJECT :         SCIENCE         SECTION :         PRIMARY         NO. OF WEBINARS ATTENDED : 2									
					-	1			
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	13.12.2021	02:00 pm - 03:00 pm	1 Hr	Effective communication skills	CBSE	Ms.Rooma Pathak			
2	14.12.2021	02:00 pm - 03:00 pm	1 Hr	Story telling as a pedagogy	CBSE	Ms. Lizarani Das			
		Total	2 Hrs						
300	JECT : SCIE	NCE		SECTION : PRIMARY NO. OF WEE	BINARS ATTEND	DED :3			
SR.	DATE OF	TIME OF	DURATION						
SR.			DURATION	ТОРІС	COE DELHI	NAME OF SPEAKER Ms. Pratishtha Gupta			
<b>SR.</b> NO. 1	<b>DATE OF</b> <b>WEBINAR</b> 14.12.2021	TIME OF           WEBINAR           11:00 am -           12:00 noon           12:30 pm -	1 Hr	TOPIC Teaching Strategies in Science	CATEGORY COE DELHI	NAME OF SPEAKER Ms. Pratishtha Gupta			
<b>SR.</b> <b>NO.</b> 1 2 3	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR 11:00 am - 12:00 noon		ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			

SUBJECT : SCIENCE

### NO. OF WEBINARS ATTENDED :3

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		11:00 am -				
1	19.12.2021	12:00 pm	1 Hr	Selection of effective teaching learning mater	CBSE	DR. Deepti Sharma
2		05:00 pm -				
2	20.12.2021	06:00 pm	1 Hr	Education for peace.	CBSE	Dr Priti Ojha
		07:00 pm -		Understanding Vidhya Pravesh and		
3	15.12.2021	10:00 pm	3 Hr	Balvatika	Diksha/Nistha	
		Total	5 Hrs			

NAME OF TEACHER : ASHA MENON									
SUB,	JECT : SCIEN	CE		SECTION : PRIMARY NO	. OF WEBINAR	S ATTENDED : 3			
SR.	DATE OF	TIME OF							
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1		04:00 pm -							
1	09.12.2021	05:00 pm	1 Hr	Happy Teachers Create happy Classroom	CBSE	Ms Priyanka Bhatkoti			
2		02:00 pm -							
Z	15.12.2021	03:00 pm	1 Hr	21st Century Skills	CBSE	Ms Rekha Pachauri			
2		02:00 pm -							
3	2812.2021	06:00 pm	4 Hrs	FLN Course	NISHTHA				
		Total	6 Hrs						
NAM	E OF TEACHER	R : AJITHA NAI	R						
SUB.	JECT : SCIEN	NCE		SECTION : PRIMARY	NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED : 2			
SR.	DATE OF	TIME OF							
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
4		04:00 pm -							
I	09.12.2021	05:00 pm	1 Hr	Happy Teachers Create happy Classroom	CBSE	Ms Priyanka Bhatkoti			
2		02:00 pm -							
2	14.12.2021	03:00 pm	1 Hr	Story telling as a pedagogy	CBSE	Ms. Lizarani Das			
		Total	2 Hrs						

#### NAME OF TEACHER : DEEPA GUPTA SUBJECT : SCIENCE

#### SECTION : PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 2

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		04:15 pm -				
1	13.12.2021	05:15pm	1 Hr	Connecting and communicating with Parents	CBSE	Ms. Jyotsna
		12:30 pm -				
2	14.12.2021	01:30 pm	1 Hr	Protection of Child rights	CBSE	Mr.Susheel
		Total	2 Hrs			

NAM	NAME OF TEACHER : SHEFALI CHATTERJEE								
SUBJECT : SCIENCE				SECTION : PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 4				
SR.	DATE OF TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1		04:00 pm -							
1	09.12.2021	05:00 pm	1 Hr	Happy Teachers Create happy Classroom	CBSE	Ms Priyanka Bhatkoti			
		04:00 pm -							
2	10.12.2021	05:00 pm	1 Hr	Sailent Features of NEP 2020	CBSE	Ms Priyanka Bhatkoti			
		07:00 pm -		Understanding Vidhya Pravesh and					
3	15.12.2021	10:00 pm	3 Hr	Balvatika	Diksha/Nistha				
1	20.12.2021	07.00pm-	2 Hr	Foundational Language and Literacy					
4	20.12.2021	9.00pm			Diksha/Nistha				
		Total	7 Hrs						

#### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -SOCIAL SCIENCE

#### NAME OF TEACHER: MOUSHUMI DUBE SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 03

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		06:00 pm -		Understanding Vidya Pravesh	NISHTHA	
1	15.12.2021	08:00 pm	2 Hrs	and Balvitka	NISHTHA	Ms. Romila Soni
		08.00 pm -		Foundational Language and		
2	15.12.2021	10.00 pm	2 Hrs	Literacy	NISHTHA	Dr.Meenakshi Khar
					Department	
		10.00 am-			of Legal	Prof.Faizan Mustafa
3	26.12.2021	04.00 pm	6 Hrs	Online Course on Constitution	Affairs	
		Total	10 Hrs			

#### NAME OF TEACHER : ALMA SOANS SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 03

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		06:00 pm -		Understanding Vidya Pravesh	NISHTHA	
1	15.12.2021	08:00 pm	2 Hrs	and Balvitka	NIGHTIA	Ms. Romila Soni
		08.00 pm -		Foundational Language and		
2	15.12.2021	10.00 pm	2 Hrs	Literacy	NISHTHA	Dr.Meenakshi Khar
		10.00 am-			Department of Legal	Prof.Faizan Mustafa
3	26.12.2021	04.00 pm	6 Hrs	Online Course on Constitution	Affairs	
		Total	10 Hrs			

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 05

SR.	DATE OF	TIME OF						
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
		01:00 pm -						
1	13.12.2021	02:00 pm	1 Hr	Practicing Blended Learning	CBSE	Ms.Aishwarya Taneja		
		04.45		Setting Outcomes in Teaching				
		04:15 pm -		Learning Process				
2	15.12.2021	05:15 pm	1 Hr		CBSE	Mr. Rakesh Srivastav		
		06:00 pm -		Understanding Vidya Pravesh	NISHTHA			
3	28.12.2021	08:00 pm	2 Hrs	and Balvitka	NISHTHA	Ms. Romila Soni		
		10.00 am-			Department of Legal	Prof.Faizan Mustafa		
4			6 Hrs	Online Course on Constitution	Affairs			
		08.00 pm -		Foundational Language and				
5	15.12.2021	10.00 pm	2 Hrs	Literacy	NISHTHA	Dr.Meenakshi Khar		
		Total	12 Hrs					

