NAME OF TEACHER: ROSALINA SENAPATI SUBJECT: English **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

L							
9	SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	1	23-10-2021	11.00 AM TO 12.00 PM	1 Hr	21st century skills	CBSE (COE	MRS PALLABI MOHAPATRO
	2	5-10-2021	2.00 p.m 3.00 p.m.	1Hr	Experiential Learning	CBSE	Ms.Tania Joshi
	3	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
	4	13.10.2021	2.00 PM - 3.00 PM	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	COE Noida	Ms. Monica Chawla
	5	05.10.21	5.00pm to 6.00pm	1Hr	Constructivism	COE -Noida	Ms Ekta Bajpai
	6	11.10.2021	5 p.m 6p.m.	1 Hr	Blooms Taxanomy and its application	COE Noida	Ms. Sharbari
	7	28-10-2021	4.30 pm to 5.30 pm	1 hr	AWS Young Buliders Challenge 2021- Orientation w	CBSE	Deepali Upadhyay, Amit Nivatiya,
				7 HOUR	RS		

NAME OF TEACHER: Banumathi Kowshik

SUBJECT : English **SECTION**: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

q['

SR. NO	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1	08.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 N	Webinar Series On Competency Based Question Dev	CBSE	Dr. Pragya Singh, Bindu Balan, R	
2	13.10.2021	2.00 PM - 3.00 PM	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	COE Noida	Ms. Monica Chawla	
3	14.10.2021	4.00 PM - 5.00 PM	1 Hr	Practicing Blended Learning	COE Dehradun	Ms. Renu Sharma	
4	29.10.2021	2.00 PM - 3.00 PM	1 Hr	Item Writing Multiple Choice Questions	COE Dehradun	Mr. Madan Sawhney	
5	5 4 Hrs 30 M CBSE 4 Hrs 30 Min						

NAME OF TEACHER: PURNIMA SHARMA

SUBJECT: ENGLISH **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 06

SR. NO.	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATIO	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.10.2020	3:30 pm - 5:00 pm	1 hr 30 M	Competency Based Question Development	CBSE	Pragya Singh, Ruchi Sengar
2	12.10.2021	11:00 am-12:00 pm	1 hr	21 Century Skills	CBSE-CoE Noida	Dr Mosam Sinha
3	25.10.2021	11:00 am-12:00 pm	1 hr	Selection of Effective Teaching Learning Material	CBSE-CoE Allahabad	Dr Mahesh
				Defining the Goals for Learning, Keeping the End in		
4	22.10.2021	03:00pm-05:00 pm	1 hr	Mind	CBSE	Ms Deepti Sawhney
5	26.10.2021	03:00pm-05:00 pm	1 hr	Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms Deepti Sawhney
6	29.10.2021	03:00pm-05:00 pm	1 hr	Assessment Strategies	CBSE	Ms Deepti Sawhney
8			6 hrs 30 m	in		

NAME OF TEACHER: SUNITA CHANDRAN

SUBJECT: ENGLISH **SECTION**: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

SR. NO	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-10-2021	3:00 PM TO 4 PM	1 HR	PROMOTING MENTAL HEALTH	COE -CHENNAI	MRS. SUNITHA RAO
2	09-10-2021	12 PM TO 1 PM	1 HR	CONNECTING AND COMMUNICATING WITH PARENTS	COE -CHENNAI	MRS. SUNIR NAGI
3	09-10-2021	3:00 PM TO 4 PM			COE -CHENNAI	MS. MANJULA A.
4	22-10-2021	1:00 TO 2 PM		VALIDITY CHECK PRIOR TO EMBARKING UPON OPEN SOURCE CONTENT	COE- ALLAHABAD(PRAYAGRA	MRS. RITU BAIPAI
5	28-10-2021	3:00 PM TO 4 PM	1 HR	TEACHING AND LEARNING STYLE	COE- ALLAHABAD(PRAYAGRA	MRS. REKHA PACHORI
7						
8			5 HOURS			

NAME OF TEACHER : Mayuri Mehrotra

SUBJECT: English SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATIO	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	1.10.2021	4:00 pm - 5:00 pm	1 hr	Anger Free School	COE Noida	Mr.Ajay Kumar
2	5.10.2021	4:00 pm - 5:00 pm	1 hr	Digital Learning and Management	COE Noida	Mrs.Neeru Mittal
3	26.10.2021	5:30 pm - 6:30 pm	1 hr	2 Xcell		Mrs.Aruna Sharma
4	28.10.2021	4:00 pm - 5:00 pm	1 hr	Health Promoting School	COE Noida	Mrs.Bhavika
5						
6		Total 4 hrs				

NAME OF TEACHER: JINI CHATTERJEE

SUBJECT : English SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 3

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.10.2021	3:00 TO 4:00 pm.	1 HR	Decision Making skills in Adolescents	COE - DELHI	Roma Pathak
2	09.10.2021	3:00 TO 4:00 pm.	1 HR	Happy Classrooms	COE - THIRUVATHAPURAM	Dr, Vasanthi T.
3	26.10.2021	5:30 TO 6:30 pm	1 HR	2 Xcell		Mrs.Aruna Sharma
4						
			Total 3			
5			Hrs.			

NAME OF TEACHER: Vibha Singh

SUBJECT : English SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 4

SR. N	D. DATE OF WE	ENTIME OF WEBINAR	DURATION	DURATION TOPIC CA		NAME OF SPEAKER
_	_	_	_	_		
1	1.10.2021	4:00 pm - 5:00 pm	1 hr	Anger Free School	COE Noida	Mr.Ajay Kumar
2	5.10.2021	4:00 pm - 5:00 pm	1 hr	Digital Learning and Management	COE Noida	Mrs.Neeru Mittal
3	09-10-2021	3:00 PM TO 4 PM	1 HR	21ST CENTURY SKILLS	COE -CHENNAI	MS. MANJULA A.
4	26.10.2021	5:30 TO 6:30 pm	1 HR	2 Xcell		Mrs.Aruna Sharma
6						
7			Total - 4 ho	ours		

NAME OF TEACHER: SARITA SANGWAN

SUBJECT: ENGLISH SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 06

SR. NO	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.10.2021	2:00 pm-3:00 pm	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CoE Dehradun	Ms. Mukta Mishra
2	05.10.2021	3:00 pm-4:00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills	CoE Allahabad(Prayagraj)	Rekha Pachauri
3	13.10.2021	3:00 pm-4:00 pm	1 Hr	Bloom's Taxonomy and its Application	CoE Chennai	Ms. Stella Pauline Punitha
4	22.10.2021	1:00 pm-2:00 pm	1 Hr	Teaching Strategeis in English(Secondary)	CoE Noida	Dr. Mosam sinha
5	28.10.2021	3:00 pm-4:00 pm	1 Hr	Teaching and Learning Styles	CoE Allahabad(Prayagraj)	Rekha Pachauri
6	26.10.2021	5:30 pm-6:30 pm	1 Hr	2 Xcell		Mrs.Aruna Sharma
7						
8			06 Hrs.			

NAME OF TEACHER: Jayshree Chakraborty
SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary

SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 01

•	SR. NO.	DATE OF WEBI	TIME OF WEE	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	1	11.10.2021	05:00 pm	1 Hr	Values Education and its significance	COE	Ms Guneet Ohri
	2						
	3						
	4		TOTAL Hr	1 Hr			

NAME OF TEACHER: Madhu Kamboj

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

SR. NO.	DATE OF WEBI	TIME OF WE	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	26.10.2021	6:00 pm 7:30	1 Hr 30 N	प्रभावशाली बहु वैकल्पिक प्रश्न बनाने के तरीके	Others (Bharat Sahoday)	Suneeta Sharma
2	26.10.2021	5:30 pm - 6 :3	1 hr	2 Xcell	others	Aruna Sharma
3	28.10.2021	03:00 pm	1 Hr	Values Education and its significance	COE	Mr. Anurag
4						
5		TOTAL Hr	3Hr 30 M	lin		

NAME OF TEACHER: Sarita Chouhan

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 2

	SR. NO.	DATE OF WEBI	_	_		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
-	1	26.10.2021	6:00 pm 7:30	1 Hr 30 N	प्रभावशाली बहु वैकल्पिक प्रश्न बनाने के तरीके	Others (Bharat Sahoday)	Suneeta Sharma
	2	26.10.2021	5:30 pm - 6 :3	1 hr	2 Xcell	Others	Aruna Sharma
ſ	3						
	4		Total Hours	2Hr 30 I	Min		

NAME OF TEACHER: Vineeta Srivastava

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

0D NO	DATE OF WEDI	TIME OF WE	DUDATI	TORIO	IOATEOORY.	NAME OF ODEALED
SR. NO.	DATE OF WEBI	TIME OF WEL	DURATIO	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		04:00 pm to				
1	11.10.2021	05:00 pm		Values Education and its significance	COE	Ms Guneet Ohri
		11:00 am to				
2	02.10.2021	12:00 pm		Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
		11:00 am to				
3	09.10.2021	12:00 pm		Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
		11:00 am to				
4	16.10.2021	12:00 pm		Computer Training	Inhouse	
		10:00 am to				
5	23.10.2021	11:00 pm	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman

