#### D.A.V. PUBLIC SCHOOL. THANE **SESSION: 2021 - 2022** WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (SEPTEMBER) NAME OF TEACHER: Archana Tiwari (Co-Ordinator) **SUBJECT:** Observation, **SECTION: PRE-PRIMARY** NO. OF WEBINARS ATTENDED: 03 DATE OF TIME OF SR. WEBINAR WEBINAR DURATION TOPIC **CATEGORY** NAME OF SPEAKER NO. 08.09.2021 03:00 pm to 04:00 pm **Blooms Texonomy** Ms .Jyotsna Grover 1 Hr CBSE ( COE NOIDA ) CBSE COE (Allahabad Prayag Ms . Rashmi Singh 2 18.09.2021 04:30 pm to 05:30 pm 1 Hr Pre school teaching Methodology 27.09.2021 06:00 pm to 06:40 pm 40mnts Communication Skills In-house ( DAV public school THarshita k Total Hours --- 2 hours and 40 mnts NAME OF TEACHER: Anita Madhav **SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY** NO. OF WEBINARS ATTENDED: 02 All DATE OF TIME OF WEBINAR DURATION TOPIC NO. WEBINAR **CATEGORY** NAME OF SPEAKER PRE TEACHING METHODOLOGY 1 15.09.2021 11:00 am to 12:00 pm 1 Hr **DELHI** MRS NAIR Ms. Gunjan and Ms. Harshita 27.09.2021 06:00 pm to 06:40 pm 40 min. Communication Skills IN HOUSE Total Hours --- 1 hour 40min NAME OF TEACHER: Sharmistha Panja SUBJECT: All SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:4 DATE OF TIME OF NO. WEBINAR WEBINAR DURATION TOPIC **CATEGORY** NAME OF SPEAKER Connecting & communicating with parents 06.09.2021 04:00 pm to 05:00 pm 1 Hr CBSE (free)CoE **Suneli Athley** 25.09.2021 02:00 pm to 03:00 pm 1 Hr Importance of gratitude CBSE (free)CoE Smita Mishra 3 03:00 pm to 04:00 pm 30.09.2021 1 Hr Health promoting school CBSE (free)CoE Shefali Arya 27.09.2021 06:00 pm to 06:40 pm 40mnts **Communication Skills** house ( DAV public school Tha Harshita k Total Hours --- 3 hours 40min NAME OF TEACHER: Sheetal Dhulekar

SUB	JECT:		SECTION :	PRE- PRIMARY N	IO. OF WEBINARS ATTEN	DED:				
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR		DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	07.09.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Value Education and its Significance	CBSE (free)CoE	Mr.Joginder Kumar				
2	08.09.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Practicing Blended Learning	CBSE (free)CoE	Ms.Bhavna Chibber				
	Total Hours2 hours									
NAN	ME OF TEAC	HER: Smita Bhagat								
SUB	JECT :		SECTION :	PRE- PRIMARY	O. OF WEBINARS ATTEN	DED :2				
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	27.09.2021	06:00 pm to 06:40 pm	40 min.	Communication Skills	IN HOUSE	Ms. Gunjan and Ms. Harshita				
2	04.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Communication Skills	IN HOUSE	Ms.Mini Rani & Ms.Vibha Singh				
	Total Hours1 hour and 40 mnts									
NAN	ME OF TEAC	HER: Vinita Dudia								
SUB	JECT:		SECTION :	PRE- PRIMARY N	O. OF WEBINARS ATTEN	DED:				
SR.	DATE OF	TIME OF								
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	27.09.2021	06:00 pm to 06:40 pm	40 min.	Communication Skills	IN HOUSE	Ms. Gunjan and Ms. Harshita				
2	04.09.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Communication Skills	IN HOUSE	Ms.Mini Rani & Ms.Vibha Singh				
3	00.09.2021	02:00 am to 04:00 pm	1 Hr	importance of Gratitude	CoE Noida					
4	27.09.21	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Story telling in classroom	CoE Noida					
	То	tal Hours 3 hours	and 40 mnts							
NAN	ME OF TEAC	HER: Anamika Bane	rjee							
	SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3									
SUB	JECT:	SI	ECTION: I	PRE- PRIMARY NO. OF WEI	BINARS ATTENDED: 3					

KIII I	18441124812								
SR.	DATE OF	TIME OF	DIID A TION	mont c	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	24.09.2021	1:00 pm to 2:00 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practice	CoE Noida	Mrs. Sneha Bansal			
2	30.09.2021	4:00 pm to 5:00 pm	1 Hr	Connecting and Communicating with Parents	CoE Noida	Reneesh Matthew			
3	27.09.2021	06:00 pm to 06:40 pm	40mnts	Communication Skills	In-house ( DAV public school T	Ms.Gunjan Ajmam & Ms Harshita k			
	Total Hours 2 hours and 40 mnts								
NAM	IE OF TEAC	HER: Suhas Damoda	ır						
SUBJ	JECT :		SECTION :	: PRE- PRIMARY N	O. OF WEBINARS ATTEN	DED:			
SR.	DATE OF	TIME OF							
NO.	WEBINAR	WEBINAR	<b>DURATION</b>	TOPIC CATEGORY		NAME OF SPEAKER			
1	06.09.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Connecting & communicating with parents					
				Teaching strategies in social science (Secondary					
2	023.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	level	CBSE CoE Pune	MARTHA PINTO			
•	To	tal Hours 2 hours							
NAM	IE OF TEAC	HER : Prema Naraya	anaswamy						
SUBJ	JECT :		SECTION :	PRE- PRIMARY N	O. OF WEBINARS ATTEN	DED: 4			
SR.	DATE OF	TIME OF		man-a	a				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	04.09.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Communication Skills	IN HOUSE	Ms.Mini Rani & Ms.Vibha Singh			
2	18.09.2021	04:30 pm to 05:30 pm	1 Hr	Pre-School Teaching methodology	CBSE - Allahabad	Rashmi Singh			
3	22.09.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE -Delhi	Anurodh Chitra			
4	27.09.2021	06:00 pm to 06:40 pm	40 min.	Communication Skills	IN HOUSE	Ms. Gunjan and Ms. Harshita			

3 Hr 40 minutes.

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

**SESSION: 2021 - 2022** 

## WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (SEPTEMBER)

Ms. Gunjan and Ms. Harshita

Ms.Mini Rani & Ms.Vibha Singh

IN HOUSE

IN HOUSE

NAME OF TEACHER: Bharathi Rao

SUBJECT: SECTION			ON: PRE-PR	IMARY NO. (	DF WEBINARS ATTENDED :4		
SR.	DATE OF						
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1	03.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Digital learning and Management	CBSE	Maya choudhary	
2	18.09.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Pre-School Teaching methodology	CBSE	Rashmi Singh	

**Communication Skills** 

**Communication Skills** 

#### Total hrs 3hrs.40 min.

40 min.

1 Hr

NAME OF TEACHER: Lalitha R Iyer

27.09.2021

04.09.2021

SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.09.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Communication Skills	IN HOUSE	Ms.Mini Rani & Ms.Vibha Singh
2	18.09.2021	04:30 pm to 05:30 pm	1 Hr	Pre-School Teaching methodology	CBSE - Allahabad	Rashmi Singh
3	22.09.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE -Delhi	Anurodh Chitra
4	27.09.2021	06:00 pm to 06:40 pm	40 min.	Communication Skills	IN HOUSE	Ms. Gunjan and Ms. Harshita

#### Total hrs 3hrs.40 min.

NAME OF TEACHER: Madhumita Bhattacharya

**SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY** NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.09.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Blooms Texonomy	CBSE (COE NOIDA)	Ms.Jyotsna Grover
2	03.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Digital learning and Management	CBSE (COE GUWAHA)	Maya choudhary
3	27.09.2021	06:00 pm to 06:40 pm	40 min.	Communication Skills	IN HOUSE	Ms. Gunjan and Ms. Harshita

#### Total hrs 2hrs.40 min.

06:00 pm to 06:40 pm

00:00 am to 00:00 pm

NAME OF TEACHER: Meena Sharma

SUBJ	JECT:	SECTIO	ON: PRE-PR	IMARY NO. 0	OF WEBINARS ATTE	NDED:
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	00.09.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
2	00.09.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
		Total hrs 2hrs.				
NAM	E OF TEACHE	R: Nilima Patil				
SUBJ	TECT:	SECTIO	N: PRE-PR	MARY NO. 0	F WEBINARS ATTE	NDED:
SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Happy Teacher creates Happy		
1	27.09.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	classroom.	CBSE	Mr. Vividh Gupta
2	28.09.2021	02:30 am to 03:30 pm	1 Hr	Anger free School	CBSE	Ms. Hemangi Prasad
		Total hrs 2hrs.				
NAM	E OF TEACHE	R:Pranjali Mokashi				
SUBJ	ECT:	SECTIO	N: PRE-PR	MARY NO. 0	F WEBINARS ATTE	NDED:
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	27.09.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Happy Teacher creates Happy classroon	CBSE	Mr. Vividh Gupta
	20.00.2021	02.20 4.02.20	4.77		GDGD.	
2	28.09.2021	02:30 am to 03:30 pm	1 Hr	Anger free School	CBSE	Ms. Hemangi Prasad
		Total hrs 2hrs.				
NAM	NAME OF TEACHER: Vaishali Mahamunkar					
SUBJ	ECT:	SECTIO	ON: PRE-PR	IMARY NO. O	F WEBINARS ATTE	NDED: 2

SR.	DATE OF	THE OF WERNALD	DVID A DVOV	monya	G. TROOPY	
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.09.2021	02:00 am to 03:00 pm	1 Hr	Role of Theatre & Drama as a teaching	Cbse - Delhi (East)	Captain Dr. Dinisha Bhardwaj Singh
		1			()	1
2	06.09.2021	00:30 am to 04:00 pm	1 Hr	Communicating and connecting with pa	Cbse - Delhi (East)	Ms Bhavika Gidwani
		Total hrs 2hrs.				
NAM	E OF TEACHE	R: PRITI DESHMUKH				
SUBJ	ECT:	SECTIO	N: PRE-PR	IMARY NO. O	F WEBINARS ATTE	NDED:
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18.09.2021	04:30 am to 05:30 pm	1 Hr	Pre-School Teaching methodology	CBSE	Rashmi Singh
2	23.09.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Joyfull Mathematics	CBSE	R.C.Shrivastava
3	27.09.2021	06:00 pm to 06:40 pm	40 min.	Communication Skills	IN HOUSE	Ms. Gunjan and Ms. Harshita
4	0409.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Communication Skills	IN HOUSE	Ms.Mini Rani & Ms.Vibha Singh
		Т	otal hrs 3hrs.40	min.		
NAM	E OF TEACHE	R: Vineeta Srivastava				
SUBJ	ECT: Mother	Teacher	SECTI	ON: PRE-PRIMARY	NO. OF WE	BINARS ATTENDED :3
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.09.2021	03:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Teaching Strategies in Hindi	CBSE	Dr. Shiksha
2	14.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Anger free School	CBSE	Dr.Manisha Sharma
3	21.09.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Selection of effective Teaching - Learnin	CBSE	Dr. Sonia Mago
3	27.09.2021	06:00 pm to 06:40 pm	40 min.	Communication Skills	IN HOUSE	Ms. Gunjan and Ms. Harshita

**Communication Skills** 

1 Hr

IN HOUSE

Ms.Mini Rani & Ms.Vibha Singh

04.09.2021

00:00 am to 00:00 pm

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

**SESSION: 2021 - 2022** 

## WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (SEPTEMBER)

NAME OF TEACHER: SUNITA SHARMA

SUBJECT: ENGLISH, MATHS & EVS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

		,				
SR.	DATE OF		_			
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.09.2021	10:30 am to 11:00 am	30 Mins	Shikshak Parv 2021	CBSE	Modi ji
3	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Rupa, Prof. Manish Jain
3	16.09.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Story Telling in the Class room	CBSE	Bhavana Malik
4	17.09.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Connecting and Communicating with Parents	CBSE	Priyanka Bhatkoti
5	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
				Foundational Literacy and Numeracy (NEP		Mr. Dhanush Ram Vignesh
6	25.09.2021	11:00 am to 12:30 pm	1 Hr 30 min	Policy Key points)	Ratna Sagar	Ratnasagar Pvt, Ltd

### 7 Hrs

NAME OF TEACHER: REGINA N.