#### NAME OF TEACHER : AKSHATA PADALE SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 05

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		2:00 pm - 3:00		Importance of Personal Hygiene		
1	27.12.2021	pm	1 Hr	and Nutrition	CBSE	Ms. Veena Mishra
		4:00 pm - 5:00				
2	29.12.2021	pm	1 Hr	Education for Peace	CBSE	Ms. Priti Ojha
		06:00 pm -		Understanding Vidya Pravesh	NISHTHA	
3	15.12.2021	08:00 pm	2 Hrs	and Balvitka	NISHTHA	Ms. Romila Soni
		08.00 pm -		Foundational Language and		
4	15.12.2021	10.00 pm	2 Hrs	Literacy	NISHTHA	Dr.Meenakshi Khar
					Department	
		10.00 am-			of Legal	Prof.Faizan Mustafa
5	26.12.2021	04.00 pm	6 Hrs	Online Course on Constitution	Affairs	
		Total	12 Hrs			
		Total				

#### NAME OF TEACHER : MEETA SHETTY SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :05

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		11:00 am -				
1	15.12.2021	12:00	1 Hr	Developing Scientific Temper	CBSE	Mr.Pravinkumar Patpatia
		11:00 am -				
2	27.12.2021	12:00	1 Hr	Content and Time Management	CBSE	Ms.Rekha Pachauri
		06:00 pm -		Understanding Vidya Pravesh	NISHTHA	
3	15.12.2021	08:00 pm	2 Hrs	and Balvitka	NISHTHA	Ms. Romila Soni
		08.00 pm -		Foundational Language and		
4	15.12.2021	10.00 pm	2 Hrs	Literacy	NISHTHA	Dr.Meenakshi Khar
					Department	
		10.00 am-			of Legal	Prof.Faizan Mustafa
5	26.12.2021	04.00 pm	6 Hrs	Online Course on Constitution	Affairs	
		Total	12 Hrs			

NAME	NAME OF TEACHER : SUSHMA GOPAN								
SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :04									
SR.	DATE OF	TIME OF							
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
		11:00 am -							
1	09.12.2021	12:00 pm	1 Hr	Anger Free School	CBSE	Ms. Manju Gupta			
		02:00 pm -							
2	15.12.2021	03:00 pm	1 Hr	21st Century Skills	CBSE	Ms. Veena Mishra			
		06:00 pm -		Understanding Vidya Pravesh	NISHTHA				
3	24.12.2021	08:00 pm	2 Hrs	and Balvitka	NISHTIA	Ms. Romila Soni			
					Department				
		10.00 am-			of Legal	Prof.Faizan Mustafa			
4	29.12.2021	04.00 pm	6 Hrs	Online Course on Constitution	Affairs				
		Total	10 Hrs						

## NAME OF TEACHER : PADMAVATI

## SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 05

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		10:00 am -				Ms. Vamsheepriya
1	09.12.2021	11:00 am	1 Hr	Digital Learning and Management	CBSE	
		03:00 pm -				
2	12.12.2021	04:00 pm	1 Hr	Constructivism	CBSE	Ms.Stella.P.P
		06:00 pm -		Understanding Vidya Pravesh	NISHTHA	
3	15.12.2021	08:00 pm	2 Hrs	and Balvitka	NISHTHA	Ms. Romila Soni
		08.00 pm -		Foundational Language and		
4	15.12.2021	10.00 pm	2 Hrs	Literacy	NISHTHA	Dr.Meenakshi Khar
					Department	
		10.00 am-			of Legal	Prof.Faizan Mustafa
5	26.12.2021	04.00 pm	6 Hrs	Online Course on Constitution	Affairs	
		Total	12 hrs.			

#### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MUSIC / DANCE

NAME OF TEACHER : SUVIDYA PATOLE							
SUBJECT			SECTION : PR	IMARY NO. OF WEBINARS AT	<b>FENDED</b> : 2		
	DATE OF	TIME OF					
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1		04:00 pm -			COE-CBSE	Jyotsna Kumar	
1	08.12.2021	05:00 pm	1 Hr	Fostering Critical and Creative Literacy		Syotsha Kumai	
2		02:30 pm -		Role Of Theatre And Drama In			
2	14.12.2021	03:30 pm	1 Hr	Classroom	COE-CBSE	Mr. Ankush Sharma	
		Total	2 Hrs				
NAME OF '	TEACHER : Kau	Istubh Apte					
SUBJECT		-	ON: PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTE	NDED : 2		
		1		1	1		
	DATE OF	TIME OF					
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1		04:00 pm -		Salient Features Of National Education			
•	10.12.2021	05:00 pm	1 Hr	Policy2020	COE delhi	Priyanka Bhatkoti	
2		02:00 pm -					
	14.12.2021	03:00 pm	1 Hr	Story Telling In Classroom	COE delhi	Lizarani Das	
		Total	2 Hrs				
NAME OF	TEACHER : Mar	nisha Kulkarni					
SUBJECT		SECTION :	PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 2			
		020110111					
	DATE OF	TIME OF					
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1		12:30 pm to				Latha S.	
I	16.12.2021	01:30 pm	1 Hr	Item writing - MCQ	COE delhi	Launa J.	
2		10:30 am to					
۷	17.12.2021	11:30 am	1 Hr	Importance of Gratitude	COE delhi		
		Total	2 Hrs				

#### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION - PT /YOGA

NAME OF TEACHER : AJAY KUMBHAR								
SUBJECT : YOGA			SECTIC	SECTION : PRIMARY NO.		. OF WEBINARS ATTENDED :1		
	DATE OF	TIME OF						
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1		10:00 am -			_			
	09.12.2021		1 Hr	Digital learning and Management	Bamgaluru			
		Total	1 Hr					
	TEACHER :Vais	shali Chauha						
SUBJECT	: 11		SECTION :	PRIMARY NO. O	F WEBINARS	ATTENDED :2		
	DATE OF		DUDATION					
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	10 10 0001	04:00 pm -	4 1 1	National Education radios 2000		Driverske Dhetketi		
	10.12.2021	0500 pm 2.00 pm -	1 Hr	National Education policy 2020	COE delhi	Priyanka Bhatkoti		
2	14.12.2021	2:00 pm - 3:00 pm	1 Hr	Storytelling in classroom	COE delhi	Lizarani Das		
	14.12.2021		2 Hrs					
		Total	21113					
NAME OF '	TEACHER :Lav	u Mulik						
SUBJECT	: PT		SECTION :	PRIMARY NO. OF W	EBINARS ATT	ENDED :2		
	DATE OF	TIME OF						
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1		04:00 pm -						
<u>.</u>	13.12.2021		1 Hr	Pre school Teaching Methodology	COE	Dr.Meenakshi Gupta		
2		11:00 am -		Child Psychology -Understanding				
	22.12.2021		1 Hr	Developmental stages	COE	Priyanka Bhatkoti		
	Total 2 Hrs							