	6	16.10.2021	10:00 am to		Blooms Taxonomy and itsApplication	CBSE
	U	10.10.2021	1 1 . 00 piii	1 111	Biodina raxonomy and itaApplication	CDOL
-			TOTAL Hr	6 Hr		

NAME O	F TEACHER : Ni T : HINDI	rmala Manral		SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDI	ED: 03
SR. NO.	DATE OF WEBI	TIME OF WEI	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	26.10.2021	6:00 pm 7:30	1 1/2	प्रभावशाली बहु वैकल्पिक प्रश्न बनाने के तरीके	Others (Bharat Sahoday)	Suneeta Sharma
2	26.10.2021	5:30 pm - 6 :3	1 hr	2 Xcell	Aruna Sharma	
3	29-10-2021	3:00pm - 4:00	1 hr	value education	NIRJA AGARWAL	
4						
		TOTAL Hr	3 1/2 hrs			

NAME OF TEACHER : Anushka Pachange

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 2

SR. NO.	DATE OF WEBI	TIME OF WEE	DURATIO	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	26.10.2021	6:00 pm 7:30	1 Hr 30 N	प्रभावशाली बहु वैकल्पिक प्रश्न बनाने के तरीके	Others (Bharat Sahoday)	Suneeta Sharma
2	26.10.2021	5:30 pm - 6 :3	1 hr	2 Xcell	Others	Aruna Sharma
3						
4		Total Hours	2Hr 30 N	Min		

NAME OF TEACHER : Chetana Gujar SUBJECT : Marathi

SUBJECT: Marathi SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	25-10-2021	2.30pm -3.30pm	1hr.	Teaching and Learning styles	cbse	Dr.nirmal popli

NAME OF TEACHER : BINITA MAHATO			
SUBJECT: SCIENCE	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :	

SR. NO.	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Webinar Series On Competency Based Question		Dr Sweta Singh, Ms. Hemlatha
1	05.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Development - Science	CBSE	srinivasan, ms.Gayatri vaidya
2	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	
3						

NAME OF TEACHER : DEEPA NAIR
SUBJECT : SCIENCE SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
2	14 -10-2021	3.00 - 4.00 PM	1 Hr	Education mamgement on th go	others	Ms.Renu and Ms. Anupama
				Webinar Series On Competency Based Question		Dr Sweta Singh, Ms. Hemlatha
3	05.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Development - Science	CBSE	srinivasan, ms.Gayatri vaidya
					CBSE (COE	
		02:30 PM TO 03:30			PANCHKULA	
4	25-10-2021	PM	1 Hr	Teaching strategies in science)	MS CHARU MAINI
					CBSE (COE	
		11.00 AM TO 12.00			BHUBANESH	
5	23-10-2021	PM	1 HR	21st century skills	WAR)	MRS PALLABI MOHAPATRO
6		TOTAL	51/2 HRS	CBSE- 31/2 HRS OTHERS - 2HOURS		
7						

NAME OF TEACHER : PRATIBHA
SUBJECT : SCIENCE SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 3

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
2	14 -10-2021	3.00 - 4.00 PM	1 Hr	Education mamgement on th go	others	Ms.Renu and Ms. Anupama
				Webinar Series On Competency Based Question		Dr Sweta Singh, Ms. Hemlatha
3	05.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Development - Science	CBSE	srinivasan, ms.Gayatri vaidya
4						
5		TOTAL	3 1/2 HRS	CBSE- 1 1/2 HRS , OTHERS - 2 HRS		
6						

NAME OF TEACHER: RASHMI BYWAR		
SUBJECT: SCIENCE	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Webinar Series On Competency Based Question		Dr Sweta Singh, Ms. Hemlatha
1	05.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Development - Science	CBSE	srinivasan, ms.Gayatri vaidya
2	07-10-2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 hr	Content Management	CoE east Delhi	Bhavna Chibber
3	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
4	26-10-2021	4:00 pm-5:00 pm	2 Hr	Item Writing-Multiple Choice Questions		Ms. Jyotsna Grover, Vice Principal, Salwan Public School, Delhi
5		TOTAL	5hr :30 min			

NAME OF TEACHER: SHIVANI KAPOOR
SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	1-10-2021	11.00 a.m 12:00p.m.	1Hr	Developing Scientific Temperament	CBSE	Ms.Anupama Sharma
2	5-10-2021	2.00 p.m 3.00 p.m.	1Hr	Experiential Learning	CBSE	Ms.Tania Joshi
3	05-10-2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Webinar Series On Competency Based Question Development - Science	CBSE	Dr Sweta Singh, Ms. Hemlatha srinivasan, ms.Gayatri vaidya
4	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
5	14 -10-2021	3.00 - 4.00 PM	1 Hr	Education mamgement on th go	others	Ms.Renu and Ms. Anupama

NAME OF TEACHER: DEBANJALI PAUL
SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
2	14 -10-2021	3.00 - 4.00 PM	1 Hr	Education mamgement on th go	others	Ms.Renu and Ms. Anupama
				Webinar Series On Competency Based Question		Dr Sweta Singh, Ms. Hemlatha
3	05.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Development - Science	CBSE	srinivasan, ms.Gayatri vaidya
4	06.10.2021	3.00 PM -4.00 PM	1 Hr	21st Century Skills	CBSE	Mr. Charles Clarance
5	27.10.21	3.00 PM -4.00 PM	1 Hr	Experiential Learning in Practice	CBSE	Mrs Gurmeet Kaur
6						
7			5Hr 30Min			

NAME OF TEACHER : Ms. Jyoti Patil		
SUBJECT: SCIENCE	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 7

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	29-10-2021	2.30 PM -3.30 PM	1 HR	ROLE OF THEATER AND DRAMA IN CLASSROOI	CBSE	Ms. Sheela Varghese, Principal,
2	14-10-2021	3.00 -4.00 pm	1 hr	Education management on the go	others	Ms.Renu and Ms. Anupama
3	22-10-2021	3.00 pm -5.00 pm	2 HR	Defining the Goals for Learning, Keeping the end in	C.B.S.E	Ms. Deepti Sawhney
4	21-10-2021	2.00 pm to 3.00 pm	1 HR	Importance of Gratitude	C.B.S.E	Ms. Neera Kohli
5	25-10-21	3.30 pm to 4.30 pm	1 HR	Teaching strategies in science	C.B.S.E	Ms. Bindu Sharma
6	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
				Webinar Series On Competency Based Question		Dr Sweta Singh, Ms. Hemlatha
7	05.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Development - Science	CBSE	srinivasan, ms.Gayatri vaidya
8		Total	8 hr. 30 min	CBSE: 6 1/2 HR OTHERS: 2 Hrs		
9						
10						

NAME OF TEACHER: Sonia Dogra
SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
2	14 -10-2021	3.00 - 4.00 PM	1 Hr	Education mamgement on th go	others	Ms.Renu and Ms. Anupama
				Webinar Series On Competency Based Question		Dr Sweta Singh, Ms. Hemlatha
3	05.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Development - Science	CBSE	srinivasan, ms.Gayatri vaidya
					CBSE (COE	
		02:30 PM TO 03:30			PANCHKULA	
4	25-10-2021	PM	1 Hr	Teaching strategies in science)	MS CHARU MAINI
					CBSE (COE	
		11.00 AM TO 12.00			BHUBANESH	
5	23-10-2021	PM	1 HR	21st century skills	WAR)	MRS PALLABI MOHAPATRO
6		TOTAL	51/2 HRS	CBSE- 31/2 HRS OTHERS - 2HOURS		
7						
8						
9						
10						

NAME OF TEACHER: SUNEELA MHATRE
SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

SR. NO.	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Webinar Series On Competency Based Question		Dr Shweta Singh, Ms. Hemlatha
1	05.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Development - Science	CBSE	Srinivasan, Ms.Gayatri Vaidya
2	14.10.2021	3.00 -4.00 pm	1 hr	Education management on the go	others	Ms.Renu and Ms. Anupama
3	26.10.	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
4		TOTAL	3 1/2 HRS	CBSE- 1 1/2 HRS , OTHERS - 2 HRS		
5						

NAME OF TEACHER : Shuchismita Pathak

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1						
2	28-10-2021	3:00 PM TO 4 PM	1 HR	TEACHING AND LEARNING STYLE	COE- ALLAHABAD(PRAYAGRA	MRS. REKHA PACHORI
3	26.10.2021	5:30 TO 6:30 pm	1 HR	2xell	DAV	Mrs.Aruna Sharma

NAME OF TEACHER: PRAMOD ARYA

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 05

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Lizza Das, PGT English, Buxi Jagabandhu English
1	29-10-2021	15:30-16:30PM	1hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Medium School
						Ms. Anuradha Sardeshpande, Principal, Modern
2	26-10-2021	16:00-17:00PM	1hr	Gamification in Learning	CBSE	School, Nagpur
						Mr. Rajeev Kumar Garg,Principal, Datta Meghe World
3	20 10 2021	14:00-15:00	1hr	Content and Time Management	CBSE	Academy, Airoli, Navi Mumbai
3	20-10-2021	14.00-13.00	1111	Content and Time Management	CBSE	Ms. Hemangi Parag Prasad, School Counselor, D. A.
4	14-10-2021	15:30-16:30	1hr	Connecting and Communicating with Parents	CBSE	V. Public School, New Panvel
	2 : 10 2022	13.55 15.55			0000	
						Captain (Dr) Dinisha Bhardwaj Singh, Principal Global
5	01-10-2021	14:00-15:00	1hr	Fostering Critical and Creative Literacy	CBSE	Indian International School- Kuala Lumpur, Malaysia
		TOTAL	5 hrs			