SUBJECT : ENGLISH, MATHS & EVS SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Prime Minister Mr. Narendra
1	07.09.2021	10:30 am to 11:00 am	30 Mins	Shikshak Parv 2021		Modi
						Dr. Abnay Jnere, Mr. Arnab, Ms.
2	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Rupa, Prof. Manish Jain
3	18.09.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	21st Century Skills	CBSE	Ms. Smita Mishra
4	49.00.2024	02:20 pm to 04:20 pm	1 11.	Crambia Navala	CDCE	Mr. Candaan Cath:
4	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
5	20.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Connecting and Communicating with Parents	CBSE	Mrs. Neeru Kapai

### 5 Hrs 30 Mins

NAME OF TEACHER: LESSY N.

SUBJI	SUBJECT: ENGLISH,MATHS & EVS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6								
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	06.09.2021	04:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Connecting and Communicating with Parents	CBSE	Ms.Sunila Athley			
2	07.09.2021	10:30 am to 11:00 am	30 Mins	Shikshak Parv 2021	CBSE	Prime Minister Mr. Narendra Modi			
3	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Dr. Abhay Jhere, Mr. Arnab, Ms. Rupa, Prof. Manish Jain			
4	11.09.2021	04:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Education for Peace	CBSE	Ms.Kanika Vig			
5	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi			
6	25.09.2021	11:00 am to 12:30 pm		Foundational Literacy and Numeracy (NEP Policy Key points)	Ratna Sagar	Mr. Dhanush Ram Vignesh Ratnasagar Pvt, Ltd			

## 7 Hrs

NAME OF TEACHER: SUNEETA M.

SUBJECT: ENGLISH, MATHS & EVS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

10 U = U =	720201 ( 21 ( 02 ) )							
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
110.	WEDINIK	TIME OF WEDIWIK	DUMITION		CHIEGORI	TVIVIE OF STEPTICEN		
1	03.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Item Writing - Multiple Choice Questions	CBSE	Ajay Khosla		
						Prime Minister Mr. Narendra Modi		
2	07.09.2021	10:30 am to 11:00 am	30 Mins	Shikshak Parv 2021	CBSE	ji		
3	08.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Dr. Sarita V. Singh		
4	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Culture of Innovation in our Schools		Dr. Abhay Jhere, Mr. Arnab, Ms. Rupa, Prof. Manish Jain		
_	10.07.2021	10.00 am to 12.00 pm	2 1118	Culture of Innovation in our Schools	CDSE	Kupa, 1 101. Wamsh Jam		
5	10 00 2021	02.20 to 04.20	1 11	Cuanhia Navala	CDCE	Mu Candoon Cathi		
5	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi		

## 5 Hrs 30 Mins

NAME OF TEACHER: SAGARIKA M.

SUBJECT: ENGLISH, MATHS & EVS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.09.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Gamification in Learning	CBSE	Ms. Gurpreet Kaur
	0= 00 0001	00.00	4 ***		anar.	
2	07.09.2021	02:00 am to 03:00 pm	1 Hr	Environmental Education in Practice		Mr. Pankaj Munjal
	07 00 2021	10.20 4- 11.00	20 Min -	Shikahak Dami 2024		Prime Minister Mr. Narendra
3	07.09.2021	10:30 am to 11:00 pm	30 Mins	Shikshak Parv 2021	CBSE	Modi ji
				2 hrs 30 Mins		
NAMI	E OF TEACH	ER:RADHIKA M.				
SUBJI	ECT : English	, Maths, EVS. SECTIO	ON: PRIMA	ARY NO. OF WEBINA	RS ATTENDI	ED: 7
SR.	DATE OF	TIME OF WEDINAD	DUDATION	TODIC	CATECODY	NAME OF ODEALIED
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Inhouse Communication Skills Training	D.A.V. School	Ms. Vibha & Ms. Mini Rani
	07.00.2021	04.00 mm to 05.00 mm	1 Hr	Connecting and Communicating with Parents	CBSE	Ms. Sunila Athely
2	06.09.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 нг	Connecting and Communicating with Farents	CDSE	Prime Minister Mr. Narendra
3	07.09.2021	10:30 am to 11:00 am	30 Mins	Shikshak Parv 2021	CBSE	Modi ji
3	07.09.2021	10.30 aiii to 11.00 aiii	30 WIIIIS	Officerian Fair 2021	CBSL	iwodi ji
4	07.09.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	Value Education and its Significance	CBSE	Ms. Geeta Gupta
	0710712021				0252	Dr. Abhay Jhere, Mr. Arnab, Ms.
5	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Rupa, Prof. Manish Jain
		•				• ′
6	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
				6 Hrs 30 Mins		
NAMI	E OF TEACH	ER: MONIKA D.				
CIIDII	CT. ENC	I ICH MATHC EVC		SECTION: PRIMARY	NO.	OF WEDINIADS APPENDED . 5
SUBJI	ENG!	LISH, MATHS, EVS		SECTION: PRIMARY	NO. (	OF WEBINARS ATTENDED: 5

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.09.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practice	CBSE	Sunila Athley
2	07.09.2021	10:30 am to 11:00 am	30 Mins	Shikshak Parv 2021	CBSE	Prime Minister Mr. Narendra Modi ji
3	11.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Dr. Abhay Jhere, Mr. Arnab, Ms. Rupa, Prof. Manish Jain
4	11.09.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Education for Piece	CBSE	Kanika Vig
5	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi

NAME OF TEACHER: VIJAYA SINGH

SUBJ	SUBJECT : ENGLISH,MATHS &EVS		<b>SECTION:</b>	PRIMARY	NO	. OF WEBINARS ATTENDED :0	

SCDGI	CITELION	DII, WILLIAM CELVE		SECTION: TRIVING		Of OI WEDITHING HITTEHDED TO	
SR.	DATE OF						
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC		NAME OF SPEAKER	
					CBSE		
1	10.09.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr			Mr. Sushil Kumar	
				Completed module 1,2 Assessment (CBSE) Covid-			
2	10.09.2021	06:00 pm to 10:00 pm	4 Hrs	19 Responsive Behaviour	Council of		
						Dr. Abnay Jere (Chief Innovation	
						Officer) CIO, Arunabh Singh (	
3	10.09.2021	10:10 am to 12:30 pm	2 Hrs 20 min	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Rupa Chakravarty (Director Sun	
4	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	(Sandeep Sethi)	
_							
5	23.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Managing Change	CBSE (Trainir	Vasanthi Thiagarajan	
				Foundational Literacy and Numeracy (NEP		Dhanush Ram Vignesh Ratnasagar	
	25 00 2021	11.00 cm to 12.20 mm		į		o o	
6	25.09.2021	11:00 am to 12:30 pm	1 Hr 30 min	Policy Key points)	Ratna Sagar	Pvt, Ltd	

## 10 Hr 50 min

NAME OF TEACHER: SUJATA BHOSLE

SUBJECT: ENGLISH, MATHS & EVS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED

SR.	DATE OF								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	06.09.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Preschool Teaching Methodology	CBSE	DR.Nishi Sherwat			
2	07.09.2021	10:30 am to 11:00 am	30 Mins	Shikshak Parv 2021	CBSE	Prime Minister Mr. Narendra Modi ji			
3	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Dr. Abhay Jhere, Mr. Arnab, Ms. Rupa, Prof. Manish Jain			
4	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi			
5	30.09.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Health Promoting School	CBSE	Mrs Shefali Arya			
6	25.09.2021	11:00 am to 12:30 pm	1 Hr 30 min	Foundational Literacy and Numeracy (NEP Policy Key points)	Ratna Sagar	Dhanush Ram Vignesh Ratnasagar Pvt, Ltd			
	7 Hrs								

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

**SESSION: 2021 - 2022** 

## WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (SEPTEMBER)

NAME OF TEACHER: PADMAJA VASUDEVAN

SUBJECT: English, Maths, EVS, GK, ME SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Sarita V. Singh
2	30.09.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Embracing Multilingualism in classroom	CBSE	G. K. Mishra
3	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Shikshak Parv 2021 - Culture of Innovation in our	CBSE	Dr. Abhay Jhere, Mr. Arnab, Ms. Rupa, Prof. Manish Jain
4	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novel	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
5	25.09.2021	11:00 pm to 12:00 pm	1 Hr	New Education Policy- Foundation Literacy and N	Ratna Sagar	Mr. Dhanush Ram Vignesh

6 Hrs.

NAME OF TEACHER: MANISHA K.

SUBJECT: English, Maths, EVS, GK, ME SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 05

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.09.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Role of Theatre and Drama in Classroom	CBSE	Dr. Dinisha Bharadwaj Singh
2	08.09.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Mr. Charles Clarance
3	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hr		CBSE	Modiji
4	18.09.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	•	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
5	25.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	New Education Policy- Foundation Literacy and Numeracy	Ratna Sagar	Mr. Dhanush Ram Vignesh

06 Hrs.

NAME OF TEACHER: MANISHA N.

SUB.	UBJECT: SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:									
SR.	DATE OF									
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
- 1 - 0 - 1	,,,									
1	03.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Item Writing - Multiple Choice Questions	CBSE	Ajay Khosla				
		-				Prime Minister Mr. Narendra				
2	07.09.2021	10:30 am to 11:00 am	30 Mins	Shikshak Parv 2021	CBSE	Modi ji				
3	08.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Dr. Sarita V. Singh				
	40.00.004	40.00			0005	Dr. Abhay Jhere, Mr. Arnab,				
4	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Ms. Rupa, Prof. Manish Jain				
_	40.00.2024	02:20 pm to 04:20 pm	4 11	Cranbia Navala	CDCE	Mr. Sandaan Sathi				
5	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi				
	6 Hrs									
NAM	ME OF TEACH	HER: RADHIKA P.								
SUB.	JECT :	SEC	TION: PRIM	MARY NO. OF WEBI	NARS ATTENDED	):				
SR.	DATE OF									
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
110.	VV EDIT VIII	THIS OF WEDINGER	DOMITION		CHILGORI	TWINE OF STERMEN				
1	00 00 0004	00-20 40 02-20	4.11	Itam Multiple Chains Overtions	CDCE	Aiou Khaala				
1	03.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Item Writing - Multiple Choice Questions	CBSE	Ajay Khosla				
						Prime Minister Mr. Narendra				
2	07.09.2021	10:30 am to 11:00 am	30 Mins	Shikshak Parv 2021	CBSE	Modi ji				
3	08.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Dr. Sarita V. Singh				
						Dr. Abhay Jhere, Mr. Arnab,				
	1	l	2 11.0	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Ms. Rupa, Prof. Manish Jain				
4	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	I Z MrS							
4	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Culture of innovation in our ochools	0202	l l l l l l l l l l l l l l l l l l l				
5	10.09.2021 18.09.2021		2 Hrs		CBSE					
		10:00 am to 12:00 pm 03:30 pm to 04:30 pm		Graphic Novels		Mr. Sandeep Sethi				

**SECTION: PRIMARY** 

NO. OF WEBINARS ATTENDED: 07

NAME OF TEACHER: GOPA SENGUPTA

SUBJECT: English, Maths, EVS, GK, ME

						1				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	03.09.2021	02:30 am to 03:30 pm	1 Hr	Item Writing- Multiple Choice Questions	CBSE	Mr. Ajay Khosla				
2	08.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Dr. Sarita. V. Singh				
3	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Shikshak Parv- 2021 Culture of Innovation in	CBSE	Prime Mininster Shri Narendra Modiji				
4	18.09.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Graphics Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi				
5	25.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	2 Hr	New Education Policy- Foundation Literacy and N	Ratna Sagar	Mr. Dhanush Ram Vignesh				
6	28.09.2021	03:00 am to 04:10 pm	1 Hr 10 mins	Practicing Blended Learning	CBSE	Mr. Naveen Gupta				
7	30.09.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Dr. Ankush Sharma				
	8Hrs 10 mins									
NAM	NAME OF TEACHER:SANSKRITI K.									
SUB.	JECT: Engl	ish, Maths, EVS, GK, ME	SECTIO	N: PRIMARY NO. C	F WEBINARS A	TTENDED: 05				
SR.	DATE OF									
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	01.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Happy Teacher Creates Happy Classroom	CBSE	Anupma Sharma				
2	13.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Managing Change	CBSE	Ms Minakshi Kushwaha				
3	14.09.2021	03:00 pm to 4:00 pm	1 Hr	Understanding Gender and their Relationship	CBSE	Ms Susha Roy				
4	18.09.2021	03:30 am to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novel	CBSE	Mr. Sandeep Sethi				
5	25.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Foundational Literacy and Numeracy	Ratna Sagar	Mr. Dhanush Ram Vignesh				
				5 Hrs						
NAM	IE OF TEACI	HER: MRINAL KANDAL	GAONKAR							
SUB.	JECT : Englis	sh, Maths, EVS, GK, ME		SECTION: PRIMARY	NO	). OF WEBINARS ATTENDED				