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -ART /CRAFT

SUBJE	JBJECT : ART / CRAFT			ECTION : PRIMARY		NO. OF WEBINARS ATTENDED :4	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1	04.12.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Experiencial Learning in Practice	CBSE	Mrs.Manchimandas S.Vindya	
2	30.00.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Managing Change	CBSE	Dr.Dakshayini Kanna	
3	30.00.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Constructivisim	CBSE	Sarada Chandrasekaran	
4	31.12.2021	03:pm - 04:00pm	1Hr	Salient Features of NEP 2020	CBSE	Mrs.Poornima S.D	
		Total	4Hrs				

	UBJECT : ART / CRAFT SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :1									
<b>20BJE</b>	CI: ARI/CR		SECI		NO. OF WEBINARS ATTENDED :1					
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1		04:00 pm -								
1	27.12.2021	5:00 pm	1 Hr	Environmental education in practice	CBSE	Suseel Dwivedi				
		Total	1 Hr							

NAME	OF TEACHER :	Nitin Tambe								
SUBJE	CT: ART/C	RAFT	SECTION : PRIMARY		NO. OF WEBINARS ATTENDED :1					
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1		4:00 pm-		1. Focusing on Competency Based						
1	22.12.2021	5:00 pm	1 Hr	Education	CBSE	Mr. Anil Kumar Patnaik				
		Total	1 Hr							
-			•	-						
NAME	OF TEACHER :	<b>Poorva Sures</b>	h Dandekar							
SUBJE	CT: ART/CF	RAFT	SEC	TION : PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED :1					
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				

NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		04:00 pm -			Allahabad	
	02.12.2021	05:00 pm	1 Hr	Values Education and its Significance	(Prayagraj)	Anjali Bajpai
		Total	1 Hr			

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -COMPUTER

NAM	NAME OF TEACHER: TEJASHREE KADAM										
SUB.	SUBJECT : COMPUTER			ECTION : PRIMARY NO. OF WEBIN		ARS ATTENDED : 4					
SR.	DATE OF	TIME OF									
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER					
1	23.11.2021	10:30 AM - 1:30 PM	3 Hrs	DAV CBP - for Master Trainners	DAV CMC	Ms. Shipra Verma					
2	24.11.2022	10:30 AM - 1:30 PN	3 Hrs	DAV CBP - for Master Trainners	DAV CMC	Ms. Shipra Verma					
3	27.11.2023	10:30 AM - 1:30 PN	3 Hrs	DAV CBP - for Master Trainners	DAV CMC	Ms. Shipra Verma					
4	27.12.2021	11:am - 12 noon	1 Hr	Content and Time Management	COE	Ms. Rekha Pichauri					
		Total	10 hrs								

SUB.	JECT : COM	PUTER	SECTION : PRIMARY		NO. OF WEBI	NARS ATTENDED : 07
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11.12.2021	4.00 pm to 5.00 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	Dehradun	Gurjeet Kaur
2	02.12.2021	4.00 pm to 5.00 pm	1 Hr	Environmental Education in Practice	Dehradun	Anupam Jagga
3	29.12.2021		2 Hrs	Artificial Intelligence (AI) Aware	DIKSHA-CBSE	
4	29.12.2021		2 Hrs	CBSE-IND-FLN-CS Foundational LANGUAGE AND LITERACY	NISHTHA	
5	29.12.2021		2 Hrs	Artificial Intelligence (AI) Appreciate	DIKSHA-CBSE	
6	30.12.2021	5.00 PM to 6.00 PM	1 Hr	Teaching Leadership Qualities to Students	CENTA	Nrs. Geet R.
7	31.12.2021		2 Hrs	CBSE-IND-FLN-CS Understanding "Vidya Pravesh and Balvatika	NISHTHA	
		Total	11 Hrs			

	NAME OF TEACHER : SHASHI MISHRA									
SUBJ	SUBJECT : COMPUTER			ECTION : PRIMARY	NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED : 03				
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	07.12.21	5.00 pm to 06.00 pi	1	Experiential Learning in Practice	COE Delhi					
2				Role of Drama & Theatre in						
2	02.12.21	2.00 PM to 3.00 PM	1	Classroom	COE Delhi	Nivedita Naithani				
3				Understanding Vidya Pravesh &						
3	21.12.21		3	Balvatika	Nisththa					
		Total	5 Hrs							