NAME OF TEACHER: Jay Prakash Pandey

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 05

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04-10-2021	3.30-4.30 pm	1.00 hr	Cyber security & Ethics	CBSE	Mr. Abhinav Dutt Pandey. (COE. Prayagraj)
2	08-10-2021	3.30-4.30 pm	1.00 hr	Value education and It's significance	CBSE	Prof. Pankaj Munjal (COE Chandigad)

NAME OF TEACHER: SANDHYA SHINDE

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NC	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07- 10 -2021	03:00-04:00 PM	1 hr	Effective Communication aSkill	CBSE	Anurodh Chitra
2	21-10-2021	03:30= 04:00 PM	1 hr	Iteam Writing -Multiple Cho[ce Questions	COE	Dr.M, Dinesh Babu
3	26.10.2021	5:30 TO 6:30 pm	1 HR	2xell	DAV	
4						
6		TOTAL	3HRS			

NAME OF TEACHER: Mrs. Sirisha Meduri

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEB	TIME OF WEBIN	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03-10-2021	4p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Action and Reaction	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain
2	10-10-2021	4p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Mensuration	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain
3	14-10-2021	3 p.m - 4 p.m	1 Hr	Experiential Learning In Practice	COE-Noida	Ms. Geetika Ahuja
4	16-10-2021	12 - 1 p.m	1 Hr	Focussing on Competency Based Education	COE - Chennai	Ms. Anuradha
5	17-10-2021	4p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Triangle to Circle	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain
6	24-10-2021	4p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Cell	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Ashutosh
7	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
8						
9		COE	2 Hrs			
10		CBSE	4 Hrs			
		OTHERS	1 Hr			
		TOTAL	7 Hrs			

NAME OF TEACHER: DINKAR KAVINDRANATH RAI

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

SR. NO.		TIME OF WEBIN		TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	22-10-2021	2:30pm-1:30pr	1 Hr	Managing Change	COE-Chennai	COE-Chennai
2	25-10-2021	2pm-3pm	1 Hr	Anger free schools	COE-Delhi	Priti Ojha
3	21-10-2021	2pm-3pm	1 Hr	Importance of gratitude	COE-Bubhneswar	Neera Kohli
4	26-10-2021	5.30pm-6.30pn	1Hr	2Xcell	2Xcell	Mrs Aruna
5	17-10-2021	4p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Triangle to Circle	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain
6						
7		COE -	3 Hr			
8		CBSE	1 Hr			
9		Other	1 Hr			
10	_	Total	5 Hr			

NAME OF TEACHER: Sapna K

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 06

SR. NO.	DATE OF WEB	TIME OF WEBIN	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03-10-2021	4p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Action and Reaction	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain
2	10-10-2021	4p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Mensuration	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain
3	14-10-2021	3 p.m - 4 p.m	1 Hr	Experiential Learning In Practice	COE-Noida	Ms. Geetika Ahuja
4	16-10-2021	12 - 1 p.m	1 Hr	Focussing on Competency Based Education	COE - Chennai	Ms. Anuradha
5	17-10-2021	4p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Triangle to Circle	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain
6	24-10-2021	4p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Cell	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Ashutosh

7	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
8		COE	2 Hrs			
9		CBSE	4 Hrs			
10		OTHERS	1 Hr			
		TOTAL	7 Hrc			

NAME OF TEACHER : Meghana Patil

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

SR. NO.	DATE OF WEB	TIME OF WEBIN	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10-10-2021	4 p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Mensuration with paper ,wool and human	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain
2	26-10-2021	3 p.m - 4 p.m	1 Hr	Addressing Challenges in Post COVID Schooling	COE-Chandigarh	Ms.Reema Dewan
3	26-10-2021	5.30 pm-6.30 pm	1Hr	2Xcell	2Xcell	Mrs Aruna
4	27-10-2021	:30 p.m - 4:30 p.n	1 Hr	Fostering Critical and Creative Literacy	COE-Bhopal	Ms. Lizarani Das
5						
6						
7		COE -	2 Hr			
8		CBSE	1 Hr			
9		Other	1 Hr			
10		Total	4 Hr			

NAME OF TEACHER: Rena Lewis

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

SR. NO.	DATE OF WEB	TIME OF WEBINA	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18-10-2021	2 p.m - 3 p.m	1 Hr	Joyful Mathematics	COE Delhi	Kakali Bagchi
2	20-10-2021	4.15 pm-5.15 pm	1 Hr	Teaching strategies in Mathematics	COE Delhi	Chandan Kumar Singh
3	27-10-2021	5.30 pm-6.30 pm	1Hr	2Xcell	2Xcell	Mrs Aruna
4						
5						
6						
7		COE -	2 Hr			
8		CBSE				
9		Other	1 Hr			
10		Total	3 Hr			

NAME OF TEACHER: ANUJA G

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SF	R. NO.	DATE OF WEB	TIME OF WEBIN	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	1	11-10-2021	4 pm-5pm	1 Hr	Essential components of a lesson plan	COE	Rajiv Mohan Pandey
	2	17-10-2021	4 pm - 5 pm	1 Hr	Ekalavya 3030 - Triangle to Circle	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain

3	22-10-2021	3 pm - 4 pm	1 Hr	Constructivism	COE	Mr.CharlesClarance
4	21-10-2021	2pm-3pm	1 Hr	Importance of gratitude	COE-Bubhneswar	Neera Kohli
5	26-10-2021 5.	.30pm-6.30pn	1Hr	2Xcell	2Xcell	Mrs Aruna
6	C	OE -	3 Hr			
7	C	CBSE	1 Hr			
8	C	Other	1 Hr			
9	Т	otal	5 Hr			

NAME OF TEACHER: Preeti Singhai

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	SR. NO. DATE OF WEB TIME OF WEBIN DURATION		DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10-10-2021	4p.m - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Mensuration	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain
2	17-10-2021	recorded	1 Hr	Ekalavya 3030 - Triangle to Circle	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain
3	26-10-2021	5.30pm-6.30pm	1Hr	2Xcell	2Xcell	Mrs Aruna

NAME OF TEACHER: Vartika Gupta

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO	DATE OF WEB	TIME OF WEBIN	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	6.10.2021	4PM - 5PM	1 Hr	Cyber Security and Ethics	COE-Prayagraj	Mr. Jay Prakash Singh
2	7.10.2021	3PM - 4PM	1 Hr	Content and Time Management	COE-East Delhi	Dr. Bhavana Chibber
3	28.10.2021	1:30PM - 5:30 PM	1Hr	AWS-Young Builders Challenge	CBSE	Amit Nevatia
4	26.10.2021	5.30 PM-6.30 PN	1Hr	2Xcell	2Xcell	Mrs Aruna
5		COE	2 hrs			
6		CBSE	1 Hr			
7		Others	1 Hr			
8		Total	3 Hrs			

NAME (AME OF TEACHER: Mrs. Reshmi R Nair										
SUBJE	CT: MATHE	MATICS		SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6						
SR. NO.	DATE OF WEB	TIME OF WEBIN			CATEGORY	NAME OF SPEAKER					
1	14-10-2021	3 pm - 4 pm	1 Hr	Digital career counseling platform - E Mango	OTHERS	Ms. Anupama Malik & Ms. Renu					
2	14-10-2021	4 pm - 5 pm	1 Hr	Gamification in Learning	COE-Delhi East	Ms. Mona Sharma					
3	16-10-2021	11 - 12 Noon	1 Hr	Focussing on Competency Based Education	COE - Thiruvananyhapuram	Mr. Dinesh Babu					
4	20-10-2021	12:30 pm - 1:30 p	1 Hr	Essential Components of Lesson Plan	COE-Delhi East	Mr Madan Sawhneyy					
5	26-10-2021	5:30p.m - 6:30p.r	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna					
6	10-10-2021	4pm - 5p.m	1 Hr	Ekalavya 3030 - Mensuration	CBSE-IIT Gandhinagar	Prof. Manish Jain					
		COE	3 Hrs								
		CBSE	1 Hrs								
		OTHERS	2 Hrs								
		TOTAL	6 Hrs								

SUBJECT:	SOCIAL SCIENC	<u> </u>	SECTION:	Secondary NO. OF WEBINARS A	TITENDED:	
SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.10.21	3.30 to 5.00pm	1 hr 30 mins	Series on Competency Based Question Development-	CBSE	Ms. Vinita Rekhi, Ms Mahashweta
2	22.10.21	3.00pm to 5.00pm	2 hrs	Defining the Goals for Learning, Keeping the End in	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
3	22.10.2010	10.30 am to 11.30am	1hr	Pedagogy planning	CBSE	Ms.Nirupama
4	28.10.21	3Pm to 4pm	1hr	Integration of Arts and Culture in teaching learning	CBSE	Mr. Vasudevan Natrajan
		Total Hrs	5 hr.30mins			
NAME OF 1	TEACHER :LEEMA	POOJARI				