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	03.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Item Writing- Multiple Choice Questions	CBSE	Mr. Ajay Khosla				
2	08.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Dr. Sarita. V. Singh				
3	18.09.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Graphics Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi				
4	14.09.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE	Mrs. Arti Chopra				
5	25.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Foundational Literacy and Numeracy	CBSE	Ratna Sagar				
	5 Hrs									
NAM	NAME OF TEACHER: POORVA T.									
SUB.	SUBJECT: English, Evs, Maths, G.K, M.E SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 05									
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	08.09.2021	2:30 pm to 3:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Dr. Sarita.V. Singh				
2	10.09.2021	11:00 am to 12:00pm	1 Hr	Joyful Mathematics	CBSE	Mr.Anurodh Chitra				
3	18.09.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Graphics Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi				
4	14.09.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE	Mrs. Arti Chopra				
5	25.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Foundational Literacy and Numeracy	CBSE	Ratna Sagar				
				5 hrs						
NAN	IE OF TEACH	HER: ARPITA G.								
SUB	JECT : Engli	sh, Maths, EVS, GK, ME		SECTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATT	ENDED : 04				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				

					1	•				
1	03.09.2021	02:30 am to 03:30 pm	1 Hr	Item Writing- Multiple Choice Questions						
2	08.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude						
3	10.09.2021 10:00 am to 11:00 am 2 Hr Shikshak Parv- 2021 Culture of Innovation in our Schools									
4	18.09.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Graphics Novels						
	05 Hrs.									
NAM	NAME OF TEACHER: GURPREET J.									
SUB	JECT : Engli	sh, Maths, EVS, GK, ME		SECTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATT	ENDED: 04				
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	08.09.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Practise Blended Learning	CBSE	Dr Bhawana Chibber				
2	18.09.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Graphics Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi				
3	23.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Education in Practise	CBSE	Monica Chawla				
3 Hrs	3 Hrs									

NAN	NAME OF TEACHER: SWARNALATHA									
SUBJECT: English, Maths, EVS, ME, GK				SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTEND					
SR.	DATE OF									
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF THE SPEAKER				

1	06.09.2021	02:30 pm to 03:30pm	1 Hr	Bloom's Taxonomy	CBSE	Mr. Anurodh Chitra
2	08.09.2021	02:00 pm to 03:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Dr. Sarita. V. Singh
4	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hr	Shikshak Parv-2021 Culture of Innovation in our	CBSE	Modiji
5	18.09.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novel	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
6	25.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Foundatioal Literacy and Numeracy	Ratna Sagar	Ratna Sagar

#### 6Hrs

## NAME OF TEACHER: VAISHALI N.

SUB	JECT : Engli	sh, Maths, EVS, GK, ME		SECTION: PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATT	ENDED: 06
SK.	DATEOF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Bloom's Taxonomy	CBSE	Mr. Anurodh Chitra
2	08.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Dr. Sarita. V. Singh
						Prime Mininster Shri Narendra
3	10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2Hr	Shikshak Parv- 2021 Culture of Innovation in our	CBSE	Modiji
4	18.09.2021	03:30 am to 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novel	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
5	25.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Foundational Literacy and Numeracy	CBSE	Mr. Dhanush Ram Vignesh

## 6 Hrs

## NAME OF TEACHER: RINI M.

St	JBJECT: Englis	sh, Maths, EVS, GK, ME		SECTION: PRIMARY NO		). OF WEBINARS ATTENDED
R.	NCE OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.09.2021	02:30 am to 03:30 pm	1 Hr	Item Writing- Multiple Choice Questions	CBSE	Mr. Ajay Khosla
	2 08.09.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Dr. Sarita. V. Singh
						Prime Mininster Shri Narendra
3	3 10.09.2021	10:00 am to 12:00 pm	2 Hrs	Shikshak Parv- 2021 Culture of Innovation in our	CBSE	Modiji
4	18.09.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Graphics Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
4	5 25.09.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	New Education Policy- Foundation Literacy and N	Ratna Sagar	Mr. Dhanush Ratnasagar

### 6hrs

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION

SHIVANI GOEL
SUBJECT: SECTION: PRIMARY - COORDINATOR NO. OF WEBINARS ATTENDED: 13

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.09.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Importance of Gratitude	CBSE COE NOIDA	Ms. Sangeeta Rekhi
2	04.09.2021	4.30 pm to 8.30 pm	4 Hrs	CBSE_I_SEC_C4_Art Integrated Learning	CBSE DIKSHA	Prof Pawan Sudhir, Prof Jyotsna Tiwari, Dr Sharbari Banerjee, Ms. Divya Kapoor
3	06.09.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Environmental Education in Practice	CBSE COE NOIDA	Dr. Mosam Sinha
4	07.09.2021	10.30 am - 11.00 am	30 Minutes	Celebrations Of "Shikshak Parv"	CBSE	Hon'ble PM Narendra Modi
5	07.09.2021	11.00 am - 12.00 noon	1Hr	Blooms Taxonomy and its Application	CBSE COE NOIDA	Ms. Ranjana Bhadwaj
6	08.09.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Practicing Blended Learning	CBSE COE NOIDA	Ms Sonu Nayyar
7	10.09.2021	10.00 am - 12.00 noon	2Hrs	Culture Of Innovation In Our Schools	CBSE	MR. ARUNABH SINGH, MS.RUPA, MR.MANISH JAIN, MR. SANTOSH KUMAR TARAK
8	13.09.2021	03.00 pm - 04.00 pm	1Hr	Effective Communication Skills	CBSE COE NOIDA	Mr. Anurodh Chitra
9	14.09.2021	01.00 pm - 05.00 pm	4 Hrs	CBSE_I_SEC_C5_Understanding Secondary Stage Learners	CBSE DIKSHA	Dr Ruchi Shukla, Ms. Deepmala
10	16.09.2021	04.00 pm - 08.00 pm	4 Hrs	CBSE_I_SEC_C6_Health and Wellbeing	CBSE DIKSHA	Prof. Gauri Srivastava, Dr. Reetu Chandra, Dr. Jitendra Kumar Patidar
11	18.09.2021	03.00 pm - 04.30 pm	1Hr 30 Minutes	Graphic Novels - The Way Ahead	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
	ANI GOEL JECT :	SEC	ΠΟΝ: PRIMAR	Y - COORDINATOR	NO. OF WEBIN	NARS ATTENDED : 13

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
12	24.09.2021	12.00 noon - 01.00 pm	1Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE COE NOIDA	Ms. Rajni Nautiyal
13	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during Open Days for school heads and teachers in partnership with British Council	CBSE and The British Council	Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ms Nivedita, Christopher Jolly, Ms. Preeti Hingorani, Marc Neesam, Ann Attridge, Patrick McGrath
		TOTAL NO. OF HOURS	25 Hrs			

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -ENGLISH

NAME OF TEACHER: SIMMI KALSI

SUBJECT : ENGLISH SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	28.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Blended Learning Approach	CBSE	Ms. Rekha Pachauri
2	30.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Embracing Multiligual Approach	CBSE	Mr Prashant Kumar
3	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during Open Days for school heads and teachers in partnership with British Council	CBSE and The British Council	Rasni Jain, vishwajeet Sana, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ms Nivedita, Christopher Jolly, Ms. Preeti Hingorani, Marc Neesam, Ann Attridge, Patrick McGrath
4	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	LAUNCH OF THE KEY INITIATIVES IN EDUCATION SECTOR	Education Ministry	PM Narendra Modi
5	18.09.2021	03:30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
		TOTAL NO. OF HOURS	8 Hrs			

NAME OF TEACHER: ARCHANA SAWANT

SUBJECT : ENGLISH SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:3

_	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.09.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Deliberating on Ethics and Integrity	CBSE	Mr. Anrag Gupta

**NAME OF TEACHER: ARCHANA SAWANT** 

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
2	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm		1 3	CBSE and The	Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ms Nivedita, Christopher Jolly, Ms. Preeti Hingorani, Marc Neesam, Ann Attridge, Patrick McGrath
3	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am TOTAL NO. OF HOURS		LAUNCH OF THE KEY INITIATIVES IN EDUCATION SECTOR	Education Ministry	PM Narendra Modi

NAME OF TEACHER : GUNJAN AZMANI

SUBJECT: ENGLISH SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Fostering Critical and Creative Thinking	CBSE	Neeti Gupta
2	23.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Gunjan Tomar
3	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm		partnership with British Council	CBSE and The	Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ms Nivedita, Christopher Jolly, Ms. Preeti Hingorani, Marc Neesam, Ann Attridge, Patrick McGrath
4	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	LAUNCH OF THE KEY INITIATIVES IN EDUCATION SECTOR	Education Ministry	PM Narendra Modi
		TOTAL NO. OF HOURS	6 Hrs			

NAME OF TEACHER: NAMITA MARWAH

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Fostering Critical and Creative Thinking	CBSE	Neeti Gupt
2	23.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Gunjan Tomar
2				Understanding Gender and their		
3	17.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Relationship	CBSE	Dinesh Sharma

4	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm		Interactive online sessions during Open Days for school heads and teachers in partnership with British Council	CBSE and The	Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ms Nivedita, Christopher Jolly, Ms. Preeti Hingorani, Marc Neesam, Ann Attridge, Patrick McGrath
5	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	LAUNCH OF THE KEY INITIATIVES IN EDUCATION SECTOR	Education Ministry	PM Narendra Modi
	OF TEACHER		I I IIIS		L	

NAME OF TEACHER: HARSHITA KANSRA

SUBJECT: ENGLISH SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
,				Essential Components of a Lesson Plan		
'				Essential Components of a Lesson Flan		
	07.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr		CBSE	R.K. Srivastav
_						
2						
	10.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Bloom's Taxonomy and its application	CBSE	Shalini Sinha
		10.00 am - 11.00 am	11111	Dibbins raxonomy and its application	CDSL	Orialirii Oli Iria

NAME OF TEACHER: HARSHITA KANSRA

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
3	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm		,	CBSE and The	Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ms Nivedita, Christopher Jolly, Ms. Preeti Hingorani, Marc Neesam, Ann Attridge, Patrick McGrath
4	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am TOTAL NO. OF HOURS	1 Hr	LAUNCH OF THE KEY INITIATIVES IN EDUCATION SECTOR	Education Ministry	PM Narendra Modi

NAME OF TEACHER: PURAVI VISHWAMITRA

SUBJECT: ENGLISH SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:4

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	25.09.2021	02:00 pm - 03:00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Ms Smita Mishra
2	28.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE	Ms Rooma Pathak
3	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during Open Days for school heads and teachers in partnership with British Council LAUNCH OF THE KEY INITIATIVES IN	CBSE and The British Council	Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ms Nivedita, Christopher Jolly, Ms. Preeti Hingorani, Marc Neesam, Ann Attridge, Patrick McGrath
4	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	EDUCATION SECTOR	Education Ministry	PM Narendra Modi
		TOTAL NO. OF HOURS	6 Hrs			

NAME OF TEACHER: MAYA NAIR

SUBJECT: ENGLISH SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Bloom's Taxonomy and its application	CBSE	Sarbani Bhattacharya
2	10.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Salient Features of NEP 2020	CBSE	Rajni Ashat
3	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm	3 Hr	Interactive online sessions during Open Days for school heads and teachers in partnership with British Council		Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ms Nivedita, Christopher Jolly, Ms. Preeti Hingorani, Marc Neesam, Ann Attridge, Patrick McGrath
4	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	LAUNCH OF THE KEY INITIATIVES IN EDUCATION SECTOR	Education Ministry	PM Narendra Modi
		TOTAL NO. OF HOURS	6 Hrs			

NAME OF TEACHER: VASUNDHARA LINGAYAT

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER

1	02.09.2021	1:00 am - 12:00 pm	1 Hr		CBSE	G.K. Udgata
2	30.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Meeta Gupta
3	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm				Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ms Nivedita, Christopher Jolly, Ms. Preeti Hingorani, Marc Neesam, Ann Attridge, Patrick McGrath
4	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am		LAUNCH OF THE KEY INITIATIVES IN EDUCATION SECTOR	Education Ministry	PM Narendra Modi
		TOTAL NO. OF HOURS	6 Hrs			