SUBJE	OF TEACHER : PUI ECT : English	SECTIO				
R. NC	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.12.2021	5.00 PM - 6.00 PM	1 hr	Inclusive Classrooms	CBSE-CoE Bangalore	Mallinath Mathpati
2	16.12.2021	5.00 PM - 6.00 PM	1 hr	21 Century Skills	CBSE- CoE Dehradun	LizaraniDas
2	10.12.2021	5.00 F WI - 0.00 F WI	1.111			
4			Total hrs- 2			
	OF TEACHER : ECT : ENGLISH		SECTION : Se	condary NO. OF WEBINARS A	ATTENDED :	
			DUDATION			
			DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04-12-2021	14:00-15:00	1hr	Salient Features of National Education Policy 2020	CBSE	Mrs. Vipin Sharma
2	04-12-2021	16:00-17:00	1hr	Blooms Taxonomy and its Application	CBSE	Mrs. Mitali Mukherjee
3	10-12-2021	16:00-17:00	1hr	Anger free schools	CBSE	Pooja S Dixit
4						
	ECT : ENGLISH	nita Chandran	SECTION : Sec	condary NO. OF WEBINARS ATT	ENDED: 5	
SUBJE	CT : ENGLISH	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
UBJE R. NC	CT : ENGLISH	TIME OF WEBINAR 4PM to 5 PM	DURATION 1 hour	TOPIC Embracing Multilingualism in Classrooms	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj)	MS. REKHA PACHAUR
UBJE R. NC 1 2	CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 17-12-2021 20-12-2021	TIME OF WEBINAR 4PM to 5 PM 3 PM to 4 PM	DURATION 1 hour 1 hour	TOPIC Embracing Multilingualism in Classrooms Fostering Critical and Creative Literacy	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj)	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH
<b>UBJE</b> R. NC	CT : ENGLISH	TIME OF WEBINAR 4PM to 5 PM	DURATION 1 hour	TOPIC Embracing Multilingualism in Classrooms	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj)	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI
UBJE R. NC 1 2	CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 17-12-2021 20-12-2021	TIME OF WEBINAR 4PM to 5 PM 3 PM to 4 PM	DURATION 1 hour 1 hour	TOPIC Embracing Multilingualism in Classrooms Fostering Critical and Creative Literacy Art Integration in Schools	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj)	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI
UBJE R. NC 1 2 3	CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 17-12-2021 20-12-2021 21-12-2021	TIME OF WEBINAR 4PM to 5 PM 3 PM to 4 PM 3 PM to 4 PM	DURATION 1 hour 1 hour 1 hour	TOPIC Embracing Multilingualism in Classrooms Fostering Critical and Creative Literacy	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj)	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKE
<b>R. NC</b> 1 2 3 4	CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 17-12-2021 20-12-2021 21-12-2021 22-10-2021	TIME OF WEBINAR           4PM to 5 PM           3 PM to 4 PM           3 PM to 4 PM           4:30 PM to 5:30 PM	DURATION 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour	TOPIC         Embracing Multilingualism in Classrooms         Fostering Critical and Creative Literacy         Art Integration in Schools         Art Integration in Schools	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj)	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKE ALI
UBJE R. NC 1 2 3 4 5 6 7	CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 17-12-2021 20-12-2021 21-12-2021 22-10-2021 23-12-2021	TIME OF WEBINAR4PM to 5 PM3 PM to 4 PM3 PM to 4 PM4:30 PM to 5:30 PM4 PM to 5 PMTOTAL	DURATION 1 hour	TOPIC         Embracing Multilingualism in Classrooms         Fostering Critical and Creative Literacy         Art Integration in Schools         Art Integration in Schools	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj)	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKE ALI
<b>R. NC</b> 1 2 3 4 5 6 7 <b>IAME</b>	CT : ENGLISH	TIME OF WEBINAR4PM to 5 PM3 PM to 4 PM3 PM to 4 PM4:30 PM to 5:30 PM4 PM to 5 PMTOTAL	DURATION 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 5 HOURS	TOPIC         Embracing Multilingualism in Classrooms         Fostering Critical and Creative Literacy         Art Integration in Schools         Art Integration in Schools         Digital Learning and Management	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj)	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKE ALI
UBJE           R. NC           1           2           3           4           5           6           7           AME           UBJE	CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 17-12-2021 20-12-2021 21-12-2021 22-10-2021 23-12-2021 OF TEACHER : SAU CT : ENGLISH	TIME OF WEBINAR4PM to 5 PM3 PM to 4 PM3 PM to 4 PM4:30 PM to 5:30 PM4 PM to 5 PMTOTAL	DURATION 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 5 HOURS	TOPIC         Embracing Multilingualism in Classrooms         Fostering Critical and Creative Literacy         Art Integration in Schools         Art Integration in Schools         Digital Learning and Management	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj)	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKE ALI
UBJE           R. NC           1           2           3           4           5           6           7           IAME           UBJE	CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 17-12-2021 20-12-2021 21-12-2021 22-10-2021 23-12-2021 OF TEACHER : SAU CT : ENGLISH	TIME OF WEBINAR 4PM to 5 PM 3 PM to 4 PM 3 PM to 4 PM 4:30 PM to 5:30 PM 4 PM to 5 PM TOTAL RITA SANGWAN	DURATION 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 5 HOURS SECTION :	TOPIC         Embracing Multilingualism in Classrooms         Fostering Critical and Creative Literacy         Art Integration in Schools         Art Integration in Schools         Digital Learning and Management         SECONDARY	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj)	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKE ALI MS. MINI JOSE
UBJE           R. NC           1           2           3           4           5           6           7           IAME           UBJE	CT : ENGLISH	TIME OF WEBINAR 4PM to 5 PM 3 PM to 4 PM 3 PM to 4 PM 4:30 PM to 5:30 PM 4 PM to 5 PM TOTAL RITA SANGWAN TIME OF WEBINAR	DURATION 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 5 HOURS SECTION : S	TOPIC         Embracing Multilingualism in Classrooms         Fostering Critical and Creative Literacy         Art Integration in Schools         Art Integration in Schools         Digital Learning and Management         SECONDARY         TOPIC	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) SE ATTENDED : 05	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKE ALI MS. MINI JOSE
BUBJE           R. NC           1           2           3           4           5           6           7           JAME           SUBJE           R. NC           1	CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 17-12-2021 20-12-2021 21-12-2021 22-10-2021 23-12-2021 OF TEACHER : SAI CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 09-12-2021	TIME OF WEBINAR 4PM to 5 PM 3 PM to 4 PM 3 PM to 4 PM 4:30 PM to 5:30 PM 4 PM to 5 PM TOTAL TOTAL TIME OF WEBINAR 11:00am -12:00pm	DURATION 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 5 HOURS SECTION : S DURATION 1 Hr.	TOPIC         Embracing Multilingualism in Classrooms         Fostering Critical and Creative Literacy         Art Integration in Schools         Art Integration in Schools         Digital Learning and Management         SECONDARY         NO. OF WEBINAR         TOPIC         Gamification in Learning	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) S ATTENDED : 05 CATEGORY COE Delhi West	MS. REKHA PACHAUR MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKEI ALI MS. MINI JOSE NAME OF SPEAKER Ms. Deepti Sharma
UBJE           R. NC           1           2           3           4           5           6           7           AME           UBJE           R. NC           1           2	CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 17-12-2021 20-12-2021 21-12-2021 22-10-2021 23-12-2021 OF TEACHER : SAI CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 09-12-2021 14-12-2021 17-12-2021	TIME OF WEBINAR         4PM to 5 PM         3 PM to 4 PM         3 PM to 4 PM         4 PM to 5 PM         4 PM to 5 PM         TOTAL         TIME OF WEBINAR         11:00am -12:00pm         16:00pm-17:00 pm         15:00pm-16:00pm	DURATION 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 5 HOURS SECTION : S DURATION 1 Hr. 1 Hr. 1 Hr.	TOPIC         Embracing Multilingualism in Classrooms         Fostering Critical and Creative Literacy         Art Integration in Schools         Digital Learning and Management         SECONDARY         NO. OF WEBINAR         TOPIC         Gamification in Learning         Digital learning and Management         Fostering Critical and Creative Literacy	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Delhi West COE Delhi East COE Delhi East	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKE ALI MS. MINI JOSE NAME OF SPEAKER Ms. Deepti Sharma Ms. Mona Chopra Mr. Awarundha Kumar Shukla
UBJE           R. NC           1           2           3           4           5           6           7           IAME           UBJE           R. NC           1           2           3	CT : ENGLISH	TIME OF WEBINAR         4PM to 5 PM         3 PM to 4 PM         3 PM to 4 PM         4:30 PM to 5:30 PM         4 PM to 5 PM         TOTAL         ITIME OF WEBINAR         11:00am -12:00pm         16:00pm-17:00 pm         15:00pm-16:00pm         15:30pm-16:30pm	DURATION 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 1 hour 5 HOURS SECTION : S DURATION 1 Hr. 1 Hr.	TOPIC         Embracing Multilingualism in Classrooms         Fostering Critical and Creative Literacy         Art Integration in Schools         Art Integration in Schools         Digital Learning and Management         SECONDARY         NO. OF WEBINAR         TOPIC         Gamification in Learning         Digital learning and Management	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Delhi West COE Delhi East COE Delhi East COE Allahabad(Prayagraj) COE Pune	MS. REKHA PACHAUR MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKE ALI MS. MINI JOSE NAME OF SPEAKER Ms. Deepti Sharma Ms. Mona Chopra Mr. Awarundha Kumar
UBJE           R. NC           1           2           3           4           5           6           7           IAME           UBJE           R. NC           1           2           3           4           5           6           7           IAME           UBJE           3           4	CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 17-12-2021 20-12-2021 21-12-2021 22-10-2021 23-12-2021 OF TEACHER : SAI CT : ENGLISH DATE OF WEBINA 09-12-2021 14-12-2021 17-12-2021 20-12-2021	TIME OF WEBINAR         4PM to 5 PM         3 PM to 4 PM         3 PM to 4 PM         4 PM to 5 PM         4 PM to 5 PM         TOTAL         TIME OF WEBINAR         11:00am -12:00pm         16:00pm-17:00 pm         15:00pm-16:00pm	DURATION           1 hour           5 HOURS           SECTION :           SECTION :           1 Hr.           1 Hr.	TOPIC         Embracing Multilingualism in Classrooms         Fostering Critical and Creative Literacy         Art Integration in Schools         Digital Learning and Management         SECONDARY         NO. OF WEBINAR         TOPIC         Gamification in Learning         Digital learning and Management         Fostering Critical and Creative Literacy         Teaching Strategies in English	CATEGORY COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Allahabad (Prayagraj) COE Delhi West COE Delhi East COE Delhi East	MS. REKHA PACHAUF MR. C. K. SINGH MS. ANJALI BAJPAI DR. FARZANA SHAKE ALI MS. MINI JOSE NAME OF SPEAKER Ms. Deepti Sharma Ms. Mona Chopra Mr. Awarundha Kumar Shukla Ms. Martha Veronica Pi