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

NAME OF TEACHER: RAJSHREE DASH

OATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
05.10.21	5.00pm to 6.00pm	1hr	Constructivism	COE -Noida	Ms Ekta Bajpai
06.10.21	3.00pm to 4.00pm	1hr	21st Century Skill	COE -Noida	Mr.Charles Clarance
07.10.21	3.30 to 5.00pm	1 Hr 30 Min	Series on Competency Based Question	CBSE	Ms. Vinita Rekhi, Ms
08.10.21	4.00pm-5.00pm	1hr	Essential Components of lesson plan	COE -Noida	Dr, Jagdish Sharma
17.10.21	3.00pm to 4.00pm	1hr	Protection of child rights	COE Chennai	V. Sudha Malini
			Defining the Goals for Learning, Keeping the		
22.10.21	3.00pm to 5.00pm	2hrs	End in Mind	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
26.10.21	3.00pm to 5.00pm	2hrs	Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
			Integration of Arts and Culture in teaching learning practices conducted in collaboration		
28.10.21	12.00Pm to 01pm	1hr	with Google.	CBSE	Mr.Vasudevan Natrajan
29.10.21	3.00pm to 5.00pm	2hrs	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
		12hrs 30 Min			
ACHER : SABA	SHEIKH				
ACHER : SAE					

SR. NO. DATE OF WEBIN TIME OF WEBINAR TOPIC CATEGORY NAME OF SPEAKER DURATION Series on Competency Based Question Development-CBSE 07.10.21 3.30 to 5.00pm 1 hr 30 mins Ms. Vinita Rekhi, Ms Mahashweta Defining the Goals for Learning, Keeping the End in 22.10.21 3.00pm to 5.00pm 2 hrs Mind CBSE Ms. Deepti Sawhney 3.00pm to 5.00pm 26.10.21 CBSE 3 2 hrs Planning to Assess the Learning Ms. Deepti Sawhney Integration of Arts and Culture in teaching learning 28.10.21 CBSE Mr. Vasudevan Natrajan 4 12.00Pm to 01pm 1hr practices conducted in collaboration with Google. 29.10.21 3.00pm to 5.00pm 2 hrs CBSE Ms. Deepti Sawhney 5 Assessment Strategies 8 hrs 30 mins TOTAL HRS

NAME OF TEACHER: SWATI NAIDU
SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Series on Competency Based Question Development-		
1	07.10.21	3.30 to 5.00pm	1 hr 30 mins	Social science	CBSE	Ms. Vinita Rekhi, Ms Mahashweta
				Defining the Goals for Learning, Keeping the End in		
2	22.10.21	3.00pm to 5.00pm	2 hrs	Mind	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
3	26.10.21	3.00pm to 5.00pm	2 hrs	Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
				Integration of Arts and Culture in teaching learning		
4	28.10.21	12.00Pm to 01pm	1hr	practices conducted in collaboration with Google.	CBSE	Mr. Vasudevan Natrajan
5	29.10.21	3.00pm to 5.00pm	2 hrs	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
			8 HRS 30 MIN			

NAME OF TEACHER: SADAF KHAN

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Addressing Challenges in Post COVID		
1	05-10-2021	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Schooling	CBSE CHENNAI	Karpagam Arasappan
2	12-10-2021	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Addressing Socio-Emotional Needs of Students	CBSE NOIDA	Mrs. Monica Chawla
3	22-10-2021	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Decision Making Skills in Adolescents	CBSE NOIDA	Ms Smita Mishra
4	22-10-2021	2.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Teaching Strategies in Social Science (Secondary Level)	CBSE Delhi E	Ms. Asha Sharma
5	22.10.21	3 pm to 5 pm	2 hrs	Defining the Goals for Learning, Keeping the End in Mind	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
6	26.10.21	3 pm to 5 pm	2 hrs	Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
7	29.10.21	3 pm to 5 pm	2 hrs	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
8	26-10-2021	5:30 p.m - 6:30 p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna
			Total 11 Hr.			

NAME OF TEACHER: RUPALI RAIKAR

Total Hrs. 15

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Webinar Series On Competency Based Question		Dr Sweta Singh, Ms. Hemlatha
1	05.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Development - Science	CBSE	srinivasan, ms.Gayatri vaidya
				Series on Competency Based Question Development-		
2	07.10.21	3.30 to 5.00pm	1 hr 30 mins	Social science	CBSE	Ms. Vinita Rekhi, Ms Mahashweta
3	11.10.2021	5 p.m 6p.m.	1 Hr.	Blooms Taxanomy and its application	COE Noida	Ms. Sharbari
4	12.10.2021	2 p.m3 p.m.	1 Hr.	Digital Learning and Management	COE-Dehradun	Gurpreet Kaur
5	13.10.2021	2 p.m3 p.m.	1 Hr.	Understanding Multiple Intelligence	COE Noida	Monica Chawla
6	14.10.2021	4 pm to 5 pm	1 hr	Expariential learning in Practice	COE- Dehradun	Muneera Siddiqui
7	20-10-2021	4 p.m5 p.m.	1 Hr.	Constructivism	COE-Dehradun	B K Singh
				Defining the Goals for Learning, Keeping the End in		
8	22.10.21	3 pm to 5 pm	2 hrs	Mind	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
9	26.10.21	3 pm to 5 pm	2 hrs	Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
10	29.10.21	3 pm to 5 pm	2 hrs	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
11	26-10-2021	5:30 p.m - 6:30 p.m	1 Hr	2xcell	2excell	Mrs. Aruna

NAME OF TEACHER: SUNEITA YADAV SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	13.10.2021	4.00pm to 5.00pm	1 hr	Focusing on Comprtency based Education	COE- Dehradun	
2	21.10.2021	4.00pm to 5.00pm	1 hr	Expariential learning in Practice	COE- Dehradun	Muneera Siddiqui
						R.P Singh, Anand, Amit N, Sakshi
3	28.10.2021	4.30pm to 5.30pm	1hr 30min	AWS Young builders Challenge	CBSE	Malhotra
4 29	29.10.2021	3.00pm to 5.00pm	2 hrs	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepty Sawhney
		total- CBSE	5 hrs. 30min			
AME OF T	EACHER: ANSHU	J SINGH				

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE

SECTION: Secondary

NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Webinar Series On Competency Based Question		Dr Sweta Singh, Ms. Hemlatha
1	05.10.2021	3.30 PM -5.00 PM	1 Hr 30 Min	Development - Science	CBSE	srinivasan, ms.Gayatri vaidya
				Series on Competency Based Question Development-		
2	07.10.21	3.30 to 5.00pm	1 hr 30 mins	Social science	CBSE	Ms. Vinita Rekhi, Ms Mahashweta
3	26.10.21	3.00pm to 5.00pm	2 hrs	Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
						R.P Singh, Anand, Amit N,
4	28.10.2021	4.30pm to 5.30pm	1hr 30min	AWS Young builders Challenge	CBSE	Sakshi Malhotra
5	29.10.21	3 pm to 5 pm	2 hrs	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
		Total - CBSE	7 hr 30 min			

NAME OF TEACHER : MEENAL SUDEESH

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE

SECTION: Secondary

NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	22.10.21	3.00pm to 4.00pm	1 hrs	Constructivism	COE -Noida	Mr Charles Clarance
				Defining the Goals for Learning, Keeping the End in		
2	22.10.21	9.30 pm to 11.30 pm	2 hrs	Mind	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
3	25.10.21	3.00pm to 4.00pm	1 hrs	21 st Century Skills	COE -Noida	
4	26.10.21	3.00pm to 5.00pm	2 hrs	Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
				Integration of Arts and Culture in teaching learning		
5	28.10.21	12.00Pm to 01pm	1hr	practices conducted in collaboration with Google.	CBSE	Mr. Vasudevan Natrajan
6	29.10.21	3.00pm to 5.00pm	2 hrs	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
		Total	9 Hrs			

NAME OF TEACHER : ASMITA KHARDIKAR

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC		NAME OF SPEAKER
1	22.10.21	3.00pm to 4.00pm	1 hrs	Constructivism	COE -Noida	Mr Charles Clarance
				Defining the Goals for Learning, Keeping the End in		
2	22.10.21	9.30 pm to 11.30 pm	2 hrs	Mind	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
3	25.10.21	3.00pm to 4.00pm	1 hrs	21 st Century Skills	COE -Noida	
4	26.10.21	3.00pm to 5.00pm	2 hrs	Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
				Integration of Arts and Culture in teaching learning		
5	28.10.21	12.00Pm to 01pm	1hr	practices conducted in collaboration with Google.	CBSE	Mr. Vasudevan Natrajan
6	29.10.21	3.00pm to 5.00pm	2 hrs	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
		Total	9 Hrs			

NAME OF TEACHER : Nivedita Naik			
SUBJECT: COMPUTER	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :	

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09-10-2021	3.00 pm to 8.00 pm	5 hrs	Intellectual Property - Innovative Ambassdors	CBSE	
2	26-10-2021	5.30 pm to 6.15 pm	45 mins	2xcell - Class teachers solutions	others	
3						
4		Total	5hrs 45 mins			