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -HINDI

NAME OF TEACHER: POONAM RANSHOOR

SUBJECT: HINDI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 7

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.09.2021	10:30 am - 11:10 am	1 Hr 10 mins	Celebrations of "Shikshak Parv"	CBSE	Honourable Prime Minister
2	07.09.2021	04:00 pm - 05:00 pm	1 Hr	Protection of Child	CBSE,COE	HEMA KALKOTI
3	15.09.2021	04:00 pm - 05:00 pm	1 Hr		CBSE,COE	NEERAJ MOHAN PURI
_				Connecting and Communicating with		
4	16.09.2021	04:30 pm - 05:30 pm	1 Hr	Parent	CBSE,COE	RASHMI SINGH
5	18.09.2021	03:30 pm - 04:15 pm	45 mins	Graphics Novels - CBSE	CBSE	SANDEEP SETHI
6	20.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE,COE	DR. CHAND TREHAN
7	20.09.2021	03:00 pm - 04:30 pm	1 Hrs 30 mins	CBSE Reading mission	CBSE	SHRI MANOJ AHUJA
		TOTAL NO. OF HOURS	7Hrs 30 MIN			

NAME OF TEACHER: SADHANA SHARMA

SUBJECT: HINDI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.09.2021	10:30 am - 11:10 am	1 Hr 10 mins	Celebrations of "Shikshak Parv"	CBSE	Honourable Prime Minister
3	18.09.2021	03:30 pm - 04:15 pm	45 mins	Graphics Novels - CBSE	CBSE	Sandeep Sethi
3	20.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Building a Culture for Reading in Schools	CBSE	Anustuk Naik
4	07.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Focusing on competencey	CBSE, COE	Deepti Sharma
5	09.09.2021	11:30 am - 12:40 pm	1 Hr	Teaching strategies in hindi	CBSE , COE	Dr Nirmala popli
6	11.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Bloom taxonomy and its application	CBSE , COE	Ajay khosla

NAME OF TEACHER: SADHANA SHARMA

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
7	15.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	kratagyata ki abhivayakti ki upyogita	CBSE, COE	Ekta bajpai
		11:20om 12:40 nm	1Hr	Hindi bhasha men lekhan tatha		
8	29.09.2021	11:30am - 12:40 pm	ПП	sahity sarajan	CBSE , COE	Dr Shiksha
		TOTAL NO. OF				
		HOURS	7Hrs 55min.			

NAME OF TEACHER: ANITA CHOUBEY

SUBJECT: HINDI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.09.2021	05:30 pm - 06:10 pm	1/2 Hr	POWER OF UNITY	CBSE	SH. PRABODH MAHAJAN JI
2	07.09.2021	10:30 am - 11:10 am	1 Hr 10 mins	Celebrations of "Shikshak Parv"	CBSE	Honourable Prime Minister
2				Happy Teachers Creates Happy		
3	15.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Classrooms	CBSE-Noida	Ms. Ashu John
4	18.09.2021	03:30 pm - 04:15 pm	45 mins	Graphic Novels	CBSE	Sandeep Sethi
_				SPECIAL SESSION ( RAHEEM DAS		
5	18.09.2021	01:00 pm - 02:00 pm	1 Hr	1/	In house	Mrs. Suneeta Singh
6				Teaching and learning Styles to be		
0	24.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Conducted	CBSE- Delhi (E)	Ms. Anupama Sharma
7	04.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Computer Training Program	In house	Mrs.Rupa Venkatraman
8	20.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Building a Culture for Reading in Schools	CBSE	Anustuk Naik
		TOTAL NO. OF HOURS	7Hr 25mins			

NAME OF TEACHER: RANJULATA RAI

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.09.2021	10:30 am - 11:10 am	1 Hr 10 mins	Celebrations of "Shikshak Parv"	CBSE	Honourable Prime Minister
3	18.09.2021	03:30 pm - 04:15 pm	45 mins	Graphics Novels - CBSE	CBSE	Sandeep Sethi
2				Building a Culture for Reading in	CBSE	Anustuk Naik
3	20.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Schools	CBSE	
4	21.09.2021	04:00 pm - 05:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	COE - Delhi East	Ms. Tania Joshi

5	04:00 pm - 05:00 pm		Addressing Challenges in Post Covid Schooling	COE - Delhi East	Mr. Krish Bhatt
	TOTAL NO. OF HOURS	4 Hrs 55 mins			

NAME OF TEACHER: VANDANA SINGH

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.09.2021	05:30 pm - 6:10 pm	1/2 Hr	Power of Unity	CBSE	Shree. Prabodh Mahajan Ji
2	07.09.2021	10:30 am - 11:00 pm	1/2 Hr	Celebrations of "Shikshak Parv"	CBSE	Hon'ble Prime Minister
3	11.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Story Telling in the Classroom	CBSE	Dr. Mukta Mishra
4	13.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Role of Theatre and Drama in Classroom	CBSE	Mrs. Sanjaya Wlia
5	18.09.2021	01:00 am - 02:00 pm	1 Hr	Special Session ( RAHEEM DAS )	In House	Mrs. Suneeta Singh
6	18.09.2021	03:30 pm - 4:15 pm	1 Hr 15 minS	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
		TOTAL NO. OF HOURS	5 Hrs 15 Mins			

NAM	NAME OF TEACHER: KANCHAN SHUKLA									
SUB.	JECT: HINDI		SECTION: P	RIMARY NO. OF WEE	BINARS ATTENDED	0: 07				
SR.	DATE OF									
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1				Happy Teacher Creates Happy						
11	01.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Classroom	CBSE Panchkula	Ms. Anupama Sharma				
2	02.09.2021	02:30 pm - 3:30 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE Panchkula	Dr. Geetanjali Kumar				
3	04.09.2021	05:30 pm - 6:10 pm	1/2 Hr	POWER OF UNITY	CBSE	SH. PRABODH MAHAJAN JI				
4	07.09.2021	10:30 am - 11:00 pm	1/2 Hr		CBSE	Hon'ble Prime Minister				
_				SPECIAL SESSION ( RAHEEM DAS						
ľ	18.09.2021	01:00 am - 02:00 pm	1 Hr		In house	Mrs. Suneeta Singh				
6	18.09.2021	03:30 pm - 4:15 pm	1 Hr 15 min	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi				

-	_		1		Building a Culture for Reading in		
	1	20.09.2021	03:00 pm - 4:45 pm	1 Hr 45 min	Schools	CBSE	Rohini Vij
			TOTAL NO. OF HOURS	7 Hours			

NAME OF TEACHER: ANITA VARMA

SUBJECT: HINDI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:6

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.09.2021	05:30 pm - 6:10 pm	1/2 Hr	Power Of Unity	CBSE	Sh.Prabodh Mahajan Ji
2	07.09.2021	10:30 am - 11:00 pm	1/2 Hr	Celebrations of "Shikshak Parv"	CBSE	Hon'ble Prime Minister
3		11.00 am - 12:00 pm	1 Hr	Story Telling in the Classroom	CBSE	Dr. Mukta Mishra
1				Role of Theatre and Drama in	CBSE	
4	13.09.2021	11.00 am - 12:00 pm	1 Hr	Classroom		Mrs. Sanjaya Wlia
5	18.09.2021	01:00 am - 02:00 pm	1 Hr	Special Sesssion (Raheem Das )	In house	Mrs. Suneeta Singh
6	18.09.2021	03:30 pm - 04:15 pm	1 Hr 15 min	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
		TOTAL NO. OF HOURS	5Hrs 15 min			

NAME OF TEACHER :SHASHI PRABHA CHAUDHARY

SUBJECT: HINDI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.09.2021	05:30 pm - 6:10 pm	1/2 Hr	Power of Unity	CBSE	Shree. Prabodh Mahajan Ji
2	07.09.2021	10:30 am - 11:00 pm	1/2 Hr	Celebrations of "Shikshak Parv"	CBSE	Hon'ble Prime Minister
2	11.09.2021					
3		11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Story Telling in the Classroom	CBSE	Dr. Mukta Mishra
4				Role of Theatre and Drama in		
4	13.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Classroom	CBSE	Mrs. Sanjaya Wlia
5	18.09.2021	01:00 am - 02:00 pm	1 Hr	Special Session ( RAHEEM DAS )	In House	Mrs. Suneeta Singh
6	18.09.2021	03:30 pm - 4:15 pm	1 Hr 15 minS	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
		TOTAL NO. OF HOURS	5 Hrs 15 Mins			

NAME OF TEACHER: SUNEETA SINGH

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.09.2021	05:30 pm - 6:10 pm	1/2 Hr	Power Of Unity	CBSE	Sh.Prabodh Mahajan Ji
2	07.09.2021	10:30 am - 11:00 pm	1/2 Hr	Celebrations of "Shikshak Parv"	CBSE	Hon'ble Prime Minister
3	1110012021	11.00 am - 12:00 pm	1 Hr	Story Telling in the Classroom	CBSE	Dr. Mukta Mishra
1				Role of Theatre and Drama in	CBSE	
4	13.09.2021	11.00 am - 12:00 pm	1 Hr	Classroom		Mrs. Sanjaya Wlia
5	18.09.2021	01:00 am - 02:00 pm	1 Hr	Special Sesssion (Raheem Das )	In house	Mrs. Suneeta Singh
6	18.09.2021	03:30 pm - 04:15 pm	1 Hr 15 min	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
7				Building a Culture for Reading in		
/	20.09.2021	03:00 pm - 4:45 pm	1 Hr 45 min	Schools	CBSE	Rohini Vij
		TOTAL NO. OF HOURS	7 Hrs			

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MARATHI

NAME OF TEACHER: RAKHI KHANVILKAR

SUBJECT: MARATHI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE	Ms Rajni Nautiyal
2	02.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Story Telling in Classroom		Ms. Meeta Gupta
3	03.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Decision Making Skills in Adolescents	CBSE	Ms. Monica Chawla.
4	08.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Practicing Blended Learning	CBSE	Ms. Sonu Nayyar
5	24.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE	Ms Sangeeta Rekhi
6	04.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Computer Training Session - Ms-Excel	Inhouse Training	Ms. Rupa Venkatraman
7	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	30mins	Shikshak Parv	CBSE	PM Modi
8	03.09.2021	06:00 pm - 08:00 pm	2 Hrs	COVID-19 Responsive Behaviour	CBSE	DIKSHA
			08 Hrs 30			
		TOTAL NO. OF HOURS	mins			

NAME OF TEACHER: MANJIRI ABHYANKAR

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	13.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Adopting inclusive practices in classroom	COE	MS.Madhumati Suresh
2	20.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Setting learning outcomes in teaching learning	COE	Ms.Suchitra Shyjinth
3	07.09.2021	10:30 am - 11:10 am	1 Hr 10 mins	Celebrations of "Shikshak Parv"	CBSE	Honourable Prime Minister
4	18.09.2021	03:30 pm - 04:15 pm	45 mins	Graphics Novels - CBSE	CBSE	Sandeep Sethi
5	01.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE	Ms Rajni Nautiyal
6	00.00.2021	00:00 am - 00:00 am	1 Hr			
			05 Hrs 55			
		TOTAL NO. OF HOURS	mins			