9								
NAME OF TEACHER :Mayuri Mehrotra SUBJECT : English SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 4								
SR. NC	DATE OF WEBIN	NA TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	13-12-2021	4 pm to 5 pm	1 Hr.	Effective Communication Skills	COE Patna	Ms. Mitali Mukharajee		
2	16-12-2021	2:30pm-3:30 pm	1 Hr.	Fostering Critical and Creative Literacy in School	COE Chandigarh	Ms. Anuja Sharma		
3	20-12-2021	4 pm to 5 pm	1 Hr.	Cyber Security and Ethics	COE Noida	Ms. Vineeta Garg		
4	22-12-2021	3:00pm-4:00pm	1 Hr.	Promoting Mental Health	COE Bhopal	Ms. Geeta Hiteshi		
5								
6			04 Hrs.					

NAM	NAME OF TEACHER : Banumathi Kowshik									
SUB.	SUBJECT : English SECTION : Second			ary NO. OF WEBINARS ATTENDED :						
SR. N	O DATE OF WEB	INA TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
						Ms. Irene Manning,				
1	1.12.2021			inital Citizanshin And Disital Wallness	CBSE	Ms.Shreya Bali, Mr.				
I	1.12.2021	8.00 PM -9.00 PM	1 Hr	Digital Citizenship And Digital Wellness	CBSE	Saffin Mathew, Mr.				
						Shviang				
2	2.12.2021	11.00 AM - 12.15 PM	1 Hr 15 Min	Values Education And Its Significance	COE Thiruvananthapuram	Sree Rekha Prasad				
3										
10			2 Hrs 15 Min	CBSE 2 Hrs 15 Min						

	ME OF TEACHE BJECT : HIND	R : MADHU KAMBOJ	SECT	ION : Secondary NO. OF V	VEBINARS ATTENDED : 2	
R. N	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05-12-2021	5:00PM - 7:00 PM		Innovative Tmary eaching Of Hindi Language for Primary Classes	CBSE BHARAT SAHODAYA	CHITRA SHARMA , DR. VINOD
2	17-12-2021	3:00PM - 5:00 PM	2HRS	हिंदी का उच्चरित और लिखित रूप	OTHERS	DR. RAVI PRAKASH GUPT
3						
4		TOTAL HRS	4 HRS			
5						

NAME OF TEACHER : Chetana Gujar SUBJECT : Marathi SECTION : S				Secondary NO. OF WEBINARS	ATTENDED :	
SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINA	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06-12-2021	3pm -4pm	1hr.	Happy Teacher Creates Happy Classroom	cbse	Sandhya Swain
2						
3						

	TEACHER : Sh : Sanskrit	uchiSmita Pathak	SECTION : S	econdary NO. OF W	EBINARS ATTENDED :	3
SR. NO.	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	17-12-2021	3:00PM - 5:00 PM	2HRS	हिंदी का उच्चरित और लिखित रूप	OTHERS	DR. RAVI PRAKASH GUPT
2	18.12.2021	9:00-10:00 am	1 Hrs.	Team building	in house training	Mrs.Archana
3	16.12.2021	3:00_5:00 pm	2 hrs	-Value education	In house training	Primary and secondary Teachers
4		Total	5 hrs		· · · · · ·	
5						
	TEACHER : PF : Sanskrit	RAMOD ARYA	SECTION : S	econdary NO. OF W	EBINARS ATTENDED :	05
SR. NO.	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙΟ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		14:00-15:00	1hr	Salient Features of National Education Policy 2		Mrs. Vipin Sharma
2		16:00-17:00	1hr	Blooms Taxonomy and its Application	CBSE	Mrs. Mitali Mukherjee
3		16:00-17:00	1hr	Anger free schools	CBSE	Pooja S Dixit
4		14:30-15:30	1hr	Fostering Critical and Creative Literacy	CBSE	Vivek Tiwari
5		10:00-11:00	1hr	Child Psychology - Understanding Developmen		Mrs V Sudhamalini
6						
7		TOTAL HRS	5 HRS.			
	TEACHER : SA : Sanskrit	ANDHYA SHINDE	SECTION : S	econdary NO. OF W	EBINARS ATTENDED :	3
SR. NO.		TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-12-2021	15:00-14:00	1hr	Teaching and Learnig Style	CBSE	Ms. Sonam Arora
2		14:30-15:30	1hr	Effective Communication Skill	CBSE	Ms.Kamalpreet
3	27-12-2021	16:00-15:00	1hr	Cyber Security and Ethics	CBSE	Dr. Rajan Sharma
4						
5		TOTAL HRS	3 HRS.			
	TEACHER : Ja : Sanskrit	y Prakash Pandey	SECTION : S	econdary NO. OF W	EBINARS ATTENDED :	03
SR. NO.	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		3.30-4.30 pm	1 hr	Happy Teacher Creates Happy Classrooms	CBSE	Sudhanshu Nayak, COE-Pune
2		2.00-3.00 pm	1 hr	Stress Managemaent and Techniques	CBSE	COE - Patna
3	17-12-2021	3.00-4.00 pm	1 hr	Role of Theater and Drama in Classroom	CBSE	Jo ji Paul, COE- Trivendram
4						
5		TOTAL HRS	3 HRS.			