NAME OF TEACHER : Sneha Deshapnde
SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	23-10-2021	1.00 pm to 2.00 pm	1 hr	Level)	Bhubaneswar	Ms. Kanika Vig
2	28-10-2021	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Gamification in Learning	CBSE COE DELHI EAST .	Mrs Sapna Sankhla
3	28-10-2021	4.30 pm to 5.30 pm	1 hr	webinar	CBSE	Nivatiya,Mr.Saha
8						
9						
10		Total	3 Hr			

NAME OF TEACHER : Rupa Venkatraman
SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	26-10-2021	5.30pm-6.30pm	1 hr	2Xcell	2Xcell	Mrs Aruna
2	27-10-2021	3.00 pm to 4.00 pm	1 hr	Fostering Crital and Creative Literacy	CBSE COE BHOPAL	Ms. Lizarani Das
7		CBSE	1 hr			
8		other	1 hr			
9		Total	2 hrs			
10						

NAME OF TEACHER: NEELIMA DANDEKAR
SUBJECT: COMPUTER SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 2

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	26-10-2021	5.30pm to 6.30pm	1 hr	2Xcell	2Xcell	Mrs Aruna
2	31-10-2021	1pm to 3 pm	2 hr	Holistic Assessment	CBSE	Study material and webinar
3						
7						
8		CBSE	2 hr			
9		other	1 hr			
10		Total	3 hrs			

NAME OF TEACHER : Dhanashri A
SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	5.10.2021	4:00 pm - 5:00 pm	1 hr	Digital Learning and Management	COE Noida	Mrs.Neeru Mittal
2	14-10-2021	4 pm - 5 pm	1 hr	Gamification in Learning	COE-Delhi East	Ms. Mona Sharma
3	26-10-2021	5.30pm to 6.30pm	1 hr	2Xcell	2Xcell	Mrs Aruna
8		CBSE	2 hr			
9		other	1 hr			
10		Total	3 hrs			

_	FEACHER : AMRIT. : ART & CRAFT	A POTDAR	SECTION: Sec	condary NO. OF WEBINARS AT	TENDED: 2	
SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.10.2021	3.00 PM TO 4.00 PM	1 HR	PROMOTING MENTAL HEALTH	COE	ARUNA SIVRAJ
2	11-10-2021	4.00 PM TO 6.00 PM	2 HRS	ENVIRONMENTAL EDUCATION IN PRACTICE	COE	PANKAJ MUNJAL
3	14-10-2021	3.00 PM to 4.00 PM	1 HR	EDUCATION MANAGEMENT ON THE GO	OTHER	MS.RENU, MS.ANUPAMA
10			4 HRS			

NAME OF TEACHER	:	
-----------------	---	--

SUBJECT: ART & CRAFT SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	12-10-21	10am to 11am	one hour	promoting mental health	cbse	ms. aditi basu roy noida

NAME O	NAME OF TEACHER : NITIN WAGHMARE									
SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION		SE	CTION: Secondary NO	. OF WEBINARS ATTENDED :						
SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC		CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	13-10-2021	3PM TO 4 PM	1 HOUR	Education management on go with DAV	Thane	others				
2	24-10-2021	11 AM to 1 PM	2 HOURS	10 CBSE DAV Seminar/JEE NEET & 10	Boards Simplified	others	Akhil Tewari/Dr. Parita Kanabar			
			<u> </u>		<u>.</u>					

NAME OF TEACHER : sunita nikam gunde
SUBJECT : PHYSICAL EDUCATION SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	24 octber	4 to 5	1hr	JEE AND NEET		1 akhil tiwari
2						2 perita kanaber

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE **SESSION: 2021 - 2022** WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (OCTOBER) NAME OF TEACHER: Archana Tiwari (Co-Ordinator) **SUBJECT:** Observation, **SECTION: PRE-PRIMARY** NO. OF WEBINARS ATTENDED: 03 SR. **DATE OF DURATION | TOPIC** NO. **WEBINAR** TIME OF WEBINAR **CATEGORY** NAME OF SPEAKER 04:30 pm to 05:30 pm 1Hr 12.10.2021 **Communication Skills** Ms Gunjan and Ms Harshita Inhouse 03:00 pm to 04:00 pm 1Hr 29.10.2021 Teaching & Learning Style CBSE (COE Chennai) Ms. Rashmi Singh 26.10.2021 5:30 pm to 06:30 pm 1Hr 2xcel Training Ms.Aruna Ms.Gunjan Ajmani & Ms Harshita k 00:00 am to 00:00 pm 27,10,2021 1 Hr Session for drafting Circular In-house Ms .Simmi kalsi Total Hours --- 4HRS NAME OF TEACHER: Anita Madhav SUBJECT: All CTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: SR. DATE OF NO. WEBINAR TIME OF WEBINAR DURATION TOPIC **CATEGORY** NAME OF SPEAKER 00.10.2021 1 00:00 am to 00:00 pm 1 Hr 00.10.2021 00:00 am to 00:00 pm 1 Hr Total Hours ---NAME OF TEACHER: Sharmistha Panja SUBJECT: All SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:4 DATE OF SR. DURATION TOPIC NO. WEBINAR TIME OF WEBINAR **CATEGORY** NAME OF SPEAKER 00.10.2021 00:00 am to 00:00 pm 1 Hr 1 00:00 am to 00:00 pm 00.10.2021 1 Hr 00:00 am to 00:00 pm 00.10.2021 1 Hr

Total Hours ---

NAME OF TEACHER: Sheetal Dhulekar

GVID VE	CLIDATE CIT. CIT. CIT. CIT. CIT. CIT. CIT. CIT.								
SUBJE	CT: SEC	ΓΙΟΝ: PRE-PRIMARY		NO. OF WEBINARS	ATTENDED : 2	T			
SR.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	05.10.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Life Skills	CBSE	Dr.Ambika Prasad			
2	14.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Essential Components of le	CBSE	Ms.Smita Mishra			
Total	Total Hours 2HRS								
NAME	OF TEACHE	R: Smita Bhagat							
SUBJE	CT: SECTI	ION: PRE-PRIMARY		NO. OF WEBINARS A	TTENDED :2				
SR.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	18.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	21st century skills	CBSE	Mrs. Shouli Ghosh			
Total	Hours '	1HR							
NAME	OF TEACHE	R: Vinita Dudia							
SUBJE	CT: SEC	CTION: PRE-PRIMARY	,	NO. OF WEBINARS	ATTENDED:	_			
SR.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
3	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
4	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
Total	Hours								
NAME	OF TEACHE	R: Anamika Banerjee							
SUBJE	CT:	SECTION: PRE-PRIM	ARY	NO. OF WEBINARS AT	TENDED: 3				
SK.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR		TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
2	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
	Hours								
		R: Suhas Damodar							
SUBJE	CT: SE	CCTION: PRE-PRIMAR	Y	NO. OF WEBINAR	S ATTENDED :				

SR.	DATE OF									
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR		TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr							
lotai	Total Hours									
NAME	OF TEACHE	R : Prema Narayanaswam	y							
SUBJE	CT: SI	ECTION: PRE-PRIMAR	RY	NO. OF WEBINA	RS ATTENDED : 8					
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman				
2	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Nilima Dandekar				
3	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Shashi Mishra				
4	12.10.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita				

Communication Skills

Computer training

21st Centrury Skills

Addressing Socio-Emotional | CBSE

In house

In house

CBSE

Ms. Gunjan and Ms. Harshita

Rupa Venkatraman

Geetanjali Kumar

Kamaljeet Yadav

Total Hours --- 7HRS

30.10.2021

23.10.2021

07.10.2021

18.10.2021

5

NAME OF TEACHER: PRITI DESHMUKH

04:30 am to 05:30 pm

11:00am to 12:00noon

16:15 pm to 17:15 pm

15:00 am to 16:00 pm

SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY NO . OF WEBINARS ATTENDED:09

1 Hr

1 Hr

1 Hr

1 Hr

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman
	02.10.2021	11.00 um to 12.00 pm	1111	computer training	III House	Tupu vemuerumun
2	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Nilima Dandekar
3	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Shashi Mishra
4	12.10.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
5	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
6	23.10.2021	11:00am to 12:00noon	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman
8	30.10.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
8	25.10.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Focusing on competancy based of	CBSE	Anilkumar Patnaik
9	25.10.2021	05:00 am to 06:00 pm	1 Hr	Effective communication skill	CBSE	Vibha Khosla
Total	Hours 8					

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (OCTOBER)

NAME OF TEACHER: Bharathi Rao

SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:4

SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman
2	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Nilima Dandekar
3	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Shashi Mishra
4	12.10.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
5	22.10.2021	03:00 am to 05:00 pm	2 Hr	Defining the goals for learning, keeping	CBSE	Ms. Deepti Sawney
6	25.10.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Practising blended learning	CBSE	Ms. Aishwarya Taneja
7	09.10.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Ms. Kanika Vig
8	30.10.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita

Total Hours --- 9Hrs

NAME OF TEACHER: Lalitha R Iyer

SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman
2	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Nilima Dandekar
3	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Shashi Mishra
4	12.10.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
5	30.10.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
6	23.10.2021	11:00am to 12:00noon	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman
7	07.10.2021	16:15 pm to 17:15 pm	1 Hr	Addressing Socio-Emotional Needs of St	CBSE	Geetanjali Kumar
8	18.10.2021	15:00 am to 16:00 pm	1 Hr	21st Centrury Skills	CBSE	Kamaljeet Yadav