NAME OF TEACHER: VAISHALI GADKARI

DATE OF					
WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
04.09.2021	04:00 pm - 05:00 pm	1 Hr	Basics in Accountancy	COE Dhradun	Gaurav Palia
07.09.2021	10:30 am - 11:10 am	1 Hr :10Mins	Celebration of " Shikshak Parv"	CBSE	Honourable Prime Minister
13.09.2021	11:00 am1200 noon	1 Hr	Effective Communication Skills	COE Prayagraj	Mosam Sinha
18.09.2021	03:30 pm - 04:15 pm	45 mins	Graphics Novels - CBSE	CBSE	Sandeep Sethi
01.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE	Ms Rajni Nautiyal
	Total No. of Hrs	05 Hrs 55			
	WEBINAR 04.09.2021 07.09.2021 13.09.2021 18.09.2021	WEBINAR         TIME OF WEBINAR           04.09.2021         04:00 pm - 05:00 pm           07.09.2021         10:30 am - 11:10 am           13.09.2021         11:00 am1200 noon           18.09.2021         03:30 pm - 04:15 pm	WEBINAR         TIME OF WEBINAR         DURATION           04.09.2021         04:00 pm - 05:00 pm         1 Hr           07.09.2021         10:30 am - 11:10 am         1 Hr :10Mins           13.09.2021         11:00 am1200 noon         1 Hr           18.09.2021         03:30 pm - 04:15 pm         45 mins           01.09.2021         11:00 am - 12:00 pm         1 Hr           05 Hrs 55	WEBINAR         TIME OF WEBINAR         DURATION         TOPIC           04.09.2021         04:00 pm - 05:00 pm         1 Hr         Basics in Accountancy           07.09.2021         10:30 am - 11:10 am         1 Hr :10Mins         Celebration of " Shikshak Parv"           13.09.2021         11:00 am1200 noon         1 Hr         Effective Communication Skills           18.09.2021         03:30 pm - 04:15 pm         45 mins         Graphics Novels - CBSE           01.09.2021         11:00 am - 12:00 pm         1 Hr         Promoting Mental Health           05 Hrs 55	WEBINAR         TIME OF WEBINAR         DURATION         TOPIC         CATEGORY           04.09.2021         04:00 pm - 05:00 pm         1 Hr         Basics in Accountancy         COE Dhradun           07.09.2021         10:30 am - 11:10 am         1 Hr :10Mins         Celebration of " Shikshak Parv"         CBSE           13.09.2021         11:00 am1200 noon         1 Hr         Effective Communication Skills         COE Prayagraj           18.09.2021         03:30 pm - 04:15 pm         45 mins         Graphics Novels - CBSE         CBSE           01.09.2021         11:00 am - 12:00 pm         1 Hr         Promoting Mental Health         CBSE           05 Hrs 55         05 Hrs 55         O5 Hrs 55         O5 Hrs 55

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MATHS

NAME OF TEACHER: DEEPA NAMBIAR
SUBJECT: MATHS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY
NO.	WEBINAR				
1	03.09.2021	06:00 pm - 08:00 pm	2 Hrs	COVID-19 Responsive Behaviour	CBSE
2	04.09.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Computer Training Session - Ms-Excel	Inhouse Training
3	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	30mins	Shikshak Parv	CBSE
4	07.09.2021	11:00 am - 12 noon	1 Hr	Essential components of a Lesson Plan	CBSE
5	13.09.2021	02:30 pm - 03:30 pm	1 Hr	Practicing Blended Learning	CBSE
6	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE
7	20.09.2021	11:00 am - 12 noon	1 Hr	Setting Outcomes in Teaching Learning	CBSE
8	30.09.2021	10:30 am - 01:30 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during Open Days for school	CBSE and The British
				heads and teachers in	Council
				partnership with British Council	
·		Total No.of Hrs	10 Hrs 30 mins		

NAME OF TEACHER : DEEPA GOPINATH
SUBJECT : MATHS SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 9

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY
NO.	WEBINAR				
1	03.09.2021	06:00 pm - 08:00 pm	2 Hrs	COVID-19 Responsive Behaviour	CBSE
2	04.09.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Computer Training Session - Ms-Excel	Inhouse Training
3	04.09.2021	06:00 pm - 08:00 pm	2 Hrs	Artificial Intelligence (AI) Appreciate	CBSE
4	04.09.2021	03:00 pm - 05:00 pm	2 Hrs	Art Integrated Learning	CBSE
5	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	30mins	Shikshak Parv	CBSE
6	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE

NAME OF TEACHER: DEEPA GOPINATH

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY
NO.	WEBINAR				
7	20.09.2021	11:00 am - 12:10 pm	1 Hr 10mins	Setting Learning Outcomes for Teaching and Learning	CBSE - CoE Dehradun
8	25.09.2021	10:00 am - 11:10 am	1 Hr 10mins	Bloom's Taxonomy and its applications	CBSE - CoE Bangalore
9		03:30pm - 04:10pm		Interactive online sessions during Open Days for school heads and teachers in partnership with British Council	CBSE and The British Council
		Total No.of Hrs	11 Hrs 30 mins		

NAME OF TEACHER: VARSHA MATE

SUBJECT: MATHS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:7

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY
NO.	WEBINAR				
1	03.09.2021	06:00 pm - 08:00 pm	2 Hrs	COVID-19 Responsive Behaviour	CBSE
2	04.09.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Computer Training Session - Ms-Excel	Inhouse Training
3	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	30mins	Shikshak Parv	CBSE
14	07.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE
25	10.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Bloom's Taxonomy and its application	CBSE
6	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm	3 Hrs	5 1 7	CBSE and The British Council
7	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE
		Total No.of Hrs	5 Hrs 45 mins		

NAME OF TEACHER: SHUBHANGI PAWAR

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY
NO.	WEBINAR				
1	03.09.2021	06:00 pm-08:00 pm	2 Hrs	Covid-19 Responsive Behaviour	CBSE
2	04.09.2021	11:00 am-12:00 noon	1 Hr	Computer Training Session-Ms-Excel	Inhouse Training
3	06.09.2021	11:00 am-12:00 noon	1 Hr	Developing Scientific Temperament	CBSE

4	07.09.2021	10:30 am-11:00 am	30 mins	Shikhar Parv	CBSE
5	18.09.2021	11:00 am-12:00 noon	1 Hr	Child Psychology, Understanding development stages	CBSE
6	18.09.2021	03:30 pm-04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE
7	30.09.2021	1:30 pm-4:30 pm	3 Hrs	,	CBSE and British Council
				heads and teachers in partnership with British Council	
		Total No.of Hrs	9 Hrs 30 mins		

NAME OF TEACHER : ROMA GUPTA		
SUBJECT: MATHS	SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED :9

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY
NO.	WEBINAR				
1	03.09.2021	06:00 pm - 08:00 pm	2 Hrs	COVID-19 Responsive Behaviour	CBSE
2	04.09.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Computer Training Session - Ms-Excel	Inhouse Training
3	04.09.2021	06:00 pm - 08:00 pm	2 Hrs	Artificial Intelligence (AI) Appreciate	CBSE
4	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	30mins	Shikshak Parv	CBSE
5	13.09.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Role of Theatre and Drama in Classroom	CBSE
6	26.09.2021	4:00 pm to 5:00 pm	1 Hr	3030 Eklavya Spicing up the curriculum	IIT Gandhinagar
7	27.09.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Health Promoting Schools	CBSE
8	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm	3 Hrs	heads and teachers in	CBSE and The British Council
a	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	partnership with British Council Graphic Novels	CBSE
	10.00.2021	Total No.of Hrs	12 Hrs 30 Mins	Oraphilo Nevelo	OBOL

NAME OF TEACHER: MADHURI NANOSKAR
SUBJECT: MATHS

SUB	JECT: MATHS		SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDE	D:8
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY
1	03.09.2021	06:00 pm - 08:00 pm	2 Hrs	COVID-19 Responsive Behaviour	CBSE
2	04.09.2021	11:00 am-12:00 pm	1 Hr	Computer Training Session - Ms-Excel	In House Training
3	07.09.2021	10:30 am -11:00 am	30 Mins	Inaugural session of Shikshak Parv	CBSE
4	10.09.2021	10:00 am - 11:45 am	1 Hr 45 Mins	Culture of Innovations in our School (Shikshak Parv)	CBSE
5	14.09.202	3:00 pm -4:00 pm	1 Hr	Understanding Gender and their Relationship	CBSE
6	18.09.2021	3:30 pm -4:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE

7	20.09.2021	11:30 am -12:30 pm	1 Hr	Education For Peace	CBSE
8	30.09.2021	2:30 pm - 5:30 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during Open Days	CBSE and
				for school heads and teachers in	The British Council
				partnership with British Council	
		Total No.of Hrs	11 Hrs 15 Mins		

NAME OF TEACHER : LAXMI HEGDE
SUBJECT : MATHS SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 8

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY
NO.	WEBINAR				
1	03.09.2021	06:00 pm - 08:00 pm	2 Hrs	COVID-19 Responsive Behaviour	CBSE
2	04.09.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Computer Training Session - Ms-Excel	Inhouse Training
3	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	30 Mins	Inaugural session of Shikshak Parv	CBSE
4	10.09.2021	10:00 am - 11:45 am	1 Hr 45mins	Culture of Innovations in our School(Shikshak Parv)	CBSE
5	14.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Understanding Gender and their Relationship	CBSE
6	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE
7	20.09.2021	11:30 am - 12:30 pm	1 Hr	Education for Peace	CBSE
8	30.09.2021	02:30 pm - 05:30 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during Open Days for school	CBSE and The British
				heads and teachers in	Council
				partnership with British Council	
		Total No.of Hrs	11 Hrs 15 mins		

# D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -SOCIAL SCIENCE

NAME OF TEACHER: MOUSHUMI DUBE

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 13

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEBINAR					
1	02.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Ms.Meeta Gupta
2	03.9.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Environmental Education in Pratice	CBSE	Ms.Maithali R.
3	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	Launch Of The Key Initiatives In Education	Education Ministry	
				Sector		PM Narendra Modi
4	07.09.2021	03.30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Special Session - Expand the Wall -	Inhouse Training	Ms Padmavati
		·		Subramanium Bharati		
5	18.09.2021	03:30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
		Total No.of Hrs	5 Hrs			

NAME OF TEACHER: ALMA SOANS

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 12

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEBINAR					
1	02.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Gita Sharma
2	06.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practice	CBSE	Neeta S
3	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	Launch Of The Key Initiatives In Education	<b>Education Ministry</b>	
				Sector		PM Narendra Modi
4	07.09.2021	03.30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Special Session - Expand the Wall -	Inhouse Training	Ms Padmavati
				Subramanium Bharati		
5	08.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Meeta Gupta
6	10.09.2021	10.00 am - 12.00 pm	2 Hr	Webinar on Culture of Innovation in our	<b>Education Ministry</b>	Mr. Arunabh Singh, Ms
				schools		Rupa ,Mr Santosh T and
						Mr Manish Jain

NAME OF TEACHER: ALMA SOANS

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 12

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEBINAR					
7	11.09.2021	07:30 am- 12.30 pm	5 Hr	Artificial Intelligence (AI) Appreciate	CBSE	Diksha
8	11.09.2021	01.00 pm - 06.00 pm	5 Hr	HR_Sec_5E_Understanding Secondary Stage Learners	CBSE	Diksha
9	11.09.2021	06.30 pm - 11.30 pm	5 Hr	HR_Sec_6E_Health and Well being	CBSE	Diksha
10	17.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Teaching Strategies in Social science { Secondary Level}	CBSE	Yogita Kapil
11	21.09.2021	06.00 pm - 11.00 pm	5 Hr	AN_Understanding Secondary Stage Learners {SEC}	CBSE	Diksha
12	24.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE	Sangeeta Rekhi
		Total No.of Hrs	29 Hrs			

NAME OF TEACHER: SARITA SINGH

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 05

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.09.2021	03.30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Special Session - Expand the Wall - Subramanium Bharati	Inhouse Training	Ms Padmavati
2	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	Launch Of The Key Initiatives In Education Sector	Education Ministry	PM Narendra Modi
3	13.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Story Telling in the Classroom	CBSE	Ms.Geethika Ahuja
4	14.09.2021	12:00 pm - 01:00 pm	1 Hr	Salient Features of NEP	CBSE	Ms.Rajni Nautiyal
5	18.09.2021	03:30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
		Total No.of Hrs	5 Hrs			

NAME OF TEACHER: AKSHATA PADALE

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 06

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEBINAR					
1	01.09.2021	11:00 am - 12:00noon	1 Hr	Happy Teachers Creates Happy Classrooms	CBSE	Anupma Sharma

2	02.09.2021	02:30 pm - 03:30 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE	Geetanjali Kumar
3	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	Launch Of The Key Initiatives In Education	Education Ministry	
				Sector	•	PM Narendra Modi
4	07.09.2021	11:00 am - 12:00noon	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CBSE	Jyotsna lyengar
5	07.09.2021	03.30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Special Session - Expand the Wall -	Inhouse Training	Ms Padmavati
				Subramanium Bharati		
6	23.09.2021	11:00 am - 12:00noon	1 Hr	Focusing on Competency Based Education	CBSE	Poonam Saxena
		Total No.of Hrs	6 Hrs			

NAME OF TEACHER : MEETA SHETTY

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:05

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	Launch Of The Key Initiatives In Education Sector	Education Ministry	PM Narendra Modi
2	07.09.2021	03.30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Special Session - Expand the Wall - Subramanium Bharati	Inhouse Training	Ms Padmavati
3	10.09.2021	11:00 am - 12:00 am	1 Hr	Connecting and communicating with parents	CBSE	Mr. Ajay Khosla
4	14.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Content and Time Management	CBSE	Ms.Deepti Sharma
5	18.09.2021	03:30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
		Total No.of Hrs	5 Hrs.			