	TEACHER : Me								
SUBJECT	: MATHEMA	TICS	SECTION : S	econdary NO. OF WEBINARS AT	rended :				
SP NO		TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙΟ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
3K. NO. 1	22.12.2021	5:00 pm to 7:00 pm	2 Hrs	Let's Play Math : Orientation	Others	Monica Patel			
1	22.12.2021	5.00 pm to 7.00 pm	2 115		Others	Nonica Pater			
NAME OF	TEACHER : DI	NKAR KAVINDRANATH RA	N						
SUBJECT			SECTION : S	econdary NO. OF WEBINARS AT	FENDED : 3				
SR. NO.	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC		NAME OF SPEAKER			
1	10-12-21	2.00pm-3.00pm	1 Hr	Value education and it's significance	Coe( Patna)	Vipin Sharma			
2	13-12-21	2.00pm-3.00pm	1 Hr	Item writing MCQ	Coe(Noida)	Deepti Sharma			
3	15-12-21	2.00pm-3.00pm	1 Hr	Developing Scientific Temperament	Coe(Noida)	Aditi Basu Rai			
4									
5		TOTAL	3 Hrs						
	NAME OF TEACHER : SIRISHA MEDURI								
SUBJECT	: MATHEMA	TICS	SECTION : S	econdary NO. OF WEBINARS AT	FENDED :				
SP NO		TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	01-12-2021	4 p.m - 5 p.m	1 Hr	Protection of Child Rights		Mr. Dinesh Babu			
2	02-12-2021	2 p.m - 4 p.m	1 Hr	Promoting Mental Health	COE - Delhi	Ms. Nivedita Naithani			
3	31-12-2021	2 p.m 4 p.m	2 Hrs	Curriculum and Inclusive Classrooms	Nishtha				
4	01 12 2021		21113		Nontria				
5		TOTAL	4 Hrs						
		101112				1			
NAME OF	TEACHER : Va	rtika Gupta							
SUBJECT			SECTION : S	econdary NO. OF WEBINARS AT	FENDED :				
			DURATION	TOPIC	CATEGORY				
1 2	8.12.2021	4PM - % PM	1 Hr	Fostering Critical and Creative Literacy	COE-DELHI	Jyotsna Kumar			
2		Total	1 Hr						
-	TEACHER :	iotai							
SUBJECT		TICS	SECTION : S	econdary NO. OF WEBINARS AT	TENDED :				
				•					
		TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
	07-12-2021	4 pm - 5 pm	1 hr	Teaching strategies in Mathematics		Ms Anjali Bhandari			
2	22-12-2021	5pm to 7 pm	2hr	Let's Play Math	Others	Mr. Rajiv Garg and Ms. Monica Patel			
10		Total	3hr						

DF WEBINAR DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
30pm - 4.30 pm 1 hr	Happy teachers creates happy classrooms	COE	Mr.Sudhanshu Nayak
00pm - 3.00 pm 1 hr	Story telling in classroom	COE	Ms. Liza Das
2 Hrs			
3	0pm - 4.30 pm 1 hr 0pm - 3.00 pm 1 hr	0pm - 4.30 pm       1 hr       Happy teachers creates happy classrooms         0pm - 3.00 pm       1 hr       Story telling in classroom	0pm - 4.30 pm       1 hr       Happy teachers creates happy classrooms       COE         0pm - 3.00 pm       1 hr       Story telling in classroom       COE         0pm - 3.00 pm       1 hr       Story telling in classroom       COE

0	N. NO.			DORAHON		OATEOORT	
	1	03.12.2021	3:00 pm to 4:00 pm	1 Hr	Effective communication skills	COE Guwahati	Celine D'Cunha
	2	22.12.2021	5:00 pm to 7:00 pm	2 Hrs	Let's Play Math : Orientation	Others	Mr. Rajiv Garg and Ms. Monica Patel
	7						
	8		Others	2 Hrs			
	9		COE	1 Hr			
	10		Total	3Hrs			

R. NO.	DATE OF WE	ETIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	15-12-21	2.00pm-3.00pm	1 Hr	Developing Scientific Temperament	Coe( Noida)	Aditi Basu Rai
2	18-12-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 HR	INHOUSE TRAINING D.A.V PUBLIC SCHOOL, THANE	INHOUSE	PRIMARY AND SECODARY TEACHERS
3						
4						
		TOTAL Shivani Kapoor	6 HRS	CBSE 1 HR OTHERS 5 HRS econdary NO. OF WEBINARS ATTE	NDED : 2	
AME OF	T: SCIENCE	Shivani Kapoor	SECTION : S	econdary NO. OF WEBINARS ATTE		
AME OF	T: SCIENCE				ENDED : 2	NAME OF SPEAKER
AME OF	T: SCIENCE	Shivani Kapoor	SECTION : S	econdary NO. OF WEBINARS ATTE		NAME OF SPEAKER Ms.Priyanka Bhatkoi
AME OF	T: SCIENCE	Shivani Kapoor	SECTION : S	econdary NO. OF WEBINARS ATTE	CATEGORY	
AME OF JBJECT R. NO. 1	T : SCIENCE DATE OF WE 9.12.2021	Shivani Kapoor ETIME OF WEBINAR 4:00p.m5:00p.m.	SECTION : S DURATION 1Hr	econdary NO. OF WEBINARS ATTE TOPIC Happy Teacher Creates Happy Classroom	CATEGORY CBSE	Ms.Priyanka Bhatkoi
AME OF JBJECT R. NO. 1 2	T : SCIENCE DATE OF WE 9.12.2021 14.12.2021	Shivani Kapoor E TIME OF WEBINAR 4:00p.m5:00p.m. 2:00p.m 3:00p.m.	SECTION : S DURATION 1Hr 1Hr	econdary NO. OF WEBINARS ATTE TOPIC Happy Teacher Creates Happy Classroom Story Telling in Classroom	CATEGORY CBSE CBSE	Ms.Priyanka Bhatkoi Ms.Liza Das