Total Hours --- 8 Hrs

NAME OF TEACHER: Madhumita Bhattacharya

SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

SR.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	07.10.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Content and time management	CBSE	Irfan			
2	21.10.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Experimental learning Practice	CBSE	Kabita Sharma			
Tota	Total Hours 2HRS								

NAME OF THE ACTION AS CO
NAME OF TEACHER: Meena Sharma

SUBJECT:		SECTI	ON: PRE-I	PRIMARY	Y NO. OF WEBINARS ATTEN		

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.10.2021	11:00am to 12:00noon	1 Hr	Computer training	In house	Ms. Rupa Venkatraman
2	09.10.2021	11:00am to 12:00noon	1 Hr	Computer training	ln house	Ms.Nilima D
3	12.10.2021	04:30pm to 05:30pm	1 Hr	Communication Skill	In house	Ms.Harshita Kansara and Ms.Gunjan
4	16.10.2021	11:00am to 12:00noon	1 Hr	Computer training	In-house	Ms.Shashi Mishra
5	23.10.2021	11:00am to 12:00noon	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman
6	28.10.2021	03:00pm to 04:00pm	1 Hr	practicing Blending Learning	CBSE (unpaid)	Ms.Chitralekha Ramachandra
7	26.10.2021	03:00pm to 05:00pm	2 Hr	Planning to assess the learning	CBSE (you tube)	Ms.Deepti Sawney
8	30.10.2021	04:30pm to 5:30pm	1 Hr	Communication Skill	In-house	Ms.Harshita Kansara and Ms.Gunjan

Total Hour...9HRS

NAME OF TEACHER: Nilima Patil

SUBJECT: SECTION: 1	PRE- PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8
---------------------	--------------	-----------------------------

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman
2	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Nilima Dandekar
3	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Shashi Mishra
4	12.10.2021	04:30 pm to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
5	18.10.2021	02.30 pm to 03.30 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Ms.Meera Kohli
6	20.10.2021	02.00 pm to 03.00pm	1 Hr	Promonting Mental Health	CBSE	Dhananjay Pal
7	23.10.2021	11:00am to 12:00noon	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman
8	30.10.2021	04:30 pm to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita

Total Hours ---9

SUBJ	JECT :	SECTI	ON: PRE-PRIMARY	NO. OI	NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8		

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman
2	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Nilima Dandekar
3	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer training	In house	Shashi Mishra
4	12.10.2021	04:30 pm to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
5	18.10.2021	02.30 pm to 03.30 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Ms.Meera Kohli
6	20.10.2021	02.00 pm to 03.00pm	1 Hr	Promonting Mental Health	CBSE	Dhananjay Pal
7	23.10.2021	11:00am to 12:00noon	1 Hr	Computer training	In house	Rupa Venkatraman
8	30.10.2021	04:30 pm to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita

Total Hours --- 8HRS

NAME OF TEACHER: Vaishali Mahamunkar

SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

ſ	SR.	DATE OF					
	NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	1	05.10.2021	02:00 am to 03:00 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practice	Cbse - Delhi	Ms. Taniya Joshi
	2	22.10.2021	02:00 am to 03:00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	Cbse - Delhi	Mr. Anil Kumar Patnaik
	3	12.10.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
	4	30.10.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Communication Skills	In house	Ms. Gunjan and Ms. Harshita

Total Hours --- 4

SUB.	SUBJECT: Mother Teacher PRITI DESHMUKH SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:3								
SR.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
2	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
3	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
3	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						
4	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						

Total Hours ---

SUBJECT: Mother Teacher - VineetaSrivastava SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

~	0202017 1700001 1000001 1000001 02011017 1702 1702									
2	SR.	DATE OF								
N	NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
	1	11.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Values Education and its significance	COE	Ms Guneet Ohri			
	2	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman			

3	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
4	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse	
5	23.10.2021	10:00 am to 11:00 pm	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
6	16.10.2021	10:00 am to 11:00 pm	1 Hr	Blooms Taxonomy and itsApplication	CBSE	

Total Hours --- 6HRS

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (OCTOBER)

NAME OF TEACHER: SUNITA SHARMA

SUBJECT: ENGLISH, MATHS & EVS SECTION: PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

					-	-
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	торіс	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Competency based education	CBSE	Arindham Roy Choudhary
2	09.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Importance of Personal Hygiene and Nutrition	CBSE	Sudha Malini
3	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Venkatraman
4	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
5	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 1: Defining the Goals for Learning, Keeping the End in Mind	CBSE	Ms. Bani Dhanwan, Ms. Deepti Sawhney
6	26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 2: Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
7	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty	CBSE	
8	26.10.2021	03:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Planning to assess the learning	CBSE	
9	29.10.2021	03:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Assessment Strategies	CBSE	
10	28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Integration of Arts nd Culture in teaching learning practices conducted in collaboration with Google	CBSE	Mr. Simon Rain, Mr. Vasudevan N.

Total Hours --- 12 Hrs

NAME OF TEACHER: REGINA N.

SUBJECT : ENGLISH, MATHS & EVS			SECTION:	PRIMARY NO. OF WEBINA	RS ATTENDE	D:5
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Holistic Assessment Webinar 1: Defining the		Ms. Bani Dhanwan,
1	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Goals for Learning, Keeping the End in Mind	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
2	25.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Addressing Challenges in Post COVID Schooling	CBSE	Ms. Swapna Nair
3	26.10.2021	02:00 pm to 03:00 pm		Story telling in Classroom	CBSE	Ms. Jyothy Ramachandran
4	26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 2: Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
5	29.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm		Holistic Assessment Webinar 3: Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney

Total Hours --- 8 Hrs

NAME OF TEACHER: LESSY N.

SUBJ	UBJECT : ENGLISH,MATHS & EVS SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 10									
SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
					Inhouse					
1	02.10.2021	11.00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	training	Ms. Rupa V.				
						Ms. Ruchi Sengar,				
			1 Hr 30	Competency Based Question Development -		Dr. Praggya M				
2	08.10.2021	03:30 pm to 05:00 pm	Mins	English	CBSE	Singh, Bindu Balan				
					Inhouse					
3	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	training	Ms. Neelima D				
4	14.10.2021	05:30 pm to 06:30 pm	1 Hr	Socio-Emotional Needs of Students	CBSE	Ms.Gunjan Tomar				
					Inhouse					
5	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	training	Ms. Sashi M				
6	20.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Constructivism	CBSE	Mr.B. K Singh				

				Holistic Assessment Webinar 1: Defining the		Ms. Bani Dhanwan,
7	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Goals for Learning, Keeping the End in Mind	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
				Holistic Assessment Webinar 2: Planning to		
8	26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Assess the Learning		Ms. Deepti Sawhney
				Integration of Arts nd Culture in teaching		Mr. Simon Rain, Mr.
				learning practices conducted in collaboration		Vasudevan
9	28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	with Google	CBSE	Natarajan
				Holistic Assessment Webinar 3: Assessment		
10	29.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney

Total Hours --- 13 hrs 30 Mins

NAME OF TEACHER: SUNEETA M.

DATE OF					
WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
07.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE	Dr. Jagdish Sharma
08.10.2021	03:30 pm to 05:00 pm	1 Hr 30 Mins	Competency Based Question Development - Social Science	CBSE	Priyanka Vasudevan, Ramdeep Kaur
	• •		Experiential Learning in Practice	CBSE	Ms. Gurmeet Kaur
22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	e, 1 e	CBSE	Ms. Bani Dhanwan Ms. Deepti Sawhne
26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	S	CBSE	Ms. Deepti Sawhne
28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Integration of Arts nd Culture in teaching learning practices conducted in collaboration with Google	CBSE	Mr. Simon Rain, M Vasudevan Natarajan
29.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 3: Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhne
)	28.10.2021 22.10.2021 26.10.2021 28.10.2021 29.10.2021	08.10.2021 03:30 pm to 05:00 pm 01.10.2021 04:00 pm to 05:00 pm 02.10.2021 03:00 pm to 05:00 pm 06.10.2021 03:00 pm to 05:00 pm 08.10.2021 05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Mins 21.10.2021 03:30 pm to 05:00 pm 1 Hr 22.10.2021 03:00 pm to 05:00 pm 2 Hr 26.10.2021 03:00 pm to 05:00 pm 2 Hr 28.10.2021 05:00 pm to 06:00 pm 1 Hr 29.10.2021 05:00 pm to 07:00 pm 2 Hr	1 Hr 30 Competency Based Question Development - Social Science 1.10.2021 03:30 pm to 05:00 pm 1 Hr Experiential Learning in Practice Holistic Assessment Webinar 1: Defining the Goals for Learning, Keeping the End in Mind Holistic Assessment Webinar 2: Planning to Assess the Learning 1.10.2021 03:00 pm to 05:00 pm 2 Hr Assess the Learning 1.10.2021 03:00 pm to 05:00 pm 1 Hr With Google 1.10.2021 05:00 pm to 06:00 pm 2 Hr Strategies	1 Hr 30