NAME	IAME OF TEACHER : SUSHMA GOPAN							
<b>SUBJ</b>	ECT: SOCIAL S	SCIENCE	SEC1	SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:05				
SR.	Date	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
NO.								
1	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	Launch Of The Key Initiatives In Education	Education Ministry	PM Narendra Modi		
				Sector				
2	07.09.2021	03.30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Special Session - Expand the Wall -	Inhouse Training	Ms Padmavati		
				Subramanium Bharati				
3	10.09.2021	11:00 am - 12:00 am	1 Hr	Connecting & Communicating with Parents	CBSE	Mr. Ajay Khosla		
4	18.09.2021	03:30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi		
5	21.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Role of Theatre & Drama in classroom	CBSE	Mr. Hitesh Tiwari		

		Total No.of Hrs	5 Hrs			
NAM	E OF TEACHER	: PADMAVATI				
		L SCIENCE	SEC	TION: PRIMARY NO.	OF WEBINARS ATTE	ENDED : 05
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.09.2021	10:30 am - 11:30 am	1 Hr	Launch Of The Key Initiatives In Education Sector	Education Ministry	PM Narendra Modi
2	07.09.2021	03.30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Special Session - Expand the Wall - Subramanium Bharati	Inhouse Training	Ms Padmavati
3	13.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE	Dr.Sharbari Banerjee
4	15.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Bloom's Taxonomy and its applications	CBSE	Ms. Gunjan Tomar
5	18.09.2021	03:30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
		Total No.of Hrs	5 hrs.			

## D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -SCIENCE

NAME OF TEACHER: NEETHA SWAROOP

SUBJECT : SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 7

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	04.09.2021	11:00 am - 12:30 pm	1 Hr 30 min	Computer training session	In house training	Ms. Rupa Venkatraman
2	09.09.2021	05:00 pm - 07:00 pm	2 Hrs	Covid_19 Responsive Behaviour	CBSE	Diksha
3	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr.Sandeep Sethi
4	24.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Constructivism	CBSE	Ms.Shalini Sinha
5	25.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Fevicreate Teacher Meet	Pidilite Company	Ms. Athira Nair
6	28.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE	MS.Vandana Nair
7	30.09.2021	05:00 pm _ 08:00 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during Open Days for school heads and teachers in partnership with British Council	CBSE and The British Council	Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ann Attridge Patrick McGrath
		Total No.of Hrs	10 hrs 30 min			

NAME OF TEACHER: MADHUBALA IYER		
SUBJECT : SCIENCE	SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEBINAR					
1	02.09.2021	00:00 am - 00:00 am	5 Hrs	Covid-19 Responsive Behaviour	NCERT	Diksha
2	03.09.2021	00:00 am - 00:00 am	5 Hrs	Cyber Security	NCERT	Diksha
3	04.09.2021	11:00 am - 12:30 pm	1 Hr 30 min	Computer training session	In house training	Ms. Rupa Venkatraman

NAME OF TEACHER: MADHUBALA IYER

SUBJECT : SCIENCE SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 8

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
4	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr.Sandeep Sethi
5	25.09.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Fostering Critical and Creative Literacy	CBSE	DR. Anupam Dagga
6	25.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Fevicreate Teacher Meet	Pidilite Company	Ms. Athira Nair
7	27.09.2021	11:00 am - 12:00 noon	1 Hr	Constructivism	CBSE	Ms. Muneera Siddhiq
8	30.09.2021	05:00 pm _ 08:00 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during Open Days for school heads and teachers in partnership with British Council		Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ann Attridge, Patrick McGrath
		Total No. of hours	18 hrs 30 min			

NAME OF TEACHER: SWETA G

SUBJECT: SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:5

I -	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
<b>NO.</b> 1	<b>WEBINAR</b> 02.09.2021	05:00 pm - 07:00 pm	2 Hrs	Covid-19 Responsive Behaviour	NCERT	
2	03.09.2021	06:00 pm - 09:00 pm	3 Hrs	Cyber Security	NCERT	
3	05.09.2021	10:00 am -11:00 am	1 Hr	Story Telling in classroom	CBSE	Mrs Chitrakala Ramchandran
4	12.09.2021	06:00pm - 07:00 pm	1 Hr	Value Education and its significances	CBSE	Ms Padmani Sriraman
5	18.09.2021	03:30 pm - 04.30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
		Total No.of Hrs	11 hrs			

NAME OF TEACHER: ASHA MENON

SUBJECT: SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 11

SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEBINAR					
1	02.09.2021	05:00 pm - 07:00 pm	2 Hrs	Covid-19 Responsive Behaviour	NCERT	
2	03.09.2021	06:00 pm - 09:00 pm	3 Hrs	Cyber Security	NCERT	
3	04.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Ms Sangeeta Rekhi

4	04.09.2021	11:00 am - 12:30 pm	1 Hr 30 min	Computer training session	In house training	Ms. Rupa Venkatraman
5	10.09.2021	12:00 pm - 01:00 pm	1 Hr	Connecting and Communicating	CBSE	Ms Yogita Kapil
				with Parents		
6	13.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Ms Geetika Ahuja
7	14.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Content and Time Management	CBSE	Ms Deepti Sharma
8	18.09.2021	3:30 pm-	2 Hr	Graphic Novels	CBSE	Sandeep Sethi
		5:30 pm				
9	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	1 Hr	Celebration of Shiksha Parv	CBSE	
10	25.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Fevicreate Teacher Meet	Pidilite Company	Ms. Athira Nair
11	30.09.2021	05:00 pm _ 08:00 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during	CBSE and The British Council	Rashi Jain, Vishwajeet
				Open Days for school heads and		Saha, Rebecca ,Bernard
				teachers in		Fawcett, Dave Mellor,
				partnership with British Council		Vipul Bhargava, Ann
						Attridge Patrick McGrath
		Total No.of Hrs	17 Hrs 30 min			

NAME OF TEACHER : AJITHA NAIR

<b>SUBJ</b>	ECT: SCIENCE		SECTION: F	PRIMARY	D. OF WEBINARS ATTENDED	D:9		
	_							
SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR		TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
NO.	WEBINAR							
1	02.09.2021	05.00 pm - 07.00 pm	2 Hrs	Covid-19 Responsive Behaviour	NCERT			
2	03.09.2021	06.00 pm - 09.00 pm	3Hrs	Cyber Security	NCERT			
3	04.09.2021	10:00 am - 11:00 am	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE	Ms Sangeeta Rekhi		
4	04.09.2021	11:00 am - 12:30 pm	1 Hr 30 min	Computer training session	In house training	Ms. Rupa Venkatraman		
5	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	1 Hr	Celebration of Shiksha Parv	CBSE			
6	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr.Sandeep Sethi		
7	22.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Blooms Taxonomy and its	CBSE	Mr. Subrata Nag		
		•		Application		-		
8	25.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Fevicreate Teacher Meet	Pidilite Company	Ms. Athira Nair		
9	30.09.2021	05:00 pm _ 08:00 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during	CBSE and The British Council	Rashi Jain, Vishwajeet		
				Open Days for school heads and		Saha, Rebecca ,Bernard		
				teachers in		Fawcett, Dave Mellor,		
				partnership with British Council		Vipul Bhargava, Ann		
				· ·		Attridge Patrick McGrath		
		Total No.of Hrs	14rs 30min					

NAM	E OF TEACHER	: DEEPA GUPTA				
	JECT: SCIEN		SECTION: PR	RIMARY	O. OF WEBINARS ATTENDED :	: 8
SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEBINAR					
1	01.09.2021	005:00 pm - 07:00 pm	2 Hr	Covid-19 Responsive Behaviour	NCERT	
2	05.09.2021	11:00 am - 12:00 am	1 Hr	Shiksha Parv 2021	CBSE	
3	11.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Anger Free Schools	CBSE	Ms. Deepa Bhatt
4	13.09.2021	11:00 am - 12:00 am	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE	Mr. Mosam Sinha
5	25.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Fevicreate Teacher Meet	Pidilite Company	Ms. Athira Nair
6	30.09.2021	05:00 pm _ 08:00 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during	CBSE and The British Council	Rashi Jain, Vishwajeet
				Open Days for school heads and		Saha, Rebecca ,Bernard
				teachers in		Fawcett, Dave Mellor,
				partnership with British Council		Vipul Bhargava, Ann
				р эт того тр		Attridge Patrick McGrath
7	04.09.2021	11:00 am - 12:30 pm	1 Hr 30 min	Computer training session	In house training	Ms. Rupa Venkatraman
8	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr.Sandeep Sethi
		Total No.of Hrs	11 Hrs 30 min			

NAME	NAME OF TEACHER : SHEFALI CHATTERJEE								
SUBJ	SUBJECT: SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 10								
SR.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
NO.	WEBINAR								

1	01.09.2021	05:00 pm - 07:00 pm	2 Hr	Covid-19 Responsive Behaviour	NCERT	Diksha
2	03.09.2021	06:00 am - 09:00 am	3 Hr	Cyber Security	NCERT	
3	04.09.2021	11:00 am - 12:30 pm	1 Hr 30 min	Computer training session	In house training	Ms. Rupa Venkatraman
4	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	1 Hr	Celebration of Shiksha Parv	CBSE	
5	09.09.2021	01:00 pm - 02:00 pm	1 Hr	Anger Free Schools	CBSE	Mosam Sinha
6	10.09.2021	11:30 am-12:30pm	1 Hr	Working With Learning	CBSE	Meenu Gosalin
7	18.09.2021	3:30 pm-5:30 pm	2 Hr	Graphic Novels	CBSE	Sandeep Sethi
8	24.09.2021	10:00 am-11:00 am	1 Hr	Constructivism	CBSE	Shalini Sinha
9	25.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Fevicreate Teacher Meet	Pidilite Company	Ms. Athira Nair
10	30.09.2021	05:00 pm _ 08:00 pm	3 Hrs	Interactive online sessions during Open Days for school heads and teachers in partnership with British Council		Rashi Jain, Vishwajeet Saha, Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul Bhargava, Ann Attridge, Patrick McGrath
		Total No.of Hrs	16 Hrs 30 min			<u> </u>

### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MUSIC / DANCE

NAME OF	NAME OF TEACHER : SUVIDHYA PADOLE								
SUBJECT: MUSIC		SECTION: PRI	MARY NO. OF WEBINA	ARS ATTENDED	: 2				
	DATE OF								
SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	10.09.2021	04:15 pm - 05:30 pm	1 Hr. 15 min.	Environmental Education in Practice	CBSE	Dr. Sushil Kumar Dwivedi			
2	18.09.2021	04:30 pm - 05:30 pm	1 Hr	Pre School Teaching and Methodology	CBSE	Mrs. Rashmi Singh			
		Total No.of Hrs	2 Hrs. 15 min.						

NAME OF TEACHER: Kaustubh Apte

SUBJECT: MUSIC SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

	DATE OF					
	DATE OF					
SR. NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
4						Mr. Rajesh Kumar
I	07.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Essential components of a Lesson Plan	CBSE	Shrivastav
2	21.09.2021	05:00 pm- 06:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Gunjan Tomar
0	07.00.0004	10:00 11:00				Hon.P.M. Of India
3	07.09.2021	10:30 am- 11:30 am	1 Hr	Shikshak Parb - celebration	CBSE	Mr.Narendra Modi
		Total No.of Hrs	3 HRS			

NAME OF TEACHER: Manisha Kulkarni

SUBJECT: MUSIC SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 1

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	23.09.2021	03:00 pm- 04:00 pm	1 Hr	Graphic Novel -The Way Ahead	D.A.V Thane	Sandeep Sethi
		Total No.of Hrs	1 hr			

### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION - PT /YOGA

NAME OF TEACHER: AJAY							
SUBJECT: YOGA	SECTION: PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED :1					

	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
4		10:00 am -		Pedagogy and Planning in Physical		
1	27.09.2021	11:00 am	1 Hr	Education	CBE Coe Chandigarh	
		Total No.of Hrs	1 Hr		_	

NAME OF TEACHER :Gauri

SUBJECT: PT SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 2

SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.09.2021	03:30 am	1 Hr	Promoting mental health	CBSE	Ms. Geetanjali
2	07.09.2021	12:00 am	1 Hr	Plan	CBSE	Shrivastav
		<b>Total No.of Hrs</b>	2 Hrs.			