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						PRIMARY AND SECODARY
1	18-12-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 HR	INHOUSE TRAINING D.A.V PUBLIC SCHOOL, THANE	INHOUSE	TEACHERS
2						
3						
4		TOTAL	5 HRS	OTHERS 5 HRS		

		eepa Nair		ION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :				
SORIEC	T: SCIENCE		SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENI		DED :	JED .		
SR. NO.	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
				INHOUSE TRAINING D.A.V PUBLIC SCHOOL, THANE				
				Topic, Sustainable development, Time				
				Manegement, environment, Disaster Manegement,				
				Neighbouring Countries, Communication Skills, Importance		PRIMARY AND SECODARY		
1	18-12-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 HR	of Values	INHOUSE	TEACHERS		
					School	-		
					Innovation			
					Ambassadors			
					Training			
					Program			
2	22/12/2021 to	two days	12 hours	Module 2: Intellectual Property Rights	(SIATP)	Ms Naincy Rastogi , Ms Bhavna Singh		
3		TOTAL		CBSE : 12 hours.	1			
4				others 5 hours				

NAME OF	NAME OF TEACHER : Suneela Mahatre								
SUBJECT	SUBJECT : SCIENCE			ondary NO. OF WEBINARS ATTENI	3INARS ATTENDED :				
SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	18-12-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 HR	INHOUSE TRAINING D.A.V PUBLIC SCHOOL, THANE Topic, Sustainable development, Time Manegement, environment, Disaster Manegement, Neighbouring Countries, Communication Skills, Importance of Values	INHOUSE	PRIMARY AND SECODARY TEACHERS			
2									
3		TOTAL	5 HRS	OTHERS 5 HRS					

UBJECI	: SCIENCE		SECTION : S	econdary NO. OF WEBINARS ATTEN			
SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1	8-12-2021	12.30 to 1.30 pm	1 Hr	Focusing on Competency Based Education	CBSE	Mr. Pankaj Munjal	
2	14-12-2021	2.00 to 3.00 pm	1 Hr	Teaching Strategies in Science Secondary Level	CBSE	Ms. Pratishtha Gupta	
3	18-12-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 HR	INHOUSE TRAINING D.A.V PUBLIC SCHOOL, THANE 	INHOUSE	PRIMARY AND SECODARY TEACHERS	
4							
5		TOTAL	7 HRS	OTHERS 5 HRS, CBSE 2 HRS			

NAME OF	TEACHER : S	onia Dogra				
SUBJECT	SUBJECT : SCIENCE			SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDI		
SR. NO.	DATE OF WEI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18-12-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 HR	INHOUSE TRAINING D.A.V PUBLIC SCHOOL, THANE 	INHOUSE	PRIMARY AND SECODARY TEACHERS
2						
3		TOTAL	5 HRS	OTHERS 5 HRS		
4						

NAME OF TEACHER : Rashmi Baywar SUBJECT : SCIENCE			SECTION : Sec	SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :		
SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18-12-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 HR	INHOUSE TRAINING D.A.V PUBLIC SCHOOL, THANE 	INHOUSE	PRIMARY AND SECODARY TEACHERS
1	10-12-2021	9.00 AM - 2.00 FM	3 FIK		INHOUSE	TEAGHEIRG
2						
3		TOTAL	5 HRS	OTHERS 5 HRS		

	TEACHER : P	ratibha	SECTION : Sec	SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :			
SR. NO.	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1	18-12-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 HR	INHOUSE TRAINING D.A.V PUBLIC SCHOOL, THANE 	INHOUSE	PRIMARY AND SECODARY TEACHERS	
2							
3		TOTAL	5 HRS	OTHERS 5 HRS			

NAME OF	NAME OF TEACHER : Shipra Chawla									
SUBJECT	C: SCIENCE		SECTION : Sec	N : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :						
SR. NO.	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
				INHOUSE TRAINING D.A.V PUBLIC SCHOOL, THANE						
				Manegement, environment, Disaster Manegement,						
				Neighbouring Countries, Communication Skills, Importance		PRIMARY AND SECODARY				
1	18-12-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 HR	of Values	INHOUSE	TEACHERS				
					School					
					Innovation					
					Ambassadors					
					Training					
					Program					
2	22-12-2021	4.00 - 7.00 pm	3 HR	Module 2: Intellectual Property Rights	(SIATP)	Ms Naincy Rastogi , Ms Bhavna Singh				
						Ma Nainay Daatani. Ma Dhayna Ciash				
3		4.00 to 7.00 pm	3 HR	Module 2: Intellectual Property Rights	SIATP , CBSE	Ms Naincy Rastogi , Ms Bhavna Singh				
4	28-12-2021	4.00 to 5.00 pm	1 hr	Artificial Intelligence Aware	Nishtha					
5	29/12 2021	4.00 to 5.00 pm	1hr	Artificial Intelligence Appreciate	Nishtha					
6	29-12-2021	4.00 to 5.00 pm	1hr	Toy Pedagogy	Nishtha					
7										
8				CBSE = 6 HRS						
9				NISHTA = 3 HTS						
10				OTHERS = 5 HRS						

R. N			DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04-12-2021	16:00-17:00	1hr	Blooms Taxonomy and its Application	CBSE	Mrs. Mitali Mukherjee
2	14.12.2021	2:00p.m 3:00p.m.	1Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Ms.Liza Das
3	21-12-2021	3 PM to 4 PM	1 hour	Art Integration in Schools	COE Allahabad (Prayagraj)	MS. ANJALI BAJPAI
4						
		TOTAL HOURS				
		ATTENDED	3 Hours			
	IE OF TEACHER BJECT:SOCIAL:	: MS. LEEMA POOJARI SCIENCE		SECTION : Secondary NO.	OF WEBINARS ATTENDED :	
R. N	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	01.12.2021	4.00pm-5.00pm	1HR	"Digital Citizenship and Digital Wellness and Digital Citizenship Educators Challenge".	CBSE	Ms.Irene Manning, MrShivang, Saffin Mathew& Shreya Bali
2	07.12.21	3.30 to .4.30pm	1HR	Happy Teacher Creates Happy Classrooms	CBSE-PUNE	Mr.Vasudevan Natrajan
3	18-12-2021	9.00 AM - 2.00 PM	5 HR	INHOUSE TRAINING	D.A.V PUBLIC SCHOOL, THANE	PRIMARY AND SECONDARY TEACHERS
	Total Hours		7HRS			
	IE OF TEACHER BJECT : SOCIAL :			SECTION : Secondary NO.	OF WEBINARS ATTENDED : 1	
R. N	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-12-2021	12.30 PM to 1.30 pm	1 hr.	Focusing on Compentency Based Education	COE	Mr. Pankaj Munjal
	NE OF TEACHER BJECT : SOCIAL :			SECTION : Secondary NO.	OF WEBINARS ATTENDED :	
R. N	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
$\frac{1}{2}$	01-12-2021 14.12.2021	4.00 pm to 5.00 pm 2:00p.m 3:00p.m.	1 hr 1 hr	Digital Citizenship and Digital Wellness and Digital Citizenship Educators Challenge Story Telling in Classroom	CBSE & META CBSE- COE Delhi East	Irene Manning, Shivang Raina & Saffin Matthew Ms.Liza Das
∠ 2	14.12.2021	2:00p.m 3:00p.m. 2:00p.m 3:00p.m.	1  hr 1 hr	21st Century Skills	CBSE- COE Delhi East	Ms. Veena Mishra
J	13.12.2021	2.00p.m 5:00p.m.	1 111	215t Celluly Skills	CDSE-COE Dellil East	ivis. v eena iviisiifa