NAM	NAME OF TEACHER: SAGARIKA M.									
SUB	IECT : ENGL	ISH, MATHS & EVS	SECTION	: PRIMARY NO. OF WEBIN	ARS ATTENDI	ED:3				
SK.	DATE OF									
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	торіс	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
						Ms Rupa				
	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Venkatraman				
						Mrs. Rekha				
1	05.10.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE	Pachauri				
			4 77 00			Priyanka				
	00 40 2024	0.00	1 Hr 30	Competency Based Question Development -	an an	Vasudevan,				
2		03:30 pm to 05:00 pm	Mins	Social Science	CBSE	Ramdeep Kaur				
3	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D				
	10 10 2021		4		an an	Mrs. Rekha				
4	18.10.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE	Pachauri				
						M D 'DI				
		0.00		Holistic Assessment Webinar 1: Defining the	an an	Ms. Bani Dhanwan,				
5	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	8° 1 8	CBSE	Ms. Deepti Sawhney				
_	0640004	02.00		Holistic Assessment Webinar 2: Planning to	GD GE					
6	26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney				
				Integration of Arts nd Culture in teaching		Mr. Simon Rain, Mr.				
l _	20 40 2024	0 7 00 4 06 00	4 ***	learning practices conducted in collaboration	GD GE	Vasudevan				
7	28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	with Google	CBSE	Natarajan				
	20 10 2021	0.5.00	2.11	Holistic Assessment Webinar 3: Assessment	CDCE	M D dG I				
8	29.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	2 Hr	Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney				
Tota	al Hours	- 12 Hrs 30 Mins								
NAM	IE OF TEACI	HER:RADHIKA M.								
SUB	JECT : Englis	h, Maths, EVS.	ECTION : PR	IMARY NO. OF WEBINARS ATT	ENDED: 10					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	торіс	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	02 10 2021	11.00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse training	Ms. Rupa V.				
	V#+1V+#V#1	11.00 am to 12.00 pm	1 111	CDC OI MACCI	u anning	TID. Kupu V.				

		10.00			an an	Mr. Arindam Roy
2		10:00 am to 11:00 pm	1 Hr	Focusing on Competency Based Education	CBSE	Choudhury
3	03.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Joyful Mathematics	CBSE	Ms. Anuradha D
						Sh. AL Hilal Ahmed,
						Sh. Subhash Chand
			1 Hr 30			Garg, Sh. Rahul
4	06.10.2021	03:30 pm to 05:00 pm	Mins	Competency based question webinar - Maths	CBSE	Sofat
					Inhouse	
5	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	training	Ms. Neelima D
		_			Inhouse	
6	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	training	Ms. Sashi M
		•				
				Holistic Assessment Webinar 1: Defining the		Ms. Bani Dhanwan,
7	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Goals for Learning, Keeping the End in Mind	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
		1 1		Holistic Assessment Webinar 2: Planning to		1 0
8	26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
				Integration of Arts nd Culture in teaching		Mr. Simon Rain, Mr.
				learning practices conducted in collaboration		Vasudevan
9	28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	with Google	CBSE	Natarajan
		_		Holistic Assessment Webinar 3: Assessment		Ü
10	29.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	2 Hr	Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
Tota	l Hours 1	3 Hrs 30 Mins				
NAM	E OF TEAC	HER: MONIKA D.				
SUB J	JECT : ENGL	ISH, MATHS, EVS	SECTIO	N : PRIMARY NO. OF WEBINARS	ATTENDED:	9
SK.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
					Inhouse	
1	02.10.2021	11.00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	training	Ms. Rupa V.
						Mrs. Vamsheepriya
2	03.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Digital learning and management	CBSE	Amar
2	02 10 2021	12.00 4- 01.00	1 11	Funkasia Malilia and kanda da atau	CDCE	Mr. A.N. C.
3	03.10.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Embracing Multilingualism in classroom	CBSE	Ms. A.N. Suryavathy
4	08.10.2021	03:30 pm to 05:00 pm	Mins	Competency based question webinar - English	CBSE	Dr. Praggya M

5	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse training	Ms. Neelima D
7	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 1: Defining the Goals for Learning, Keeping the End in Mind	CBSE	Ms. Bani Dhanwan, Ms. Deepti Sawhney
8	26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr		CBSE	Ms. Deepti Sawhney
9	28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Integration of Arts nd Culture in teaching learning practices conducted in collaboration with Google	CBSE	Mr. Simon Rain, Mr. Vasudevan Natarajan
10		05:00 pm to 07:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 3: Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney

NAME OF TEACHER: VIJAYA SINGH

SUB.	JECT : ENGL	ISH,MATHS &EVS	SECTION : PRIMARY NO. OF W		BINARS ATTENDED :08	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.10.2021	03:30 pm to 05:00 pm	2 Hrs. 30 min	Competnecy Based Question Development	CBSE	Ms. Ramandeep Kaur Ms. Vinita Rilkhi Ms. Priyanka Vasudevan,
2	21.10.2021	01:35 pm to 02:00 pm	1 Hrs. 35 min	Security Digital Space	My Govt Quiz	
3	22.10,2021	03:05 pm to 05:00 pm		Defining the Goals for learning.Keeping the end in Mind	CBSE	Dr. Saha, Ms. Deepti Sawhney
4	23.10.2021	11:00 am to 01:45 pm	2 Hrs 45 min	Orientation for DIET Faculty	NAS	Dr.Shashikant Shinde Dr. Arun Sangolkar DET
5	25.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Item Writing- Multiple Choice Questions	Thiruvanantha puram	Ms. Latha S

6	26.10.2021	03:05 pm to 05:00 pm	2 Hrs	Planning to Access the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
7	28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm			m collaboration with Google	Mr.Sanjay Shrivastav
8	29.10.2021	03:05pm to 05.:00pm	2 Hrs	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney

Total Hours --- 14 Hrs 50 min

NAME OF TEACHER: SUJATA BHOSLE

SUBJECT: ENGLISH, MATHS & EVS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 11

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	торіс	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Joyful Mathematics	CBSE	Anuradha.D -Chennai
2	08.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Item writing Multiple choice questions	CBSE CoE Noida	
3	07.10.2021	03:30 pm to 05:00 pm	1 Hr	Competancy based question development	CBSE	Priyanka Vasudevan, Ramdeep Kaur
4	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
5	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
6	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman

7	22.10.2021	03:00 am to 05:00 pm	2 Hr	Defining the Goals for learning	CBSE	Ms Bani Dhawan, Dr. Saha
8	23.10.2021	10:00 am to 11:00 pm	1 Hr	Excel, Youtube video		
9	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty	CBSE	
10	26.10.2021	03:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Planning to assess the learning	CBSE	
11	29.10.2021	03:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Assessment Strategies		

Total Hours --- 12 Hrs

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (OCTOBER)

NAME OF TEACHER: PADMAJA VASUDEVAN

SUBJECT: English, Maths, EVS, GK, ME SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 9

	, , ,	1	1	1		T
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TODIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEDINAK	TIME OF WEBINAR	DUKATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Values Education and its significance	COE	Ms Guneet Ohri
2	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
3	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
4	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse	
						Ms Bani Dhawan, Dr.
5	22.10.2021	03:00pm to 05:00 pm	2 Hr	Defining the Goals for learning	CBSE	Saha
6	23.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
7	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty		
8	26.10.2021	00:00 am to0:00pm	1 Hr	Planning to assess the learning	CBSE	
9	29.10.2021	00:00 am to0:00pm	1 Hr	Assessment Strategies	CBSE	

Total Hours --- 10 hrs.

NAME OF TEACHER: MANISHA K.

SUBJECT: English, Maths, EVS, GK, ME SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	торіс	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Importance Of Gratitude	COE	Ms Shikha Singh
2	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
3	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
4	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse	
5	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Defining the Goals for learning	CBSE	Ms Bani Dhawan, Dr.
6	23.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
7	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty		
8	00.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Working with Learning Disabilities	COE	Rekha Pachuri
9	26.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Planning to assess the learning	CBSE	
10	29.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Assessment Strategies	CBSE	
Total	Hours '	11				

NAME OF TEACHER: MANISHA N.

SUBJE	CT: English,	, Maths, EVS, Gk, ME S	ECTION: P	PRIMARY NO. OF WEBI	NARS ATTEND	ED: 10
SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEBINAR	TIME OF WEDINAR	DUKATION		CATEGORY	
1	11.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Importance Of Gratitude	COE	Ms Shikha Singh
2	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa V
3	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
4	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse	
5	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Defining the Goals for learning	CBSE	Saha
6	23.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
7	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty		
8	00.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Working with Learning Disabilities	COE	Rekha Pachuri
9	26.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Planning to assess the learning	CBSE	
10	29.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Assessment Strategies	CBSE	

Total Hours --- 11 Hrs

NAME OF TEACHER: RADHIKA P.