NAME OF TEACHER :Lavu Mulik

SUBJECT: PT SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 2

SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.09.2021	12:00 pm	1 Hr	Plan	CBSE	Shrivastav
2	18.09.2021	04:30 pm	1 Hr	Graphics Novels-CBSE	DAV	Mr. Sandeep
		<b>Total No.of Hrs</b>	2 Hrs.			

### D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -ART /CRAFT

NAME OF TEACHER: SANSKRUTI SHIRODKAR

SUBJECT: ART /CRAFT SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 7

SR. NO.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	WEBINAR					
1	15.09.2021	04:30 pm - 05:30 pm	1 Hr	Cyber Security and Ethics	CBSE	Sagorika Banerjee
2	22.09.2021	02:00 pm - 03:00 pm	1 Hr	Content and Time Management	CBSE	Dr. Mukta Misra
3	28.09.2021	03:00 pm - 04:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE	Dr. Mosam Sinha
4	10.09.2021	10:00 pm- 11:00 pm	1 Hr	Cultural of Innovation in our	CBSE	P.M. Narendra Modi
				Schools{Shiskshak Parv}		
5	23.09.2021	03:00 pm- 04:00 pm	1 Hr	Graphic Novel -The Way Ahead	D.A.V Thane	Sandeep Sethi
6	07.09.2021	10:30 am- 11:30 am	1 Hr	Shikshak Parv (Vidhyanjali 2.0)	CBSE	Anurabh Singh and others
7	25.09.2021	05:00 pm- 06:00 pm	1 Hr	Fevicreate Teacher Meet	PIDILITE	Athira Nair
		Total No. of Hrs	7 Hrs			

NAME OF TEACHER: ASMITA CHATTERJEE
SUBJECT: ART /CRAFT SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

SR. NO.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	WEBINAR					
1	10.09.2021	12:00 pm - 01:00 pm	1 Hr	Understanding multiple intelligence	CBSE	Mrs. Indrani Bhattacharya
2	10.09.2021	02:00 pm - 03:00 pm	1 Hr	Constructivism	CBSE	Mrs. Purnima Ravindran
3	10.09.2021	10:00 pm- 11:00 pm	1 Hr	Cultural of Innovation in our	CBSE	Dr.Abhay,Mr.Santosh,Ms.Ru
				Schools{Shiskshak Parv}		pa,Mr Manish,Mr
						Anil.Mr.Anurag
4	07.09.2021	10:30 am- 11:30 am	1 Hr	Shikshak Parb - celebration	CBSE	P.M. Narendra Modi
5	18.09.2021	03:30 pm- 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
6	25.09.2021	05:00 pm- 06:00 pm	1 Hr	Fevicreate Teacher Meet	PIDILITE	Athira Nair
		Total No.of Hrs	6 Hrs			

NAME OF TEACHER: Nitin Tambe

SUBJECT: ART / CRAFT SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:5

SR. NO.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	WEBINAR					
1	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	1 Hr	Shikshak Parv	CBSE	PM Modi
2	10.09.2021	10:00 am - 11:30am	1.1/2 Hr	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Anurabh Singh and others
3	23.09.2021	03:00 pm- 04:00 pm	1 Hr	Graphic Novel -The Way Ahead	D.A.V Thane	Sandeep Sethi
4	25.09.2021	05:00 pm- 06:00 pm	1 Hr	Fevicreate Teacher Meet	PIDILITE	Athira Nair
5	21.09.2021	05:00 pm- 06:00 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Gunjan Tomar
		Total No.of Hrs	5. 1/2 Hrs			

NAME OF TEACHER: Poorva Suresh Dandekar

SUBJECT: ART / CRAFT SECTION: SECONDARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 03

SR. NO.	DATE OF	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	WEBINAR					
1	07.09.2021	10:30 am - 11:00 am	30 mins	Shikshak Parv	CBSE	PM Modi
2	10.09.2021	10:00 am - 11:30am	1.1/2 Hr	Culture of Innovation in our Schools	CBSE	Anurabh Singh and others
3	15.09.2021	11:00 am - 12:00	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE	Aashish Tiwari
		noon				
3	25.09.2021	05:00 pm - 06:00 pm	1 Hr	Fevicreate Teacher Meet	PIDILITE	Athira Nair
		Total No.of Hrs	4 Hrs			

# D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -COMPUTER

NAME OF TEACHER: TEJASHREE KADAM

SUBJECT : COMPUTER SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 3

SR.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
			45 Mins	The Inaugural Session of Shikshak		Hon'ble Prime Minister
1	7.9.2021	10:30 am - 11:15 am		Parv 2021 s	CBSE	Mr. Narendra Modi
2	18.9.2021	3:30 pm - 4:30 pm	1 Hr	Novel Graphics	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
3	30.9.2021	12:30 pm - 1:30 pm	1 Hr	Digital Library	COE - DELHI EAST	Ms. Gurpreet Kaur
		Total No.of Hrs	2 Hrs 45 Mins			

NAME OF TEACHER: SWATI CHAUDHARI

SUBJECT: COMPUTER SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8

NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	7.9.2021	10:30 am - 11:15 am	45 Mins	The Inaugural Session of Shikshak	CRSE	Hon'ble Prime Minister
'	7.9.2021	10.50 am - 11.15 am		Parv 2021 S		Mr. Narendra Modi
2	09.09.2021	5:00 PM to 6:00 PM	1 Hr	J J	CENTA	Dr. Pooja Benjamin
2				Content and Time Management-		
٥	14.09.2021	10:00 am - 11:00 pm	1 Hr	G36002938736	Noida	Ms Deepti Sharma
4	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels		Mr. Sandeep Sethi
_				Pre-school Teaching Methodology -		
l <sup>o</sup>	20-09-2021	3:00 PM to 4:00 PM	1 Hr	G25002947882	Noida	MS GEETIKA AHUJA
6	23.09.2021	5:00 PM to 6:00 PM	1 Hr		CENTA	Ms. Seema Venugopal
7				How to Prepare for CENTA® TPO		
	20-09-2021	5:00 PM to 6:00 PM	1 Hr	2021	CENTA	
8	30.09.2021	5:00 PM to 6:00 PM	1 Hr	Social-Emotional Skills	CENTA	Muthappagari
		TOTAL NO. OF HOURS	7 hrs 45min			

NAME OF TEACHER: SHILPA PATIL

SUBJECT: COMPUTER SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
-----	---------	-----------------	----------	-------	----------	-----------------

1	09.09.2021	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Anger free school	CBSE	Smita Mishra
2	22.09.2021	04:30 pm - 05:30 pm	1 Hr	Blooms Taxonomy and application	CBSE	Anilkumar Patnaik
3	23.09.2021	03:00 pm- 04:00 pm	1 Hr	Graphic Novel -The Way Ahead	D.A.V Thane	Sandeep Sethi
		Total No.of Hrs	3 Hrs			

NAME OF TEACHER: SHASHI MISHRA

SUBJECT : COMPUTER SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 03

NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.09.21	02.30 pm to 03.30 pm	1 Hr	Questions	COE	Ajay Khosla
2	10.09.21	02.30 pm to 03.30 pm	1 Hr	Anger Free Schools	COE	Ravi Sharma
3	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
		Total No.of Hrs	3 Hrs			

NAME O	F TEACHER : S	unita Chandran				
		SUBJECT : Englis	sh	SECTION: Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENI	DED : 7
OD NO	ATE OF WEDIN	TIME OF WEDINAR	DUDATION	TOPIC	OATEOORY.	NAME OF ODEALED
		TIME OF WEBINAR 2:00pm to 3:00pm	DURATION 1 hour	Happy Teacher Creates Happy Classroom	CATEGORY COE- DEHRADUN	MR. MOSAM SINHA
1	10-09-2021	2.00pm to 3.00pm	1 Hour	Happy Teacher Creates Happy Classroom	COE- DEHRADUN	MR. MOSAW SINHA
						MR. ARNAB SINGH, MS. RUPA,
				Webinar on Culture of Innovation in our		PROF. MANISH JAIN, MR. SANTOSH
2	10-09-2021	10:00 pm to 11:45 pm	1.45 hour	Schools	CBSE ACADEMICS AND TRAININGS	KUMAR TARAK, MR. ANIL PRADHAN IMR. JOSEPH EMIMANUVEL, SHRI.
						MANOJ AHUJA, SHRI. R.SRIRAM, DR.
						RUKMINI BANERJI, PROF. SHAILAJA
						MENON, ANUSTUP NAYAK, DR.
3	20-09-2021	3:00pm to 4:30 pm	1.45 hours	Launch of CBSE reading mission	CBSE	SWETA SINGH, MS. ROHINI VIJ
4	20-09-2021	4:15pm to 5:15pm	1 hour	Effective Communication Skills	COE-NOIDA	MS. VIBHA KHOSLA
5	22-09-2021	4:00pm to 5:00pm	1 hour	Essential Components of a Lesson Plan	COE-NOIDA	MS. SMITA MISRA
5	22-09-2021	4.00pm to 5.00pm	1 nour	Essential Components of a Lesson Flan	COE-NOIDA	INS. SIMITA IMISKA
6	24-09-2021	3:00pm to 4:00 pm	1 hour	Addressing Socio-Emotional Needs of Student	COE- PRAYAGRAJ	MS. SONALI BASU
7	28-09-2021	4:00pm to 5:00 pm	1 hour	Peace Education	COE- PRAYAGRAJ	MS. NISHHA SINGH
8			1	Tedes Eddedfor		
9			TOTAL: 8 HOUR	RS 30 MIN.		
		anumathi Kowshik				
SUBJEC	T : English	SECTION	ON : Secondary	NO. OF WEBINARS ATTEND	ED : 10	
CD NO	ATE OF WEDIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
SK. NO.	ATE OF WEBIN	TIME OF WEDINAR	DURATION	Shikshak Parv 2021: Digital Literacy For		NAME OF SPEAKER
1	09.09.2021	2.00 PM - 3.15 PM	1 Hr 15 Min	Youth And Adults	Ministry Of Education	Mr.Santosh Kumar Sarangi
	0010012021					
				Shikshak Parv 2021: Foundational		Smt. Anita Karwal, Mr. Manish
2	09.09.2021	5.00 PM - 6.00 PM	1 Hr	Literacy and Numeracy	Ministry Of Education	Garg, Mr. Sridhar Srivatsav,
3		10.00 AM-11.15 AM	1 Hr 15 Min	21 st Century Skills	CBSE COE Bhuvaneshwar	Mr. Sushil Kumar Sinha
				,		Mr. Arnab Singh, Ms. Rupa
				Shikshak Parv 2021: Culture Of		Chakravarty, Mr. Manish Jain,
4	10.09.2021	2.00 PM - 3.30 PM	1 Hr 30 Min	Innovation In Our Schools	Ministry Of Education	Mr. Anil Pradhan
_						Mr. Joseph Emmanuvel, Mr.
				Shikshak Parv 2021: Culture Of		Naresh Kumar,Mr.
				Innovative Pedagogy to Promote		Rudrapratap Singh Rana, Ms.
5	13 09 2021	2.00 PM - 3.30 PM	1 Hr 30 Min	Enjpyable and Engaging learning	Ministry Of Education	K. Revathy
	13.03.2021	2.00 1 W - 3.30 F W	1 111 30 141111	Ling Janie and Lingaging learning	Imministry of Education	In novacity