	ME OF TEACHER BJECT : SOCIAL			SECTION : Secondary NO.	OF WEBINARS ATTENDED :	
			DURATION		CATECODY	NAME OF SPEAKER
R. N		TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-12-2021	12.30 PM to 1.30 pm	1 hr.	Focusing on Compentency Based Education	COE Delhi East	Mr. Pankaj Munjal
2	14-12-2021	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr.	Digital Learning and Management	COE Delhi East	Ms. Mona Chopra
				Teaching Stratergies for students with		
3	28-12-2021	4.00 pm to 5.00 pm	1 hr.	intellectual disability	COE Noida	Ms. Geetika Ahuja
		Total : -	3 hrs			
	ME OF TEACHER BJECT : SOCIAL		•	SECTION : Secondary NO.	OF WEBINARS ATTENDED :	
	-					
		TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	18.12.2021	09.00am to 3.00pm	6 hrs	In-house Training Session	Inhouse- DAV Public school	Primary and Secondary Sections
2	2 28.12.2021 04.00pm to 05.00pm 1hr		1hr	Art Integration in Social Science	CoE- Prayagraj	Anjali B
		Total	7 hrs.			
		: SUNEITA YADAV				
	BJECT : SOCIAL			SECTION : Secondary NO.	OF WEBINARS ATTENDED : 2	
		TIME OF WEBINAR	DURATION	TORIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	18.12.2021	09.00am to 3.00pm	6 hrs	In-house Training Session	Inhouse- DAV Public school	Primary and Secondary Sections
2	28.12.2021	04.00pm to 05.00pm	1hr	Art Integration in Social Science	CoE- Prayagraj	Anjali B
2	20.12.2021	04.0001110 05.00011	7 hrs.		COE- Flayaglaj	
			7 1113.			
NAM	ME OF TEACHER	: ANSHU SINGH				
	BJECT : SOCIAL			SECTION : Secondary NO.	OF WEBINARS ATTENDED :	
		TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
			1 Hr	Importance of Personal Hygiene and Nutrition	COE- Delhi East	Veena Mishra
	27 12 2021			Importance of reisonal trygiene and Nutrition		
1	27.12.2021	2.00 PM - 3.00 PM 2:00p m - 3:00p m		Story Telling in Classroom	CBSE	Ms Liza Das
1	27.12.2021 14.12.2021	2:00p.m 3:00p.m.	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Ms.Liza Das
1				Story Telling in Classroom	CBSE	Ms.Liza Das
1 2	14.12.2021	2:00p.m 3:00p.m. Total	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Ms.Liza Das
1 2 NAN	14.12.2021	2:00p.m 3:00p.m. Total : ASMITA KHARDIKAR	1 Hr		OF WEBINARS ATTENDED : 2	Ms.Liza Das

SUI	BJECT : SOCIAI	SCIENCE		SECTION : Secondary NO	OF WEBINARS ATTENDED : 1	
NA	ME OF TEACHE	R : MEENAL SUDHEESH				
		Total	2 Hrs			
2	27.12.2021	2.00 PM - 3.00 PM	1 Hr	Importance of Personal Hygiene and Nutrition	COE- Delhi East	Veena Mishra
1	27.12.2021	12.30 PM -1.30 PM	1 Hr	Adopting Inclusive Practices in Classroom	COE- Delhi East	Dr. Renu Malaviya

R	. N	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	1	27.12.2021	3.00 PM - 4.00 PM	1 Hr	Working with Learning Disabilities	COE - Chandigarh (w )	Nishi Phogat
	4		Total	1 Hr			

	OF TEACHER : NE CT : COMPUTER	ELIMA DANDEKAR	SECTION			
SORJEC	T: COMPUTER		SECTION	: Secondary NO. OF WEBINAR	(5 ATTENDED : Z	
SR. NO	DATE OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01-12-2021	4pm to 5 pm	1 hr	Digital Citizenship and Digital Wellness	CBSE and Meta	Saffon Mathew, Shivang, Irene Manning
2	09-12-2021	4 pm to 5 pm	1 hr	Happy Teacher Creates Happy Classrooms	COE - Delhi East	Santosh Vyas
	OF TEACHER : SN CT : COMPUTER	EHA DESHPANDE	SECTION	: Secondary NO. OF WEBINAR	S ATTENDED :	
SR. NO	DATE OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.12.21	6.00 PM TO 7.00 PM	1 HR	CODING & STEM EDUCATION, MYTHS AND FACTS	OTHER	Mr. Vishal Shah
NAME C	OF TEACHER : Ru	na Venkatraman				
	T : COMPUTER		SECTION	: Secondary NO. OF WEBINAR	S ATTENDED :	
SR. NO	DATE OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01-12-2021	4pm to 5 pm	1 hr	Digital Citizenship and Digital Wellness	CBSE and Meta	Saffon Mathew, Shivang, Irene Manning
2	09-12-2021	3 pm to 4 pm	1 hr	Teaching Strategies for students with Intellectual Disability	CBSE COE Chennai	Maheshwari Natarajan
3						
4		TOTAL	2 hrs			

NAME OF TEACHER : AMRITA POTDAR										
SUBJECT : ART & CRAFT				SECTION : Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 1					
SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATIO	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
	13.12.2021	3.00 PM TO 4.00 PM		THEATRE AND DRAMA IN CLASSROOM	0.0-	SANDEEP PAI				

NAME	NAME OF TEACHER : sunita nikam gunde										
SUBJE	CT : PHYSICAL ED	DUCATION		SECTION :	Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :					
SR. NO	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION		TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1		11.30 till 7 pm	6 hours	mental health	and wellbeing	3 to 10 th	Ash Casey, Richard light				
2											