SUBJEC	CT: Englis	sh, Maths, EVS, GK, ME	SECTION:	PRIMARY	NO. OF WE	BINARS ATTEN	IDED:7

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE	Dr. Jagdish Sharma
2	08.10.2021	03:30 pm to 05:00 pm		Competency Based Question Development - Social Science	CBSE	Priyanka Vasudevan, Ramdeep Kaur
3	21.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practice	CBSE	Ms. Gurmeet Kaur
4	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 1: Defining the Goals for Learning, Keeping the End in Mind	CBSE	Ms. Bani Dhanwan, Ms. Deepti Sawhney
5	26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 2: Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
6	28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Integration of Arts nd Culture in teaching learning practices conducted in collaboration with Google	CBSE	Mr. Simon Rain, Mr. Vasudevan Natarajan
7	29.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 3: Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney

Total Hours --- 10 Hrs 30 Mins

NAME OF TEACHER: GOPA SENGUPTA

SUBJECT : English, Maths, EVS, GK, ME			English, Maths, EVS, GK, N	IE	SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINA	ARS ATTENDED :9
S	R.	DATE OF					
N	O.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER

1	01.10.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Teaching Strategies in English (Secondary Level)	COE	Rajni Chatwal
2	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
3	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
4	00.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse	
5	00.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 1: Defining the Goals for Learning, Keeping the End in Mind	CBSE	Ms Bani Dhawan, Dr. Saha
6	00.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	
7	00.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 2: Planning to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
8	00.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Integration of Arts nd Culture in teaching learning practices conducted in collaboration with Google	CBSE	Mr. Simon Rain, Mr. Vasudevan Natarajan
9	00.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	2 Hr	Holistic Assessment Webinar 3: Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney

Total Hours --- 12 Hrs

NAME OF TEACHER: SANSKRITI K.

SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 05 SUBJECT: English, Maths, EVS, GK, ME DATE OF SR. DURATION TOPIC CATEGORY NAME OF SPEAKER NO. WEBINAR TIME OF WEBINAR Use of Excel Ms Rupa Venkatraman 11:00 am to 12:00 pm Inhouse 02.10.2021 1 Hr

2	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
		•				
3	12.10.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Working with Learning Disabilities	СОЕ	Joji Paul
4	14.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
5	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse	
6	23.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
7	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty		
8	26.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Planning to assess the learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
	20 10 2021	05:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
9	29.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Assessment Strategies	CDSE	Wis. Deepti Sawriney
10	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
Total	Hours '	10HRS.				
NAME	OF TEACHE	R: MRINAL KANDALGAON	NKAR			
SUBJE	CT: English,	Maths, EVS, GK, ME		SECTION: PRIMARY	NO. OF	WEBINARS ATTENDED : 9
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Values Education and its significance	COE	Ms Guneet Ohri

2	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman			
	02.10.2021	11.00 am to 12.00 pm	1 111	OSE OF EACET	Illiouse	Wis Kupa Venkati aman			
3	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D			
1	16 10 2021	11.00 am to 12.00 mm	1 11	Computer Training	Inhouse				
4	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	innouse				
						Ms Bani Dhawan, Dr.			
5	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Defining the Goals for learning	CBSE	Saha			
6	23.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman			
6	25.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, 1 outube video	Illiouse	Wis Kupa Venkati aman			
7	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty					
0	26 10 2021	05:00 pm to 07:00 pm	1 11	Dlawing to aggest the learning	CDCE				
8	26.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Planning to assess the learning	CBSE				
9	29.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Assessment Strategies	CBSE				
		•		Ü					
10	00.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr						

Total Hours --- 11HRS

NAME OF TEACHER: POORVA T.

SUBJE	SUBJECT: English, Evs, Maths, G.K, M.E			SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED: 09	
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	11.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Values Education and its significance	COE	Ms Guneet Ohri
2	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
3	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
4	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse	

			T		_	MIS Dam Dhawan, Dr.					
5	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Defining the Goals for learning	CBSE	Saha					
6	23.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman					
7	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty							
8	26.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Planning to assess the learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney					
9	29.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney					
Total	Hours	10 hrs									
	NAME OF TEACHER: ARPITA GHOSH										
SUBJE	CT: Englis	h, Maths, EVS, GK, ME	T	SECTION: PRIMARY	NO. OF	WEBINARS ATTENDED :7					
SR.	DATE OF										
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR		TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER					
1	07.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE	Dr. Jagdish Sharma					
				Competency Based Question Development -		Priyanka Vasudevan,					
2	08.10.2021	1 1		Social Science	CBSE	Ramdeep Kaur					
3	21.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practice	CBSE	Ms. Gurmeet Kaur					
				Holistic Assessment Webinar 1: Defining the		Ms. Bani Dhanwan, Ms.					
4	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Goals for Learning, Keeping the End in Mind	CBSE	Deepti Sawhney					
_	26 10 2021	03.00 4.05.00	2.11	Holistic Assessment Webinar 2: Planning to	CDCE	Mr. David Carlana					
5	26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney					
				Integration of Arts nd Culture in teaching learning		Mr. Simon Rain, Mr.					
6	28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	practices conducted in collaboration with Google	CBSE	Vasudevan Natarajan					
				Holistic Assessment Webinar 3: Assessment	a= a=						
7	29.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	2 Hr	Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney					
Total	Hours	IO HIS 30 MIIIS									
NAME	OF TEACHE	R: GURPREET J.									
SUBJE	CT : English	, Maths, EVS, GK, ME	SECT	TON: PRIMARY NO. OF WEBIN	ARS ATTENDE	D : 11					
SK. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER					
1	08.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Pre-school Teaching Methodology	COE	Nishi Phogat					
				<u> </u>		Ŭ					
2	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman					
3	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D					
4	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse						
5	21.10.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Role of Theatre and Drama in classroom	COE	Liza Roy Mallik					
					~-~						

Defining the Goals for learning

CBSE

Ms Bani Dhawan, Dr. Saha

22.10.2021

03:00 pm to 05:00 pm

2 Hr

7	23.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman		
8	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty		•		
9	00.10.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Working with Learning Disabilities	COE	Rekha Pachuri		
10	26.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Planning to assess the learning	CBSE			
11	29.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Assessment Strategies	CBSE			
Total	Hours1	3 Hours						
NAME OF TEACHER: SWARNALATHA								
SUBJE	SUBJECT: English, Maths, EVS, ME, GK SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10							

SOBJE	SUBJECT: English, Maths, EVS, ME, GK			SECTION: PRIMARY		NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10	
SR.	DATE OF						
	_			monea			
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF THE SPEAKER	
1	02.11.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Promoting mental health	COE	Ms. Ira Vishwakarma	
2	08.11.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Story telling	COE	Ms. Anuradha Handa	
3	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman	
4	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D	
5	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse		
6	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Defining the Goals for learning	CBSE	Ms Bani Dhawan, Dr. Saha	
7	23.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman	
8	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty			
9	26.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Planning to assess the learning			
10	29.10.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Assessment Strategies			

Total Hours - 11 Hrs

NAME OF TEACHER: VAISHALI N.

SUBJE	SUBJECT : English, Maths, EVS, GK, ME		SECT	TON: PRIMARY NO. OF WEBIN	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 11		
SR.	DATE OF						
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman	
2	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D	
3	12.10.2021	02:00 am to 03:00 pm	1 Hr	Digital learning and Management	CBSE	Gurpreet Singh	

]	
4	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse	
				Holistic Assessment Wohinen 1. Defining the		
_	22 10 2021	02.00 4- 05.00	2.11	Holistic Assessment Webinar 1: Defining the	CDCE	Ma Bani Dhaman Du Gaba
5	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Goals for Learning, Keeping the End in Mind	CBSE	Ms Bani Dhawan, Dr. Saha
6	23.10.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Excel, Youtube video	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
7	23.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	NAS Orientation for DIET Faculty		
				Holistic Assessment Webinar 2: Planning to		
8	26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
9	28.10.2021	02:00 am to 03:00 pm	1 Hr	Socio Emotional Needs of students	CBSE	Shalini Swarup
				Integration of Arts nd Culture in teaching		
				learning practices conducted in collaboration		Mr. Simon Rain, Mr.
10	28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	with Google	CBSE	Vasudevan Natarajan
				Heliatic Aggregation Wohinen 2. Aggregation t		
				Holistic Assessment Webinar 3: Assessment		
11	29.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	2 Hr	Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
Tatal	Harris					
lotai	Hours			14 Hrs.		

NAME OF TEACHER: RINI M.

SUBJECT: English, Maths, EVS, GK, ME				SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED :10	
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE	Dr. Jagdish Sharma
				Competency Based Question Development -		Priyanka Vasudevan,
2	08.10.2021	03:30 pm to 05:00 pm	1 Hr 30 Mins	Social Science	CBSE	Ramdeep Kaur
3	21.10.2021	04:00 pm to 05:00 pm		•	CBSE	Ms. Gurmeet Kaur
				Holistic Assessment Webinar 1: Defining		
				the Goals for Learning, Keeping the End in		Ms. Bani Dhanwan, Ms.
4	22.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	Mind	CBSE	Deepti Sawhney

]			Holistic Assessment Webinar 2: Planning		
5	26.10.2021	03:00 pm to 05:00 pm	2 Hr	to Assess the Learning	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
				Integration of Arts nd Culture in teaching		
				learning practices conducted in		Mr. Simon Rain, Mr.
6	28.10.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	collaboration with Google	CBSE	Vasudevan Natarajan
				Holistic Assessment Webinar 3:		
7	29.10.2021	05:00 pm to 07:00 pm	2 Hr	Assessment Strategies	CBSE	Ms. Deepti Sawhney
8	02.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Rupa Venkatraman
9	09.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Use of Excel	Inhouse	Ms Neelima D
10	16.10.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Computer Training	Inhouse	

Total Hours --- 13 Hrs 30 Min