				Salient Features Of National Education		
6	14.09.2021	11.00 AM-12.15 PM	1 Hr 15 Min	Policy 2020	CBSE COE Panchkula	Poonam Saxena
						Ms. Anamika Singh, Mr. Rahul
						Pachori, Mr. Yudhveer
						Tandon, Ms. Manju
				Shikshak Parv 2021: Promoting Quality		Balasubramanya, Mr. Manit
7	14.09.2021	2.00 PM - 3.30 PM	1 Hr 30 Min	And sustainable Schools	Ministry Of Education	Jain
				Teaching Strategies in English		
8	15.09.2021	4.15 PM - 5.30 PM	1 Hr 15 Min	(Secondary Level)	CBSE COE Delhi West	Mrs. Bhavna Arora
						Mr. Joseph Emmanuvel, Shri.
						Manoj Ahuja, Shri. R.Sriram,
						Dr. Rukmini Banerji, Prof.
						Shailaja Menon, Anustup
						Nayak, Dr. Sweta singh, Ms.
9		3.00 PM - 4.45 PM	1 Hr 45 Min	Reading Mission	CBSE	Rohini Vij
10	23.09.2021	11.30-12.45 PM	1 Hr 15 Min	Experiential Learning	CBSE COE Delhi West	Capt. Rekha Kapoor
			40 Ura 20 Mia	Min Of Education 6 Hrs 45 Min, CBSE 6 Hrs 45 Min		
			13 Hrs 30 Min	Will Of Education 6 Als 45 Will, CBSE 6 Als 45 Will		
NAME O	F TEACHER : P	URNIMA SHARMA				
<b>SUBJEC</b>	T: ENGLISH		SECTION: Sec	condary NO. OF WEBINARS	ATTENDED :	
OD NO	TE OF WEDIN	TIME OF WEDINAR	DUDATION	TOPIC	OATE CODY	NAME OF OPENIED
SR. NO.	ATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	Shikshak Parv 2021: Digital Literacy For	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	00 00 2021	2.00 PM - 3.15 PM	1 hr 15 Min	Youth And Adults	Ministry Of Education	Mr.Santosh Kumar Sarangi
1	09.09.2021	2.00 FIVI - 3.13 FIVI	I III 13 WIIII	Shikshak Parv 2021: Foundational	Willistry Of Education	Smt. Anita Karwal, Mr. Manish
2	00 00 2021	5.00 PM - 6.00 PM	1 hr	Literacy and Numeracy	Ministry Of Education	Garg, Mr. Sridhar Srivatsav,
	03.03.2021	3.00 1 101 - 0.00 1 101	1 111	Eneracy and Numeracy	Willistry Of Education	Mr. Arnab Singh, Ms. Rupa
				Shikshak Parv 2021: Culture Of		Chakravarty, Mr. Manish Jain,
3	40.00.0004	2 00 DM 2 20 DM	4 b = 00 Min	Innovation In Our Schools	Ministry Of Education	Mr. Anil Pradhan
	1 10.09.2021	12.00 PIVI - 3.30 PIVI	11 nr 30 Min	IIIIIOValioti III Oui Schools	HVIIII I SU V OI LUUCAUO!!	IIVII • AIIII I I auliali
1	10.09.2021	2.00 PM - 3.30 PM	1 hr 30 Min	Shikshak Parv 2021: Culture Of	Willistry Of Education	
	10.09.2021	2.00 PW - 3.30 PW	1 nr 30 Min	Shikshak Parv 2021: Culture Of	Millistry Of Education	Mr. Joseph Emmanuvel, Mr. Naresh Kumar, Mr. Rudrapratap
4		2.00 PM - 3.30 PM	1 hr 30 Min		Ministry Of Education	Mr. Joseph Emmanuvel, Mr.
4				Shikshak Parv 2021: Culture Of Innovative Pedagogy to Promote		Mr. Joseph Emmanuvel, Mr. Naresh Kumar, Mr. Rudrapratap Singh Rana, Ms. K. Revathy Ms. Anamika Singh, Mr. Rahul
4				Shikshak Parv 2021: Culture Of Innovative Pedagogy to Promote		Mr. Joseph Emmanuvel, Mr. Naresh Kumar,Mr. Rudrapratap Singh Rana, Ms. K. Revathy
4				Shikshak Parv 2021: Culture Of Innovative Pedagogy to Promote		Mr. Joseph Emmanuvel, Mr. Naresh Kumar, Mr. Rudrapratap Singh Rana, Ms. K. Revathy Ms. Anamika Singh, Mr. Rahul
4				Shikshak Parv 2021: Culture Of Innovative Pedagogy to Promote		Mr. Joseph Emmanuvel, Mr. Naresh Kumar,Mr. Rudrapratap Singh Rana, Ms. K. Revathy Ms. Anamika Singh, Mr. Rahul Pachori, Mr. Yudhveer

6	14.09.2021	4:00 pm-5:00 pm	1 hr	Practising Blended Learning	CBSE	Ms Soniya Sharma
7	17.09.2021	11:00 am-12:00 pm	1 hr	Decision Making Skills in Adolescents	CBSE	Ms Shikha Singh
8	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
						Rashi Jain, Vishwajeet Saha,
				Interactive online sessions during Open		Rebecca ,Bernard Fawcett, Dave
				Days for school heads and teachers in		Mellor, Vipul Bhargava, Ann
9		10:30 am - 01:30 pm	3 Hrs	partnership with British Council	CBSE and The British Council	Attridge, Patrick McGrath
10			12 hrs 45 min			

				1	1	
NAME OF	TEACHER: S.	ARITA SANGWAN				
_	T: ENGLISH		SECTION: Se	econdary NO. OF WEBINARS AT	TENDED:	
SR. NO.	TE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Shikshak Parv 2021: Digital Literacy For Youth		
1	09.09.2021	2.00 PM - 3.15 PM	1 hr 15 Min	And Adults	Ministry Of Education	Mr.Santosh Kumar Sarangi
				Shikshak Parv 2021: Foundational Literacy and		Smt. Anita Karwal, Mr. Manish Garg,
2	09.09.2021	5.00 PM - 6.00 PM	1 hr	Numeracy	Ministry Of Education	Mr. Sridhar Srivatsav,
						Mr. Arnab Singh, Ms. Rupa
				Shikshak Parv 2021: Culture Of Innovation In		Chakravarty, Mr. Manish Jain, Mr.
3	10.09.2021	2.00 PM - 3.30 PM	1 Hr 30 Min	Our Schools	Ministry Of Education	Anil Pradhan
				Shikshak Parv 2021: Culture Of Innovative		Mr. Joseph Emmanuvel, Mr. Naresh
				Pedagogy to Promote Enjoyable and Engaging		Kumar,Mr. Rudrapratap Singh Rana,
4	13.09.2021	2.00 PM - 3.30 PM	1 Hr 30 Min	learning	Ministry Of Education	Ms. K. Revathy
						Ms. Anamika Singh, Mr. Rahul
						Pachori, Mr. Yudhveer Tandon, Ms.
				Shikshak Parv 2021: Promoting Quality And		Manju Balasubramanya, Mr. Manit
5	14.09.2021	2.00 PM - 3.30 PM	1 Hr 30 Min	sustainable Schools	Ministry Of Education	Jain
6	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi Kasın Janı, Vishwajeet Sana, Kebecca
				Interactive culine asserions during Open Days for		Bernard Fawcett, Dave Mellor, Vipul
				Interactive online sessions during Open Days for		· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
_	20.00.2021	10.20 01.20	2 11	school heads and teachers in	CDCE LEE D W.L.C. II	Bhargava, Ann Attridge, Patrick
7	30.09.2021	10:30 am - 01:30 pm	3 Hrs	partnership with British Council	CBSE and The British Council	McGrath
8	07. 09.2021	2.00 PM-3.00 PM	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	CoE Dehradun	Ms. Deepti Sharma
9	14.09.2021	4.00 PM -5.00 PM	1 Hr	Practicing Blended Learning	CoE Noida	Dr. Sonia Sharma
10	18.09.2021	4.00 PM -5.00 PM	1 Hr	Digital Learning and Management	CoE Noida	Ms. Vineeta Garg
11	28.09.2021	4.30 PM -5.30 PM	1 Hr	Teaching Strategies in English	CoE Allahabad	Ms. Sagorika Banarjee
12						
13				Total Hours: 14 Hrs. 45 mins		
14						

NAME OF	TEACHER: S	SAVITHRI CHANDRASEKA	ARAN			
SUBJECT	: ENGLISH	1	SECTION: S	ECONDARY NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED :	
SD NO	TE OF WEDIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		11.30 am - 12.30 pm		Content and Time Management	CoE Delhi	Ms Jyotsna Kumar
1	03.03.2021	11.30 am - 12.30 pm	1 111	Shikshak Parv 2021: Digital Literacy For		
2	09.09.2021	2.00 PM - 3.15 PM	1 Hr 15 Min	Youth And Adults	Ministry Of Education	Mr.Santosh Kumar Sarangi
						inite announce of tannan can amig.
				Shikshak Parv 2021: Foundational		Smt. Anita Karwal, Mr. Manish
3	09.09.2021	5.00 PM - 6.00 PM	1 Hr	Literacy and Numeracy	Ministry Of Education	Garg, Mr. Sridhar Srivatsav,
				,		Mr. Arnab Singh, Ms. Rupa
				Shikshak Parv 2021: Culture Of		Chakravarty, Mr. Manish Jain,
4	10.09.2021	2.00 PM - 3.30 PM	1 Hr 30 Min	Innovation In Our Schools	Ministry Of Education	Mr. Anil Pradhan
5	13.09.2021	11.00 am - 12 noon	1 hr	Values Education and it's Significance	CoE Bhopal	Mr Ashish Tiwari
						Mr. Joseph Emmanuvel, Mr.
				Shikshak Parv 2021: Culture Of		Naresh Kumar,Mr.
				Innovative Pedagogy to Promote		Rudrapratap Singh Rana, Ms.
6	13.09.2021	2.00 PM - 3.30 PM	1 Hr 30 Min	Enjpyable and Engaging learning	Ministry Of Education	K. Revathy
						Ms. Anamika Singh, Mr. Rahul
						Pachori, Mr. Yudhveer
						Tandon, Ms. Manju
				Shikshak Parv 2021: Promoting Quality		Balasubramanya, Mr. Manit
7	14.09.2021	2.00 PM - 3.30 PM	1 Hr 30 Min	And sustainable Schools	Ministry Of Education	Jain
						Mr. Joseph Emmanuvel, Shri.
						Manoj Ahuja, Shri. R.Sriram,
						Dr. Rukmini Banerji, Prof.
						Shailaja Menon, Anustup
	00 00 0004	0.00 014 4.45 014	4 11. 45 14:	Deading Mississ	0005	Nayak, Dr. Sweta singh, Ms.
8		3.00 PM - 4.45 PM	1 Hr 45 Min	Reading Mission	CBSE	Rohini Vij
9	18.09.2021	03:30 pm - 04:30 pm	1 Hr	Graphic Novels	CBSE	Mr. Sandeep Sethi
10		Total Hrs: -	11 hrs 30 mts			

NAME OF TEACHER: JINI CHATTERJEE

SUBJECT: ENGLISH **SECTION**: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

SR. NO.	TE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	13-09-2021	04.00-05.00 p.m.	1 hr	Adressing Challenges in Post Covid Schooling	COE - Delhi	Dr Kris Bhatt
2	14-09-2021	11.00-12.00 p.m.	1 hr	Anger Free Schools	COE - Delhi	Dr. Manisha Sharma
3	18.9.2021	3.30pm - 4.30 pm	1 Hr	Graphic Novel	CBSE	Sandeep Sethi
4 5	20-09-2021	3:00pm to 4:30 pm	1.45 hours	Launch of CBSE reading mission	CBSE	MR. JOSEPH EMMANUVEL, SHRI. MANOJ AHUJA, SHRI. R.SRIRAM, DR. RUKMINI BANERJI, PROF. SHAILAJA MENON, ANUSTUP NAYAK, DR. SWETA SINGH, MS. ROHINI VIJ
6			5 hrs 45 mins			
7						
8						

NAME OF TEACHER : Mayuri Mehrotra SUBJECT : ENGLISH **SECTION**: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

SR. NO.	<b>ATE OF WEBIN</b>	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01-09-2021	3.00-4.00 p.m.	1 hr	Effective Communucation Skills	COE - Delhi	Mrs. Ritika Anand
2	20-09-2021	2.00-3.00 p.m.	1 hr	Focusing on Competency Based Education	COE - Dehradun	Mrs.Kalyani Balkrishan
3	18.9.2021	3.30pm - 4.30 pm	1 Hr	Graphic Novel	CBSE	Sandeep Sethi
						MR. JOSEPH EMMANUVEL, SHRI. MANOJ
						AHUJA, SHRI. R.SRIRAM, DR. RUKMINI
						BANERJI, PROF. SHAILAJA MENON,
						ANUSTUP NAYAK, DR. SWETA SINGH,
4	20.9.2021	3:00pm to 4:30 pm	1.45 hours	Launch of CBSE reading mission	CBSE	MS. ROHINI VIJ
5	28.9.2021	3:00pm to 4:00 pm	1 Hr	Practicing Blended Learning	COE - Delhi	Mrs. Rekha Pachuri
6						
7			5 hrs 45 mins			